edycja nóżek
/polska/
Other urls found in this thread:
youtube.com
youtube.com
youtube.com
twitter.com
the xinjiang uygur autonomous region
soga nie ma nóżek
jakie odżywki i suplementy polecacie?
jest tu jakis kierowca zawodowy? nierionicznie mysle o zrobieniu prawka c+e i popierdalaniu po europie
nie raz obiło mi się o uszy coś takiego jak alimenty od dzieci, rodzice mają podobno prawo do tego jeżeli doskwiera im niedostatek, a ich dzieci zarabiają
najpierw sprawdź sobie czy jedzenie daje ci wystarczająco białka
>2d
ale nudy
Proud of you /polska/
>czyde
nomto
>he he co tam braciszek
>sorka że się nie odzywałam ale wiesz jak to jest he he
>btw mati potrzebuje 40k na BMW, pożyczysz?
>obiecuje że odda, dostał nową pracę jako kurier :)
>alimenty od dzieci
poproszę o źródło
2d nigdy nie przytulisz ani nie pocałujesz
>cz*de
ty 3d też nie
Tak. Ale jak udowodnisz, że cię olewali to możesz być spokojny
przecież to powszechna wiedza i praktyka jest
bardzo dobry wybór dla spierdoliny życiowej
3 tygodnie mieszkania w budzie, 3 dni na powrót i pakowanie, 4 na domek i tak od nowa. zarobki w okolicy 1,5k eur/msc
po jakimś czasie odłożysz i będziesz sobie mógł pognić 2-3 miechy, znalezienie nowej firmy nie problem
najgorsza sprawa zdobycie doświadczenia, to oznacza pracę u polaka za minimalną krajową, reszta kasy pod stołem rozliczana jako ryczałt, ok 5k pln. z byciem ruchanym na każdy możliwy sposób, brakiem ubezpieczenia, itd
zawód dla desperatów, ale jak nie masz nic lepszego czemu nie
anoni szkalujący 3d to raczej volcele czy incele
Codzienna przypominajka z najlepszą nutką
youtube.com
Japoneczki
pamiętam cię z diskorda, dalej sobie chlejesz na parkingach?
wszystko w guglu
>Obowiązek dostarczania środków utrzymania oraz wychowania obciąża krewnych w linii prostej. Wynika z tego obowiązek alimentacyjny zarówno rodziców na rzecz dzieci oraz dzieci na rzecz swoich rodziców. Najpierw o alimenty rodzice powinni się zgłosić od swoich małżonków, a potem od swoich dzieci.
ja pierdolę wygląda na to że masz rację, nigdy wcześniej o tym nie słyszałem
to nie ja, mam starego kierowce
lepiej się zainteresuj teraz czy matka ma jakiegoś prawnika na oku
i co, zadowolony jest?
>Jeżeli jest kilkoro dorosłych dzieci zobowiązanych do pomocy, rodzice mogą wybrać, czy złożą pozew przeciwko wszystkim, czy np. przeciwko temu, które jest najzamożniejsze.
po prostu wyruchajcie moje gówno do góry
trochę tam piszczał pierwsze 5 lat, teraz przywykł
Taaa ale ponoć ktoś tu był niechcianym dzieckiem, taa?
teraz bądź miły dla mamusi, przynajmniej może wtedy da ci ostrzeżenie w postaci prośby o kasę
ciekawe czy jakbyś spierdolił z kraju to by ścigali
mi pewnie stary kiedyś dojebie w życiu
>prawo polskie
w tym kraju nie ma ucieczki od tych jebanych KURW polek
po prostu kurwa nie ma
mi się udało na krypto kilkaset tysięcy zarobić ale nikomu o tym nie powiedziałem własnie ze strachu że mnie rodzina zje żywcem byle by mi tylko to zabrać
jak kiedyś będę chciał mieszkanie np sobie kupić to powiem że kredyt wziąłem a tak naprawdę kupię od razu
dlaczego pierdolone polactwo wszędzie spamuje te zjebane emotikony XD? na youtubie, na fejsie, na naszej klasie kurwa, nawet w komentarzach pod wiadomościami
żaden inny naród tak nie robi, dlaczego więc my?
i słusznie, nigdy nie wspominaj rodzinie, że masz kasę
zwłaszcza jak są ze wsi
lepsze to od dojczów i ich zjebanego ^^
bo polacy to zwierzeta
byłeś mądrzejszy niż ja, ale jeszcze nie wszystko stracone
>polki w urzędach
>polki w sądach
I dziwota że was ruchają...
ale ludzie to zwierzęta z definicji
Cześć Łukasz.
jeżeli nie masz solidnych dowodów to jest, sędzia pewnie weźmie stronę twoich starych, plus jest szansa, że rodzeństwo opowie się przeciwko tobie
siema Arti
>wchodź poczytać lokalne newsy na gminnym portalu
>w sliderze ultra loszka, chuj już dyga
>TURNIEJ PING PONGA W SZKOLE PODSTAWOWEJ
>chrum chrum matka cię wychowała to oddawaj jej wszystko ty niewdzięczny gnoju
t. typowa kobieta sędzia w polskim systemie sądownictwa
ja pierdolę serio macie takie roszczeniowe rodziny?
opowiadał jakieś ciekawe historie z parkingów?
czego się spodziewasz po paljakach
łukasz powiedz czemu nie ruchasz
myśle że jest niezwykle mała szansa że wezmą mnie do sądu ale lepiej zamknąć mordę i uważać na takie kontakty z strony rodziny
nomc
kocham cię anonie poeto
i jeszcze się kurwa ludzie dziwią dlaczego mamy chyba najwyższy wskaźnik samobójstw wsród mężczyzn w europie
O kurwa stary.. nawet mi nie mów... mój beta-tatuś we wzrok teściowej wjebał 8 koła "bo co będzie jak babcia oślepnie". No to chuj, nie będzie widzieć. Jak jej synek na tony węgiel podpierdalał na początku lat 90 i kurwom piętro w burdelu dobudował i do domu SIATKAMI pieniądze przynosił (po denominacji zaznaczam) to było dobrze. A że wszystko polskie śmiecie przejebały.
