/polska/

edycja kropli beskidu

Attached: 1521419140673.png (780x500, 565K)

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=yXVnap7Zb2o
twitter.com/SFWRedditGifs

chujowa woda. chujowsza jest tylko muszynianka i dobrowianka
żywiec zdrój rasa mistrzowska

Attached: 1527443207256.jpg (2857x2000, 2.24M)

>żywiec zdrój
płacisz za nazwę a nie za smak

>wody źródlane
>nie mineralne

jesli parzyste to w 2019 znajde dziewczyne

>nie woda z kranu

tak szczerze to dick me this bo woda jest w chuj tania
przykro mi user

ale muszyne to ty szanuj

Attached: 1515250466565.jpg (1000x1000, 273K)

żywiec zdrój cytrynowy jest najlepszy

Attached: 1536057826366.jpg (600x600, 97K)

kropla bez kitu

Attached: 1538100859475.jpg (400x400, 20K)

no kurwa

Zawsze mozesz wypozyczyc jakas na godzine ze 200 szekli.

hahahaha dobre XD

wygryw znajdzie chlopaka uWu

>Anoonnnnnn
>chodź na seksy bo chcice mam

Attached: __hamakaze_kantai_collection_drawn_by_wa_genryusui__282c3148431bc4ab1fc5c2178107f51e.png (1800x1250, 1.7M)

nie rozumiem jak to gówno można pić
ja po tych wszystkich smakowych to miałem zgagę w chuj
jedyny słodzony napój co zgagi u mnie nie powodował to green tea liptona ale potem smak zmienili i jest chujowa teraz

Attached: 1526848770456.jpg (800x1089, 91K)

ale ja nie chce ruchac 30min tylko sie przytulac codziennie kurwaaaaaa

lipton matcha to gówno jebane

ja nigdy nie mam zgagi, jak mnie zaczyna czasem piec to dosłownie przychodzi po jednym łyku pićka

Attached: 1522201735832.jpg (1550x1282, 142K)

zgadzam się teraz lipton to gówno

rejtujcie
sugestujcie
i tak dalej

Attached: 1537875063629.jpg (350x350, 20K)

>wody smakowe
bede rzygal
poki sie nie rozgazuje nie jest taka zla

Attached: 1520212358719.png (800x1200, 795K)

moje największe licealne kompro co opowiadałem tu w /polsce/ kilka razy to gdy przed studniówką szmata powiedziała że ze mną pójdzie i tak mnie nakręcała aż spytałem o której mam podjechać a ona haha przecież idę z matim i ostatecznie nie poszłem na studniówkę zniszczony dokumentnie i przejebałem matury

nom

moja babcia to chleje codziennie

>on chcial isc na studniowke
>z partnerka
no pozdro normik jak tam?
t. studniowka w piatek i nie ide

bylo zakop

AWOOOOO! - tentycznie d-.-b

no to jest git

...

nie jest jakaś super droga a naprawdę dobra

Attached: i-ahmad-tea-london-english-breakfast-tea-100-torebek-z-zawieszka.jpg (658x600, 50K)

>tug miales dziewczyne w liceum

fajnie bylo

>tylko sie przytulac codziennie
Tez kiedys chcialem a i tak w koncu skonczylem u kurwy bo chcialem wiedziec jak to jest chociaz kobiety dotknac.

>gazowana
nie odpisuj mi więcej brudzie
ja nawet lubię tą, w pracy tylko ją żłopię ale w domu piję na zmianę z earl grayem
teraz kupiłem intensywny earl gray ale tetleya i nawet jest ok a pijam po 6 herbat dziennie

Attached: 1545296796076.jpg (1412x1000, 146K)

>zajebista
>pij przez rok
>nagle kup opakowanie i smakuje jak chujowo, doslownie jak ziemia
>kazde kolejne tak samo
ktos jeszcze to zauwazyl? bo u mnie w domu sprobowali i poszlo do kosza, a wczesniej bylo zajebiste. drugi raz tak biedronka odpierdolila, ja nie wiem co sie u nich dzieje

Attached: 1541413658980.jpg (1130x772, 188K)

