/mämmi/

Todellinen voittaja-painos

Attached: 1555278475670.jpg (1179x1000, 140K)

Other urls found in this thread:

fi.wikipedia.org/wiki/Valtionvelka
fi.wikipedia.org/wiki/Velka
i.ylilauta.org/fe/d657a823.mp4
twitter.com/NSFWRedditImage

Vantaa...

Äänestin vihreitä.

En äänestänyt.

Miksi vihaat suomea?

älä postaa tota enää mä unohdin jakaa ton äänimäärän niin ei se ollut tuosta kiinni

En vihaa, haluan että suomi pysyy elinkelpoisena tulevillekkin sukupolville.

Niin mutta kuinka moni ehdokas melkein kymmenkertaisti äänimääränsä edelliseen verrattuna?

isäm maan petturi

Näin äänestettiin mun alueella. Eräs helsingin alue.

Attached: kannatus.png (1120x460, 29K)

luulis irtoavan helposti pillua

Menin kuluttamaan kaikki onyxini kun piti levuttaa raidibossia varten paljon vesi taistelijoita.

uuni makkaraa

>haluan että suomi pysyy elinkelpoisena tulevillekkin sukupolville.
Ja sehän ei ole suomen käsissä, maailman suurimmat saastuttajat pitäisi saada kuriin. Suomalaiset vain joutuisi maksumieheksi, jos vihreiden kansasta vieraantuneet elitstit pääsisivät ruoriin.

Attached: 1389346943853.png (294x256, 42K)

Tätä tapahtuu varmaankin joka vaaleissa Helsinki-Uusimaa-akselilla koska vaalimainoksia työmatkoilla jne sekä mummot

>Halliksella ei edes 88

Aha (t. en kannata monipuoluesysteemiä)

Attached: v.jpg (825x537, 92K)

Kallio? Hyi vittu miten oksettavaa sakkia

Attached: 12421.gif (680x499, 1.64M)

Hahhöh

Attached: susanna-koski-1200x835.jpg (1200x835, 127K)

Haen nyt kotipizza pitsun ja tuun sit syömään koneelle. Sit jatkuu videopelit vielä pari tuntia kunnes menen nukkumaan. On tää rottaelämä vaan parasta.

Attached: 230949023409.png (768x433, 280K)

Millä rahoitat rottailun?

Mitenköhän itä-hesen neekerikeskus äänestää natseja??! Eikö monikulttuurisuuden pitänyt olla rikkaus?

Attached: 142134521.png (1133x407, 23K)

Asumalla porukoilla vielä 24 vuotiaana.

>Li Anderson on söpö
Niin te olette taas niitä vitun idiootteja joidenka mielipide ulkonäöstä muuttuu sen mukaan onko joku kuuluisa vai ei.
Li Andersson näyttää nälkiintyneeltä hevoselta joka ei ole nukkunut tarpeeksi.

Ihme porukoita kun eivät potki pihalle.

Attached: 1543995432619.jpg (647x644, 68K)

miksi äänestit sitten vihreitä

se on rikkaus kun tietää että se on olemassa mut sitä ei tarvitse itse kokea t.vassarit ja muut keharit

Semmonen naisaivoinen projisointi siellä.

Kai nyt sentään edes autat vanhempias tekemällä kotitöitä?

Attached: -1000.jpg (193x185, 7K)

en kyllä ymmärrä tämmösiä ihmisiä

Ite olet naisaivo kun menee tunteisiin jos joku antaa objektiivisen kritiikin jostain sun ihastuksesta.

Voi sitä silti oman osansa tehdä vaikka muut omia vastuitaan laiminlyövätkin. Se että lyödään itsekin hanskat tiskiin ei auta ketään.

Miehelle ei naisen julkisuus nosta sen viehätystä mitenkään huomattavasti, kun puolestaan naiselle on hyvinkin tärkeää miehen julkinen ja rahallinen arvo. Projisoit selvästi tätä omaa naisen käsitystäsi miehiin, eli olet joko transu tai nainen.
Logiikkani on täydellistä, eikä mikään sanomasi voi muuttaa mieltäni.

Ei mulla ilmaston- ja luonnonsuojelua vastaan mitään ole. Vihreät ei vaan ole siihen ratkasu.

