Kurva anyátok

kurva anyátok

Attached: alma.gif (364x347, 36K)

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=sf6_DBqF7UQ
kiwifarms.net/data/video/694/694847-518a3baf6096388726e4e9ac7ca0336f.mp4
pastebin.com/DMtt5xka
twitter.com/NSFWRedditImage

Már megint. Az Isten bassza meg.

hitler vagyok

ghecc

Attached: 18mj5qddj6m21.jpg (614x768, 111K)

új zélandon kebab eltávolítás történik

hát ezt kár volt megnézni, túl sok volt a törékeny lelkemnek

Szerintetek a Pálma le tudná nyomni szkanderban az Enzsit?

Attached: content%3A%2F%2Fmedia%2Fexternal%2Fimages%2Fmedia%2F29405.jpg (790x1197, 130K)

pálma magasabb és húsosabb
szerintem igen

Attached: 15526061631796.jpg (1080x1080, 60K)

>húsosabb
lol lapos mint egy deszka

arra céloztam hogy kövérebb

Jó, hogy van pancser aki kifizesse az utat.

Mi van már?

Már megint sztrókot kapott

Bázisolt kurucinfo felteszi az igazán fontos kérdéseket

Attached: content%3A%2F%2Fmedia%2Fexternal%2Fimages%2Fmedia%2F29407.jpg (1080x574, 85K)

milyen lenne ha a szarbán kiadna egy ilyen közleményt?

Attached: 1552637058341.jpg (699x904, 105K)

Why do you have always funny apple pic and same op text?

To be fair, you have to have a very high IQ to understand /kurva anyátok/. The humour is extremely subtle, and without the ability to understand multiple layers of irony most of the jokes will go over your head. There’s also the posters nihilistic outlook, which makes their personalities even more complex drawing heavily from Japanese cartoons for instance, namely anime. The posters understand this stuff; they have the intellectual capacity to truly appreciate the depths of these jokes, to realise that they’re not just funny- they say something deep about LIFE. As a consequence people who dislike /kurva anyátok/ truly ARE idiots- of course they wouldn’t appreciate, for instance, the humour in user’s existential catchphrase “DIE YOU FUCKING MUTT,” which itself is a cryptic reference to Matt Furie’s famous cartoon Pepe the frog. I’m smirking right now just imagining one of those addlepated simpletons scratching their heads in confusion as /kurva anyátok/’s genius wit unfolds itself on their computer screens. "What's with the fruits?", "What does kurva anyátok mean?", "Why do you always post an apple?" they ask themselves. What fools.. how I pity them.

bázisolt szenátor

youtube.com/watch?v=sf6_DBqF7UQ

Bázisolt pjúdz

Attached: 1552636593484.png (618x455, 152K)

Azért az, hogy Új-Zélandon egy ausztrál kezd el gyilkolni, mert bevándorlásellenes.. Na, az azért kemény...
Részvétem a családoknak, a sérülteknek mielőbbi gyógyulást.

március 15-e van

>aéa meglátod zsidókönyvön, hogy a csaj akibe bele voltál őrülve pár évig most pottyantott egy gyereket
váratlanul ért tesik

Attached: 1549920416827.jpg (800x675, 282K)

bázisolt robbantó

Attached: Screenshot_20190315-101151-01.jpg (1066x221, 39K)

halott

Itt a videó ha valakit érdekel
kiwifarms.net/data/video/694/694847-518a3baf6096388726e4e9ac7ca0336f.mp4
itt meg a manifesztója, szerintem érdemes elolvasni pastebin.com/DMtt5xka
Természetesen ellenzem a szegény ártatlan menekültek mészárlását, hiszen a diverzitás a legnagyobb erősségünk. Csupán azért szeretném ha megnéznétek, hogy tanuljatok belőle és meglássátok milyen gonoszak is valójában a fehérek :-)

láttam de szar volt nézni

mondjuk azon azért kekkelek hogy felmentem az iszlám szubredditre ott meg úgy csinálnak mintha a kecskebaszók soha nem követnének el merényleteket a fehérek ellen

bázisolt

a pewdiepie karrierjének ezzel vége gondolom

Hagyjuk már, azonnal elítélte a támadást a twatteren. Ennél sokkal rosszabb volt amikor niggerezett meg heil hitlerezett.