>h*rbatki
kutasy też pewnie obrabiacie

u mnie było inaczej
poszedłem przekonany że będę siedział całą noc przy stole a na wejściu okazało się że koleżanka blondyneczka short stack qt3.14 zapytała się czy mam partnerkę do tańczenia

przetańczyłem z nią cały wieczór itd ale nie skapnąłem się że się jej podobałem bo lekki autyzm tutaj ale żabka i tak czuła się dobrze

kuba, no kurwa, uważaj na drogę

To będę ja w tym lub przyszłym roku.

no to isekai ślimak obejrzany, więc czas się brać za alternatywnego jednociosacza

Attached: [HorribleSubs] Mob Psycho 100 S2 - 04 [1080p].mkv_snapshot_00.23.png (1920x1080, 2.16M)

lepsze to niż picie jakiejś koli dla kurwa grubasów czy innego gówna słodzonego

Attached: 1545587959013.jpg (1600x1200, 393K)

>picie czegoś innego niż muszyna

w sumie to racja ale herbata to i tak gówno jebane

ale sie chujowo czuje chyba pora spac

Attached: 1530317798173.jpg (862x1024, 75K)

szpitalny..

otóż ja spożywam wodę Aleksandrię z Aro niegazowaną i nieironicznie smakuje gorzej niż ta z kranu

tylko tu nie wracaj

>Co warte podkreślenia, samotność i niewystarczające czy powierzchowne relacje z ludźmi wymieniane były częściej niż złe, toksyczne relacje, które wskazało 44% badanych.
Naprawdę sprawia że myślę.

Attached: 64051893_p0.jpg (1200x1600, 898K)

jeszcze cisowianka ma taki dziwny smak co mi nie pasował

>tug bogaty tatuś który mi za wszystko płaci
czasem fleksuje przed znajomymi ale potem mi wstyd bo wiem że to nie mój dorobek

wrócę jak codziennie wracam

>liking traps makes you gay
no a niebo jest niebieskie

cisowianka jest ok

Attached: 1537780885002.jpg (2000x1091, 2.18M)

>tug biedny tatuś który mi na wszystko szkoduje
czasem fleksuję przed znajomymi że wszystko trudem tych rąk osiągam ale tak naprawdę dostałem w chuj duży spadek po babci który zainwestowałem

czasem mam dość warszawy, jakbym grał w górniku

ktos jakies doswiadczenia z dziwkami na roksa dot pl? widze ze 150zl normalna stawka tylko co ja bede robil godzine jak mi 10min starczy?

do mnie nie przyszła
zadzwoniłem, umówiłem się na godzinę, miała przyjść do hotelu w krakowie, powiedziałem jej że jestem prawiczkiem i że to mój pierwszy raz
nie zjawiła się

weź jakąś młodą siksę spytasz co miała na ustnym z polaka

nie zaczynaj kurwo gownoburzy juz byla jedna

>powiedziałem jej że jestem prawiczkiem i że to mój pierwszy raz
>nie zjawiła się

Attached: 1410463914996.jpg (584x624, 85K)

>tug ten jebany banan normik groźny zwierz który przyszedł i zaczął narzekać że dziewczyna go nakłoniła do wstąpienia do młodzieżówki partii razem
kilka lat już minęło a mnie dalej telepie jak pomyślę

rok później straciłem prawictwo z inną lochą którą poznałem na tinderze, ale i tak mnie to wtedy zabolało

a to nie ma tak ze ja ide do niej do mieszkania? jak mam za hotel placic to mi wyjdzie w chuj drogo. pozatym nie powinny do prawiczkow chetniej przychodzic? przeciez to pewnie mniej roboty jak normalnie

>zghostowany przez dziwkę
chyba nie da się upaść niżej

to troche kripi mówic takie rzeczy

mnie wiezienny zghostowal to chyba gorzej

ja wtedy akurat byłem w krakowie i nie chciało mi się jechać do żadnej kurwy
jak jestes u siebie w mieście to możesz sam pojechać

jak cie nawet kurwa wystawila to nie ma juz dla ciebie ratunku

Attached: 1509390308646.jpg (1045x1491, 555K)

mozna np. postowac na /polska/

ser spod chuja sobie zjadłem, opinie?

