kurva anyátok
Kurva anyátok
Sziàcska... Ooo, nagyon ügyes vagy! Gyermekkènt èn is sokat játszottam ilyen kockàval. Szimpi, hogy ez is èrdekel Tèged... Vigyázz magadra...
mai műsör?
>Iustam causam Deus non derelinquet
hitler vagyok
Töpörödött törpördögök :-DDDDD
Törpikek hupikek :-DD
heló
szétfostam lárpi fonalát, remélem agyvérzést kap a selejt
Miféle fonál?
szerintem te vagy a lárpi
lárpi vagyok
Vi sitter här i Venten och spelar lite DotA
och pushar på och smeker
med motståndet vi leker
Vi sitter här i Venten och spelar lite DotA
och springer runt och creepar
och motståndet vi sleepar
szétfostad a saját fonaladat?
Eljött az anime ideje.
Szóltam a jánosnak
sajnos nagyon úgy tűnik a jános szereti a négerfaszot
lány neve?
888.hu
Jaj csak a bázisolt izraelt ne
NIGGER NIGGER NIGGER NIGGER NIGGER NIGGER NIGGER NIGGER NIGGER NIGGER NIGGER NIGGER NIGGER NIGGER NIGGER NIGGER NIGGER NIGGER NIGGER NIGGER NIGGER NIGGER NIGGER NIGGER NIGGER NIGGER NIGGER NIGGER NIGGER NIGGER
nem csoda
KORCS KORCS KORCS KORCS KORCS KORCS KORCS KORCS KORCS KORCS KORCS KOKORCS KORCS KORCS KORCS KORCS KORCS KORCS KORCS KORCS KORCS KORCS KORCS KORCS KORCS KORCSRCS KORCS KORCS KORCSKORCS KORCS KORCS KORCS KORCS KORCS KORCS KORCS KORCS KORCS KORCS KORCS KORCS KORCS KORCSKORCS KORCS KORCS KORCS KORCS KORCS KORCS KORCS KORCS KORCS KORCS KORCS KORCS KORCS KORCSKORCS KORCS KORCS KORCS KORCS KORCS KORCS KORCS KORCS KORCS KORCS KORCS KORCS KORCS KORCS
BUZI KÖCSÖGBUZI KÖCSÖGBUZI KÖCSÖGBUZI KÖCSÖGBUZI KÖCSÖGBUZI KÖCSÖGBUZI KÖCSÖGBUZI KÖCSÖGBUZI KÖCSÖGBUZI KÖCSÖGBUZI KÖCSÖGBUZI KÖCSÖGBUZI KÖCSÖGBUZI KÖCSÖGBUZI KÖCSÖGBUZI KÖCSÖGBUZI KÖCSÖGBUZI KÖCSÖGBUZI KÖCSÖGBUZI KÖCSÖGBUZI KÖCSÖGBUZI KÖCSÖGBUZI KÖCSÖGBUZI KÖCSÖGBUZI KÖCSÖGBUZI KÖCSÖGBUZI KÖCSÖGBUZI KÖCSÖGBUZI KÖCSÖGBUZI KÖCSÖGBUZI KÖCSÖGBUZI KÖCSÖGBUZI KÖCSÖGBUZI KÖCSÖGBUZI KÖCSÖGBUZI KÖCSÖGBUZI KÖCSÖGBUZI KÖCSÖGBUZI KÖCSÖGBUZI KÖCSÖGBUZI KÖCSÖGBUZI KÖCSÖGBUZI KÖCSÖGBUZI KÖCSÖGBUZI KÖCSÖGBUZI KÖCSÖGBUZI KÖCSÖGBUZI KÖCSÖGBUZI KÖCSÖGBUZI KÖCSÖGBUZI KÖCSÖGBUZI KÖCSÖGBUZI KÖCSÖGBUZI KÖCSÖGBUZI KÖCSÖGBUZI KÖCSÖGBUZI KÖCSÖGBUZI KÖCSÖGBUZI KÖCSÖGBUZI KÖCSÖGBUZI KÖCSÖGBUZI KÖCSÖGBUZI KÖCSÖGBUZI KÖCSÖGBUZI KÖCSÖGBUZI KÖCSÖGBUZI KÖCSÖGBUZI KÖCSÖGBUZI KÖCSÖGBUZI KÖCSÖGBUZI KÖCSÖGBUZI KÖCSÖGBUZI KÖCSÖGBUZI KÖCSÖGBUZI KÖCSÖGBUZI KÖCSÖGBUZI KÖCSÖGBUZI KÖCSÖGBUZI KÖCSÖGBUZI KÖCSÖGBUZI KÖCSÖGBUZI KÖCSÖGBUZI KÖCSÖGBUZI KÖCSÖGBUZI KÖCSÖGBUZI KÖCSÖGBUZI KÖCSÖGBUZI KÖCSÖGBUZI KÖCSÖGBUZI KÖCSÖGBUZI KÖCSÖGBUZI KÖCSÖGBUZI KÖCSÖG
