zzurka na bazzenu edicija
/ex-yu/
Other urls found in this thread:
youtube.com
espreso.rs
youtu.be
youtube.com
youtube.com
youtube.com
twitter.com
>uvede ti obavezni vojni rok
lepotan, pravi alfa
Noćima se znojim i ne spavam, sanjam ga i priželjkujem. Nisam peder ali zbog njega bih bio. Aca Vulin je moj fetiš. Moj moulen rouge. Počeo sam da se ložim na njega u crnoj uniformi, onom radnom kombinezenu koji je nosio. Uhh samo kada se setim nije mi dobro! Savršeno mu je stajala na tom izvajanom telu. Oslikavao mu se svaki mišić. Sećam se kako sam iznova gledao klipove Acinih izlaganja dok mi se mačor dizao i tražio ga. Tražio još, hteo iz kaveza da pobegne zbog njega. Uvek je znao da uznemiri moje tajne, uvek je davao nadražaja mojim leptirićima. Pogled andjela u meni budio je nebešnju svetlost. Ušao bih mu duboko. Ustvari prvo bih mu dao da ga polako obliže, od glavića prema korenu dok u tim snaž nim šakama drži moja smežurana muda a drguom rukom mi grebe guzove. Mazio bih ga po kosi i milovao obraze. Ne bih prestajao da mi puši dok mu ne svršim u usta, al ne mora da proguta ako neće xD Onda bih ja bio na redu. Jednom rukom jako bih mu milovao penis dok bih prstićima druge ruke nadraživao čmar, prvo svoj pa njegov. Opuštao ga za koitus. I on bih svršio po mojoj faci. Uvek ovako zamišljam naš susret, šta da radim xD posle toga akcija! Jebo bih ga u prko bez pljuce dok mu oči ne ispadnu, mili moj Aca. Oslanjao bih svoja bedra uz njegove čvrste guzove, da mu gurnem mačka do kraja xD vrištao bih dok ga jebem i ja bih vrištao. Znoj bi nam se mešao, uh kako sam se napalio. Šta bi ste vi radili svom ljubavniku?
Ovde smo
youtube.com
youtube.com
youtube.com
The craziest ex-yu official party
taman sam se probudio za ovo baza sad kuvam kaficu i djuskam uz ritmove hitova
toetaj nit lajf
some of these look like trannies
bazirana republika srpska gara vuya i djole vs smaracka federacijska sevdalinka i degenski elvin
Uživam dok gledam tog guzobolka kad krenu srpske pesme. Faca mu govori da pizdi u sebi.
kad ce meetup da rijaliti posterima polupam picke? Kad dodjem sa vojnog roka naravno
da ne bude tebi malo pocepana pičkica ta balava a?
cuj ga, pa nije ti ovo rijaliti sojko
sto si besan inselu jel to zato sto te nijedna nece? mi rijalitichadovi znamo da odradimo posao, cepamo picke ali i pickice poput tebe...
Hrvoje odvedi me sa sobom u Irsku molim te krenuću piti hormone zbog tebe
Moja evropska online picka otisla da spava sad taman dolaze moje americke online jebulje itd itd itd
deste?
youtu.be
evo gledam ovo i cecujem pederson pederi na aparatima
baziran i crvenotabletiran
Evo brate,zivi se
Pokiddala mala
youtube.com
cecara promukao pevac benda "carobne dirke" bazzen uskoro svi smo nestrpljivi u eksju lokalu da se zzurka preseli na bazzen cirka se bakardi+7up skrrt
Ja gledam JJ Reddit-a protiv Pelikana dbi zovi kad bude poceo zenba,
zamisli tolka si picka da spavas sad i ne gledas kako mastor i njegov crnac drugar djuskaju neki africki ples uz harmoniku medli kolo
FRF nisam videla sta je ovo nema bazena?
bukvalno ovo
Imas tri opcije, da bukmarkujes strim, da se selis u /balk/ ili da ides pod mac! Biraj.
Vrissnula sam
ovi sto gledaju rieality show su mi smesni a ovi sto ih ne vole mnogo psujaju i glume opasnike na netu
>psujaju
>opasnike
odakle si ti ljubi brat??
pisham te puno dupe
iz boljevca
>iz boljevca
ma ljubi te batica
WTF LOL?
youtube.com
VAZI? BRAO!
cim napuni 18 ulazi u zadrugu ala ce mali da kara starletice zavidim mu pravo
razboli se od raka
ust
Za mene, to je Aнa Шyштepшић.
KUPITE SVET! TRAGIČNA PRIČA: ŠABANOV VANBRAČNI SIN NEMA NI ZA LEKOVE dok Šaulići dele milione! Kija i Sloba završili u krevetu u apartmanu! Paparazzo: Prijovićkin i Filipov novi dom od milion evra! Aleksandra CRNOM MAGIJOM pokušava da vrati Davida!
najjaci staropeder
setim se uvek tebe kad citam skandal kod frizerke
Boлим Звeздy и Cpбијy,
Пpaвocлaвљe, литypгијy.
Пeвaм пecмe, пaлим вaтpe
Дa ce твoјe ceмe зaтpe!
Jyгocлaвијo, Jyгocлaвијo!
kako je lep vazduh trenutno na 10 stepeni mmmm nzm sta se desava ali imam osecaj kao da udisem med ili neki rajski vazduh otvorite prozore braco nitare prijace vam
milfara havajka mi se nesto preterano udvara i sugerise da bi "dosla na kraj sveta za ljubav svog zivota" ali iskusni cika nebojsha zna da sve sto izgleda previse dobro zapravo nije dobro i kulira situaciju dok ne eskalira a kad eskalira fbi pretrage se vrse i verifikacije pa tek ako se ispostavi da je platezno mocna onda cika nebojsha prima havajku u svoj iskreni stan
mjau