edycja rodzinna
/polska/
Other urls found in this thread:
rooshvforum.com
youtube.com
sosrodzice.pl
rodzice.pl
mamoholiczka.pl
f.kafeteria.pl
youtube.com
twitter.com
fajna edycja
pierwszy
haha ale ciota
chciałbym zobaczyć dupy więziennego szpitalnego i kamila
dlaczego zarabiacie czterokrotnie mniej od Niemcow?
lol
wypierdalaj
jakim nowociotem trzeba być żeby nie wiedzieć jak wygląda pupa kamila
zaraz nie wytrzymam i puszcze
Jak geje i marcelek wyszaleją się teraz, to wieczorem będą fajne komfi nitki
dobra ide wziąć prysznic zw, macie tutaj fred o ludziach ruchajacych witaminki
rooshvforum.com
hejka kuzyni
ja w lewym górnym kącie
to jest pedał jak cała reszta tyle że on skończył technikum w 7 lat i wie co to archiwum i tam taki fajny gość postował rok temu więc larpuje
ale wielkie bitwy w eso robie
czajna>saku żbsz
PRZECIEŻ NIE MOŻNA TAK WYGLĄDAĆ
nie wierze kurwa że polacy to ludzie, czy to jest jakis wytwór mojej wyobraźni? Czy ja jestem w spiączce i snią mi sie rzeczy absurdalne? Lustra nie macie kurwa? Wy macie swój własny swiat, was we wszystkich krajach widzą jako obdartusów ale w waszym polack universe to
>hehe co to kurwa za jeansy i koszule pedalskie chłop to ma mieć dres, fryzure Auschwitz style i ujebaną tanią bluze
wy myslicie że wy dajecie jakis przykład innym narodom kurwa? Myslicie że taki Niemiec co zarabia czterokrotnie więcej od was patrzy na was z podziwem i mówi
>no może i mamy o wiele więcej wynalazców i pisarzy od nich ale kurwa trzeba im oddać - to jest Bastion Europy własnie na tym polega europejska kultura na chlaniu, kradzieży, zawisci i prymitywiźmie taki bym chciał być kurwa
protip: nie
wy macie w tych głowach tak najebane że jestem przekonany że jestescie narodem pierdolniętym, jakby was każdego przepadał psychiatra to by wyszło że caly naród nadaje sie do pokoju bez klamek
a srać mi sie chce
no i to jest porządny marcelpost nie to co gówno co przed tym forsowałeś
kotek ale koszmarek mialem snilo mi sie ze nie mam bf umu a nie to zycie uwu umu omo *drapie za uszkiem lepiej? uwu umu >tug szpitalny nie chce zrobic loda umu hospital make me an ice cream uwu >user nigdy nie podrapie cie za uszkiem uwu umu oslo jeszcze jedna lekcja ^^ a może by tak zrobić gdzieś pedalskiego sylwestra z pedałkami stąd? fajnie kamil nom u mnie robimy ty też przyjdź bez ciebie nie robimy umu ej, chcę sobie tylko popić i porozmawiać z pedałkami fajnie by było :3 ale pewnie pozostanie to w sferze marzeń ej nie musi tak być, trzeba się umówić to cho jeszcze nie wiemy kto może hostować uwu j-ja zaklepuję zwłoki nie podzielę się nim umu ej user, cho potańczyć z kamilkiem, piwsko - lepiej je odstaw -.- nie umiem tańczyć umu nawet jeśli to dopiłbym najpierw u mnie trochę ciasno ale też nie mamy całej rzeszy pedałków tutaj skąd wiesz? owo >u mnie trochę ciasno owo ale bym takiego ciasnego anonka upijał owo dobra to wpisujcie się 1.kamil (ja) 2. ... byłbym pijaniutki i jak żuczek bym przebierał w powietrzu nóżkami >3.żuczek (ja) to będzie nam cieplutko owo umu ale fajniutki :3 pobudziłem się wpisuj się na listę owo konrad to zrobi za nas uwu konrad taki gwałtowniś? nie jestem gwałtowny czasem tylko mam podły nastrój... umu no już.. już.. konrad nie smutaj się no to zapraszamy do nas owo ponczuchy.webm a co byście chcieli robić na takim sylwestrze uwu to i owo przestańcie rozmawiać o cipach bo szpitalnemu niedobrze >.< masz szytego kogutka? umu ale tsundere ale histeryzuje uwu uff dobrze że ja lubię tylko tatusiów a na malych dziewczynkach przez heteroli ale się zesrał fu fu fu nieproporcjonalna ilość gwałtó na moim uwu chłopaku jest dokonywana przeze mnie
czemu ci się zawsze chce kiedy mi się chce
nie wiem paździoch
bazowy
kto to konrad
to stary post
>tug zapomniałeś jak sie usypia
ratunku pomocy
kurwa jak kwikam z tej pasty za każdym razem
czemu polacy sie nie myją?