SNEED SNEED SNEED SNEED SNEED SNEED SNEED SNEED SNEED SNEED SNEED SNEED SNEED SNEED SNEED SNEEDSNEED SNEED SNEED SNEED SNEED SNEED SNEED SNEEDSNEED SNEED SNEED SNEED SNEED SNEED SNEED SNEEDSNEED SNEED SNEED SNEED SNEED SNEED SNEED SNEEDSNEED SNEED SNEED SNEED SNEED SNEED SNEED SNEEDSNEED SNEED SNEED SNEED SNEED SNEED SNEED SNEEDSNEED SNEED SNEED SNEED SNEED SNEED SNEED SNEEDSNEED SNEED SNEED SNEED SNEED SNEED SNEED SNEEDSNEED SNEED SNEED SNEED SNEED SNEED SNEED SNEEDSNEED SNEED SNEED SNEED SNEED SNEED SNEED SNEEDSNEED SNEED SNEED SNEED SNEED SNEED SNEED SNEEDSNEED SNEED SNEED SNEED SNEED SNEED SNEED SNEEDSNEED SNEED SNEED SNEED SNEED SNEED SNEED SNEEDSNEED SNEED SNEED SNEED SNEED SNEED SNEED SNEEDSNEED SNEED SNEED SNEED SNEED SNEED SNEED SNEEDSNEED SNEED SNEED SNEED SNEED SNEED SNEED SNEEDSNEED SNEED SNEED SNEED SNEED SNEED SNEED SNEEDSNEED SNEED SNEED SNEED SNEED SNEED SNEED SNEEDSNEED SNEED SNEED SNEED SNEED SNEED SNEED SNEEDSNEED SNEED SNEED SNEED SNEED SNEED SNEED SNEEDSNEED SNEED SNEED SNEED SNEED SNEED SNEED SNEEDSNEED SNEED SNEED SNEED SNEED SNEED SNEED SNEEDSNEED SNEED SNEED SNEED SNEED SNEED SNEED SNEEDSNEED SNEED SNEED SNEED SNEED SNEED SNEED SNEEDSNEED SNEED SNEED SNEED SNEED SNEED SNEED SNEED
forrong a turáni vérem
ANIME ANIME ANIME ANIME ANIME ANIME ANIME ANIME ANIME ANIME ANIME ANIME ANIME ANIMEANIME ANIME ANIME ANIME ANIME ANIME ANIMEANIME ANIME ANIME ANIME ANIME ANIME ANIMEANIME ANIME ANIME ANIME ANIME ANIME ANIMEANIME ANIME ANIME ANIME ANIME ANIME ANIMEANIME ANIME ANIME ANIME ANIME ANIME ANIMEANIME ANIME ANIME ANIME ANIME ANIME ANIMEANIME ANIME ANIME ANIME ANIME ANIME ANIMEANIME ANIME ANIME ANIME ANIME ANIME ANIMEANIME ANIME ANIME ANIME ANIME ANIME ANIMEANIME ANIME ANIME ANIME ANIME ANIME ANIMEANIME ANIME ANIME ANIME ANIME ANIME ANIMEANIME ANIME ANIME ANIME ANIME ANIME ANIMEANIME ANIME ANIME ANIME ANIME ANIME ANIMEANIME ANIME ANIME ANIME ANIME ANIME ANIMEANIME ANIME ANIME ANIME ANIME ANIME ANIMEANIME ANIME ANIME ANIME ANIME ANIME ANIMEANIME ANIME ANIME ANIME ANIME ANIME ANIMEANIME ANIME ANIME ANIME ANIME ANIME ANIMEANIME ANIME ANIME ANIME ANIME ANIME ANIMEANIME ANIME ANIME ANIME ANIME ANIME ANIMEANIME ANIME ANIME ANIME ANIME ANIME ANIMEANIME ANIME ANIME