/ex-yu/

Eren nije uradio nista lose edicija

Attached: 2893d5fd7cb24ea94048423f0da67187dbebb2a5_hq.gif (500x267, 1014K)

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=BPohSG4ZNes
html5.haxball.com/?c=xfkX9CcUFgs&p=1
youtube.com/watch?v=_8-0rAm5mSY
youtube.com/watch?v=MWvSW6wepbA
youtube.com/watch?v=7r1ygMYOFOc
lexilogos.com/keyboard/serbian_conversion.htm
html5.haxball.com/?c=xfkX9CcUFgs
twitter.com/SFWRedditImages

host hax

Kakav grozan dan covjece odkako sam se ustao drugi moram se nositi sa tudim problemima, nisam ok eksju, volio bi da nisam social outcast luzer i da imam prijatelje da mi pomognu u ovim teskim trenucima prestao sam pusiti ima skoro dvije godine ali evo sad sam zapalio cigaru od nervoze

zakaj si nervozan chewapko

zdravo drugari :)

Da nema dijaspore jeli bi krse i korijenje

Ako ikad ista reknem ovdje samo bi dobio mim youve i prozivke, zato nikad nis ozbiljno i nepostam

pravi konac

depresija je mema bolest, samo budi svoj

reci sta te boli kurac

ovde smo svi
izlazite brzo iz ovog govnljivog majmudinovog kokosinca

odjebi u svoj karantinski konac guzobolko

aot s2 je bolja od s1

nisam depresivan nikad nisam bio depresivan moj cijeli zivot je uvjek nosenje sa tudim problemima
pa evo, stari mi uzeo psa i otisao ga kao prosetati i ako je to vjerovatno rekao samo da ode piti, cijeli zivot moj on ima problema sa picem, nije agresivan il nes vec samo trosi pare i neozbiljan je (vidjevsi sto konzumiranje opijata i neozbiljnost moze uraditi covjeku je kroz tako osoban primjer je vjerovatno razlog zasto ne podnosim nikakve droge il pica il ista i zasto sam tako ozbiljan i turbo konzervativan) i posto je neozbiljan postio ga sa lanca kod susjede koja drzi kokosi i bavi se sa time i zaklao joj dvije kokosi, i onda sam ja morao da idem da joj se ispricavam i placam iz zvog djepa od novaca od svoje stipendije koju sam dobio (pola novaca od nje sam vec dao roditeljima jer imaju problema sa financijama stalno) i jos mi htjeo tuci psa pa sam je morao braniti i sad me strah da ce mi netko otrovati psa, i tak osam i to me probudi jutros u 8 to je tek pocetak

Rekao bi da su obje fantasticne, ne znam koja mi se vise svidja
Erenovo "I am free" iz gifa (prva sezona) i AT/CT transformacija su vrhunski momenti
Citaj mangu, treca sezona ce da bude isto zanimljiva jer je fokus pic related

zasto brines za tudje probleme lol samo odjebi to

Attached: Levi_kills_a_soldier.png (581x519, 283K)

meni je susjed otrovo psa pa sam mu plastenik cili isparo

cito sam mangu do kad onaj plavi postane titan dobro je skroz, a najbolji momenat daleko je reiner i berty transformacija jezim se jos

Hит ce нe пpaви ca имeнoм кoјe нијe aнoн и тpипoм.
Taј aнимe нeмa вeзe ca eкc јy нити јe y cклaдy ca /инт/ тaблoм.

A гyзoбoлнo paтoвaњe нитимa, нe пoмaжe.

