Tfw no polish gf who is into history

>tfw no polish gf who is into history

Attached: baikoku-kikan-11184253~2.jpg (365x390, 52K)

reee stay away I want her reeeeee

Attached: 2016-09-05 17.18.55-2.jpg (491x568, 47K)

I have the life you want then. I have a Polish wife who's into history.

literally then only polish girl who was into history and shit i've met had openly admitted to watching blacked. i'd advise against it desu. she was a really good at twerking tho

Glad to hear, user
I want one too :^(

>Seeing the face of the qt blond polish girl just light up when you ask her about where the Grom and Blyskawica exhibits have gone at the Narvik war museum

I believe in you, kurwa

Dziekuje, bracie

met one on tinder, but chubby in all the wrong ways. built like a 40 year old latina at age 19

No chance chief, sorry

>polish gf
No thanks

user i'm here for you~ i'll be your polish gf and we can live in poland together and go on road trips to visit historical sites.

P-please be real
In what voivodeship do you live?

slaskie, katowice

Malopolska here, less than 40 km from Katowice
Wanna chat some more over a throwaway email or discord?

oh, wow! sure! what's your email? i'll send you my discord.

[email protected]
It's a throwaway, I hope it will work fine

I'm sure it's a real fembot user kek

i sent an email! lets hope it goes through

Gotta be optimistic in life, you know?
Got it, I've sent you an invite

idi na chui, pidor xD

Im in zachodniopomorskie although im closer to lubuskie, where are you?

Malopolskie, the other end of the country basically
I hope the distance doesn't scare you off

No. I am willing to relocate as i am done with my work here and i need a change in my life. I have been wanting to move to Krakow for the past year but i resisted for some reason

Attached: 28E43AA4-FF1B-4558-8520-C8B1EEC79106.jpg (324x800, 24K)

I don't live in Krakow, but I go there quite regularly.
What is your current work in zachodniopomorskie?

i didn't know there was polish people on Jow Forums

I just quit working as a translator. It was a nice job but boss and i would have to leave abroad for two weeks then come back and have two weeks off which was inconvenient for me because i have a few pets and nobody could look after them during my absence

I study linguistics currently and I've done some translating work myself, but it's been all freelancer done from the cozyness of my house.
I have a sneaking suspicion that you may be older than me

Seriously? You didn't think a country as big as Poland has lonely, spergy losers?

I am 23 this year but i look like a licealistka lmao i tried to get a drink in a bar the other night and they asked me for ID which i didnt have so they asked if i wanted KAKAO instead

Kek
I'm 21, fortunately I am quite hairy and never get asked for ID I imagine it can be a massive pain in the arse

Its an advantage for a female im sure im not complaining cos seeing all the girls i went to school with look like raisins now kind of builds up my ego

You surely have a good reason for that miss, I suppose you can treat asking for ID as compliments.
Ja natomiast jestem strasznie brzydki

Wiesz, wydaje mi sie, ze jest to raczej pojecie subiektywne. Nie badz taki hard on yourself :(

Can we have a comfy thread for polish robots? Whenever there are polish people here they're always so vile and vulgar and make me ashamed to be their rodaczka :/

Then move abroad and pretend to be Irish, Scottish, German, English, anything else like 90% of us.

wy kurwa debile amerykanskie
polskie kobietu to gowno
juz predzej bym murzynke ruchal

chcecie to sie z wami kurwa zamienie chuje

I talked to one Polish girl, she was really sweet, cute, patient and smart. But I am almost 100% sure she was a pedo. Oh well.

Where do you live? Some communities are more vulgar than others

Sooo... tfw no Jow Forumshis/ polish gf?
>He doesn't want to dick down Kasia
homo

a mazo with double penetration fetish? :^)

Ostatnia osoba online ktora zobaczyla moja facjate powiedziala tylko "Wow, that's bad"
Chyba nie jest to az takie subiektywne

Eehh wlasnie to mialam na mysli
Malopolskie zadupie

Jesli to bylo online, to nie ma sie czym przejmowac. Jak reaguja na ciebie dziewczyny irl?

Milo w koncu zobaczyc kogos kto tak jak ja jest z malopolski, czym sie zajmujesz?

im a polish girl whose into history AMA

Attached: 292-2925728_so-it-is-smug-anime-girl-transparent.jpg (840x986, 313K)

No tak w sumie to wcale bo zbyt duzo kontaktu z nimi nie mam
Favourite historical period?

how attractive are you on a scale from 1 to 10?