No cóż, nie byłyby polskimi śmieciami.
nawet nie masz pojęcia jak rzadkie są normalne rodziny
90% rodzin w Polsce jest patologiczne w większym lub mniejszym stopniu
takie życie polskie, też się sram, że mi matka może wywinąć to za 20 lat patrząc na to, jak burzliwą ma relację z "stepstarym"
zwłaszcza jak ona mi sama powiedziała o tym, że owa rzecz istnieje
I to pierdolenie że dobry dom = bogaty dom.
Gdybyście wiedzieli jak złe rzeczy naprawdę są...
wyobraź sobie, że wiem
>If you’re not happy with the results you’re getting after learning a bit about her erogenous zones and some techniques, and still want to give her sex with a larger penis, you might want to consider investing in a strap on. Some men with smaller penises really enjoy strap-on sex. Assuming you’re not into open relationships, it’s the closest your partner can get to knowing what it feels like to fuck a partner with a large penis. Strap-on sex is not for everyone – you need to be secure and confident in yourself if you decide to go that route.
Muszisz być pewny siebie żeby zrogaczyć się sztucznym penisem.
nic spektakularnego
najciekawsza to jak się typy pochlały i zapruszyły ogień w aucie, chuj wie jak było, ale rachunek na pół miliona (ubezpieczenie nie obowiązuje jak jesteś na bani) dostał koleś który obudził się na samym końcu
o kolesiu który jeździł dla polaka, utknął na granicy z jakimiś bananami które zgniły i sprawa w sądzie o kilkadziesią tysi
i jedna śmieszna, jak murzyn chciał przejechać do uk na osi, niedaleko calais, podrzuciło go na wyboju i rozjechało. podobno policja nawet niespecjalnie spisywała zeznania, tylko kazali kierowcy spierdalać, żeby nie tamować ruchu
wogl to masz 5k eur kary, jak ci ciapaty wejdzie na pakę i go przewieziesz przez granicę, ileś tam lat więzienia, jeśli podrzucą ci narkotyki
Ja teeeż..
>i jedna śmieszna, jak murzyn chciał przejechać do uk na osi, niedaleko calais, podrzuciło go na wyboju i rozjechało. podobno policja nawet niespecjalnie spisywała zeznania, tylko kazali kierowcy spierdalać, żeby nie tamować ruchu
że co? w sensie że to on był kierowcą czy że kierowca go rozjechał
kierowca rozjechał murzyna który schował mu się pod samochodem
>czarnuch
>pracujący
>i jedna śmieszna, jak murzyn chciał przejechać do uk na osi, niedaleko calais, podrzuciło go na wyboju i rozjechało. podobno policja nawet niespecjalnie spisywała zeznania, tylko kazali kierowcy spierdalać, żeby nie tamować ruchu
made me laugh/10
a rozumiem
biedny ale po części to dobrze mu tak
czuje ostatnio dość często dużą ochote na seppuku
jak to zwalczyć?
a rozumiem
biedny ale po części dobrze mu tak
migrant wlazł pod auto, zleciał na wyboju i go rozjechało
tam tak wygląda:
Żyj godnie, to największa zemsta.
zabij sie to ci przejdzie
>murzyn chciał przejechać do uk na osi
jak sięzmieścił? ośto jest taka belka przy kole ta?
chłopcokurwienie
o kurwa
kurwa nie zabijać sie debile
>wogl to masz 5k eur kary, jak ci ciapaty wejdzie na pakę
ale kurwa gówno
co ja mam niby zrobić?
przecież jak się zatrzymam to mnie napadną w kabinie jak tego polaka i mnie zapierdolą i sami z ciężarówka pojadą
Bo co? Nie będzie z kim tostować?
a co jak nachodzą mnie myśli że nie zasługuję na ten dobrobyt?
najgorsze to jest to że ich jest coraz więcje
i że są kobiety które wspierają ich inwazję
smutno mi sie zrobi
Zmień obywatelstwo na izraelskie, odejdą.
coś mnie niezmiernie obrzydza w tym, oni wyglądają dosłownie jak odrażające pasożyty pchające się tobie do domu
zamykasz się w kabinie i dzwonisz po policję, rzecz w tym że najczęściej nie wiesz że kogoś wieziesz
Ohh user, dzięki..
Nieironicznie, jak wy coś czasem miłego napiszecie to aż się uśmiechnę.
bo dokładnie tym są
swiat bylby lepszym miejscem gdyby wszyscy stali bywalcy /polski/ zdechli
absolutnie obrzydliwe
otóż właśnie strate eurasa wiele samotnych matek poczuje
To jest przyszłość jaką wybrała Europa.
nigdy, przenigdy nie popełnie samobójstwa
sad!
szanuje jak pojebion tego węgra co próbował ich rozjechać
oni mają wielkie ega i większość z nich naprawdę uważa że należy im się mieszkać w europie, że to ich prawo
mówię o """uchodźcach"""" z afryki
ja nic takiego nie wybierałem