edycja rekinia
/polska/
pierwszy
Pa misie, idę lulu
ale się "prawdziwe anony" zesrały w poprzedniej
współczuję ci user ale w takim towarzystwie lepiej nie szukaj zrozumienia bo to są rzeczywiście hieny żerujące na cudzym smutku
mam wypierdalać z martwej nitki o drugiej w nocy bo wam to nie pasuje
czy wy się słyszycie
>znajdź jakas anonkę spierdonkę (sądząc po postach) na innym forum
>to co wypisuje jest zbyt piękne żeby było prawdziwe dla anonka
>"Debilu napisz do niej" odzywa się głos z tyłu głowy
>ale co niby
>"Cokolwiek i tak nie masz nic do stracenia, nawet tu nie postujesz regularnie"
>pewnie i tak już ma inbox pełny od innych spragnionych beta samców
>w ogóle to pewnie jest szkaradna i gruba
>albo facet
>albo nie daj trans
>ale i tak w trakcie kąpieli zdążyłem sobie wyobrazić jak nawiązujemy znajomość aż do momentu spotkania i tulenia się pod kocykiem przy jakimś głupim filmie
Zatrzymajcie tę karuzelę
albo chcesz pomocy i wprost o tym mówisz, albo atencjonujesz się tym, że olaboga jak to jest Ci źle i odrzucasz jakąkolwiek pomoc
przykro mi, ale trzeba być szczerym przynajmniej przed sobą jakie są twoje intencje pisząc takie posty
bierz najwyżej ją rzucisz
powiedziałem kurwa psie
>odrzucasz jakąkolwiek pomoc
nie została zaoferowana żadna pomoc co ty zmyślasz
nie mogę napisać nic bo się zdoksuję
to nie pisz kurwa nic
nie potrafisz pozmieniać szczegółów na tyle, żeby nakreślić sytuację jasno?
a poza tym od razu odrzuciłeś jakąkolwiek to się nie dziw, że jadą po tobie
no i na chuj się wtrącasz w wymianę postów między mną a nim? zaoferowałem mu wysłuchanie go ale całkowicie jestem w stanke zrozumieć że w ten sposób munie pomogę
..i w międzyczasie się wtrąca dwóch autystów którzy za obelgę uznają jak ktoś im powie że nie są w stanie mu pomóc, jebane emocjonalne pijawki. wypierdalać
Jestem nietrzymającym czarodziejem rozumiesz, nie mam znajomych, nie wiem o czym się rozmawia z dziewczynami. Chyba najbardziej boję się tego że odpisze i nie będę wiedział co dalej.
A najbardziej rozpierdala mnie to fantazjowanie beznadziejnego romantyka.
niby jestem hetero ale szczerze mówiąc to kobiety są obrzydliwe aha i w ogóle to o co się znowu żrecie
ja też bym postarał się mu pomóc ale na dzień dobry z nastawieniem "lol nie zrozumiecie" to się prosić nie będę, łaski bez
ale jestem teraz wkurwiony kurwa mać
>hurr durr le polaczki mają ból dupska :D nienawidza rosji i niemców :D butthurt lol
jak ja nienawidze tej deski
o, skąd ten user ma taką fajną flagę?
przecież cwelu o tym mówię. masz takie "przyjacielskie" nastawienie a jak ktoś ci powie że nie jesteś w stanie pomóc to ci się włącza urażona duma, łaski bez, wypierdalaj
user napisał swojego posta żeby się wyżalić że nie ma kogoś komu mógłby całkowicie zaufać i zwierzyć się ze wszystkich problemów, jesteś gotów mu to zaoferować? takie poświęcenie wymaga czasu
>a poza tym od razu odrzuciłeś jakąkolwiek to się nie dziw, że jadą po tobie
co ty gadasz wgl
>ale na dzień dobry z nastawieniem "lol nie zrozumiecie"
kurwa idioto
nigdy nie powiedziałem że "nie zrozumiecie moich problemów" powiedziałem że nie mogę tutaj napisać
to że odrzucam cudzą pomoc i że mam nastawienie pt "lol nie zrozumiecie" to ty sobie sam wymyśliłeś
a napisać nie mogę ze względu na potencjalny doks i dlatego że o takich rzeczach wolę twarzą w twarz a nie na internetowej stronie gdzie wszystko jest archiwizowane
no ale nie, przecież we wszystkim chodzi o ciebie
witamy w naszych skromnych prograch
A, i zapomniałem
to wszystko wydaje się jak jakaś pieprzona ironia losu, jakby ktoś mi to podstawił tylko po to, żeby potem mieć ubaw z debila który sobie narobił nadziei.
dzięki?
ale se soczystego wągra wysinąłem na podbródku
pierwszy eon nie postuj
wystarczyłoby pozmieniać trochę rzeczy, sam na świecie nie jesteś więc niska szansa, że ktoś od razu cię namierzy
ale pierwsze kilka miesięcy nie postujemy tylko lurkujemy
bo co mi zrobicie?