az a baja hogy a mai napig nem fogta fel hogy ez egy generál, azért hiszi azt hogy ide csak egy ember postázik rajta kívül, üldözési mániás skizofrén

az a baj hogy ilyenkor én csak arra tudok gondolni ha majd jön valami kretén szétlőni a helyet ahol épp vagyok akár törökcsótány akár szerecsen akár fidesztálib akkor mégis mi a jó fenét tudok csinálni. annak ellenére hogy a csávókám elképesztően balfasz és ügyetlen volt mégis kb mindenkit ki tudott nyírni kénylemesen.

hát nem tudom, ezek gyakorlatilag befeküdtek a sarokba és várták hogy agyonlője őket
ha neki ugrottak volna akkor egy pillanat alatt agyon tudták volna verni
de nyilván beszélni könnyű

A kokárdát ma Orbán Viktor tisztelete miatt is tettem ki. Nekem Petőfi és társai nem kortársaim, viszont büszke vagyok, hogy Orbán Viktor nemzetvédő és nemzetegyesítő sikereit személyesen megélhetem úgy, hogy láthatom micsoda erők mozdulnak ellene, hogy a történelembe mint zsarnok kerüljön. Ennek fényében elgondolkodtató, hogy a korábbi zsarnokok vajon azok voltak-e.

Még a végén kiderül hogy a multikulti és az egymással inkompatibilis emberek összezárása senkinek nem jó és nem fenntartható. Hogy mik vannak

egyedül nekimész meghalsz két lépést se teszel
a legcélszerűbb amit kinéztem magamnak az kibaszódni az ablakon ha összevág akkor összevág de se halottnak tettedni magad se bújócskázni se megpróbálni futkorászni nem túl esélyes.

ja autista alt right inceleket nem lenne szabad emberek közé engedni

ki nem szarja le miért lövöldözik aki lövöldözik a lényeg hogy ha csak neki van gépkarabélya akkor rábaszol esélyed nincs. végén kiderül hogy a texasiaknak van igazuk.

nem egyedül gondoltam nekimenni hanem csoportosan, amúgy van a felvételen egy csóri aki majdnem lenyomta amikor háttal volt neki
>ablakon ha összevág akkor összevág
ja csak amikor összevág az üveg akkor már csak vonszolni fogod magad aztán kapsz 2 golyót a hátadba

Egyszer mindenki meghal, kölyök.

dupla dupla

szerintem jó eséllyel elfuthatsz a faszba annyi adrenalinnal mielőtt megérzed a vérveszteséget ha egyáltalán. ha meg van egy szék amit előre küldhetsz akkor lehet bajod se esik.

Az a csávó aki nekifutott elég közel volt hozzá hogy lefegyverezze. Ha még két három olyan ember más szögből nekifut akkor szerintem meglett volna. Bár nem tudom, teljesen kaotikusak az ilyen helyzetek mindig.
vissza a redditre meg a puzsér facebook oldalára
Persze hogy nekik van, texasban lelőtte volna valami amerifat. Nyilván nem az a megoldás hogy bárki vehet automata fegyvereket, kell valami teszt hogy épeszű vagy e meg tudod e biztonságosan kezelni, de azon kívül a bűnözők úgy is csempésznek maguknak fegyvert és akkor már legyen a polgárságnak is hogy tudjanak védekezni.
De amúgy meg érdekes hogy az iszlamista invázió előtt nem volt jellemző a heti öldöklés. Ki a faszomnak jó ez, ők utálnak minket, mi is utáljuk őket, miért kell itt lenniük? Van saját országuk.

Egyértelmű false flag.

ilyenkor a maorik miért nem beszélgetnek el vele picit?

Attached: haka-1.jpg (236x282, 19K)

>Az a csávó aki nekifutott elég közel volt hozzá hogy lefegyverezze.
ezért mondom hogy balfasz, én airsoftoztam eleget ahhoz hogy tudjam esélytelen faszság. persze megpróbálod ha nem tudsz jobbat de nemár...