Obecnie czekam na mature. Chce studiowac filologie, ale nie wiem czy sie dostane :/

Jestes neetem? Jesli dziewczyny nie krzywia sie na twoj widok wszystko jest ok. Prawda jest tez taka, ze polscy mezczyzni sa o wiele mniej atrakcyjni niz np. brytyjczycy, niemcy, francuzi, norwegowie przez nasze geny. Takze jesli tamta laska byla z zagranicy to miej na to wyjebane.

USSR or Nazi Germany?

Dasz rade!
Sam jestem na pierwszym roku filologii i tez sie balem, ale ostatecznie dostalem sie bez problemu
Masz moze discorda lub throwaway maila?

>if you dont like what i like then you're a homo

i agree, i think also some polish women compare us to average spanish/italian/french/whatever men instead of other slavs so their expectations are through the roof

10
(source: her bf)

This is just inferiority complex. Polish men are far more attractive than your average Brit.

there's an entire polish general on Jow Forums
also the rise of Jow Forums in 2016 brought a lot of people from jbwa and wykop here, every new meme from here is on wykop front page in a few hours

maybe to older women, because we have stronger features, but not to girls

Looks like we are the inferior race after all

Marry me so I can reach europe, I need to go to slovenia

chyba cie pojebalo xD
przecietny seba by napierdolil kazdemu przecietnemu zachodziarzowi
tldr kobiety to kurwy
tylko kobiety sa kurwa glupie i patrza na to czy mu sie kurwa wloski blyszcza zamiast na istotne cechy

jak dla ciebie w XXI wieku istotna cecha jest barbarzynstwo i sila to chyba cie wilki z jednego z podlaskich lasow wychowaly

Dziekuje :) Na jakiej filologii jestes? Hm mam discorda, ale wolalabym tutaj nie umieszczac tagu. Moge cie dodac, ale prosze nie badz creepy, razczej nie zamierzam zostawac czyjas e-gf. Poza tym przed matura pewnie nie bede miec tak duzo czasu, ale moze po.

atrakcyjnosc teraz ma wiecej do czynienia z tym czy wloski mu sie blyszcza, czy buzia ladna, czy ubrany jak oskarek, etc., nie z tym ilu ludziom portafi zapierdolic. wg badan wlasnie takie ladniutkie oskarki dostaja w polsce najwiecej atencji a nie dresy

no i chuj
ja przezyje jak wszystko jebnie a te pizdusie beda kurwa z glodu zdychac
i przynajmniej rucham

ODDAJCIE KARA SKURWYSYNY
SKANDAL TY KURWO JEBANA

Attached: marudzenie.gif (250x250, 141K)

No nie mow mi, ze sam chetnie chcialbys umawiac sie z zaniedbana dziewczyna. tluste wlosy, pogniecione brudne ciuchy, zero planow na przyszlosc.

kurwa dajcie mi trzecia wojne
po wojnie wszystko wroci do normy i oskarki zdechna zajebani przez drony i inne hajtekowe chujostwa
a jak mnie zajebia to przynajmniej sobie postrzelam przed smiercia

>women have shitty tastes
>man is attractive if he has no self control and can beat down others
Uhhh, dude, what the frick. Being calm, composed, intelligent, responsive, and yes, taking care of your appearance is far more attractive than just being your average seba.

po latach izolacji od swiata i jedynych kontaktach z innymi ludzmi na forach obrazkowych to bym nawet taka wolal od zadbanej

takie sa najlepsze wlasnie bo przynajmniej sie zachowuja jak ludzie a nie jakies ksiezniczki od siedmiu bolesci
z taka to sobie i poruchasz, i w gierki pograsz, i na silownie pojdziesz, i w samochodzie pogrzebiesz
a z karyna ujebana w ciuszki za 5000 cebulionow co zrobisz? gowno

>ja przezyje jak wszystko jebnie a te pizdusie beda kurwa z glodu zdychac
>implying

Czarno na bialym - jestes desperatem. Tacy jak ty nie powinni traktowac kobiet, - ktore wiedza czego chca - zle tylko dlatego, ze ich wymagania to dla ciebie zbyt wiele. Siedz w domu, unikaj ludzi i wmawiaj sobie, ze to oni sa problemem.

