Kurva anyátok

kurva anyátok

Attached: alma.gif (364x347, 36K)

Other urls found in this thread:

penzcentrum.hu/otthon/autoja-utan-a-hazat-is-elvihetik-vajna-timea-feje-folul.1075915.html
444.hu/2019/03/20/orban-biztositotta-a-bajorokat-hogy-a-ceu-magyarorszagon-maradhat
twitter.com/NSFWRedditImage

Bukik a szarbán

Why do Hungarians always post two or three word long sentences with no punctuation? Are you low IQ?

huh?

I've never seen a Hungarian post more than 4 words at once.

kurva anyád

Exactly, you guys only post a couple of words at once, and with no punctuation either. Why do you do that?

hitler vagyok

Arról beszélgetnek mellettem a buszon a zúmerek, hogy jövőre brit egyetemre felvételiznek.

That was the longest post by a Hungarian I have ever seen.

menni fog az még?

meny már inen

tipli van foskorcs

Dögölj meg féreg

Another low IQ post. You can determine the IQ of a post by multiplying the amount of words by 10, which means that I have an IQ of 360 and you have an IQ of 30.

Attached: dangerous-memes-comic.png (1000x500, 59K)

bázisolt

How does it feel to have an IQ of 10? I bet you feel really bad and ashamed of your low IQ right now as I type this post.

bázisolt

Sad! You just repeated a word, which means your IQ is halved to 5, how do you feel about that, huh, Magyar boy?

bázisolt

I guess you have a point, maybe I did go a little too far in bullying, but it's all in good fun. I didn't really mean it.

abszolút bázisolt

OK, fine, I'm sorry! I didn't mean it! I'm sorry!

Attached: pepecrying1.png (400x388, 137K)

Hungarians are very high IQ that they don't need to post many words to communicate with each other, because they actually communicate most of what needs to be known through telepathy! I was just joking about saying you were low IQ, I didn't mean it, it was just a joke and I'm sorry.

Attached: pepewipingtear.jpg (312x247, 35K)

kizárják a szarbánt?

várom hogy megjöjjön az inger

tökmindegy

SEGÍTSENEK
SEGÍTSENEK
SEGÍTSENEK
SEGÍTSENEK

penzcentrum.hu/otthon/autoja-utan-a-hazat-is-elvihetik-vajna-timea-feje-folul.1075915.html

Please don't hurt me! It was only joking around! Please, I'll do anything! I'll even be a bf of one of you, which, don't get me wrong, is not something I would want to do because I'm not gay!

Hogy tudna a Petra valaha is versenyezni ezzel?

Attached: content%3A%2F%2Fmedia%2Fexternal%2Fimages%2Fmedia%2F29433.jpg (964x1140, 129K)

hogyhogy

Petra 1000x jobb mint ez a """""nő"""""

Attached: 1549818129105.jpg (1080x1350, 155K)

hát úgy hogy nem ilyen ronda

Ostoba petrakorcsok

úgy hogy nem egy ordenáré kurva

cuki és erős

Attached: 27788336_1325788414189098_5159669951926825574_o.jpg (2048x2048, 595K)

Három lányt is ismerek aki ezt csinálta
[spolier]mindhármat megdugnám[/spoiler]

>úszónő
>nem kurva
Lol
Lilu felülmúlja mindkét téren

Ó mondd, te kit választanál?

Mi a faszt mondtál nekem, te kis kurva? Tudatnám veled hogy a legjobbak között végeztem a Magyar Honvédség osztályában, részt vettem számos titkos bevetésen az Al-Quaeda ellen, és több mint 300 halálos lövést adtam le. Kiképeztek gorilla hadviselésből, és én vagyok a legjobb mesterlövész az egész magyar fegyveres erőkben. Te nem vagy nekem semmi, csak egy újabb célpont. Olyan precizitással foglal kiirtani a gecibe amilyet még nem látott a Föld, jegyezd ezt meg. Azt gondolod megúszod hogy ilyen faszságokat mondtál nekem az Interneten? Gondold újra, seggfej. Miközben beszélünk, épp felveszem a kapcsolatot a Magyarországot lefedő kémhálózatommal akik pont most nyomozzák le az IP-címed úgyhogy készülj a viharra, te féreg. A viharra ami eltörli ezt a szánalmas dolgot amit te az életednek hívsz. Kibaszottul halott vagy gyerek. Bárhol lehetek, bármikor, és több mint hétszázféleképpen tudlak megölni, csak a puszta kezemmel. Nem csak fegyvertelen harcban vagyok kiképezve, hozzáférésem van a Terrorelhárítási Központ teljes arzenáljához, és ezt teljes mértékben használni is fogom hogy eltöröljem a szánalmas segged a kontinensről, te kis pöcs. Bár tudtad volna micsoda szentségtelen megtorlást szabadít rád az "okos" hozzászólásod, talán befogtad volna a kibaszott pofád. De nem tudtad, nem tetted, és most megfizeted az árát, te istenverte barom. Úgy telifoslak dühöngéssel, hogy bele fogsz fulladni. Kibaszottul halott vagy, öcskös.