>migráns a migránsokról pofázik
LOL kösd már fel magad autista

jó de itt nem arról van szó hogy veszteség nélkül győzni
ha 4-en nekifutnak nincs azaz isten hogy mindet leszedje, aztán amikor elveszti az egyensúlyát onnantól vége van, betörik a fejét

>Habsburg ember rossz

Attached: kuruc2.png (636x1057, 344K)

de hogy a faszba koordinállsz le egy ilyet miközben lőnek rád? persze lehet erre trainingelni embereket. de még mindig ott van hogy beáll az ajtóba ha kell visszalép egyet és szarrá lő midnenkit.
ha van 4 fegyveres egy ellen elég jók az esélyeik. valszeg így is 2 meghal vagy megsérül.

krindzs

nem a koordinálásról van szó, szerintem itt az ösztönnel van baj hogy túlélj mert ezek mind azt gondolták hogyha lefekszenek egy kupacba akkor "engem hátha nem talál el"
lehet egy ilyen felvétel pont arra lesz jó hogy a jövőben amikor ilyen van talán megpróbálják lerohanni a barmot

az avatárbuzulás még mindig tiltott

Most mihez képest balfasz? Ez nem egy katona, az adrenalintól valószínűleg azt se tudta fiú e vagy lány, életében először ölt embert. Láttam már ennél sokkal balfaszabb shootereket.
Fehér vagyok, beszélem a nyelvüket, nem akarom rájuk erőltetni a vallásomat, nem élősködöm a segélyen, és nem azért jöttem ide hogy elfoglaljam az országukat.
>d-de a migráns az migráns mert mindenki ugyanolyan, képtelen vagyok különbséget tenni aközött ha egy fehér ember megy egy fehér országba, beilleszkedik és tiszteli a törvényeket és aközött hogy egy arab megy egy fehér országba hogy azt meghódítsa és a törvényeit Sharia-ra változtassa
Remélem csali, azért ennyire senki nem lehet elszakadva a valóságtól.

Emlékezzetek

Attached: 23789147891.png (336x568, 39K)

tessék itt a zsoldod fidesztálib!

Attached: o1g-stamp.jpg (640x480, 124K)

>a-az más é-én jó migráncs vagyok!
ömm korcs

>nem azért jöttem ide hogy elfoglaljam az országukat
kek

Akkor szerinted alapvetően a bevándorlással van gond attól függetlenül hogy milyen szándékkal történik? Akkor miért véded a bevándorlókat akiket lelőttek?

Itt van a kutya elvásva, a liberalizmus nem az egyénre kíváncsi, hanem az emberre. Ő nem azt nézi, hogy Ahmed egy muszlim, szélsőséges, aki gyűlöli a nyugatot. Ahmed ember, és eddig terjed ki a felfogása. Te is ember vagy, de amint Bélaként jelensz meg ellenség, eltérsz az alaptól

lakbér nélkül él a csökött agyadban a patásorbán
még egy kibaszott maláj kosárfonó fórumon is muszáj kimutatnod, hogy mennyire ravaszol a létezése

azzal van gond hogy egy kétszínű nyomorék vagy
mivel tiszteled mégis a törvényeket? azzal hogy tömeggyilkos merénylőket támogatsz?
semmivel se vagy jobb mint az erőszakos muszlimok
meg hogy
>van saját országuk!
neked talán nincs? mi a faszt csinálsz akkor ott, de ide se kellenek ám ilyen elmeroggyant incelek mint te úgyhogy dögölj csak meg valahol a sivatagban

hogy te mekkora egy gyökér fasz vagy...
tényleg képtelen vagy felfogni hogy semmivel nem vagy különb azoknál akiket most lelőttek?

Aha, ez ugyanaz, mint az 56-os magyarokat azonosítani az örjöngő, analfabéta, fanatikus muszlim hordákkal. Meg gondolom utazni sem lehet, hiszen azonnal migráns lesz az ember

mi van, léket kapott a 444? húzzatok vissza libsikéim, itt senki nem kíváncsi az álhumanista faszságaitokra

kimutatom én mindenhol pénzre falra utcán a járdára odateszem az o1g-t amerre csak megyek. lassan már a haverokkal is így köszönünk.

>Szilágyi Mihály
miért van ott a neve?

