Kurva anyátok

kurva anyátok

Attached: alma.gif (368x349, 49K)

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=WerqIx8ki4s
youtube.com/watch?v=coJjo3NmAEI&t=1s
twitter.com/NSFWRedditImage

Ez aztán sebesség! Nem gondoltam volna, hogy valaki megelőz a fonállal

hitler vagyok

Attached: B0E2A225-8053-47A7-99AA-8CE89D55D6AC_cx0_cy63_cw0_w1023_r1_s.jpg (1023x575, 58K)

Heló

Jó reggelt tesik! Hogy aludtatok?

would you guys enjoy it if i learned hungarian and came here to shitpost

>if i learned hungarian
Why?

soros györgy katonája vagyok

>to shitpost

do it, but know that progress will be slow and your sense of accomplishment meagre

Bázisolt
Please, don't

Attached: 1258598158981.jpg (800x587, 185K)

Jó munkát fizukukkerok, én most megyek alszok egy nagyot.

Jöttök lolozni? :D

igazán kedves tőled hogy ilyen sokáig fennmaradtál csak hogy jó munkát kívánj nekünk

szarásra várok

dagadt vagyok és csúnya

izmos vagyok és jóképű

youtube.com/watch?v=WerqIx8ki4s

are you Moroccan?

Esküszöm érdekelne a videó, de nagyon idegesítően beszél a csávó

legszebb katonája

Ti cigányok vagytok esetleg?

igen, de csak apai ágról

ölnék

youtube.com/watch?v=coJjo3NmAEI&t=1s

napi emlékeztető ;_;

miért a timestamp?

meny már inen hohol geci

fuck off we are full!

menj te cigány alember, hogy a kurva anyádat

ja és nem kell feltétlenül megölni őket, elég csak adig zaklatni amíg tönkremennek az idegei. felgyújtani megrongálni a kocsiját újra és újra, telefonon hívogatni hajnalban és nem beleszólni, levelesládába durva fenyegetéseket bedobálni. ha kikészük idegileg az a pár ezer fasztojás aki a rendszert manageli akkor összeomlilk az egész a szarba. orbánt még megvédi a tek a másodvonalasoknak már nem fog jutni pro védelem az 5.-iknek meg még rendőr se nagyon.

hogy őrjöng a proxykorcs

Na akkor tényleg bukik majd a rendszer, ha Marika néni a kormányhivatalból bekerül miattad az elmegyógyintézetbe

NEM FÉLÜNK ÉS NEM FÁZUNK
ORBÁN VIKTOR A KIRÁLYUNK

Hát igen, egy kicsit

mérges kis szűz szaros nem képes felfogni hogy mindenki utálja itt mint a szart

ha tudom hogy valami fasz elmenti es repostazza raszanom azt a fel percet hogy typotlanitsam.

Az ini vagy a nagy vizslafüles punszi a jobb?

no I'm Dutch

ini, őszintén szólva elég visszataszító amikor a rosti tényleg rosti

a csigatalp
t. szűz

logolok:D
mit játszunk?

A mostani csajomnak a kb a kettő közt van de inkább ini. Az előző full saláta volt de azzal sem volt baj.
Ha nem extrém a helyzet akkor szerintem mindkettő jó.

dögölj meg féreg, meg a retkes céda kurvád is remélem lefejezi pár nigger

ha a rezsim osszes hu parkatonajank az idegei feladjak a maradek meg fosik majd ahelyett hogy oromkodne mekkora jot benyalt megint vikinek ezerszer egyszerubb lesz barmilyen valtozast elerni. most epp batrak es pofatlanok mogottuk az egesz rendszer aminek a haszonelvezoi kicsit ereztetni kell veluk hogy van meg egy 7millio masik magyar akit csak szopatnak es ezert o is felelossegre lesz vonva vagy igy, vagy ugy.

persze ki is lehet vandorolni es hagyni az egeczet a gecibe szetrohadni ha ez valakinek opcio.

naná hogy opció, aki ezt a rendszert 3szor szavazza meg az megérett a pusztulásra

aki magyarországért küzd az egy igazi csicska

nekem sajna epp nem es mire az lesz lehet tul keso. mar reg elhuztam volna ha egyedul lennek ez az egesz retardacio amit ellenzeknek hivnak itt a sajat nunajat se kepes megtalalni egyedul hogy picit rarantson ahogy a geci seggberakja oket felvaltva.

>persze ki is lehet vandorolni es hagyni az egeczet a gecibe szetrohadni ha ez valakinek opcio
Hát úgy is lesz. Demokratikusan lettek megválasztva, ha a buta magyarnak ez kell, akkor az én gyerekeim majd lesznek britek vagy amerikaiak.

Eljött az anime ideje.