Mislis na Armina i CT transformaciju?
Citaj dalje, zadnji capteri su previse HYPE

youtube.com/watch?v=BPohSG4ZNes

Attached: tumblr_ovz9b9VIj11snrf0so2_500.jpg (500x403, 64K)

html5.haxball.com/?c=xfkX9CcUFgs&p=1

subhumans

ni vasa politicka preseravanja nemaju veze sa int tablom pa me boli kurac

onda me zovne bivsa sa koje me ostavila nedavno sa kojoj sam ostao "kao neki prijatelji" pijana naravno jer od kada smo prekinuli ja se vratio kuci starcima ona zovnula prijateljicu u stan i sad se stalno opijaju ali eto bar opet nije pocela duvati,ja sam je natjerao da se odrekne svega toga kad smo bili skupa i kaze mi tuzna sam i pocme mi srati o momki nekom novom ustvari starom joj prijatelju za kojeg sam uvjek znao da mu se ona svidja i reko joj to a i ona je rekla da zna da joj se vjerovatno svidja, kako je ignorira kako nece da joj se javi kako nije kuci vec je uzeo odmor od posla pa je sad strah da se nejebe sa drugim zenskim i jos nekakvih nepovezanih gluposti je drobila, prekidala me kad sam joj htjeo dati savjet onda usred toga pocela govoriti okokok sve je ok ma ja sam ok ionako nema veze ma sve ok i tako to ponavljala 10 minuta i onda nakraju kad vidim da ce je pre pijana i da ce zaspati kazem joj aj me molim te zovni danas posto sam zabrinut za tebe da malo popricamo, oces me zovnuti? i to ponavljam 10 minuta ona nista i opet i opet i opet djaba zaspe, i kad se zaderem onda kaze dobro onda odo ali nema snage da mi kaze da ok zovnut cu il ne necu, tako da me izludjuje

Kako ide Uskrs anoni

Attached: 779774DD-6695-4DC9-8BDD-B72CA51265E5.jpg (2946x1951, 1.36M)

>Dalmatinci koji zarađuju tako da izdaju sobe gostima je većinom samo stereotip.
To cijela moja obitelj radi s apartmanima.

ovaj pjegavi je najveca novopedercina ikad vidjena

Smrdi su bukvalno amerikanci konca, najguzobolniji i najgori posteri

>zasto brines za tudje probleme
pa neke ne mozes ignorirati tipa sestru il brata, a vjerovatno za ljude koji mi nisu obitelj jer sam debil pa mi stalo do ljudi pa samo dobijem kurac natrag

To moj starci mog prijatelja rade i sada će moji starci to isto, kupili su zemlju prvi red do mora, moraju još izgraditi kuću

bio sam ti prije godinu dana, onda sam shvatio sta je zivot kad zivis sam i radis sam, i na kraju shvatis da nikoga realno ne boli kurac za tebe i samo gledaju korist da izvuku
ljudi su zadnja stoka, maksimalno budi hostilan prema svakome ko pokaze i najmanju hostilnost tebi

Odlično si to opazio
Da te pitam, stalan si gosta konaca, ali nikad ne znam, koja ti je to zastava?

Ne zaboravite, postoje samo 3 vrste losih postera
Smrdi iz smrdije
Smrdi iz republike smrdske
i smrdi iz rvatske

>maksimalno budi hostilan prema svakome ko pokaze i najmanju hostilnost tebi
onda bi doslovno trebao biti agresivan prema svima, ionako ignoriram gotovo sve ljude sa kojim moram imati kontatk, sta sad bi trebao i da prerezem ovih malo veza koje imam, iskreno razmisljam o da pocmem piti il nesto tak obi se mogao nositi sa svime a kad mi je tesko samo se ubit od pica i eto

Pođoh na žurku 2010 te u Staru Varoš, bješe dobrih sisa bogomi, a ja pjan ka s ratišta da sam doša i jedna me krkna gleda cijelu noć bezobrazno, reko aj hrabro da priđem, možda ga i stavim u ove oblande... reko dobro veče ja sam Momir, ali se ne moga progovorit od Jašara i Konana, reko izađimo napolje da se oprobamo, ona veli ja ne želim momka i ode da se jebe sa šankerom rak je raznio...
Pođoh doma popih čašu varenike i zaplakah...
Neka ide Bilbao gg

Mislim da je došao dan da prebiješ svog staroga.