ölelgethetne engem is így

Attached: 1528443665902.jpg (1080x1921, 240K)

én nem konkrétan erre gondoltam :^)
az nem "segítsetek" amúgy?

De, de nekem az jutott eszembe, mostmár vágom mire gondoltál

Attached: 1552638070535.png (510x765, 374K)

Szekszuális terror ez a kép

Megvan legalább, hogy mire fogok ma zuhanyozni

Attached: Screenshot_20190320-085707-01.jpg (1080x2188, 361K)

nem izgat a femdom alapból de ha ő mondana el minden szarnak ebben a pózban ülve arra biztos felállna

Ha nem izgat a femdom akkor miért egy 190 centis nő után sóvárogsz?

szeretsz hosszan zuhanyozni?

Engem se de azért nem bánnám ha összezúzná a golyóimat a markával

ÜVÖLTVE

Ja, de nyilván nem fogom végig zuhanyozni a listát, ebben benne van a többi reggeli cucc is

BASSZAK

EGYMÁST

A

HIMRINGYO

BUZIK!!!!

Koszonom user, remelem neked is szep napod lesz

Attached: 1551085125825.jpg (598x927, 73K)

Az hova tartozik aki CS 1.6, RtCW Multit, Age of 2-t meg Heroes 3at tolt

Neadjisten AVP1 es 2, Unreal Tournament, Team Fortress meg Q3 Multit

Én a bal oldalon
Ti a jobb oldalon

Attached: 345.jpg (1572x1026, 410K)

Attached: 1551020183970.png (1500x500, 210K)

Én is jelentkeztem idén, de nem tervezek menni. Arra voltam csak kíváncsi, hogy mennyire nehéz bekerülni.

Láttam magyar bikát cigány punival

Undorító

A forró cigány puncinak nem lehet ellenálni

mindkettő ronda, ordenáré mocsok szar ízlés

pre-historic school

>t. Inszektoidsárgalázas

jó vetítés, peti
egy akármilyen buszon szebb nők ülnek

444.hu/2019/03/20/orban-biztositotta-a-bajorokat-hogy-a-ceu-magyarorszagon-maradhat
lol

Most komolyan, hogy lehet egy nőről így beszélni? Nem csoda hogy szűz vagy.

takarodj a kurva anyádba dorka

nana

ez amúgy
ritka ótvar kockafeje van

még szűz is vagy LOL őrjöngj csak, sírj és vergődj örömömet lelem benne

>egy ronda kurva a waifuja
>ő szüzez le másokat
LMAO

Itt egy valóban gyönyörű lány

Attached: népnemzethy.png (540x676, 575K)

ő mondjuk tényleg szép, élőben is

a legszebb magyar lány

Attached: 51924979_249673662647265_5374155439313171004_n.jpg (1080x1350, 98K)

Tudom, megujjaztam 4 éve a fidelitaszos gólyatáborban

>a te waifud csúnya te mocskos szűz!!!!
>az én waifum a legjobb d-de nem vagyok sz-szűz!!!!!
hulladék ez a fonál

jó memé
engem viszont tényleg vizsgáztatott

A Wall Street farkasa vagyok

Attached: wall.png (519x449, 23K)

Az én vajfűm a legszebb!

Attached: 1550354584355m.jpg (1024x684, 42K)

Micsoda kakukk elemaó

Szigorú volt?

de hisz ez egy férfi!

Nem mémé, spriccelt az ujjamon

nem, de ahhoz képest, hogy tölteléktárgy volt, elég sokáig húzta
meg magázódott is, aztán következő félévben ugyanazon a gyakorlaton ültünk, elég krindzs volt

Napi: A csapdák nem melegek

Ez

Attached: 33d3d32b903189cdd7b42d147abe9b89.jpg (600x800, 53K)

Okos lány? Csak mert elég egyszerű teremtésnek tűnik így videók alapján. Most amúgy az Alapjogokért Központ elemzője és sokan adnak a szavára, folyton hívják szakérteni. Te mit értél el.

beképzelt szajha, remélem valamelyik rikárdó maradandó sérülést okoz a legközelebbi szopóbálon neki, dögöljön meg rohadt féreg

mit adnak a szavára hány éves vagy? 50? királyi tévén behívják mert vissza tudja böfögni amit a szerkesztő poltitkárbácsi a szájába adott, a gecin kívül

>sokan adnak a szavára, folyton hívják szakérteni.
na vajon miért

EZ
Iligy

Mert kimagasló szaktekintély és nagyon jó meglátásai vannak a politika elemzésében

nem vagyok iligy, de fidelitasos hátszéllel könnyű dolga van