Attached: 1544610439743.png (993x1483, 1.13M)

nem kiscsako aki megalkuszik az a csicska!

én 2-szer szavaztam az orbánra, jövőre meg megyek ki ausztriába
élvezzétek :)

Attached: 1546776286025.jpg (800x600, 36K)

normik kirobbantva, én is hazajárok fideszre szavazni anyámmal együtt

Hogy őrjöng a szűzkorcs

mas faszaval vered a csalant te is
osi szittya szokas

kár hogy Magyarországon nem adják ki a rabosítási fotókat, nagyon megnézném a pufók megszeppent arcod miután letartóztattak mert Manci néninek lihegtél este a telefonba

dehogy verem, bázisolt orbán jó az országnak

Ez

lmao imádnám a kis könnyáztatta szakmunkásbajuszát

Attached: 1547627618615.webm (854x480, 1.05M)

neeeee, nem akarok megint recskázni

t. csak félig vagyok cigány

kek biztos voltam benne hogy nem lesz semmi ebből a brexitből

remélem ez csak csali és nem tényleg gyp-s vagy.

dehogy csali :D

Takarodj már innen te migránsszopó belpesti metéltpatkány mi van a soros már ide is küldi a katonáit alig várom már hogy kilövési engedély legyen az ilyen férgekre mint te bázisolt Orbán a legnagyobb államférfi IV. Béla óta
Orbán1Géniusz

mindig elfelejtek rákeresni a helyeskére :(

orbán egy tolvaj hazug félcigány féreg zsebdiktátor. aki kb 30 évvel vetette vissza a fejlődési potenciálunkat. szopjad a faszát amíg tudod.

Attached: 1529975113600.jpg (2894x4093, 1.98M)

Dögölj meg te cionnáci sorosbérenc sokkal jobban élünk mint a gyúrcsótány alatt vagy azt akarod vissza meg hogy beengedjék a migránosokat aztán majd jól megbasznak téged is anyád hátán te senkiházi

lol

Bázisolt Soros György megmenti az árja magyar nemzetet a cionista orbáncigánytól, és a Sonderkommando mintájára létrehozott NGO-jaival kiirtja az összes zsidót Európában.
Isten áldjon Gyuri bácsi! Sieg heil!

Attached: george-soros-nazi-collaborator-60-minutes-interview-steve-kroft-933x445.jpg (933x445, 58K)

EZ

lól geci mennyire undarázs?

forrong a turáni vérem

Attached: 1491363216927.webm (640x800, 2.96M)

ez nem az aya

Magyar fonálba magyar szavakat
HAF
ÁÁÁÁ MEGÖLLEK A KURVA ANYÁDAT

hogyhogy?

ayának kék szeme van

Attached: 1547155841318.jpg (663x795, 77K)

yikes!

pedig ő az

te én nem szeretem ám a zsidókat a cigányokat a kommunistákat és gyurcsány se a kedvencem. valakivel összekeversz. az viszont vitathatatlan hogy orbán faszságokra szórja el és vagy ellopja a fejlsztésre fordítható pénzeket meg még egy picit és így csak lecsúszni tudunk még jobban a régiótól.
az azért látszik hogy nem ők kezdték szétbaszni az egészet de az is látszik hogy nem javítanak rajta semmit. annnyit nő a gazdaság amit az egész globális helyzet húz rajta minusz amit ellopnak ezek a bűnözők.

Attached: gdp-regio.png (605x454, 28K)

igaziból ez már nem bűnözés ez kimeríti a hazaárulás fogalmát.

Egy ismerősöm pont így néz ki. Nagyon kis cuki.
Mondjuk sajnos k*posvári

képet

miért ez milyen színű te vak buzi

Attached: nvkljlh7toa21.jpg (1024x684, 90K)

Hát nem fogom feltenni a núdjait netre tesi. Egyből levágja, hogy én vagyok.

miért válaszolgatsz magadnak?

leszarom, postázd
imgur.com
soha nem tudja meg senki

szar lárp

van amikor poszt után jut eszembe hozzátenni valamit. van amikor meg nem magamnak válaszolgatok hanem a másik két anonnak aki O1G poszter.

lol már személyiségeid is vannak?

Nem lárp. Kb 150cm a csajszi és most spanyolországban dolgozik. Lett neki ott valami bakja is de elég kis buzinak tűnik hől

nem tényleg van legalább két másik az egyik irónikusan a másik nem irónikusan.

rakd föl imgurra és 5 perc múlva töröld le, itt van cserébe amit én kaptam eccer
ne legyél ratyi

Attached: WhatsApp Image 2018-01-05 at 02.08.59.jpg (1198x1600, 173K)

ide akartam bocsesz

Postázzon mindenki neki küldött núdokat!

hát ez elég jó