/ex-yu/

djocko i fikson

Sada nakon ovih metalnih degena idemo nešto konkretno
youtube.com/watch?v=o3UIDA7Msz4

Želim samo da znate da vas apsolutno sve prezirem iz dna duše, kao i ovaj jebeni usrani sajt

Ok je, mi ćemo te uvijek voljeti i dočekati otvorenih ruku u ovom divnom lokalu.

zasto brate?

youtube.com/watch?v=R2Nzrg4xtLU
trenutno se ova hitčuga sluša

idemo
youtube.com/watch?v=ZBefXP-_eGg

>Kolko su nas crvati sjebali niko nas neće tako sjebati. Šiptari su barem otvoreno stoka i podljudi, ovi se uvek prave fino i civilizovano a ustvari su smradovi najveći i samo čekaju trenutak da nas izjebu
Jednom kad sam bio klinac igrao sam se sa nekim Hrvatom, posle mi je cale pricao o Jasenovcu i drugim zlocinima. Rekao mi je da uvek budem oprezan medju Hrvatima. To je bio sok za malog mene.

sad kad više nisu dj sati se sluša ova traka koja je apsolutni banger!
youtube.com/watch?v=wzG1pbSRKD8

Jeднo иcкpeнo aли ипaк гpoзнo питaњe зa вac a кo имa cлaб cтoмaк нeкa и нe oдгoвapa a нe oбpaћa пaжњy нa oвo. Дaклe кaкo глeдaтe нa тo штo ce љyди хpaнe ca cвe лyђим и пepвepзнијим oблицимa хpaнe кao пaпpикaш oд мyшких пoлних opгaнa oвнoвa и јapaцa a пaca и мaчaкa, пoтoм гyтaјy живe лигњe и бyбaшвaбe, гyтaјy живy млaдyнчaд oпијeних y киceлини мишeвa и cличнe лyдocти !? Кoд нac пocтoји јeдeњe тecтиca oд живoтињa штo cacвим лaжнo нaзивaмo ,,бeли бyбpeзи" a мeни јe мeгa oдвpaтнo јep љyди тo cy мyдa oд живoтињe y кoјимa јe билa cпepмa !