Suomi tekee jo oman osansa, pölvästi, riippumatta siitä, että Suomi on yksi harvoista maista joka oikeasti hyötyy ilmaston lämpenemisestä, niin kasvukauden kuin metsien menestyessä paremmin lämmön ja lisääntyneen hiilidioksidin takia.
Kaikesta riippumatta nyt on jo aivan liian myöhäistä estää ilmastonmuutosta ja ihmisten toiminta on tehnyt aivan saatanan selväksi, että sitä ei ikinä kyetä estämään.

Ostan Herkules pitsan

voi perkules

Mitä suosittelet

>ilmaston lämpeneminen
>hyvä asia
>ei muutenkaan voida tehdä asialle mitään
Kaltaisellasi defaitistilla ei ole oikeutta, tai edes varaa, kutsua ketään "pölvästiksi". Olet alinta ihmissaastaa, geenialtaan matalimmasta päästä, hengissä käsipohjan voimin.

Minähän juuri kritisoin kaikkia niitä naisaivoudesta jotka kuvittelevat li anderssonin olevan hyvännäköinen ja itse noudatan täydellistä objektiivisuutta. Se että sinä triggeröidyt tästä ja alat heti huutamaan probisointia ja naisaivoa todistaa kiistattomasti sen, että olet naisaivo.

Oon kyllä asunut vuoden omillani, mutta apustaja tier eläjänä siitä ei loppujen lopuks tullut mitään. Eipä tää takaisin muutto oo haitannut porukoita kun mun huone seiso koko sen ajan tyhjillään.
Tietenkin

Ootko ns. City vihreä?

>Kaltaisellasi defaitistilla ei ole oikeutta, tai edes varaa, kutsua ketään "pölvästiksi". Olet alinta ihmissaastaa, geenialtaan matalimmasta päästä, hengissä käsipohjan voimin.
Eli realismi ei ole tervetullutta? Mikään ihmekään kun äänestät vihreitä. Todellisuudella vähemmän arvoa kuin tunteilla.

Etkö parempaa keksi kuin "no u" tyylistä vammaista toistoa?

Ei minun tarvisi vastata sinulle yhtään mitään, koska kaikille on ihan päivän selvää, että olet väärässä. Sinä niitä perusteettomia älyttömyyksiä tässä jankkaat niin kuin mikäkin naisaivo.

>Mitä suosittelet
Omia toimia, kierrätystä jne. Naiivia uskoa, että vihreillä tai edes koko suomella olisi vaikutusta maailman mittakaavassa.

>t: defaitisti jonka mielestä ilmaston lämpeneminen on hyvä asia
Kaikki mielipiteesi ovat mitätöityjä. Sinulla ei ole varaa puhua järjestä saati realismista, vielä vähemmän todellisuudesta josta vaikutat olevan niin irtautunut.

Jos alle viiden tuhannen asukkaan kylä keski-suomessa lasketaan cityasumiseksi niin silloin ehkä, muutoin tuskin.

>Kaikki mielipiteesi ovat mitätöityjä. Sinulla ei ole varaa puhua järjestä saati realismista, vielä vähemmän todellisuudesta josta vaikutat olevan niin irtautunut.
Eli kuten sanoin, todellisuus ei kiinnosta, etkä ole edes valmiina kuuntelemaan vastakkaisia ajatuksia, koska olet tunteiden ajama idealisti, kuten suurin osa Vihreistä.

Nuohan nyt ovat ihan itsestäänselvyykiä joita jokaisen tulisi tehdä, kestävä ilmastopolitiikka on silti erittäin tärkeää. Naiivia on usko siihen että "joku muu kuitenkin tulee ja hoitaa kaiken kuntoon". Ei ole ketään "joku muu":ta, on tehtävä asioita itse ja toivottava että muut alkavat jossain vaiheessa seuraamaan esimerkkiä.

>idealisti
Piti sanoa ideologi.

