edycja 2d
/polska/
Other urls found in this thread:
youtu.be
youtube.com
youtube.com
youtu.be
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
anyforums.com
twitter.com
praise the lord jesus christ
dobra
dobraedycja
Warum wird Hitler beim Fahrrad fahren immer von der Polizei gestoppt ? Falsches Handzeichen
jebac anime
chciałbym recepte na adderall
kruszyłbym tabsy i wciągał nosem
Amen brother
po prostu kup se amfe bvczku
chciałbym używane pantsu japońskiego schoolgirla
trzymałbym na podeście i wciągał aromat nosem
o nie nie nie look at dis dude
to dosłownie metamfetamina w pigułce
ale nuta d-.-b
Takao > Atago
kim grac w tekkenie
Spotykamy się raz w miesiącu, opowiadam jej wtedy jak czuję się psychicznie, mentalnie etc. Prosi mnie, żebym ocenił jak się czułem przez ten miesiąc, czy miewałem spadki nastrojów lub czy wydarzyło się coś, co mogło mieć wpływ na moje samopoczucie. Wszystko, co mówię, zapisuje w mojej kartotece i to już odróżnia ją od mojej poprzedniej psychiatry, która niezbyt dawała jebanie o pacjenta i rzadko kiedy coś notowała. Jeśli jest potrzeba to proszę ją, żeby wpisała mi receptę na jakieś leki przeciwlękowe. Ze wszystkim schodzi dość długo, jako że często ciężko jest mi opisać poprawnie mój stan psychiczny. Jest on wysoce podatny na zmiany.
Sam jestem przykładem, 2 razy próbowałem strzelić samobója. Dopiero po przerzuceniu się na Venlectine trochę się ogarnąłem.
true
paulem
Yoshimitsu
Wygląda na to, że znalazłeś dobrą terapeutkę. Cieszę się dla Ciebie. Nie rób już tych prób samobójczych bo szkoda by było o fajnego anonka
can you rec me some music from your cunt? cuz i dont know much about it besides siekiera, riverside and republika. some prog oldies would be awesome. i can post some from here if you want.
>fajnego anonka
nie daj się zaślepić jego postami, pytajnik to jebane ścierwo
>implikowanie że zawartość amfy w amfie na ulicy jest większa niż 50%
to nie lata dziewięćdziesiąte kryształ stracił na jakości dawno temu dlatego marzę o aptece
metamfetamina jest kilkukrotnie silniejsza w działaniu przez tą jedną grupe metylową. ułatwia ona narkotykowi przekroczenie bariery krew-mózg
youtu.be
Ja go tam lubię
Firma - Umysł Bogacza
jeśli jest w tej nitce ktoś komu należy współczuć to właśnie byłby to pytajno
no widziałem, życzę wszystkiego najlepszego
to wciąż to samo gowno
no zes dojebal euras
nom bo leki to zło lepiej być chorym
no co
youtube.com
this seems kinda proggy to me
Te które kończą psychologię się za chuja do tego nie nadają. Mam znajoma która pracuje w jakiejś tam placówce na kiju i jak się posłucha to ręce opadają
szkoda gadac
absolutnie nie za tymi słodkimi postami kryje się żywe gówno może tego nie widzicie ale tak jest
raz to linkowałem fińczykom i im się spodobało, stwierdzili jakoś tak "cringy but catchy"
dlaczego tyle osób na jebanym 4chanie nie wierzą w choroby psychiczne ani w ich leczenie mimo że połowa uzytkowników tu jest spierdolona psychicznie
Dzięki kochany, doceniam dobre słowa. Podejmę kolejną próbę i zobaczymy, może kiedyś to wszystko się ustabilizuje.
Również dziękuję, bardzo mi miło Anonki
Większość psychologów zostaje nimi zupełnie z przypadku, po skończeniu bezwartościowych studiów nie wiedzą, co ze sobą zrobić, więc trafiają do losowych placówek lub szkół. Opowiadała mi o tym moja psycholog i też otwarcie wyrażała swoją niechęć do kolegów i koleżanek "po fachu"
fajnie że jesteś z nami
ponieważ leczenie wymagało by wieloletniej pracy, poświęceń oraz nie musi działać
łatwiej powiedzieć "ja nie mam żadnego problemu to świat jest zły"
przynajmniej ja tak robie
To typowe zachowanie chorych psychicznie. Takie osoby będą próbować wszystkich wymówek aby tylko wyglądać na zdrowych. Próby zdyskredytowania kryteriów diagnostycznych należą do ulubionych zajęć takich osobników.
poliżcie się jeszcze po fiutach
>połowa
optymista się znalazł
thanks for the rec, they do some black metal i think. their esperalem tkane sounds more harsh than this. but i will listen to more carefully tonight.
i like that too, user. thnx. ill start from the cień wielkiej gór i guess.
thanks, anons.