Nawet posiadając głębsze relacje z większą liczbą osób czuję się kurewsko samotny. Wszystko zamyka się w kręgu irracjonalności, bezsens
Wcześniej uzgadniasz z nią, czy po pierwszym finale możesz cisnąć dalej. Każda dobra dziwka się zgadza, wtedy nawet lepiej dla Ciebie, jeśli zrobisz wczesny finisz. Chwila przerwy i ruchasz dalej. A jeśli się nie zgodzi, to nie jest warta Twoich pieniędzy desu

zazdro

zobacz podobno kurwy nie lubią prawiczków bo zazwyczaj są młodzi (ergo dadzą mniej napiwku bo mniej zarabiają) i potencjalnie mogą być obleśni

powinny być publiczne jebalnie dla userów z wynajętymi z budżetu kurwiszczami a nie tylko jakieś 500+

chory czlowiek

Attached: 1522276862408.jpg (472x667, 48K)

ja myję się tak często że nie pamiętam kiedy ostatnio miałem

nowa wiza chociaż nadal nie mam w banku kart d-.-b

Chciałbym tą drogą poznać dobrego kumpla, może przyjaciela lub partnera. Szukam osoby mającej zasady w życiu, kogoś poukładanego. Sam jestem spokojnym facetem, nie imprezuję, jestem typem domatora itp. - fajnie jakbyś był podobny albo przynajmniej umiał to zaakceptować. Jestem typem monogamisty, nie skaczę z kwiatka na kwiatek i szukam kogoś podobnego, kogoś kto potrafi się zaangażować i będzie się starał. Szukam osób W ZBLIŻONYM WIEKU LUB MINIMALNIE MŁODSZYCH, nie interesują mnie miśki ani palacze. Jestem wierny jak pies, szczery, uczciwy, można na mnie polegać, ale nie daję drugiej szansy. Jeżeli identyfikujesz się z tym co napisałem i jesteś samotny to napisz, dajmy szansę szczęściu:)

>Wcześniej uzgadniasz z nią, czy po pierwszym finale możesz cisnąć dalej
o tym bym nawet nie pomyslal. przeciez jak placisz za 1h to masz 1h a nie do finalu? gumki tez mam wlasne przyniesc?

chuj bym sobie wzial ale szkoda 150zl, powinny byc jakies promocje na walentynki albo chuj wie cos w tym rodzaju.

wiecej nie jem tych nuggetsow z biedronki az mnie zaczelo od nich mulic

czemu?

cukier sobie zmierz

zależy od kurwy

>dziwka chce żebyś jej płacił za ruchanie
>pedał chce sie ruchać za darmo
dosłownie podatek od bycia hetero

wiecie anonki że to Polka? jakaś modelka dla polskiej firmy sprzedającej bieliznę
fakt że w tym kraju znajduje się taka maciora i może ona być w tym samym mieście a nawet osiedlu co ja daje mi erekcje nie z tej ziemi

Attached: 1548673295604.jpg (891x1280, 234K)

bo ser jest dobry

pytajno, a co ty taki obcykany w to? byłeś kiedyś na takiej? opowiadaj

co

Attached: 1356193482454.png (200x200, 40K)

fajnie fitcwelu

chuj mnie to

Jest zupełnie na odwrót. Kurwy wolą niedoświadczonych, bo nie są nachalni jak większość klientów i ogólnie mało problematyczni. Trzeba tylko szukać dobrych kurew, a nie pierwsze lepsze szlaufy. I wręcz nie można kryć się z prawictwem, a mówić prosto z mostu. Wtedy laska obchodzi się z Tobą delikatnie i przejmuje inicjatywę. Jeśli dziwka zareaguje jak tamte opisywane przez userów, to od początku była tylko stratą czasu.
Niektóre lubią robić problemy, musisz jasno ustalić zasady gry i wtedy może Ci naskoczyć. Gumy zawsze bierz swoje, tak dla bezpieczeństwa.

ale nuta
youtube.com/watch?v=yXVnap7Zb2o

nie nie zesraj się pedonie

jak cię muli po carbsach to możesz mieć nieprawidłowy cukier

najlepsze kobiety mają cztery dziurki

Attached: 1521442388088.jpg (900x1259, 138K)

>mówienie dziwce że jesteś prawiczkiem
po prostu załóż maskę

wiecie anonki że to Polka? jakaś modelka dla polskiej firmy sprzedającej bieliznę
fakt że w tym kraju znajduje się taka maciora i może ona być w tym samym mieście a nawet osiedlu co ja daje mi erekcje nie z tej ziemi

Attached: 1529994885171.jpg (460x688, 45K)

spierdalaj cwelu bo szatniarza zawołam