Nocturna, are you still here? :(

ale ja nie jestem tamtym anonem

umiesz sarne/dzika/cokolwiek kurwa zapierdolic, oprawic i ugotowac?
nie, umiesz kurwa pisac cyferki na klawiaturze w korpo

o kurwa ale cwel

xDD
>przepraszam ze jestem creepem ale juz jestem taki samotny i zdesperowany darujmy sobie small talk i poprostu wezmy slub tu i teraz

Attached: 1543579065104.png (600x580, 419K)

Ty jak jakis neandertalczyk ktory tylko mysli o seksie i twierdzi, ze jedyne czego kobiety chca to ciuchy i kasa. Wyjdz na dwor, pobaw sie z glizdami i motylkami

o kurwa najlepszy dzisiaj xDDDDDDD

gdzie ja ci mongole pierdolony o ciuchach i kasie gadam
patrza na oczka, wloski, buzki kurwa
co to ma byc, co ja kurwa jestem, modelka paryska czy chlop?

z taka nic nie zrobisz bo bedzie zbyt leniwa zeby sie grac nauczyc albo pojsc na silownie. mowie z doswiadczenia. najlepsze sa takie myszki co potrafia o siebie zadbac, ugotowac, maja jakies wyksztalcenie i zainteresowania poza kurwa plotami i instagramem

OP here
What the fuck happened to this thread in the last hour?

Attached: 1478508963227.png (655x671, 269K)

Filologia angielska z jezykiem niemieckim
Sam bym tutaj nie umieszczal mojego taga, jak chcesz to wyslij mi swojego taga na mojego throwawaya:
[email protected]
Przepraszam jesli wygladam na crepa :^(

Skad ta agresja u Ciebie? Ciagle udowadniasz nam, ze to Ty jestes problemem.

lol why

Polish history:
>now we get fucked Germany
>now we get fucked by Russia
>now we get fucked by Germany
>now we get fucked by Russia
>now we get fucked by Germany
>now we get fucked by Ukraine LOL

a gdzie ty taka znajdziesz fagasie.

jebac orbiterow, pluje na was tfu smiecie

Attached: 1460373524672513945.gif (255x192, 736K)

Polish people are not people. What were you expecting? Worse than niggers

LODZFAG HIR

NIE WIEM SKAD TYLE KWASU

Attached: 1555374389134.gif (633x758, 22K)

>t. actual certified retard

LEJE SIE SPERMA LEJE SIE SPERMA LEJE SIE SPERMA LEJE SIE SPERMA LEJE SIE SPERMA LEJE SIE SPERMA LEJE SIE SPERMA LEJE SIE SPERMA LEJE SIE SPERMA LEJE SIE SPERMA LEJE SIE SPERMA LEJE SIE SPERMA LEJE SIE SPERMA LEJE SIE SPERMA LEJE SIE SPERMA LEJE SIE SPERMA LEJE SIE SPERMA LEJE SIE SPERMA LEJE SIE SPERMA LEJE SIE SPERMA LEJE SIE SPERMA LEJE SIE SPERMA LEJE SIE SPERMA LEJE SIE SPERMA LEJE SIE SPERMA LEJE SIE SPERMA LEJE SIE SPERMA LEJE SIE SPERMA LEJE SIE SPERMA LEJE SIE SPERMA LEJE SIE SPERMA LEJE SIE SPERMA LEJE SIE SPERMA LEJE SIE SPERMA LEJE SIE SPERMA LEJE SIE SPERMA LEJE SIE SPERMA LEJE SIE SPERMA LEJE SIE SPERMA LEJE SIE SPERMA LEJE SIE SPERMA LEJE SIE SPERMA

to wy

Attached: łódźfag.png (1332x901, 874K)

mezczyzni od zawsze oceniali kobiety wylacznie po wygladzie. ja tam sie ciesze ze teraz moge miec uroczego niesmialego bf a nie jakiegos sebe zonobijce

OoooOOOooooo jessss dadiiiiiiii jes mmmm dadi oooooo

Attached: 2EC21B3F-EC1F-43ED-9F6D-608E3D389C2D.jpg (279x304, 29K)

lodzfag here too, how are you?

taki jest wyglad wasz miejskie chuje
>hurdur neandertalczyk! Niewychowany!
a spierdalac cioty
ide se na ryby

he was referring to

papiesz pled jedziemy

Attached: czy moglbym.png (425x500, 366K)

>przez nasze geny
>nie przez zarobki
fajnie masz na chacie

WYPIERDALAC oregano