>promowanie pedałowania
wypierdalaj
i don't see the point in listening to stuff you can't even understand, but have fun i guess
last song of "esperalem tkany" is quite soft
youtube.com
>promowanie pierdolenia
idź sobie
i dont care about lyrics that much on prog songs. i like the italian symphonic prog scene the most even tho i dont understand them either. i think the atmosphere that the instruments create is more important on this kinda genres. i don't like to spend time on listening to folk songs in languages i dont know bc of that, the lyrics are more important on the folk imo.
yeah, that sounds really good.
kto /zerwał kontakt ze znajomymi bo spierdolenie postępowało/ tu?
tylko ty łałik
dawno temu ale nie z powodu spierdolenia, jak dla mnie to oni już nie istnieją
czy też kochacie koty anonki?
wole psy
też wolę psy
nom ja
zresztą i tak od kilku lat mieliśmy co raz więcej różnic w zainteresowaniach i zadawałem się z nimi tylko z przyzwyczajenia
wyszedłbym lepiej gdybym w tym czasie nawiązywał nowe znajomości
lubię koty
a kundli co szczekają na okrągło nie cierpię
Przestałem się zadawać z większością znajomych po radykalizacji poglądów. Już nie mogłem słuchać tego pierdolenia o tym że aborcja to niezbywalne prawo kobiet albo że geje to normalni ludzie
bazowy
kurdebele ale mi się spać chcę
czas na monsterka byku
najgorzej jak próbują przekonywać siebie do swoich poglądów i wychodzi gownoburza
bazowany user, nieironicznie zostałbym twoim przyjacielem
chujowych macie znajomych jeśli dochodzi do jakichkolwiek rozmów na poglądy społeczne/polityczne
przecież to jest najfajniejsza część znajomości
jak nie macie innych tematów to zjebana
Codzienna przypominajka, że jeśli nie głosujecie na Korwina to głosujecie tak naprawdę na socjalizm.
Nie chodzę już na imprezy, nikt nie zaprasza na ogniska, ale mam to poczucie czystego sumienia. Tego że nie muszę zaprzedawać swojej wiary, byle by tylko na chwilkę być częścią tego zgniłego społeczeństwa
przecież jesteś
noooooody
>popracowane z rana jest
>poćwiczone jest
>zjedzone w toku
jak w prison
>od kilku lat mieliśmy co raz więcej różnic w zainteresowaniach i zadawałem się z nimi tylko z przyzwyczajenia
>wyszedłbym lepiej gdybym w tym czasie nawiązywał nowe znajomości
jestes mno a ja tobo
>Przestałem się zadawać z większością znajomych po radykalizacji poglądów. Już nie mogłem słuchać tego pierdolenia o tym że aborcja to niezbywalne prawo kobiet albo że geje to normalni ludzie
to kurwa
Bardzo pociesza mnie to, że są tutaj młodzi ludzie autentycznie wierzący w przyzwoite zasady w tym zepsutym świecie. Pozdrawiam cieplutko i nie przestawajcie walczyć, anonki.
nom trzeba dziewczyne sobie znalesc a nie hehe ziomkami sie zajmować
Widzę, że sraka się skończyła. A zatem podzielę się z wami nowiną: napierdala mnie jebany ząb.
lmao bazed
ale prisonka to ty zostaw
czem
>nieironicznie sylvek był bezdomny ale scenariusz do rokiego go uratował
Nie wiem czemu.
a ja wiem. nie chodzisz do dentysty lub/i nie myjesz zębów
Opinie o Pawle Domagale?
Myję codziennie i chodzę.
matka go forsowała w wakacje i mam go dość
To o waszej dzisiejszej srace co do tego diasporaka.
>ten jeden spierdon co kontynuuje srakę która dawno się skończyła
dlatego jesteś spierdonem
to iwna spouecznestwa!!!! nie moja!!!!!
czy prisonek przeżył bycie ruchanym przez marcela?
>nieironiczne używanie słowa "spierdon" jako obelga
Ale wracaj już może na ten wykop, co?
>w-wracaj na wykop
xD
nie zesraj się
jaki jest twoj ulubiony pokemon anomie
>xD
No tak, wykopek.
no elo wstalem