kurva anyátok
Kurva anyátok
Aslutimpreumtimtintsludge
Itt a vég.
kurva anyád
hitler vagyok
Halott fonál halott népnek
tudnátok kezelni?
Sosem csalódtam még amikor benéztem egy index cikk komentjeibe
epikus
nem de megbasznám
valahogy így képzelem a programozócsanádokat a fonálban
Azt álmodtam, hogy volt bn. Hozzámbújt, szorított nagyon, én meg adtam neki egy puszit, megfogtuk egymás kezét, majd aludtunk. Nem volt benne semmi szexuális. Mondjuk elfogadtam, hogy nekem csak a gyűlölködés meg a gyűlölet jutott, nem is tudnám máshogy élni az életem. De hát ki mint vet, úgy arat, azzal kell dolgoznunk, amink van ugye
Van amelyknél még tehetsz egy 25 kilós súlyfelesleget is.
én lenni Jeff
töketlen
Na ez is megdöglött. A fonalat lezárom
top kakukk
nyald anyádból a disznógecit te bomlott elméjű ÁLLAT!!!!
emiatt az elmebeteg miatt nem jön ide senki
aranyos, én is ilyesmire vágyok de sosem fogom megkapni
szexelj.
>csak fürödj meg tesó
>csak vágasd le a hajadat haver
PÉNISZPÉNISZPÉNISZ
a péniszem készen áll a helyeskepuncogók elrendezésére
>user a munka nagyja már kész csak be kell fejezni
>na lássuk
>el sincs kezdve
hát anyádat bazdmeg és ez megint nem az én dolgom tetves lusta rostélyos
>aranyos
D-dorka?
Én megadom neked, ha te is nekem
Nem kopaszodok de hasonlo testalkat es katasztrofalis kondibam vagyok szoval nagyjabol korrekt
Xar fonál.
kurva anyád
neked is kurva anyád
Mindannyian erre vágyunk, mégsem tudjuk hogyan tudnánk elérni
t. incel
Na kezdi már a cigány, de nem baj legalább bumpolja a fonalat
Aha.
Nagyon helyes.
azt nem tudom hogy ezek a szubhumánok hogy keverednek ide?
ez van vagy 40 éves és komplett skizofrén
egyre rosszabbak a lárpok, de nála már tényleg nem tudom miféle szörnyeteg lehet rosszabb, mint a kiöregedett őrjöngő cigány
Na még egy jó bümp.
eltudom képzelni milyen ocsmányul nézhet ki avé
Szerintem meg pont fiatal, valahogy érződik a stílusából, meg a hosszú blogpostákból, amiket ír
Nem csak kézzelfogható bizonyítékot keresek, hogy 2-3 majomfasza az egész fonál, mert a 4chanX kiadja ha kapsz új választ és érdekes, hogy minden SAGE után van vagy 6 válasz egyből 2 perc alatt, de aztán közben órákig semmi.
Én is első sorban az intimitásra meg a valódi emberi kapcsolatokra vágyom. Ezért dühítő hogy a média az incelkérdést úgy tematizálja mintha csak a szekszről lenne szó.
miért nem mentek a robotra őrjöngeni, unalmas már hogy minden nap ugyanaz a téme
lófaszt ez egy kiöregedett szubhumán és még buta is
nekem most esik le hogy ez a barom nem tudja hogy ez egy generál és azt hiszi hogy egy emberrel beszélget minden nap
Miért nem mész te a vérbajos cigánykurva anyád zsíros picsájából nyalni a SZART!!?
ez
dögölj meg féreg
A beszélget azért túlzás, próbál kötekedni, de nem nagyon megy neki, én teljesen őszintén sajnálom egy kicsit
sajnálja a faszom, remélem kinyírja magát a büdös elmebeteg pedofil féreg
robot 90% csapda/waifu/buzi agymosás abban mi az őrjöngés, hogy valaki elmondja, hogy szeretetre vágyik? Lehetne ilyen önfejlesztő a generál, de dagi ánont is elüldöztétek, meg valami epik mémer úgyis beköpne valami epik xd-t
az emmapostás szerintem más, bár az is magyar
nem, ez ő
önfejlesztéssel menjél redditre meg facebookra normálféreg
akkor postázd az emmákat ide te cigály
BAAAANDIIIIIIII
ne mérgelődj user a munkaerőpiacnak szüksége van a nőkre
nem
aki New Balance cipőt hord az náci?
