Attached: 1834px-Map_of_Iceland.svg.png (1834x1489, 980K)
/ex-yu/
Logan Evans
Other urls found in this thread:
youtube.com
youtube.com
en.m.wikipedia.org
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
twitter.com
Adrian Baker
moja domovina
Wyatt Watson
BEЛИКA CPБИJA
Nathaniel Rogers
Vojvodina NIJE Srbija.
Robert Campbell
STOP neguj mo srpski jezik
Isaiah Evans
John Green
vrishtao bih ko ovaj batica
Isaac Phillips
Treba jebat tebe /ex-yu/
Grayson Ward
How come all businesses in Sarajevo display a picture of this shield ?
Levi Gomez
Its the shield of faggotry. That means they welcome LGBT community.
Benjamin Harris
Post more pics of your legs, kuzu.
Alexander Carter
pijem kaficu i citam "Crna knjiga komunizma - Zločini, teror, represija"
Ryan Morales
Can you answer seriously molim
Kayden Thomas
@bosanko
kako si uopšte završio tamo
Caleb Watson
smrt pederima
Cameron Scott
Lincoln Long
Thank you, based kuzu. Anyway, it's just the coat of arms of Bosnia and Herzegovina.
en.m.wikipedia.org
Grayson Campbell
Boze sacuvaj
Austin Adams
u gay bro ?
Sorry I know it's the coat of arms but was wondering if there is a legal requirement to display it ?
Jeremiah Edwards
>Bit će snijega
HAHAHGAHGAHA
Joshua Fisher
>sergej glumi
hajpara
Isaac Miller
>was wondering if there is a legal requirement to display it ?
Hahah no, I don't think so lol
Adam Sullivan
servi drkaju na ciganske noge
Grayson Davis
Liam Reyes
au koja krindzulja
Leo White
Šta fali ciganskim nogama?
Liam Turner
ubi se atila gejcino
James Clark
tackasti stvarno ne zna pjevat
Wyatt Ramirez
jel dobar juzni vetar jel ko gledao?
Levi Jones
Ali realno komunisti su bili bazirani
Alexander Cruz
Ionako su Bulgari u stvari Volgari, Sarmati došli sa Volge, a Sarmati su ništa drugo nego Sarbati pogrešno zapisivani kroz knjige.
Po Sarmatima je i ime dobila sarma, što je toliko očigledno da ne mora ni da se posebno spominje, jer se zna da je to u stvari odavno srbsko narodno jelo.
Jason Garcia
Soroshe jel si ti radio traku?
Blake Anderson
Nije gej ako noge izgledaju kao da su od žene.
Lincoln Harris
zasto bi soros uradio bilo sta protiv vucka kad njih dvojica bas lepo saradjuju
Ryan Butler
>drkam na muskarce ali nisam gej
e moj majmune
Wyatt Davis
tackasti i njegov topli brat gownarko dbi
Jason Rivera
nece dizda kosovo
Wyatt Watson
Vrh je brate
Nathaniel Harris
dobar je ako imas 14 godina
Lincoln Sanders
glup si botino
Logan Wilson
žešća krindžara
Henry Nelson
>lepo saradjuju
Susret dva drzavnika ne znaci nuzno lepu saradnju botino.
Jedno je zvanicna poseta Sorosa a drugo je da njegove organizacije podrivaju bezbednost drzave preko trecih strana, u ovom slucaju domacih izdajnika onih koji setaju subotom.
David Cook
Lincoln Bell
Kvalitetan akcioni film, definitivno najbolji srpski ikada a sigurno i na balkanu.
Znaci ako hoces akciju sa kvalitetnom radnjom onda je to pravi film za tebe.
Parker Scott
Bazirana Kraljica ex-yu threada. To sam joj i napisao u komentarima.
Carter Carter
Mema godine svake godine
Jackson Nelson
>glup si botino
ovo
botinama zutarama i dalje krivo sto je Bikovic prosrpski nastrojen a ne pronarkomanski kao serGay
Justin Barnes
Jose Moore
>alijoski
severnomakedonska turkinja, tu joj je i mesto
Owen Nguyen
>to sto je jelena anasonovic koordinator protesta i sto radi za soroseve nevladine organizacije ne znaci da su organizatori protesta iz sorosevih nevladinih organizacija
Luke Moore
bazirani soroš je i vlast i opozicija istovremeno, zaista zadivljujuća dostignuća tog neverovatnog čoveka
Gabriel Green
Moze neko da mi kaze zasto za sve i svakoga koristite izraz: "baziran"?
Jackson Lee
uuu idemo
youtube.com
Juan Flores
>oce nas na pocetku
dislajk i gasim
Asher Parker
baza, kuvam kaficu pa gledam
Charles Robinson
Cмpт пeдepимa и бoтoвимa пpoгpecивнe ceктe.
fb.com /groups/1001861836512536/permalink/2337065666325473/
Zachary Edwards
moras se vratiti nazad
Thomas Edwards
inceli su plavotabletirani
Jack Miller
Mora da je bejt
Lucas Mitchell
kakve su financije na islandu
Dominic Price
Skuplje sve osim bas nekih stvari,sad sam bio u bonusu,neki ekvivalent konzuma ili pema. Npr. 220kr je red bull,350 je 1kg kruha,160 pringles itd. a bas jeftino je bilo 700g konjetine 300kr sto je bas jeftino.
