/ex-yu/

coderzones.net -- registracija traje manje od minuta, potrebno je samo uneti koje god korisnicko ime i lozinku

Attached: 1554064598501.jpg (1919x939, 166K)

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=xexPjDPf9vE
nspm.rs/hronika/potpisnici-sporazuma-sa-narodom-veliki-narodni-protest-u-subotu-13.-aprila-u-15-casova-ispred-skupstine-mirni-protesti-od-tog-dana-ulaze-u-novu-fazu-koja-podrazumeva-sve-nenasilne-vidove-gradjanske-neposlusnosti.html
imgur.com/a/UOtjeEm
twitter.com/NSFWRedditVideo

trenutno stanje pre zurke

Attached: eksju lokal.jpg (1919x937, 144K)

Bice loodnica to se zna, ko ne dodje nije eksjuer i taj je pichkitza

/social media vent/ contd.
ok
dakle
evidentno zivim dijelimicno disfunkcionalan zivot cim mi drustvene mreze tj. nedostatak njih predstavlja problem

najveci dio je profesionalna orijentacija
pitanje je gdje bih do sad bio da sam odrzao fb "friend" konekcije s nekim ljudima

apsolutno je, izgleda, nemoguce imati pristup tj. ne izgubiti sve potencijalne prilike za napredak karijere bez prisutnosti medju ljudima u okruzenju

a to je, nazalost, na tim drustvenim mrezama
ne vrijedi ti zivjeti "in the now" i u stvarnom svijetu kad su svi drugi sve s njihovim babama, "ustekani" u digitalni crack

tu i tamo upoznas nekog ko je kul, ali samo slucajno
i ne ostane ti kontakt jer... zivot jebiga. i nastavis dalje

da je stvar kulture, i nije bas, tako je svugdje izgleda,
nije u pitanju stvar poput balkanske patoloske megalomanije gdje moras odjebati ako imas imalo zdravog razuma

kako da ili

a) se prilagodim augmented-reality zivotu ili
b) izmanipuliram okolnosti augmented-reality zivota

jer ne privlaci me ideja kompromisa slobode/privatnosti za drustvenu inkluziju

Attached: MB1tm2gavo2.jpg (500x634, 63K)

ex-yu mitap?

>04.04. тaчнo y пoднe ... Жpнoвy y пoхoдe ! Paдoвaн Дaмјaнoвић, Mилaн Bидoјeвић и Глeдaницe. Дoђитe, чeкaћeмo вac y Чapaпићa бpecтy, дa кoд cпoмeникa јyнaкy пpичaмo o Гpaд - јyнaкy Жpнoвy. Paдиo Cepбoнa. Pyчaк пocни, или pyчaк мpcни 400 динapa, дa ce oдyжимo јaтaцимa, a кo жeли Cepбoнин Cpбcки кaлeндap зa 7528. гoдинy ca фoтoгpaфијaмa Жpнoвa y тиpaжy oд 50 пpимepaкa, мoжe дa гa кyпи зa 1300 динapa и пoмoгнe.

Attached: 55813599_1163627833809814_7587782262142271488_n.jpg (960x678, 107K)

Attached: xdp05ewl8mp21.jpg (960x720, 188K)

digo mi se dbi

Attached: IMG_20190401_221831.png (1080x277, 34K)

sta sam ti reko

evo jos koju recenicu prozborimo pa cu trazit fejsaru il viber da vidimo na sta lici to

Postaj njene slike

a i realno u sustini je moj problem ovdje taj sto sam - izlaskom - iz augmented-reailty zivota napustio svoj prijasnji zivot (sto i nije tako losa stvar)
znaci sve ono otkad sam se rodio pa do prije par godina je nestalo jer cijelom tom svijetu nisam bio "na mapi"

prosao ispod radara takoreci
i sad, sta se desava ako se opet pojavim na tom radaru?
ili
da li da si pocnem graditi novi zivot (kad vec imam priliku za to), nova poznanstva, i novu kulturu oko sebe; u kojoj cu zivjeti?
da li da to bude augmented-reality zivot, ili da nastavim zivjeti bez tog u nadi da to nece postati problem?
hoce li eventualno, ukoliko si u suprotnom dozvolim novi augmented-reality zivot, se poceti pojavljivati osobe kao fragmenti nepostojeceg prethodnog zivota i ometati mi novi?

ispao sam iz drustvene strukture u koju sam rodjen
i ne vidim koristi od pokusavanja da se vratim

niti od pokusavanja stvaranja nove
a suprotno je jako rizicno - skoro ni ne postojim, identitet mi nije "uzemljen" u nista

Attached: 9ZPYsw.jpg (1280x853, 155K)

vidis da dzukelu drzi na slici i vidi

zasto mi se skor spustio na 8 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa taman stize do stotke majku mu

Zato sto si novopederko

druze dve godine sam ovde odjebi

Rolled 3 (1d6)

ajde baci 4

pih zamalo

>da li da si pocnem graditi novi zivot (kad vec imam priliku za to), nova poznanstva, i novu kulturu oko sebe; u kojoj cu zivjeti?
ja bih odabrao ovo

Neironicno poslusaj bumere i spusti telefon

Desanitizuj tehnologiju oko sebe
Veliki problem sa ovom generacijom je da je tehnologija (telefoni pc laptopi) presli sa alata u igracku pa u ekstenziju sebe
Odsjeci taj ud i primori ga svojoj bolji

Attached: dinosaur.gif (451x75, 21K)

...