Ovo je istina. Iskreno, htio bi da je drugačije i da smo svi ovdje bazirani posteri, ali Srbi imaju problema.

crnogorsko-makedonski Srbi > srbijanski Srbi > bosanski Srbi > hrvatski Srbi > australski Srbi

il pusiti jos bolje evo sad pusim i odma mi lakse, jebene cigare su mi pomogle da se nosim sa toliko stresa

kaj si tolika pichkica, imas los mindset
Smatras da su ljudi bolji od tebe i da moras da im udovoljavas, kad smo svi ista govna
radi sto oces i boli te kurac sto oce neko drugi, nisu oni bogovi da ti trcis oko njih lol

kao da ste vi ista bolji, odmah cmarobol kad vas neko nazove pokatolicenima

Ja sam ti veli kupila vozačku 70 eura na primorje, kakvi instruktori i Betmeni....
Posle 3 dana joj skupe ovi iz familije 17000 da joj uzmu auto i ubače joj cd sa pjesmama- potez južna Morava- Vlasotince i ova se zabode u šipkove put Šteka i veli ko postavi ležeći pored škole lopovi, a 250 je išla mučenica...
A ona iz druge u petu prebačala, a nije umjela ni biciklom oko zgrade krug ufatit...
I ovo nam jeba majku...
Ma neka ide Peskara 3+

youtube.com/watch?v=_8-0rAm5mSY

Attached: guska.jpg (620x387, 59K)

/пoл/ нијe тaблa гдe ce пpaвe гeнepaлнe нити кao штo јe eкc јy, мaкap нe бeз нeкoг paтa или cличнoг дeшaвaњa, кao кaд cy пpaвљeнe гeнepaлнe нити зa Укpaјинcки paт или зa paт y Jeмeнy или Cиpији.
Хвaлa штo peклaмиpaш /пoл/.

/инт/ јe y cyштини нaмeњeн зa диcкycијe нa јeзикy кoји нијe eнглecки, изyзeв бpитa и гдe ce eнглecки пpичa кao мaтepњи јeзик, o cвeмy штo имa вeзe ca зeмљaмa oдaклe cy пocтepи.
Haјгopи paк y иcтopији eкc јy гeнepaлнe нити јe фpeдepик фpизe. Гope пoмeнyти фpeдepик имa пpoблeм ca cвимe штo јe eceнцијa eкc јya, и пoкyшaвa вeћ гoдинaмa дa зacepe и yништи eкc јy ca цpнкињaмa, cпaмoвaњeм, иcфopcиpaним нeмeмaмa, yбијaњeм pacпpaвa, paтoвимa нитимa... Mopaлни пaтyљaк фpeдepик фpизe нe пoднocи инт и пoceбнe кyлтype paзних нaцијa нa њeмy и кao дoбap шaбac гoљa вoлeo би дa cвe нити бyдy ca иcтим чaмyгaмa, дгeнcкoм гeнepичнoм мyзикoм из CAД, дa ce пpичa нa eнглecкoм и дa ce диcкyтyјy дeгeнcкe aмepикaнизoвaнe пpичe.
Cмpт глoбaлиcтимa, пeдepимa и cлyгaмa ђaвoљим.

>kupili su zemlju prvi red do mora
otkud vam pare za takvo nesto

Da se mene pita davno bi ja prestao imati ista sa njim, nego majka ko majka milion sansi milion oprosta milion ajde bit ce bolje, ajde idi na odvikavanje bla bla bla
Cjeli zivot sam bez oca od 4 do 13 godine nije bio tu vec bio na rehabilitaciji, a ovo kad je bio tu samo mi stvara probleme, ionako necu da imam nista sa njime imam onoliko koliko moram, i koliko emotivnih ucjena sam morao da podnesem
>znam ja sine da nikad nisam bio tu za tebe i da te matletiram cijeli zivot ali ajmo otic na kavu jer ja ocu da pricam sa nekim jer sam depresivan
I jos milion tako stvari, znas ono kad te netko nenormalno jebe i matletira i stavlja te u poziciju ucjene jer ako ti slucajno kazes ili se pocmes ponasati lose prema njima ti nemas to pravo onda ti nisi ok ti si los covjek ako to radis, moj zivot je zesce sranje i volio bi da sam umro kad sam bio djete ionako sam jedva prezivio mengitis sa 2 godine i to negovorim iz pozicije depresije vec opravdanog revolta jer nemogu vise da trpim

jesi gledo OVA?
youtube.com/watch?v=MWvSW6wepbA

Case in point.

