trkach edicija
youtube.com
/ex-yu/
Other urls found in this thread:
olweb.tv
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtu.be
youtube.com
youtube.com
twitter.com
youtu.be
twitter.com
di su svi
Kamilicach
alo bre shta se desava jebem li vam mamu bre
mudja ode u pariz
a ti jadaro sta radis?
>pariz
Žešća vukojebina.
>glupi bosanac prati sta radi neki nebitan ciganin
A sta to radis?
>citas izvestaje glupog bosanca o nekom nebitnom ciganinu na malajskoj dasci za diskusiju crtaca
ima jedan dan daprsnem i da krenem da vas koljem redom
baza
Koljach
POTVRDJENO MECENA ULAZI U ZADRUGU
Pripreme za Rijaliti...... Mali debeli lajfer ponovo na malim ekranima..... Itd itd itd
shou program u najavi bato
i tebe cu da koljem govno normansko
ajde jos jedan post stavi o tim govnima samo jos jedan
a u pizdu materinu
bolje da je u parove uso
ne mogu onaj zeljin imaginarijum da gledam
CEPO BASKET RANIJE
ZVALI ME SKAJ HUK
ocajna gaborka nikak da shvati da sam ju odjebo
smijem se od smijeha
zalosno brate
to je bas tuzno dbi
tuzno
govno si od covjeka
dnevni podsetnik da svi ljudi koji jos uvek veruju u boga ne zasluzuju da zive
ubi se kamenjarko
dnevnjak
ljudi poput tebe su sami sebi najveca kazna kad jednom shvate koliko su zla nanijeli drugima
brutalno brate
nemam ti ja savjest, kancerogena okolina me pretvorila u tumor a tebe nabijem na kurac
ivicasto
postaj njene noge
e sta bih ja dao za jednu gaborka gf
koji skandal napravio ovaj baka prase lik sa onim stampedom u novom sadu, koliko se nasladjujem kad citam ove bumerske komentare tipa joj jutjuberi su nam uzor deci lololol
Jesi otišao na kurve u Tajland? Kako je tamo?
ko kod tvoje stare, samo skuplje
Jadna decica sa ovakvim idolima koji nemaju dva grama mozga, i od kojih ne mogu nista pametno i edukativno da cuju i nauce. Imam 38 godina i moji idoli su bili ljudi, cika iz opstanka, raznih dokumentarnih emisija... pa i Dusko Dugousko, Patak Daca... a danasnjoj deci su idoli ljudi koji prosipaju sto vise vulgarnosti, bljuvotina... Roditelji bi morali da povedu mnogo vise racuna koje sajtove im deca posecuju, i sa kakvim osobama komuniciraju.. Vecina tih Jutjub zvezda veoma destruktivno uticu na mladu i nerazvijenu psihu sa svojim bolesnim sadrzajem..
tebi je smjesno ali istina je, danasnja djeca su jebeni retardi i ne odgajaju se dobro pogotovo ako prate te youtubere.
internet bi trebalo zabraniti mladjima od 16 godina
slazem se brate
Jok, samo VPN jer su modovi govna i treba ih pomlatiti.
If anyone is interested with Jow Forums cup - Jow Forums captain and medals poll is up right now
jesi dobio rangeban govno spamersko?
klasican promasaj poente, izbio stampedo zbog lose organizacije a bumeri se raspravljaju oko interneta lol.
ma jebo tebi pas mater
izbio je stampedo jer su stoka a za ovo sto kazu za internet su i dalje u pravu
aj ne seri moralfagu to sto su nasi matorci vristali na bijelo dugme i ostala sranja to je kao dobar uticaj bio, napravi organizaciju da ima mesta za sve i da moze hitna da prodje za svaki slucaj a to sto matorci ne znaju filtere da nameste na tjubu to je njihov problem jer su neuke retardirane jugokomunjare
t. balavac
ja sam najstariji ovde
*najgluplji
to ti bas nije pohvalno, ak imas vise od 20 i jos nisi prerastao Jow Forums onda si autist
ko je rekao da je to bio dobar utjecaj, debilu? medjutim svakako je bio daleko bolji nego ovo sto se danas servira mladezi
Lolara na ovu diskusiju sta valja za djecu sta ne valja
Trovach
gdje je laz
Mesanje sa siptarkama je gore nego sa crnkinjama nista gore od siptarizovanih patuljaka kosovarskih
Je l' još neko ovde ne može da vidi slike?
Smrt kapitalizmu i degenskom hedonizmu
zamisli da si pol siptar pol srbin
ne bi to pozelio ni svom najgorem neprijatelju
ne
klasicna degencina zumerska
Moj glazbeni ukus je neironicno formiran s linkova iz ex-yua
brate widi
Ovo se sluša
youtube.com
Tko bi onda postao na /ex-yu/?
90% postera na ex-yu su bumeri
to kralju
youtube.com
kiddara
>glupa zumerska kurva nije znala sta znaci pokus
>glupa zumerska kurva nije znala sta znaci ocijukati
>stanje danasnje omladine
pa jel ovo ide u skolu?
ajde ko ce biti dusica i odnesti mi komjuter u boravak prikopcati ga i skuhati kaficu dok ja zapalim
Hajde odmori Anone, ja cu se pobrinuti za ostalo
brate ovi klinci sto se pale na beogradski sindikat a ne kontaju da njihove pesme ismevaju kriminalce su retardirani
Alo debilko i dalje je poenta da ako se pravi masovni dogadjaj da mora da se obezbedi da ne bude opasnosti od pozara i stampeda a ne da li su tjuberi dobar ili los uticaj. Klasican medijski spin da se skrene paznja sa glupacama iz tog shopping centra na neku moralnu prepirku sta valja za decu sta ne. Za decu valja da im druga deca ne gaze po lobanji a sta gledaju na tjubu koga boli kurac
A LJUDI SLABO PAMTE TO JE OVDE GLAVNI PROBLEM
KO TE JEBO GODINAMA JEBACE TE OPET
može meni jedan dojč?
ПPOБУДИO ME OBAJ MAJMУH OД КOMEHTATOPA, ПOЧEO ДA CE ДEPE: KO BRE SAD IGRA VAMOS TAMOS RAFAELE HAHA VAMOS TAMOS XD
ИДИ БPE У ПИЧКУ MATEPИHУ HИJE BИШE ДBE ИЉAДE JEДAHECTA БOЛИ HAC КУPAЦ ДAЛ ЋE HOЛO HEШTO ДA OCBOJИ BИШE BOЛИMO BУЧИЋA И ЊEГOBE OCBOJEHE ГPEH CЛEMOBE ПPOTИB OПOЗИЦИJE MAЛO ИХ BУЧИЋ TAMO BAMOC TAMOC AКO ME PAЗУMETE
Guys im from Romania and i have a question
Why is this bosnian wearing a serbian flag?
twitter.com
>brate ovi klinci sto se pale na beogradski sindikat su retardirani
ftfy
stize stize, samo izvolte!
blic dominira sa tekstovima o noletu dbi
e puno ti fala
Da li bi zrtvovali zatvor za ovo
sto je to?
da
>ići u zatvor zbog neke osrednje kamenjarke
Izađi malo iz kuće, incelčugo.
samo zelim karati bazirane kamenjarke
samo zelim karati
jel ima seoskih incela u hrvatskoj, kod nas ima puno tih izmedju 30-50 godina koji postaju oglase za zene na netu
Debeo sam a debeli ljudi mi se gade
Srpska posla, ne dao bog da je neki Srbin uspesniji od mene