>Ei ole ketään "joku muu":ta, on tehtävä asioita itse ja toivottava että muut alkavat jossain vaiheessa seuraamaan esimerkkiä.
Ja se ei voi olla Suomi. Meillä ei resurssit saatika kilpailukyky riitä radikaaleihin muutoksiin. Paperilla kaikki päästövähennykset kuulostaa kivalta, kunnes kulut romahtavat kansan maksettavaksi. Vasemmiston äänestäjät eivät tunnu ymmärtävän, että se velka on myös maksettava takaisin

Erinomaista projisointia. Itseäni sylettää vaan defaitsmisi ja väitöksesi että ilmaston lämpeneminen on hyvä asia. Omasta mielestäni niin kauan kun on mahdollista tehdä asialle jotain, niin kannattaa tehdä, jos kokee sen itselleen tärkeäksi. Kaltaisesi luovuttajat "ku ei me kuitenkaan" sylettävät. Olet selkärangaton joka haluaa mennä sieltä missä aita on matalin.

>ilmaston lämpeneminen on hyvä asia.
Opi lukemaan, idiootti.
> jos kokee sen itselleen tärkeäksi
Ja tästähän on tietenkin kyse, KOKEMUKSESTA. Sinulle on tärkeämpää kokea tekeväsi jotain sen eteen ja tuntea hyvää oloa näennäisesti hyödyllisistä toimenpiteistä, joilla ei kuitenkaan loppujen lopuksi ole mitään merkitystä.
Ilmastonmuutoksen estämiseksi vaadittaisiin maailmanlaajuista väestön pienentymistä, tehokasta degrowth-politiikkaa, Afrikan ja muiden kolmannen maailman maiden elintason ja väestönkasvun pysäyttämistä, mutta Vihreät puolueena ei edusta ja oikeasti aja mitään näistä, koska kuten sinulla, TUNNE siitä hyvänteosta on tärkeämpää kuin se raaka totuus, jossa ihmiskunnasta pitää hävittää yli puolet ja elintasot romauttaa maailmanlaajuisesti.

No jos raha on tärkeämpää kuin luonto ja elinkelpoinen ympäristö niin silloin sanomasi olisi varmaan ihan järkevää. Itse kuitenkin arvostan elinkelpoista ympräistöä sen verran että halua tehdä voitavani sen ylläpitämiseksi, että tulevatkin sukupolvet saisivat nauttia suomen luonnosta kuten minäkin olen. En omaa kaltaistasi omistuksenhalua koska ymmärrän että täältä poistuessamme emme saa mitään mukaan, siksi koen "maallista mammonaa" tärkeämmäksi ylläpitää maatamme ja jättää se vähintään yhtä hyvään kuntoon kuin jossa se oli tänne tullessamme, siinä määrin kuin se on mahdollista.

>on naivia uskoa ettei suomi voi pelastaa koko maapalloa

Totta kai ilmaston lämpenemisen pysäyttämiseen vaaditaan enemmän kuin suomen panostusta, mutta se ei ole mikään syy olla panostamatta. Kukaan ei tule tekemään suomen osaa "ilmastotalkoista", se on meidän itse tehtävä. Keskitytään me tekemään oma osamme ja toivotaan että muut liittyvät mukaan.

suomi panostaa jo enemmäin kuin muut, täysin järjetöntä kiristää tästä enemmän sillä aikaa kuin suurmaat nautiskelee tuotoistaan

>No jos raha on tärkeämpää kuin luonto ja elinkelpoinen ympäristö niin silloin sanomasi olisi varmaan ihan järkevää.
Ja tässä tiivistyikin vihreiden äänestäjä yhteen lauseeseen. Ei helvetti, väänetään nyt vielä rautalangasta: Miten kuvittelisit vihreiden toteuttavan puolueohjelmansa? Ilmalla?

Attached: 1427208589324.jpg (413x395, 40K)

Eli toivotaan sokeasti johonkin, mitä selvästi ei tule tapahtumaan. Sokeaa idealismia, koska tulee hyvä tunne siitä kun luulee tekevänsä jotain hyvää.
>Totta kai ilmaston lämpenemisen pysäyttämiseen vaaditaan enemmän kuin suomen panostusta,
Sitä ei saada mitenkään pysäytettyä. Edes huomattavaan hidastukseen ei selvästi pystytä. Tämän on tehnyt jo aivan helvetin selväksi kansainvälisen yhteisön toiminta ja haluttomuus luopua rahasta ja talouskasvusta.