Attached: 1552615280504.jpg (720x960, 306K)

lehet menni nektek is ausztráliába hogy onnan osszátok az észt a migránsokról

>Meg gondolom utazni sem lehet, hiszen azonnal migráns lesz az ember
hát ha kimész valahova máshova élni akkor bizony migráns vagy.

valami nagy törökkverő volt nem? persze én ismerek egy másikat aki csak herbalista.

rent free

De nem szarbőrű.

nembaj tudjuk hogy a geci megpukkad tőle különben nem tűnnének el fél percen belül a firkák onnan ahol rálát.

migráns (főnév)
Lakóhelyét megváltoztató személy; egy területről elvándorló, illetve más országba betelepülő ember.

nem látok semmit a bőrszínről

Ünnepelgettek szarmagyarok?

mert a maorik nem őshonosak se ausztráliában, se új-zélandon

Ha a szótárban így van akkor oké

Csillagos ötös! A diàk felelt!

új zélandon azért elég régóta ottvannak te gyökér.

na de most komolyan felcsigáztál, ha a maoriktól elvitatod újzlandot, akkor a magyarok szerinted mit keresnek a kárpát medencében? nem kéne visszahúzni a migráns belünket ázsáiába?

>airsoftoztam eleget
user, te vagy az ajándék, ami csak ad, ad és ad

Nem támogatom, de egyértelműen nem az a probléma forrása hogy ez a csávó szélsőséges volt vagy skizofrén vagy akármi, ilyenek mindig voltak. A baj az hogy erőltetik az egymással teljesen összeférhetetlen emberek együttélését. Szerinted örülök hogy lövöldöznek a szomszédban? Az utcán is lövöldözött a fasz, ha ez egy itteni mecsetnél történik legközelebb simán lehet hogy pont arra megyek hazafele es engem is lelő. Nyilván nem támogatom, de nem vagyok hülye, teljesen egyértelmű hogy ennek sose lesz vége amíg az arabok itt vannak. Majd ők is lőnek/robbantanak hogy bosszút álljanak, akkor lesz mégegy fasz aki elkezd lövöldözni. Tényleg nem bírod felfogni hogy ez nem egy jó szituáció?
Az ausztrálok se lövöldöztek meg az arabok se robbantottak meg késeltek folyamatosan 50 éve, mert elvoltak a saját helyükön a saját embereikkel. Egy arab ha nyutaton van mindenhol azt látja hogy a fehérek gyengék és nem követik Allah szavát ezért el kell őket takaritani. Aki meg tényleg szíriából jön és nem csak kamuzza az még külön geci mérges mert az amerifatek odamentek faszkodni és megölték a családját. Lehet hogy csak az egyharmaduk támogatja az ISISt meg csak a kétharmaduk akar Sharia-t, de akkor is az egy csomó olyan ember aki nem lenne probléma ha nem lenne itt.
50 éve is volt fehér migráció Ausztráliába és mégse volt lövöldözés mert az európaiak megférnek az ausztrálokkal. Mellesleg az ázsiaiak is megférnek velük viszonylag jól.
>neked is van saját országod
Igen, és ha valami itt nem tetszik akkor oda vissza is megyek. Ezek még idejönnek és követelőznek hogy az ausztrálok alkalmazkodjanak hozzájuk.
>incel
Még mindig menj vissza a redditre/leftipolra/facebookra

legalább most nem fogják a szüzeket hibáztatni

Attached: 1552651325626[1].jpg (2166x960, 383K)

Így van. Mindenki haza, csakis homogén nemzetek elfogadhatóak. Hejj Hitler komrád!!!

> A baj az hogy erőltetik az egymással teljesen összeférhetetlen emberek együttélését
ja az incelekét a normális emberekkel, titeket mind gumiszobába kéne zárni

én nem akarok visszamenni mondjuk ott most oroszok vannak meg mindenféle kaukázusi kecskebaszó népek. sztem nem véletlenül jöttünk el.

