o çoçikler ager anadillerinde egitim görseydiniz biliyorsunuz hep bir bilim insanı olacaksınızdı.
anliyorsiniz?
/tr/
>ana dilde eğitim
derdine dert kat diye şarkı atam :D
youtube.com
o deilde
sağlığın yerinde değil mi?
cevap veriyorum yerinde
sal karşim sal önüne bak
gene orospu çocukları geldi tirada. neyse bb.
ooooo yine birilerinin hassas damarına dokunulmus belli ki. e tabii kadının vücuduna dokulunca ıslıklarınız, dilleriniz suskun ama dininize kimse laf edemez de mi herkes size, sizin değerlerinize, sizin vucudunuza, dusuncelerinize saygı duymak zorunda?? ama kadın yok, kör, sağır, dilsiz. inancsiz olamaz, bunu gosteremez cunku kendini bile gostermemeli toplumda. biz her yerdeyiz. biz aykırıyız. biz inanmiyoruz. yeri geliyor bunu gosteriyoruz. korkmuyoruz. sinmeyeceğiz.
bu entryi uçurmayan sözlük yönetimi de bu suça alet oluyor, yazıklar olsun. mürtecinin biri çıkıp kadınlara küfür ediyor, neymiş ezanı ıslıklamış. ezan ıslıklamak suç değil, ezana karşı olan kişiler de olabilir. sen de keşke ateistlere aynı şekilde tepki verebilsen ama öküz gibi küfür ediyorsunuz yeri gelince. bu dincilerin şımarıklıkları böyle devam ediyor, toplumda çoğunluk oldukları için sözlük yönetimi de korkusundan müsaade ediyor. devam edin elbet bir şekilde tersine dönecek bu çağdışı anlayışınız. bu arada o kadınların amı folloş mudur bilmem ama sizinkiler de baya aile içi olsun, dışı olsun arkadan folloş olma durumu çok yaygın haberiniz olsun..
kürt kürtçe kürdistan.
bunları yazayım da bu kelimelere karşı alerji olanlar daha çok salya akıtsın.
türkiye'de kürtler yaşar.
kürtler kürtçe konuşur.
doğup büyüdükleri coğrafyalarına kürdistan derler.
vatandaş kürdistan'a oy vereceğim diyor.
yani hdp'ye oy vereceğim diyor. (hdp'nin kürdistan davası olmamasına rağmen ne alakaysa)
hdp'li kürt seçmenin millet ittifakını destekleyeceği biliniyor.
chp'li başkan da adamın hdp'li olduğunu düşünerek bize oy verecek diyor.
bundan alınacak gocunacak bir durum yok.
inanmayacaksınız ama türkiye sınırında kürdistan diye bir devlet de var.
inanmayan habur'da çıkış yapsın.
kim daha iğrenç türk milliyetçisidir sidik yarışını bırakın.
aslında hepiniz kardeşsiniz.
hadi hayırlı tıraşlar.
hacii.swf çeviri
h:hacı
ç:çoban (çoban heralde aq)
h:yavaş babam yavaş, zütüm kaçmıyor, elini çek
ç:dur haci dur
h:iyi iyi vurmaya devam et
ç:zütünün aşığıyım
h:vur oğlum vur, nedir sendeki bu yannan
ç:hacııııı
h:vur vur vur beni delirttin, ellerini çek