>ali sine ne mozes ti ne koristiti fejsbuk
>i ne koristiti smartphone
>kad svi drugi koriste
>kako to do sad nisi razumio
otac mi to godinama govori

a sretniji sam puno kad kad mi e-mail klijent sluzi za komunikaciju, realno
a i s profesionalne strane gledano, sve je to bogom dano, skoro svako ko me ikad sreo zna kako doci do mene putem e-mail ili br. telefona

da im trebam ili da trebam njih, vec bi komunicirao s bilo kim od tih ljudi
cak i u profesionalnom okruzenju svi brzo prelaze na viber/whatsapp/facebook

sto ne govori da se trebam prilagoditi
nego da trebam promijeniti profesionalno okruzenje

lakoca komunikacija je jedna stvar (zato sluzi e-mail)
social-network-effect pomnozen digitalnim krekom je sasvim druga
ne mozes dogovarati poslovni put na sastanak s klijentom putem istih kanala kojim neko naganja dilera a neko drugi pak smara nekakvu thotaru

Attached: 5eAM7.jpg (476x640, 116K)

ugurali su mi sluzbeni telefon u ruke pomocu kojeg me gnjave s whatsapp;
to me muci ustvari, od tud ovaj rant
i gledam ovaj instagram i iako znam da sluzi za dopisivanje s pickama;

ne mogu nakon godina prilagodjavanja ulijetanju uzivo i nazivo se sad spustiti na taj nivo

da me seljanke i seljani mjere, ne po statusu, nego po nigger-tier pokazivanju statusa
i da igram te njihove igre glume i poziranja

Attached: 1qjnhqgo1.jpg (415x600, 25K)

lutanje mi dakle ne gine

pa svi mi lutamo, manje-vise

Ne znam koliko te izbaci iz takva kompromis solucija, ja nisam neki zagrezenik fejbuk i co-a niti ti mogu ponuditi iskustvo kontakta poslovne prirode ali sa par prijatelja imam vrlo sporadicne kontakte iako ih ubrajam u moje najblize osobe sa papir tankom a celicno snaznom vezom.

izbaci iz takta*

Msmda je Instagram doslovno napravljen da odgovara ribama
Neke neutrale pastel boje svi coskovi su tupi loptice iskacu u cosku dajes naka srcad
Onda 1000 filtera da bi se slikala milijardu puta jer gradis taj neki bilbord sebe
Majkm takav ekosistem i hrani tu najgoru zensku narav kurvaluka i sebicnosti

ovo, ko ima instagram doslovno je rogonja dbi

Hey dudes, i am the dude who asked about places to visit in zagreb last week.

You got any more suggestions, i have like 2 days free and all suggestions welcome.

Shute herojin intu jor ajs and karaj drolje

>geslo imenujejo lozinka

sliši se kot ruska beseda za lozenge

protip don't visit Zagreb, it's a shithole

Have to go there, already arranged.

Also not Serbian obvs, vpnfag

What?

test

igrajte deco zikino kolo jebo vas zika u dupe golo

What are you interested in?

Well, i am fine just walking around city since jaywalking is my favourite activity. But i am really up for most stuff, not discos though. Nice views where i can peoplewatch maybe?

Some place where it is known for expats and croatians to mingle?

Attached: Screenshot (51).png (201x471, 157K)

Jeb'o klikere, video igre i sve vas
ja odo' krast', necu k'o vi tu skupljati mast

>Some place where it is known for expats and croatians to mingle?

kek
most foreginers are disappointed in our clubs because people typically come with their own squad and aren't open to mingling

>Nice views where i can peoplewatch maybe?
ritam grada cafe on the main square

Ok thanks user, i wasnt interested in clubs anyway. I like places where i can hear the person i am talking lol :)

Kultni ex-yu meme

koja je prica iza ovog mima, i zasto ga amer postuje

Vuk Jeremic zauvek zakopan ovim dokumentarcem.
youtube.com/watch?v=xexPjDPf9vE

au

Danas u 5 popodne polazem zakletvu za 11 stepen u masoneriji.

Jos 11 dana...
nspm.rs/hronika/potpisnici-sporazuma-sa-narodom-veliki-narodni-protest-u-subotu-13.-aprila-u-15-casova-ispred-skupstine-mirni-protesti-od-tog-dana-ulaze-u-novu-fazu-koja-podrazumeva-sve-nenasilne-vidove-gradjanske-neposlusnosti.html

Za 11 dana ce botinama leteti glave...

Rolled 4 (1d6)

Predobra Zadrugarka dbi
imgur.com/a/UOtjeEm

maja je lowkey najbolja picka tamo

samo bazirane srbende budne pa to je normalno i jasno

Samo mi drzimo ovaj ex-yu na nasim jakim plecima.