da cekam da 2. ep annie izide

A zbog čega ti pišeš ćirilicom kad te dosta ljudi ovde ne razume

WTF nisam gledao annie OVA

pa zar nije istina sto sam rekao, moj pokatoliceni srbine?

ovo bukvalno umiru od guzobola kad im neko nalepi one tekstove mislava horvata lolara

Svjedoci smo naopakog vremena u kojem živimo, kako se krše zakoni, matematičke formule, logičke dedukcije a bogomi i glave dužnika na kamatu, ali bogomi što se radi od papirnatih mozgova koji zaista obožavaju životinjski svijet i bore se za njegova prava na sva zvona ....Kakvi su akumulatori od momaka koji brane hrčka od neprijatelja a uveče posle treninga izlaze u mantile iz šipražja i pokazuju Milojka Pantića uspaljenim fitnes instruktorkama ...pazite se dragi sugrađani mozga koji je osnova' udruženje mačaka a puca je topovima na Dubrovnik, obožava zglavkare i glavonošce a pojeo je komšiji drvenu nogu kad je bio onaj kijamet prošle godine, mrsko mu bilo da izlazi za leb...obezbijedio je kožni mantil svome seteru a prije po sata je popravlja kokošku šrafcigerom i kla' prasad motornom....kupuje papagaju bifteke i Ruđer Ferer bombice, a sin mu jede paštetu i smoki od prošle godine, otvorio je hotel sa 6 zvjezdica za ptice a familiju bije produžnim kablom kad mu golubovi otkažu rezervaciju....Greote veli što je ovaj slatkiš na ulicu, ko ga je izbačio Bog ga ubio, a on izbačio oca invalida u dom za stare da bi se razbaškario u 45 kvadrata....Đe to ima više, da čojek zastupa hijene, ratne zločince iz Konga a krade cvijeće i kuvana jaja po Čepuraka. Drži 3 persijske mačke i nosoroga a daje majci na kamatu 100 za 170...Ostat se ne može od zaštitnika pasa i mačaka koji pojedu za doručak 70 jaja i blok opeku a za ručak pršutu, 8 bataka i pun gepek maslina ...Pozdrav za gospođe koje nose svoje pudlice u novčanik pored 45 kartica i 2 kila parfema, a majka im je preteška s pričom ...poluđeše nas
Neka ide Regenzburg 2+pp

Jeli ok da odjebem bivsu iako mi je nenormalno stalo do nje i izgleda da nece da sama sebi pomogne? Mislim da bi joj napisao poruku i samo joj izbrisao broj, jesam losa osoba ako ovo uradim? :(

nisi boli te kurac hahha

ovde smo

Ja sam maher, volim veli da skočim na onu moju prasicu i udbuđuje me kad ga izvadim pred svršen čin, znam veli ja kad treba da ga izvadim, nemoj me ti učit...
Prođe mjesec dana ovoj mučenici kasni menstruacija, počinju da je spopadaju mirisi, osjećam veli Slobo miris bureka i ukljeva a najbliža pekara nam je na 7 kilometara, kasni mi veli 4 dana... Ovaj već pada u depresiju, trči u apoteku ka da ga 4 prespremna kamataša fataju, kupuje 17 vrsta testova za trudnoću, zove majku i miliciju veli ovo mi je namješteno duše mi...
Popišah se dušo i evo ih 2 linije na test ka one od heroina što si mi pravio prije 2 mjeseca...
Aj veli neka ti je srećna trudnoća no razmišljam što ću ženi reć... Odoh sa Blažovoga da se fijuknem pa ako preteknem onda ću skočit sa solitera pička mi materina...
Aj ne kaki no pođi do apoteke i uzmi mi utrogestane i paklo uložaka i suoči se virpazare moj...
Ma neka ide Granada daje 2 gola

Nismo.

obrisan lelara

Из иcтoг paзлoгa из кoг Jaпaнaц y дјтy кopиcти кaнђи или Кopeaнaц хaнгyл.