więc to jednak podszyw
pogadajmy o polskich zwycięstwach militarnych
ten z dziadów
powtarzam to od dłuzszego czasu i dopiero teraz ludzie widzą
>bądź polokiem
>pomóż austriakom
>z wdzięcznosci rozbierają ci kraj
Ale martwo
Dańcie mnie dziewczynkę bo bez niej mi smutno
tak wygląda porządny action RPG a nie kurwa gothic
This is the most based youtube channel I've seen. No clue what anything is being said in polish tho
wypierdalaj
How based are polish people irl? Is this channel just a meme?
jak już znajde sobie prace oraz BF to osram te skurwiona strone nie moge sie doczekać
żarówki osram
kek this is funny
pierwsze kilka moich
>polish
>people
huh?
And no they are not ''based'' they love niggers
nie zrobisz tego
fajnie spermochory
I'd be your bf if you are cute
pudło
marcel będę twoim bf
be mine instead
fajnie winepenny
yem spageti
jego nie bądź
smacznego
fajnie jedzący
dzięki
wszyscy wojownicy w Rzeczpospolitej to byli Rusini albo Litwini, rodowici polacy byli głównie chłopami pańsczyźnianymi jako że brakowało im umiejętności i odwagi jakiej wymaga sztuka wojenna
nie rób tego
post belly
ty też
za późno już kończę
czemu polacy nie stworzyli żadnej sztuki walki?
no to już po mnie
pojedź sobie do maka typie
nawet żabojady mają savate a wy co macie?
>leave your country's borders before the enemy arrives speedrun
?
mam zamiar po południu jak wstane
>załóż koszulke
>zrobiła sie jakaś ciasna
albo przypakowałem albo sie kurwa skurczyła w praniu
ahh kurwa trzy duble pod rzad ja pierdole Szatanie dziękuje ci jezu pierdol sie
Jestem głody ale czekam na kuriera i wstydze się zadzwonić gdzie paczka żeby wiedzieć czy mam czas wyjść.
JEZU TY JEBANY SKURWYSYNU fajnie sie umierało 3 dni?
>bądź synem boga ''wszechmogącego''
>nie umiej spierdolić przed rzymianami
Król Polski został rozjebany przez młotek i gwoździe kurwa byle robol z budowy by go zmiótł a słyszeliscie żeby Allaha ktoś rozjebał? No właśnie
byłem sobie na stołówce i jebało murzynem nie polecam
w sumie to nie dziwi mnie że go koronowaliście macie z nim coś wspólnego
>biedny
>brudas
>pośmiewisko
>jego największym wyczynem jest bohaterskie zostanie odjebanym
>zasłania sie swoim wpływowym starym bez którego byłby zupełnie chuja warty jebany nepotyzm nienawidze tego kraju
w normalnym państwie twoja wartość jest zależna od twoich umiejętności ale w polakongo nieee kurwa tutaj musisz miec kontakty, znajomości, konszachty chuje muje dzikie węże i też sie dziwicie ze w tej na wpół zdziczałej chujni jest syf kurwa macie mentalność afrykańską, dzieci też macie już afrykańskie a że wasze społeczeńtwo to spedalony matriarchat białorycerstwem i soją płynącym na pewno znajdzie sie Dzielny Husarz który chetnie wychowa dziecko Mokitu Pobembe co będzie dodatkowo zachęcało witaminki by jebały asfalt
chyba polakiem lol.