Én egy Addidas Ultraboost 19-et szeretnék aztán a helyeskék a vizeletükkel veretnék le róla az utcaport :D
fúj de ocsmány
az nem tudom mi
az a cipő amit látsz miközben rikárdó pömpölőjét szopogatod dorka
>hájas majom
>nézzétek fogyok!
>jaj már nem fogyok és csokikát zabálok
>hogy lehet ez??
szarok rá, kertészhez hasonló fogyatékosok nem kellenek, akkor inkább lárpin röhögök
>nővel akar intimitást és valódi emberi kapcsolatot
ELMAO, jobb is ha szüzek maradtok, nem élnétek túl a traumát amit a valóság megismerése rejt
jó de én nem tudnám férfival csinálni mint te
SZÉNNÉ ÉGETVE
>szűz buziz le
top kek, tudod te miről beszélek, amit te szeretnél azt anyucitól és barátoktól kaphatod meg, ha annyi férfiasság sincs benned hogy egy nőt kegyetlenül meg akarj BASZNI akkor pedig semmit sem fogsz kapni
kuss csicska, akkorát debeltem rád hogy örökre eláshatod magadat
csicska szűz ne ugass mert eltöröm a gerinced, kis szaros nézd itt ugat de fél a lányoktól
hogy fortyog a normáltipikus cigó
nem hallak innen fentről olyan mélyre ástad el magadat
Eljött az anime ideje.
lol szűz
lol szűz
ez való nektek
én a nemszűz béka vagyok beszoptad
ÉRTED? PUNCIBA TETTEM A FASZOM
dögölj meg késforgató normálféreg
álmodban biztosan LOL, és még az igazi békák is gyűlölnek, szánalmas féreg
wannabe normi szar vagy
ÉRTED BUZI?
pinát se láttál és mégis lököd itt a nagy normiigazságokat megfelelési kényszerből
őrjöng csak szüzike, unalmas már az állandó vinnyogásotok a szejetetről, SZAR EMBER VAGY EZÉRT MARADSZ EGYEDÜL
LOL
te nem vagy egyedül mégis nyomorgsz, akkor ki a nagyobb szar nyomikám
mikor lesz már ilyen bn?
egyszer, tesi. egyszer
Elképszető az a kulturálatlanság, ami itt tombol.
Olvastok ti Esterházyt, Konrád Györgyöt, Nádas Pétert? Nem? Gondoltam. Leragadtok az ilyen Harry Potter, Trónok Harca szinten, esetleg becsúszik pár magyarkodó dilettáns mint a Wass, de a valódi irodalom, na azt hírből se ismeritek.
tényleg szörnyű telelőni a bn puncusát naponta, de rossz nekem
én olvastam nádast meg konrád györgyöt, esterházyt nem szerettem
egyik kedvenc könyvem a párhuzamos történetek
és hogyhogy nincs még gyerek?
Rangeban van
hogy szerepjátékozik a normál wannabe
észrevettem, megköttettem a telekomos mobilnetet erre rangeban van rajta, de csak fonalat nem lehet nyitni fonálba postázni lehet
mit hogyhogy, nem minden nő akar csapdába csalni egy poronttyal, tudnak védekezni
de akkor hogy lősz a puncusába?
digin nem lehet képet postázni, szűzhuszár őrjöngők elintézték ezt is
sörétes puskával
Meddik tűrjük ezt, .T..esi??!?
IUD
Miért nem értenek minket ennyire a normáltipikusok? Nem arról van szó hogy nem akarjuk megbaszni a csinos leányokat hanem arról hogy a faszomat magamnak is ki tudom verni de magammal nem tudok beszélgetni meg magamat nem tudom szeretni.
értik azok csak a normáltipikusok gonoszak és kell nekik valaki akibe a lábukat törölhetik ezért ostobának tettetik magukat
de a rostosok hülyék nem? miről tudnánk vele beszélgetni
te vagy a leggonoszabb ember akit valaha ismertem, mindenkiről a rosszat feltételezed mert magad a sátán vagy
ez nem feltételezés hanem tény, csak meg kell nézni az itteni normálférgeket
Petra napfürdőzik
nem, csak téged roppant frusztrál hogy nem tudod másba törölni a lábad de nagyon szeretnéd, ezért azt hiszed hogy más is ezt csinálja mindig, beteg lelkű nem is emberi lény vagy, keresztényi kötelességünk megsemmisíteni egy ilyen démoni állatot
és még érdemes megnézni az inceltears nevű subredditet, oda ilyen tipikus alacsonyabb rendű normálférgek járnak akik folyamatosan kiforgatják a békák mondanivalóját és büszkék arra amikor öngyilkosságba kergetnek egyet
>NEM, TE!!!!
nem érv