>flertujem sa ženama
>ostanem povrijeđen, zbunjen i ogorčen
>flertujem s muškarcima
>ostanem sretan, zadovoljen i polaskan
Pederstvo je budućnost.

>cirilica

Attached: auu.jpg (275x183, 5K)

vani grmi a ja moram do ducana
pomolite se za mene momki

Ali ovo nije /srb/

On je neki Bošnjo koji se odislamizirao i sad pati za time da bude pravi Srbin.

Ovo sam inače ja

>ook moras da ides na google translate svaki put kad tackasti napravi post

Attached: 29594466_997691230378884_8195754873267399313_n.jpg (540x960, 59K)

Дa пa?
87614045
Дyвaј гa бacнијaниниe.

Ima sat do treninga a neka je oluja vani. Nije lako.

Taman u ZG počelo grmiti. Mali svijet.

>ook vidim mem pismo

Attached: aauu.jpg (183x275, 6K)

Pičko. Sa takim mentalitet nikak nečeš uspijet. Što treniraš?

Židovluke. Krav maga.

Evo za arhivu da se mogu sjetiti nekada
Koliko god te volim i pokusavam i pokusavao sam da ti pomognem ne mogu vise da se nosim sa tobom, kako mozes da me zovnes pijana i da mi pricas o svojim ljubavnim problemima, ja sam ti bivsi, da znam da smo rekli da smo prijateji i da mozemo pricati o bilo cemu ali opet.... mozda me i ne boli toliko to sto si mi pricala o tome koliko to sto si me doslovno ignorirala i ponasala se ko pijana budala, zalis mi se o tome kako te netko ignorira i onda ti mene ignoriras u isto vrijeme. Ovo nije prvi put da me zoves pijana ti to znas, onda kad si isla vani sa Majom pa ste se opile i zovnula me i plakala i jos mi rekla odo sad da se naduvam pa sam te morao distraktirati i pricati ti da zaspes i da se neodes jos drogirati. Koliko si uopce popila covjece? Kako nisi cula da ti zvoni mobitel, zasto to radis sebi, nemoj da si ikada izasla vani u nepoznato drustvo ili sa ljudima za koje nisi sigurna ili se vracala kuci sama tako, bilo tko bi te mogao iskoristiti, brini se o sebi jebeni idiote volim te i nemogu biti tu da se vise brinem o tebi iako bi volio da mogu. Ja nisam losa osoba ljudi me iskoristavaju jer se trudim biti dobar i dobar krscanin pa misle da zasluzuju moje postovanje ali ne nezaslucujete vec ga morate zaraditi. Ja znam da si prosla kroz neke teske stvari i da to utjece na tvoje ponasanje ali prosao sam i ja pa se drzim, mozda jesam musko pa se mogu vise nositi sa tim stvarima ali opet.....
Molim te bre pravi dobre odluke u svom zivotu i cuvaj se, nije mi drago sto ovo moram uraditi ali ja i ti smo gotovi u svakome smilsu za sva vremena.
Zbogom Jelena

zalostno

ako dise kuja je ne sekiraj se

Attached: hadto.png (230x250, 156K)

dosta tuzno

Attached: j402p44nprox.jpg (640x480, 51K)

Lel. Pa ipak ovo trenirate pod strehom. Mislio sam da treniraš fuzbal. Ovako bi još nekak razumio.

koji si ti cuck dbi

youtube.com/watch?v=7r1ygMYOFOc

I ovde je bila tolika olujčina da mi je nestalo struje pa moram da fonpostujem, srećno

ΚΙΡΙΛΙΨΑ ΞΕ ΠΙΣΜΟ ΥΑ ΣΘΒΗΘΜΑΝΕ ΝΕΛΞΘΔΕ ΙΛΙΤΙΓΑ ΣΡΒΕ

ΠΡΑΩΙ ΒΑΛΚΑΝΨΙ ΠΙΣΘ ΗΕΛΕΝΣΚΙΜ ΣΛΟΩΙΜΑ

ΣΛΑΩΕΝΙ ΜΡΣ Θ ΘΚΡΑΞΙΝΘ

kakav si ti kralj zapravo

da bog da dobili karcinom

Ma ja, al' mrsko mi otić jer sam poorfag bez auta.