Attached: 1527751831516.jpg (2048x1536, 299K)

>eivät usko rukoilun voimaan
miekkaa kurkulle

>ei kannata tehdä mitään jollei voi yksin tehdä kaikkea
mitä on yhteistyö

Semmonen, mitä ei tapahdu, koska valtiot toimii ns. game theory periaatteella ja kilpailee toistensa kanssa.

Miten kaltaisesti defaitisti saa mitään aikaiseksi, vai bouhotatko täällä nimenomaan kompensoidaksesi aikaansaamattomuuttasi?

yhteistyöhön vaatis ne muutkin, ei yksin voi tehdä yhteistyötä muiden kanssa, ellet ajatellut että sotilaallisin toimin pakotetaan kiina yhteistyöhön?

Oisko varmaan yhteistyöllä, suunnittelulla ja tietenkin rahalla. Ai että miten tasotonta "keskustelua" ja tähän osallistumatta jättämisestä sitten moititaan.

Älä sekoita realismia defeatismiin, idiootti. Näiden ongelmien ratkaisuun vaaditaan pragmaattisuutta ja realismia, mikä kollektiivisesti puuttuu Vihreiltä. Vihreiden maahanmuuttopolitiikka on täydellinen esimerkki siitä, miten kykenemättömiä tuo puolue on ratkaisemaan näitä ongelmia. Pelkkää naurettavaa idealismia.

Kotipizzassa käyty ja nyt syömään. Ai vittu että on hyvää!!!

Attached: 398459834985.jpg (843x720, 81K)

>tietenkin rahalla
Noniin hyvä, että käsität ''maallisen mammonan'' roolin tässä yhtälössä. Stten seuraava kysymys: Millä rahaa otetaan, kun verotulot ei riitä ja budjetti ylitetään?

Attached: 124235.jpg (858x1000, 263K)

>yhteistyö
toisia maita ei kiinnosta yhteistyö
>rahalla
mistä rahat kun kiristykset syö talouden?
>suunnittelulla
juuh siinä saa suunnitellakkin että saa 1+1=5000 ja tämäkin tietty maksaa ihan helvetisti kun pitää turvatyöpaikkoja pitää sadoille vihervassareille

Keskityisit vaan luovuttamiseen ja pyllistelyyn. Varmaan NATOakin kannatat.

Varmaan uudella budjetoinnilla. Esitätkö vaan vai oletko oikeasti vammainen? En meinaan mielelläni vammaisia pilkkaisi, teillä on valmiiksi vaikeata.

>Keskityisit vaan luovuttamiseen ja pyllistelyyn. Varmaan NATOakin kannatat.
Ja taas ilmenee tämä sinun naurettava ajatusmaailma. Tärkeämpää on tunteet ja positiivinen ajattelu, realismilla ja logiikalla sitten vähemmän merkitystä.

miten voi budjetoida niin että vähentämällä tuottoa voi tuottaa enemmän?

>Varmaan uudella budjetoinnilla
Ei vittu huutista, vasemmiston taloustieto tunnetusti heikkoa. Kerrataas nyt vielä, tässä hieman apua

fi.wikipedia.org/wiki/Valtionvelka
fi.wikipedia.org/wiki/Velka

Attached: 12412451.jpg (240x234, 10K)

Sitä rahaa voi siirtää paikasta toiseen. Taidat olla oikeasti vammainen, pahoittelut kiusanteosta.

Ei ole argumentti. Vetoat kokoajan johonkin ennalta päättämääsi olkiukkoon. Jos vihreä niin pakko olla tunteiden vallassa toimiva hyvesignalointibotti. Todellisuudessa olet itse se joka syyllistyy "if = then" npc ajatteluun.

Mistä meinasit siirtää?

>Budjettivaje
>siirtele vaan rahaa lol
Millä paikataan menetetty osuus? Jostain täytyy leikata, eli kuka ottaa osuman? Huvittavaa, että kutsut täällä muita vammaisiksi

t.

Ens tuistaina räjäyrän yhteiskunta talon tuusan nuuskaksi.