macie już taką chujnie w ''kraju'' że w sumie pójdzcie na całość wiecie? Czemu sie pierdolić w tańcu, niech w każdym mieście zbierze sie tłum na głównej ulicy, zdejmie spodnie i zesra sie śpiewajac marszałek dąbrowskiego to będzie magnum opus polskości już i tak macie spierdolone i geny i instytucje rządowe i podstawowe usługi to chociaz bądźcie szczerzy co chcecie osiągnąć, jeszcze niech paru weźmie kanistry z benzyną i kurwa zjara sierociniec bycie bezdomnym dzieckiem to lepszy los niż posiadanie polskich starych
znaczy kurwa mazurek przejęzyczyłem sie
marcel jak się śpiewa marszałek dąbrowskiego?
albo kurwa wybierzcie sobie księdza jako prezydenta bo nie jesteście wystarczająco zacofani niech wam odczyni urok z konta bankowego i sprawi że będziecie mieli 2k mniej, pójdzie na jego beemke kurwa
>marszałek dąbrowskiego
i cyk
myślę tylko o jednej rzeczy, kiedy widzę takie kurwy
nk rosyjskich protestantów
Polaki cieszcie się że nigdy nie musieliście czuć zapachu murzyna za każdym razem jak koło jakiegoś przechodzą to muszę kurwa wstrzymywać oddech i japierdole
chóje gówno robią tylko siedzą se kurwa na socialu i chój żadnego w robocie nie widziałem kurwa chodzą se tylko pierdoleńcy po galeriach
>urządzenia mają zostać wysłane w ciągu godziny
>dostań je do ręki
>"yy no ten, zmień firmware i tyle"
>nowy firmware uceglił urządzenia
>pięć sztuk trzeba przekazać kurierowi co przyjedzie za kilka minut
dobrze że przynajmniej nie moja wina
>chóje
aż mi prawie was żal momentami, polak to smutne zwierze które w głębi duszy wie że przegrało loterie genetyczną rodząc sie w chujnistanie
>nie zarabia tyle co na zachodzie ani ich kraj nie ma tylu wynalazków na koncie
>nie ma pięknych kobiet i testosteronu europy wschodniej, osiągnął też mniej od swojego ruskiego brata
>Amerykański Pan na niego pluje
>nawet kitajce i jamale cisną z niego beke by dostać ''good shitskin points'' od Niemców
gdybym był polakiem to zrobiłbym jedyną honorową rzecz w swoim nic nie wartym życiu i sie zabił
dosłownie dwa razy sie potknąłem w swojej chwalebnej karierze a kurwy już robia screencapy jakby to cokolwiek udowadniało jebany cherrypicking polak jest tak pojebany że jak przejebie 5 wojen to wytknie 2 wygrane bitwy i będzie sie puszył jakim nie jest koksem w przerwach miedzy zlizywaniem gówna z brytyjskiego srocza i lizaniem chuja amerykanowi aby mieć zaszczyt gościć jego armie na swojej ziemi kiedys was zajebie możecie byc pewni
Bazowany.
>cherrypickuj
>bóldup że ktoś cherrypickuje ciebie
XD absolutny stan tego zjeba
strasznie mnie wkurwia jak ordynarni są polacy, zero w was savoir vivre czy jakiegokolwiek taktu jak na przykład w Anglii komuś umiera ktoś z rodziny to go wspierają w trudnych chwilach ale w polsce to ci polak sie zapyta
>chrum a ten, no ile w spadku dostałeś?
i jak odpowiesz to
>tooo to tam chuj mi ciocia Jadzia dała 180k euro i dwa samochody, to pierwsze przechlałem to ostatnie rozjebałem
ale mam cowlick na włosach
eh tak ciężko się dostaje pieniądze za nic
ja nie rozumiem co jest z prawem jazdy w katolibanie niby jest je ciężej dostać niż w cywilizowanych krajach a jednoczesnie wasi kierowcy i tak są chujowi
>przejeżdżanie na czerwonym
>jakieś kurwa bawienie sie w Colina McRae i wyprzedzanie bo te polskie autostrady wrecz wymagaja zapierdalania a nie sorry nie macie autostrad
>trąbienie jak gosciu nie ruszy w milisekunde
Potrzebny mi kontakt z małymi dziewczętami dla szczęścia i spokoju duszy
Co zrobić? Skąd wziąć?
jeszcze kurwa róbcie drifty na parkingach przed biedronką
youtube.com
DEJA VU COŚ COŚ TAM KURWA HIGHER ON THE STREET AND I KNOW IT'S MY TIME TO GO
poka