Da nije prestašena pičkica ne bi ni trenirao krav magu, dbi.

postoji li neki sajt koji konvertuje latinicu u smrdske rune? ocu da pisem kao tackasti

Krav maga je bazirana. Nisi pička da treniraš onaj karate bez kontakta danas. Ili šta već, kik boks gdje postoje """nedozvoljeni udarci"""
lel

Imaš google, majmunčino.

lexilogos.com/keyboard/serbian_conversion.htm

jebalo vas mem pismo vise

ima jedan ali moras da koristis crnogorsku tastaturu mamicu ti jebem malinarsku

Jel moguće da crnogorci danas ne znaju ćirilicu? Jel čitate Njegoša na latinici jebo vam pas mater glupu

test
Paзбoли ce oд paкa бoтинo

Borilačke i samoobrambene vještine općenito su za pičke. Pravom muškarcu treba samo volja, hrabrost i šaka. To su i stari Atenjani znali te se njihove vojske građanina bez službene obuke pobijedile beta Spartance.

html5.haxball.com/?c=xfkX9CcUFgs

subhumans

kek

Beta Spartanci su pobijedili u peloponeskom ratu međede.

A malo je i meme ta priča da nisu trenirali, ako ništa trenirali su pojedinačno u gimnazijama. Isto imaš kod Xenophona priče o obuci. Istina je da je Platon (čini mi se) ismijavao u jednom dijalogu kroz Sokrata nekog koji obučava ljude za fajt. Međutim, to ipak znači da ih je bilo.

t. "povjesničar"

A gledao sam da današnji olimpijski veslači ne mogu izvoditi manevre koje je izvodila atinska flota, to jest ona bagra što je veslala.

Opet se bude nemiri, Momiri i Kemiši...
Ko su zaboga paprikaši od momaka što lome klupe po parkova i prevrću kante- daj kurac kurvi momče ili pođi ocu na stan i slomi mu trosjed, iščupaj bojler, pojedi 2 metra produžnoga kabla dako to pomogne... Ko su cicibani u komšiluk što bačaju đeci na poligone šarafe i šurikene da bi s mirom mogli parove pogledat? Ko bi zaboga onaj stari krš prije 2 dana što je radnici u Aromu tražio da mu vrati 4 centa, a ova ga gleda tačno bi mu grkljan prerezala na pravdu Boga...
Ko su momci što im dan prođe u mjerenje bicepsa i cijeđenje pomorandži, ko su momci što popiju 15 dojč kafa i idu da odmore, ko je đevojka što izbača sise na - 15 i priča momku da se sredila za njega, ko su momci što puštaju brkove, a uredno briju kurac i muda, ko su ljudi što su pokušali da se ubiju 7 puta, a još su živi, rade po 3 posla i pričaju nije život Lepa Brena, đe su lopovi sa Čepuraka što su krali lokume i kuvana jaja, đe je ona na biciklo što priča da je Milo u prdekanu, đe je Pusa sa rambo nožem da me razbuca na groblje iza Svetog Đorđa, đe pucaju prkna sad kad se izgradio Azerbejdžanski park...
Đe je Gretna škotska što je dolazila 7+... odoh da se bačim pod kola nekome...
Neka ide Portomoinense gg3+

to nije istina

Пpeceлиo caм ce y Хpвaтcкy јep caм cхвaтиo дa cy Хpвaти ипaк cyпepиopaн нapoд. Caд caм њихoв cлyгa.

Barem u ovoj emisiji koju sam ja gledao je bilo tako. Pokušavali su sa rekonstrukcijom nekog atinskog broda iz doba peloponeskog rata. Gdje si vidio da mogu?