Oké, hogy ma már nem fogadjuk annyira el a right of conquestet
De ha már a 13. században is semmisnek vesszük, akkor elég erősen újra kell rajzolni a határokat

>A baj az hogy erőltetik az egymással teljesen összeférhetetlen emberek együttélését.
a helyzet az, hogy egy skozofrén bármikor kitalálhatja hogy megszálltak minket a gyíkemberek és azok mind a kfc-ben esznek. ezt el is hiszi aztánj ha a kezébe kap egy puskát elmegy szétlőni a kfc-t.
az én szemmeben az ok lényegtelen. mindig lesz valami indok értelmes vagy értelmetlen ki a faszt érdekel. engem az egészben az érdekel egyeddül hogy lehetne biztosítani hogy egy gyökér ne tudjon lemészárolni 20-50-100 másik embert mire a rendőrök kiérnek ha egyáltalán kiérnek időben hogy elkapják...

A helyeskék melyik oldalon állnak a Kossuth vs Széchenyi vitában?

>Kossuth csanád
>Széchenyi gazdag
nem egyszerű kérdés

>a helyzet az, hogy egy skozofrén bármikor kitalálhatja hogy megszálltak minket a gyíkemberek és azok mind a kfc-ben esznek
Azért szerintem ezt kicsit nehezebb elhinni mint azt hogy azok a muszlim arabok akik azt üvöltik hogy halál a hitetlenekre és a Koránt követik ami konkrétan kimondja hogy a hitetleneket meg kell ölni és az országaikat elfoglalni, azok meg akarnak ölni és el akarnak foglalni. De gondolom a 444.hu szerkesztőségénél az ilyen összefüggéseket tilos észrevenni.
>hogy lehetne biztosítani hogy egy gyökér ne tudjon lemészárolni 20-50-100 másik embert mire a rendőrök kiérnek ha egyáltalán kiérnek időben hogy elkapják
Úgy hogy aki bizonyítja hogy nem elmebeteg az vehet legalább kézifegyvert önvédelemre, és akkor egyrészt a lövöldöző fasznak sincs akkora arca mert sose tudja hogy kinél lehet fegyver, másrészt lehet hogy valaki le is lövi mielőtt mindenkit megölne. A rendőrség jellemzően csak eltakarítani tud, nem létezik egyszerűen hogy mindenhol azonnal ott legyenek.

Attached: no democracy.jpg (1280x720, 143K)

KEZDJETEK EL ÉLNI
HOGY LEGYEN MIT MESÉLNI
MAJD AZ UNOKÁKNAK
MIKOR KÖRBEÁLLNAK

a micsodáknak lol

amúgy tényleg végigpróbáltuk az összes ilyen gyökérséget ha valakinek a kezében van lőfegyver azt nem fogod megkéselni szemből még karnyújtásnyi távolságról sem. akárhogy vetődhetsz ugorhatsz gurulhatsz 3-4x meglőnek mire egyet pislantasz.

a lényeg hogyha jön a terrorista akkor 90% hogy meghalsz
ezért nem fogok sosem kijönni a pincéből

Attached: comfy-pepe-2735291.png (500x401, 85K)

a skizofrén bármit elhisz neki nem számít mennyire reális vagy nem. ha fegyverhez jut és neked nincs rábasztál ennyit. és nem tudod kizárni a lehetőségét mert kb a népesség 1%-a folyamatosan újra termelődik. persze nagy részük ártlamatlan relatíve. csak épp ez mindig utólag dől el.
>azok meg akarnak ölni és el akarnak foglalni
szal pont mint a keresztények? csak azért amúgy mert a muszlimok is keresztények technikailag szal nem meglepő. picit el vannak maradva a programmal annyi az egész.
>Úgy hogy aki bizonyítja hogy nem elmebeteg az vehet legalább kézifegyvert önvédelemre, és akkor egyrészt a lövöldöző fasznak sincs akkora arca mert sose tudja hogy kinél lehet fegyver, másrészt lehet hogy valaki le is lövi mielőtt mindenkit megölne.
na ezaz mo-n valahogy ebből sose lesz semmi.

Attached: what-kind-of-jew-you-are.png (1302x1296, 51K)

>csak azért amúgy mert a muszlimok is keresztények technikailag

Attached: dxl2ui5v2r611.jpg (900x900, 83K)

elég masszívan keresztény ágazat az iszlám

>Jézus, a Messiás, Mária fia küldötte Allahnak, és az Ő szava, amit sugalmazott Máriának, és lélek Tőle.
szerinted ezt ki mondta ha tippelned kéne?