Sieltä missä sitä on enemmän kuin tarvitaan sinne missä sitä tarvitaan enemmän. Miten rahankulutus on vain ilmastopolitiikan ongelma, onnistuuko kaikki muu politiikka ihan vaan pyhällä hengellä ja ruisleivällä? Ei hyvää päivää minkälaisia ihmisiä se leipä oikein elättää. Ei ihme että demokratia on rikki kun kaltaisenne apukoululaiset omaavat samanarvoisen äänen kuin muutkin.

>Ei ole argumentti
Vasta-argumentti vaatisi sinulta alkuperäisen argumentin, jota vastaan väittää. Olet vain suoltanut samaa idealistista kuraasi ja sokeita olettamuksia defeatismista.
>Vetoat kokoajan johonkin ennalta päättämääsi olkiukkoon.
Mikä olkiukko? Millä tavalla olen muka väitellyt jotain keinotekoista virheväittämää vastaan?
>Jos vihreä niin pakko olla tunteiden vallassa toimiva hyvesignalointibotti.
Ei, vaan jos Vihreä, niin näin. Tämä ei sitä paitsi ole mikään argumentointivirhe, koska en yritä nollata sinun olemattomia argumenttejasi sillä ja jos niin olisin tehnyt, se olisi kuitenkin "ad hominem", ei olkiukko.
Älä toistele näitä termejä kun selvästikään et edes tiedä mitä ne tarkoittavat.
>Todellisuudessa olet itse se joka syyllistyy "if = then" npc ajatteluun.
Yksinkertaiset loogiset päätelmät ovat NPC-ajattelua? Yritä nyt saatana edes. Joka viestillä vaikutat vaan entistä tyhmemmältä.

juuh, tuossa maahanmuuttopolitiikassa kyllä huomaa kuinka ajatellaan vain tunteilla

1) köyhästä maasta suomeen maahanmuuttajan ottaminen lisää sekä suomen päästöjä että maailman päästöjä. vaikka suomessa esim sähköntuotanto on puhtaampaa kuin afrikassa, yleinen kulutustaso on sen verran pienempi siellä kuin täällä, että yksittäisen henkilön päästöt kasvavat reilusti jos muuttavat korkeamman elintason maahan
tästä on melko helppo päätellä, että vihreä teko on olla ottamatta porukkaa köyhistä maista. mutta hädässä olevia ihmisiä pitää auttaa?

2) pakolaisuus korkeamman elintason maihin ei ole kovinkaan kustannustehokasta. on varmaan päivänselvää että pakolaisen tuominen korkeamman elintason piiriin syö enemmän rahaa kuin jos pakolainen jäisi vaikka yhtä köyhään naapurimaahan. olen nähnyt joidenkin heittäneen jotain lukuja tästä (olikohan jotain että 17 pakolaista voitaisiin auttaa muualla sillä rahalla mikä menee yhden auttamiseen täällä), mutta en nyt jaksa niitä tarkkoja numeroita mennä etsimään.
eli siis nykyistä humanitääristä maahanmuuttoa ei oikein pystytä perustelemaan ihmisten auttamisella.

vihreältä kannalta mitä vähemmän suomessa on ihmisiä sitä parempi. valitettavasti vihreät eivät tätä aja millään kantilta. persut taitaa olla ainoa puolue, joka on sanonut että suomen väestön lasku ei ole pelkästään negatiivinen asia. muilla sitten hirveä kiire saada syntyvyys nousuun joko neekereillä tai perhevapaauudistuksilla joilla ei kuitenkaan ole mitään vaikutusta. yhtäkkiä se talous onkin tärkeämpi kuin ilmasto, kun on kyse omista eläkkeistä.

Ei helvetti miten ironista. Haukut muita tyhmiksi kun et itse edes osaa tarjota realistista ratkaisua väitteellesi.

Attached: 1523932811646.png (250x300, 191K)

>t:wikipedia-artikkeleja linkkaileva "huippuälykkö"

t.
>Sieltä missä sitä on enemmän kuin tarvitaan sinne missä sitä tarvitaan enemmän
Etkö edes tajua miten vitullinen nollapostaus tämä on? "Ratkaistaan ongelmat ratkaisemalla ne" -tyylinen tyhjäväite, jonka oleellinen sisältö samaa tasoa pääkoppasi sisäpuolen kanssa.

