edycja kosplejerkowa
/polska/
Other urls found in this thread:
youtu.be
archive.is
archive.fo
en.wikipedia.org
twitter.com
>znowu postuje jakieś ankiety z internetu
debilu kilka osób ci tłumaczyło że to gówno wartę jest
postujcie szpitalnego
zamknąć mordę pedały
父 ŚLĄSK 父 POWER 父
gdzie ty widzisz tu ankietę? ja widzę badanie które używa ankiet z internetu i rzeczywistych a nie ankietę
>The paper version was distributed among volunteer students of two large cosmopolitan universities and among employees of six randomly selected companies in western Poland.
>no dobra ale jaki jest tego cel skoro możesz wejść i samemu sprawdzić wszystkie informacje?
a ty przypadkiem przed chwilą nie srałeś się dokładnie o to samo z tymi książkami
bo brzmi to dla mnie jak
>wy musicie mi sprawdzać
>ale jak wy chcecie to sami sobie możecie przecież sprawdzić
nie bo dałem ci cały artykuł który ma bezpośrednie odnośniki do badań w każdej kwestii, a nie książkę
bazowany jełras
ile to już godzin tej kompromitacji pedałów?
zamknąć mordy pedały chuj mnie to
0, jak na razie pedały wygrywają
>to podsumowanie się nie liczy
>a to tak
>jak na razie pedały wygrywają
fajne to nowe mieszkanie evras?
youtu.be
Pierwszy polski boj
no ten artykuł jednak się różni jednak sporo od tamtej książki bo jest tworzony przez całą społeczność naukową a nie jedną osobę, do tego dochodzą takie różnice jak łatwość dostępu
>nie bo dałem ci cały artykuł który ma bezpośrednie odnośniki do badań w każdej kwestii, a nie książkę
archive.is
dosłownie jeden lepszy link i masz całe badanie leszczu
czyli jednak to 12% populacji łącznie z moją matką to pedały?
tak
poka zdjęcie z balkonu
nie mam balkonu
lol bida z nędzą
>bo jest tworzony przez całą społeczność naukową a nie jedną osobę
przecież ta książka była stworozna przez 4 różnych ludzi
wpisałem sobie nazwisko jednego z nich i to co mi wyskoczyło
>pedał próbuje wmówić innym że ma racje
lol
to gdzie grila będziesz robił?
było tanio z jakiegoś powodu zresztą po chuj mi balkon?
no to badanie akurat czytałem i nie będę się wypowiadał w kwestii HIV bo to dość kontrowersyjne w środowisku naukowym, logiczne że mężczyźni homoseksualni będą mieli wyższy procent ze względu na to że seks analny sprzyja zarażeniom, ale co do dokładnych odsetek wymagane jest więcej badań
to nadal mniej niż kilkaset lub kilka tysięcy osób aktywnie przeglądających wszystkie badania
>antypedalski spam
>rusin przestaje postować
sprawia że myślę
>ale co do dokładnych odsetek wymagane jest więcej badań
jest ich więcej w bibliotece
nigdy nie miałem balkonu w żadnym wynajmowanym mieszkaniu a w domu rodzinnym nigdy balkonu nie używałem, grillowanie na balkonie to nie podchodzi pod zachowania patusów?
>to nadal mniej niż kilkaset lub kilka tysięcy osób aktywnie przeglądających wszystkie badania
to tobie chodzi w końcu kto to napisał czy kto to przegląda bo już nie rozumiem
...
nie ma, jest tylko jeden artykuł z czyjegoś bloga przytaczany jako źródło w 10 różnych argumentach (konkretnie ten z takimag archive.fo
o społeczność pracującą nad daną tezą
>o społeczność pracującą nad daną tezą
no to przecież masz
koleś nie jest losowym facetem z ulicy
do tego inni nad tą książka też mają dobry background
kilka osób to nie społeczność
żeby ustanowić daną tezę za prawdę potrzebny jest naukowy konsensus, czyli przejrzenie i replikacja wszelkich badań i argumentów przez całe niezależne środowisko naukowe
a w tym wypadku do konsensusu dalej niż stąd na księżyc
szpitalny chce kutasa
obracam sie w środowiskach patusiarskich
>żeby ustanowić daną tezę za prawdę potrzebny jest naukowy konsensus, czyli przejrzenie i replikacja wszelkich badań i argumentów przez całe niezależne środowisko naukowe
i każde z tych badań jest zrobione, zwłaszcza że ludzie za nie odpowiedzialni to doktorzy
poza tym mam nadzieje że wiesz iż jest to widoczne że starasz rozmieniać się na drobne, schodzić z tematu aby sprawić że te źródła nie są prawdziwe
> konsensus, czyli przejrzenie i replikacja wszelkich badań i argumentów przez całe niezależne środowisko naukowe
gdzie niby twoje były tak robione bo jestem ciekaw kto i gdzie je przejrzał oraz co środowiska naukowe miało na ten temat do powiedzenia
już kurwa lece to wkleić do translatora by ci loda zrobić xoxole pierdolony
a z kim przystajesz takim się stajesz
to nie jest matura z polskiego kaworu
dosłownie pierdolisz teraz o niczym
nie mówię językiem podludzi więc nie wiem
nie moja wina że zawsze byłem ulubieńcem sebków
pojedyncze badania, o ile takie w ogóle w tej książce są zawarte, to nadal za mało, zazwyczaj wymagane jest ich co najmniej kilkadziesiąt ze ścisłą metodologią
>jestem ciekaw kto i gdzie je przejrzał oraz co środowiska naukowe miało na ten temat do powiedzenia
w przypadku wikipedii społecznością są niezależni ludzie którzy na bierząco weryfikują wszelkie badania i rozwiązują problem nieścisłości na forum
na przykład tutaj znajduje się forum odnośnie tego artykułu z demografią orientacji seksualnych na którym stale toczy się dyskusja
en.wikipedia.org
>wikipedia
>niezależne społeczeństwo naukowe
mam nadzieje że w chuja lecisz
proszę podawać nazwiska doktorów oraz uniwersytetów które przeglądały te twoje badania
aha jasne
Spoczko manga.