@100071558
bo będziesz wkurwiający i nikt ci nie będzie odpisywał
kompromitację cwela
ale ból dupy elitystów anonimowej kółkomasturbacji
zapytał to odpowiadam
czas na spanie więc dobranoc
Ale wy jesteście bezużyteczni
Po chuj den diskordowy rak tu w ogole pisze? może przypadkiem ktoś wam (Ty) da?
a tobie o co chodzi?
jest fajnie cieplutko
dobranoc
elo
rmf24.pl
>kurw się jak typowa polska szmata z ciapakiem
>płacz kiedy ciapak dźga cię nożem
ale mnie naszły wspomnienia jak napierdalałem całymi dniami w metina kurrrryywa ale się najebałem
Poczytałem więcej postów tej lochy i okazuje się że jest nieźle świrnięta, a w dodatku zadurzona w jakimś gościu. Kryzys zażegnany, dobrze że niczego nie wysyłałem.
Losie ty kurwo, chuj ci w dupę.
skończyłęm rajdować, a co wy dziś ciekawego robiliście?
kogo
cięzkiego bossa
jest tu kto
ja
to fajnie
najgorsze to jest to że mnie jutro znowu obudzi sąsiad o 10 rano jak będzie odśnieżał ehh
bump i ide spać
bump i euras się budzi
no jestem
spoco
czemu nie śpisz chomik?
>kup termometr pokojowy
>sprawdź dziś rano
>10 °C
>tug w nocy nawet mrozu nie było
nie czomski
pytanie wciąż zostaje
zdeh
znowu mam euforię d-.-b
Śniło mi wię że stary kolega się rozpłakał że nie chcę z nim grać w gierki
pedały
Sharku
what's the noise shark makes when crashing through a door?
Hmm. What is it?
gashunk
nie czaję
newfags
Sorry
kawusia z rana jak śmietana
nom i srańsko najlepsze po kawie
sypana?
potwierdzam
nom
ej anoni a te femki ktore robia teraz w fast foodach i innych sieciowkach to przegrywy ktorym w zyciu sie nie udalo i chwytaja sie pierwszej lepszej roboty? cos typu anona spierdona w fabryce smrodu nie? taka by byla idealna dla kawalera czy nie?
nie ma żeńskiego odpowiednika anona, bo femki nie mogą być przegrywami
otoz to
nie ma kobiet przegrywów, nawet jeżeli wszystko spierdolą w życiu to zawsze znajdzie się ktoś kto im pomoże, jak nie frajer to państwo, czytałem ostatnio artykuł na temat jakiejś durnej polki która wzięła kosmetyki na kredyt i teraz prosi o donacje żeby ten kredyt spłacić i ludzie oddają jej pieniądze
nie po prostu są studentkami na jakimś dynamicznym kierunku i dorabiają
jak im się uda to awansują na przełożonego i będą dorabiać jeszcze więcej
w ogóle skąd lochy biorą motywację by studiować kilka kierunków jednocześnie i do tego dorabiać w jakimś starbaksie czy innej robocie?
ja bym się chyba załamał
kobiety są dużo bardziej podatne na presję społeczną, jeżeli widzą że inni tak robią to ona też to będzie robić, faceci są bardziej indywidualni i łatwiej im przychodzi podejmowanie decyzji na podstawie tego co oni chcą w porównaniu do tego co społeczeństwo od nich oczekuje
sharks are pretty scary now that I think about it
to mem jest (tak myślę). córka znajomej matki poszła gdzieś dorabiać i już rzuciła studia przejebując całą kasę na studia i wyjazd do jakiegoś kraju pełnego murzynów na tzw. wakacje
całą zarobioną kasę na ciuchy i wyjazd gdzie się pewnie kurwiła z murzynami
nie zawsze to mem, moja siostra tak zrobiła pojechała do uk, najpierw pracować później odłożyła na studia, dokończyła je i po chyba 9 latach teraz w uk ma pracę gdzie zarabia mniej niż ja w polsce
nom 10k miesięcznie za grzanie dupy w fotelu ciężko dostawać
Dosłownie ja
Przy okazji czemu ten rekin z ikei jest teraz takim wielkim memem w japonii? Pierwszy raz pojawił się w sklepach czy coś?
można spokojnie zarabiać dużo więcej jak nie jest się ułomkiem jak ja ale wygodnie mi tutaj i nie chce mi się przeć dalej
twoja praca jest mocno wymagająca umysłowo? gdybyś wziął karynęz ulicy i ją przeszkolił też by była w stanie wypełniać twoje obowiązki?
nie jest, bardziej płaca nam za gotowość 24/7 myśle że każdego kto biegle rozmawia po angielsku dałoby się przeszkolić w miesiąc lub mniej, ale bez angielskiego nie da rady więc przeciętna karyna by sobie raczej nie poradziła
komfi
>znowu czytasz jakieś gówna na internecie zamiast oglądać baje
>tug mógłbyś zarabiać 10k za pierdzenie w stołek ale bronią cię przed tym nieleczone problemy psychiczne
ale mnie piecze że euras ruchał a ja nie
Oglądaj baje podczas czytania gówna na necie
a co cię powstrzymuje przed wizytą u roksy? szczerze trochę zaczyna mnie też cisnąć i myśle o następnej wizycie
ej a jak moja biedacka karta graficzna ma po jednym wejściu każdego typu (1x VGA, 1x HDMI, 1x DVI-D) to mogę podłączyć dwa monitory róźnego typu czy po prostu mogę tylko jeden?
najpewniej obsługuje 3 niezależne monitory chyba że to coś naprawdę starego
a płasko by kcieli czy nie może być taka
a drugą parę oczu to skąd wezmę?
płaską jak najbardziej, ale na pewno nie z takim ryłem