ANIME ANIME ANIME ANIMEANIME ANIME ANIME ANIME ANIME ANIME ANIMEANIME ANIME ANIME ANIME ANIME ANIME ANIMEANIME ANIME ANIME ANIME ANIME ANIME ANIMEANIME ANIME ANIME ANIME ANIME ANIME ANIMEANIME ANIME ANIME ANIME ANIME ANIME ANIMEANIME ANIME ANIME ANIME ANIME ANIME ANIMEANIME ANIME ANIME ANIME ANIME ANIME ANIMEANIME ANIME ANIME ANIME ANIME ANIME ANIMEANIME ANIME ANIME ANIME ANIME ANIME ANIMEANIME ANIME ANIME ANIME ANIME ANIME ANIMEANIME ANIME ANIME ANIME ANIME ANIME ANIMEANIME ANIME ANIME ANIME ANIME ANIME ANIMEANIME ANIME ANIME ANIME ANIME ANIME ANIMEANIME ANIME ANIME ANIME ANIME ANIME ANIMEANIME ANIME ANIME ANIME ANIME ANIME ANIMEANIME ANIME ANIME ANIME ANIME ANIME ANIMEANIME ANIME ANIME ANIME ANIME ANIME ANIMEANIME ANIME ANIME ANIME ANIME ANIME ANIMEANIME ANIME ANIME ANIME ANIME ANIME ANIMEANIME ANIME ANIME ANIME ANIME ANIME ANIMEANIME ANIME ANIME ANIME ANIME ANIME ANIMEANIME ANIME ANIME ANIME ANIME ANIME ANIMEANIME ANIME ANIME ANIME ANIME ANIME ANIMEANIME ANIME ANIME ANIME ANIME ANIME ANIMEANIME ANIME ANIME ANIME ANIME
elmeroggyant órák
Na ez eddig egy jó fonál
igen, gyakorlatilag az első 30 postába sikerült belefoglalni a /ka/ valódi esszenciáját azt amiért mind idejárunk
Minden fehér nő álma
az ilyen plasztik tetovált kurvákat nem szeretem, az a jó amikor valami amatőr helyes szende kis etyetemistát tép szét egy nagy fekete brűáner
ömm
ÜVÖLTVE, ORDÍTVA BASSZÁK EGYMÁS SEGGÉT AZ ELMEBETEG BUZERÁNS ÁLLATOK!!!!! FASZRA SZARNAK!!!!
Halál nihill?
>helyes szende kis etyetemistát
ekkora szüzet bazmeg
túl sok a milf a környezetemben
12 centis a faszom
várjatok elmegyek kakikálni
fogd be a mocskos pofádat, te ELMEROGGYANT!!!!!
rábasztál, kibaszott vicces postákat fogok postázni aztán törlöm őket mind
na, lemaradtam róla a csudába D:
pedig mindenkinek nagyon tetszettek. ugye anonok?
NAGYON! még mindig fogom a hasam hől
Triplák bérmálkoznak
nyugodj meg lacika, jó vagy
Tessék 4 napja meg kellett volna írnom egy emailt.
AZ ÁTLAG MÉR TÚL KEVÉS
A NŐK RIBANCOK, CSAK A LEGFELSŐ 10%-AL AKARNAK BASZNI!!!!!
MIÉRT NEM ÉRTITEK MEG, MÁR AZ ÁTLAGOS FÉRFINAK SINCS ESÉLYE CSAK A HÁREMÚRNAK!!!!SOKSZÁZMILLIÓ NAGYFASZÚ NIGGER JÖN MEGBASZNI A FEHÉR NŐKET!!! MINDENNEK VÉGE!!!!!
csak menj ázsiába tesó
103.3 kilót mértem ma reggel.
na találtatok zsidókat a dunában cigányok?
zsidók keresik őket hiszen
Ánon megküzdene vele?