Eipä ollu. Vastasit väärälle, odotan edelleen vastausta

Vaikutat muuten aivan helvetin ylimieliseltä kusipäältä. Taitaa olla ominasluonteenpiirre kaikilla punavihreillä

Attached: 346211.jpg (400x291, 25K)

>oot tyhmä kusipää
>ei me voida kuitenkaan mitään tehdä
>ilmastonlämpeneminen on hyvä asia
>ei meillä oo rahaa mihinkään
>ei voida tehdä mitään hankintoja
>tunnepohjalta toimiva hyvesignaloija
>npc
>seuraavan kauden budjetti on 0€
>tässä m-muuten wikipedia-artikkeli
Ja ihmettelet miksi tulet vähätellyksi. Vieläkö arsenaalista löytyy jotain geneerisiä heittoja?

Geneerisiä heittoja, mutta et osaa itse mitään vastaan argumentoida? Hyvin vaan kaivat itseäsi syvemmälle.
t. eri

>oot tyhmä kusipää
t. ''Taidat olla oikeasti vammainen'' '' En meinaan mielelläni vammaisia pilkkaisi, teillä on valmiiksi vaikeata.''
Yritin melko neutraalisti alunperin esittää kysymykset. Heti nurkkaan ajettuna sulla alkoi öyhötys. Mitään perusteluja tai ratkaisuja et budjettivajeelle tarjonnut

>ilmastonlämpeneminen on hyvä asia
>tunnepohjalta toimiva hyvesignaloija
>ei me voida kuitenkaan mitään tehdä
Millon mä noi heitin? Eikö sulle vieläkään ole tullut selväksi, että käyt täällä useamman kanssa keskustelua.

Attached: 1412414.jpg (199x235, 13K)

Mukavaa vaihtelua tällaiset pellet, mutta nukkemestarin järjettömät virheargumentit on kyllä parempia kuin tällainen tyhjä tunnepohjainen vetoaminen.

Attached: 1526154207141.jpg (600x472, 215K)

älkää puhuko politiikkaa se ei ole hauskaa

Se on hauskaa kun siinä on jotain järkisisältöä, mutta vaadittaisiin varmaan >115 ÄO kaikilta osallistujilta ja kyky ajatella loogisesti tunteiden sijasta.

Attached: 1529039132270.jpg (944x1072, 169K)

>oot tyhmä jollet rupee vänkäämään mun kanssa siitä onko ilmastonlämpeneminen hyvä vai ei
Jaa.

i.ylilauta.org/fe/d657a823.mp4

Tämä on se oikea olkiukko. Jos luet uudelleen mitä sanoin, huomaat, että sanoin Suomen olevan yksi harvoista maista, joka hyötyy ilmastonlämpenemisestä, kasvukauden ja metsien suhteen. En missään tilanteessa sanonut antropogeenisen ilmastonmuutoksen olevan hyvä asia.
Sinulla ei selvästikään ole tarpeellista luetunymmärtämisen kykyä käydäksesi tätä keskustelua kanssani.
Kuten sanoin jo useasti, olet tunteiden ajama idiootti, joka ei kykene tarvittavaan loogiseen ajatteluun käsitelläksesi tätä aihetta realistisesti ja vakavasti. Olet vammainen pelle, naisaivo tai jopa nainen.

Attached: 1542025894185.png (1280x720, 943K)

>emm mä tolleemn samnonmunt"!!!
Jaa.

Harmittaa vaan Jussi Niinistön puolesta, ihan hyvin hoitanut puolustushankinnat.

>mun virheellinen ymmärrys on tärkeämpi kuin totuus

Attached: 1549677703187.png (567x612, 452K)

Joo viimeiset pari hallitusta on ollut aika hyvät puolustusministerit

Ai että. Mitä kaltaisesi huippuälykkö ja argumentoinnin kruunaamaton kuningas tekee täällä internetin ilmoitustaululla?

Onko arvopohjasi terve?

Attached: 4654646.png (758x769, 22K)

>runkkaa
>snäp t. kyrpä
ai vittu

Ei.

Keskustelu on yleisesti todella ala-arvoista.