>zazwyczaj wymagane jest ich co najmniej kilkadziesiąt ze ścisłą metodologią
skąd wiesz ile badań w tej książce oraz na jakiej grupie je zrobili skoro nawet jej nie przeczytałeś
w tym kraju nie ma pracy dla ludzi z moim wykształceniem
>umowa o prace
>opowiedz coś o sobie
>lubie kopać kurwy w pizde
>przykro mi ale to firma dla ludzi którzy pizgają szlaufy w kalafy, poproszę wypierdalać za drzwi
>no witam Panie user w naszym uniwersytecie, podobno Pańska praca naukowa została sprawdzona przez niezależne społeczeństwo naukowe, jestem ciekaw jaki Doktor to sprawdzał, sam znam kilku w tej dziedzinie i jestem ciekaw co mieli do powiedzenia na temat Pańskiej pracy
>ale ja tylko na wikipedi komentarze czytałem
wikipedia to nie społeczeństwo i nigdzie tego nie napisałem, wikipedia to serwis internetowy
społeczeństwem jest połączenie osób robiące coś wspólnie, w tym wypadku połączenie osób pracujących nad tą tezą
>nazwiska doktorów oraz uniwersytetów które przeglądały te twoje badania
nie istnieją, nad tym konkretnym artykułem pracują pseudonimowi ludzie których rzeczywista tożsamość zazwyczaj nie jest znana
tak jak już pisałem nie wiem tego, ale to racjonalny guess chociażby dlatego że nawet jakbyś chciał znaleźć choć jedno badanie spełniające te wymogi w tej kwestii to jest to bardzo ciężkie
kuuuurwa poIaczki
>ale to racjonalny guess
a ok czyli
>źródło: moja dupa
ej o co chodzi z tą wikipedią bo już od dwóch nitek o tym srają
wykurwiam spać btw
ej basior a pracę już znalazłeś?
>nad tym konkretnym artykułem pracują pseudonimowi ludzie których rzeczywista tożsamość zazwyczaj nie jest znana
czyli mam nadzieje że wiesz iż jest gówno warty
>przyznaje się że nie ma podstaw do odrzucenia źródła tego anona
>mówi że tak naprawdę to nie wiadomo kto zrobił jego źródło mimo że źródło anona ma podane prawdziwe nazwiska ludzi z doświadczeniem
>i akurat mówi że spierdala
tego się nie da wymyślić
ale pierdolicie
przestańcie
nic nie osiągniecie tylko złapiecie jeszcze cyber-hifa
>ale to racjonalny guess chociażby dlatego że nawet jakbyś chciał znaleźć choć jedno badanie spełniające te wymogi w tej kwestii to jest to bardzo ciężkie
dosłownie nie masz żadnych podstaw do odrzucenia tej książki a mimo to mówisz że nie
"inteligencja" pedałów panie i panowie
t. pedał
t. pedał
ciekawe co robi prisonek
śpi
but fucking
ciekawe co robi szpitalniaczek
z kim?
wisi na sznurze
nie wiem szybmorski
ze mną
to co każdy pedał
łapie hiv albo gwałci dzieci
to się nie wierć bo go zbudzisz
fajnie prawacki
menisk
dawaj źródła badań behawiorystycznych kurwo
>zwyzywaj pedała testami opartymi na znanych faktach ale mocno przesadzonymi
>ten prosi o źródło
pewnie już ci dam
btw moje badanie jest zrobione przez anonimów których nawet nie możesz znazlezc a twoje badanie jest chujowe mimo że nie mam dowodów na to ale tak czuje że tak jest
o i przy okazji zacznę pierdolić aby moje posty wyglądały jakbym wiedział o czym mówię
dawaj chuju
>pedały roznoszą hiv
>yyy masz na to źródło????
fajnie kaworu
dosłownie wiele razy było już postowane debilu
to że tobie się to niepodobna to już nie nasza wina
debilu kurwa to był post naśmiewający się z pedałów jak można tego nie zrozumieć
jesteś takim idiotą jak oni
fajnie fajny
fajnie fajny
miało być do tego postu nie spinaj dupy jak pedał co się o HIV stara
ja nie jestem fajny umu
dobrze zrobił bo teraz inne anonki wiedzą gdzie uderzać w waszą hipokryzję
ty dauniaczku tylko udajesz?
>hipokryzję
coś przegapiłem?
jesteś uwu
uff ale bym cię
już nawet nie trzeba zwracać uwagi na źródła tych waszych statystyk bo zostały dzisiaj kompletnie rozpierdolone
ale brzydki pedał
niech ktos da zdjecie trupa psa szpitalnego, oslo czemu je wstawil?
>już nawet nie trzeba zwracać uwagi na źródła tych waszych statystyk bo zostały dzisiaj kompletnie rozpierdolone
kiedy niby
jedyne co było to pedały postujące internetowe sondy które są robione przez jakiś anonimów
bo pewnie mu smutno było i nie miał z kim o tym pogadać a ludzie pisali że larpuje
spróbuj utrzymać rodzinę za minimalną to pogadamy
no właśnie
ehh biedaczek