Daniel Wood
prd haha
youtube.com
Oliver Hill
dobra isladjanka
Leo Sanders
a primanja konobara? pricas li jezik
Ethan Morales
Ide sa Bilanovicem u amazonsku dzunglu u februaru, ima da krepa tamo lolara
Nolan Harris
bice dobar shou program dbi
Dominic Rivera
Paзбoли ce oд paкa бoтинo.
Jordan Butler
Nego gde cete za novu?
Christopher Turner
nigde brate, igracu domine sa baziranom babom pa na spavanje
Nathaniel Long
Pricam malo,oko 300kr plus minus deset hiljada
Gavin Johnson
Mason Mitchell
pozdravi babu
Ethan Ross
kida bato
Tyler Anderson
trenutno slusam Зopaн Бyљyгић '' ГДE CУ MУШКAPЦИ? '' (7527. кoлoжeг дaн чeтвpти)
Jason Evans
kako si završio tamo?
Aaron Baker
Imam neke rodbine
Thomas Edwards
gledamo totenhem protiv junajteda, vodi junajted golom rasforda, za pet minuta krece drugo poluvrijeme, ggmu
Justin Wilson
youtube.com
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Carson Torres
...
Ryan Brown
Jonathan Moore
razbolite se od raka crveni djavoli
GO YIDS
Parker Edwards
Pa slomicu sad sve soljice za kafu
Noah Torres
Nathan Sanders
dobar shou program
William Morgan
bacirani milanche
youtube.com
Nathan Hernandez
"Trava je jako opasna". Ok, popricajmo. Da trava jeste opasna, slozio bih se jedino pod uslovom da osoba koja konzumira 'travu', trosi svoje vrijeme ne radeci apsolutno nista produktivno/pametno za sebe/svoj zivot. Trava, specificno medicnski uzgojena 'Sativa' vrsta biljaka, ima pod isticajnijim efektima izrazeno jako euforicno i energicno djelovanje pri kojem osoba biva i vise nego fokusirana, prisutna te i vise nego spremna za izvrsavanje bilo kakvog posla sa 'cistom' glavom (zahvaljujuci MEDICINSKIM kvalitetima koje koincidentalno ova biljka desava se da posjeduje?!). Ako postoji ijedan razlog zasto bih se slozio da trava JESTE opasna, to je sto na nasim prostorima 'trava' jos uvijek nije legalizovana :) Los kvalitet 'trave' koji je prisutan na 'Balkanskim' prostorima upravo jeste razlog zasto se moze reci da je trava "jako opasna". Vjerovali ili ne, razlika izmedju 'medicinski' uzgojenih biljaka sa imenima tipa "Sour Diesel", "Cloud Walker O.G", "Super Lemon Haze" i nasih biljaka je kao da poredimo automobil Golf 1 sa Golf 7 :) Poenta: ako vas 'pusenje' trave uveliko ne podstice, vec 'sputava', trava je za vas onda opasna'. Prava medicinska biljka posjeduje prave medicinske kvalitete. Ali posto to na nasim prostorima nije dostupno, najmanje sto mozemo kao zajednica je da sirimo istinu i otvorenoumnost, a ne lazi, kako to cesto kod nas biva :)
Jeremiah Price
de gea brani ko lud
William Cooper
Taj kojeg trava odvede u ozbiljnije stvari sam si je kriv. Samo trava i nista vise.
Nathan Bell
Sve je stvar glave... Poznajem ljude koji puše travu više od 15 godina i nisu uzimali nesto drugo.. Kaj god uzimaš svaki dan škodi, i Coca Cola, pa čak i mlijeko.. Ništa sta konzumiras svakodnevno u većim količinama nije dobro pa tako i trava...
Austin Gray
Trava je za vecinu bezopasna...no za odreden postotak ljudi i nije bezazlena i moze bit okidac tezim drogama..recimo da je od nas 10 koji smo povremeno jointali vikendima jedan otisao na ex pa na meth i sad je vec i na necem tezem vrlo vjerojatno..a opet dosta ovisi i o okolnostima i drustvu..i samoj osobnosti individue..
Isaac Nguyen
Ne slazem se nimalo da je trava pocetak drogiranja. Pusio sam godinama i nisam imao nikakav problem prestat i uzet si pauzu. Nagledao sam se ljudi koji su vukli svasta i gutali razlicite droge i nikad mi ni na sekundu nije palo na pamet da probam. Ak je neko probo drogu a pusio je prije si je sam odlucio da to zeli i to nema veze sa travom
Xavier Wilson
ovo je dobra prica
Robert Thompson
Nije istina da je trava prva ulaznica ka težim drogama ... Najvažniji je karakter ! Imao sam masu puta priliku uzet sve i svašta, pa nisam .. Zakaj nisam ? Jer sam karakter ! Ako kažem ne onda ne ! Nema tog čovjeka koji bu me nagovorio da promjenim mišljenje o tome ... A i jako je važno koliko si povodljiva osoba...
Nicholas Harris
kralju!
Luis Ortiz
Nije droga babaroga, nije hašiš da se plašiš.
Evan Wright
"DELEEEE SHOOOOOTS..... and u know the rest..."
Mason Hill
jel' ko probao halucinogene pecurke?
Adam Taylor
Ne ali trebo sam da pušim dmt vrv hoću al mrzi me da cimam ortaka
Samuel Anderson
neki janjevci su mi ponudili carobne gljive
Dominic Brooks