Bázisolt Soros György elkezdte Dunába lőni a pesti zsidókat, de a szovjetek megakasztották. Ezért 75 évvel később, miután bedöntötte a Szovjetúniót is, visszatér, hogy befejezze művét. Isten áldjon, Gyuri bácsi! Sieg heil!
bázisolt
nem de legyűrném és megbasznám legalább amíg a kesztyű rajta van nem tudja kikaparni a szememet
megengedném hogy megüssön egyszer-kétszer, aztán leteríteném és érzéki szeksz
jó ötlet
Ez a lány nem szép, idétlen halfeje van, a bőre csúnya, tele van anyajeggyel és a haja is ritka.
Fogadok hogy a mellei is olyanok mint a tacskó fülek.
megütlek
dehiszen nekem elég nagy a pöcörőm mit érdekel engem hogy az átlag nem elég
szebb mint az inasfiúlány
(Te)
Nem tudnátok kielégíteni sajnos
Dehogy szebb
dehogynem, sőt még vigyáznom is kéne hogy ne okozzak neki belső vérzést
dehogynem
Szar ízlés
ez világátlag kell legyen, átlag fehérnek a 11 centi azért kicsi lenne, a sok picikuki csing-csong meg utcakakáló jócskán leviheti azért
nem érdekel, csak szerettem volna lekoptatni a lacikát de most elkúrtad te gyökér
A fekete átlag mennyi lehet?
nem is kell
lol
21
25 centi
De akkor meg fog csapni a nagyfaszú négerekkel
Nem is csoda hogy a fehér nők csak izmos fekete bikákkal basznak
már megbeszéltük hogy ilyeneken csak a kakukk aggódik
a csanád bevágja a lompost és élvezi
Szálljon!
youtube.com
Nathalie? Estelle? Cathy?
>nyuszposting
na végre!
nem volt elég szar a folány
Cicák.
Az eredmények igazolták az előzetes várakozásokat, azokban az országokban, ahol több jogászt képeztek, szignifikánsan alacsonyabb volt az egy főre jutó GDP növekedése, mint azokban, ahol több mérnököt.
BAMM, jogászok kaffolva.
index.hu
imádom a Paradontaxot
miért ajánlgat nekem random rostélyosokat ismerősnek a normibook?
bár mondjuk ezt tömném, lehet a google kereséseim alapján tudják hogy szűz vagyok és így próbálnak segíteni?
gyors lefutás?
lol retkes bölcsész korcsok kikaffantva a gecibe
gyorsan lefutottam anyádhoz a sarokra, beleszartam a pofájába és visszafutottam
van az a logika, hogy Magyarországon euátlag feletti a növekedés, tehát nem lehet érdemi korrupció. ugyanis, ha ellopják a pénzt, miből növekedünk?
ezzel foglalkozik a cikk, és nem ért egyet a gondolattal
igen, és mivel nincs közös ismerősötök, nem tudja nekik elpletykálni, hogy mekkora egy szerencsétlen fasz vagy adott esetben
bázisolt mesterséges intelligencia
Kevin Murphy, Andrei Shleifer és Robert Vishny 1990-ben végzett egy érdekes számítást, amelyben 55 ország gazdasági teljesítményét nézték meg 1970 és 1985 között, és ezt összevetették azzal, hány embert képeznek két kiválasztott felsőoktatási területen. Ezek az ügyvéd és a mérnök voltak, mert azt feltételezték, hogy az ügyvéd egy tipikusan olyan szakma, ami a járadékvadászatra berendezkedett társadalmakban vonzó, míg a mérnököket a vállalkozószellem indikátorának használták.
>1990es "tanulmány"
elmao, gyépésmémnökök max a szűzies öngyilkosságra vállalkoznak
nem random rotélyosok, biztos van közös ismerősötök, csak úgy van nekik a profil beállítva, hogy idegenek ne mutassa az ismerősöket
szóval mindegy hogy a számok mit mutatnak orbán egy geci
bázisolt