Amasra edişın
/tr/
Other urls found in this thread:
sahibinden.com
vm.tiktok.com
youtube.com
hepsiburada.com
hepsiburada.com
urun.n11.com
ceptesok.com
youtube.com
youtube.com
vm.tiktok.com
youtube.com
youtu.be
youtube.com
youtu.be
m.newegg.com
twitter.com
28 yaşındayım ve hala bakirim bıktıımmmmmmm
embrace your virginity, user, then you'll find the peace.
Kadınlarla daha rahat iletişim kurarsın tek getirisi o, çok da s*kleme
alakası yok KOÇUM
günlük kullanım için early 2012 mbp alınır mı?
SUUSSUUNNNNNHNNNN
Evrimsel bir hatayım, benim oluşmamam gerekiyoordu ve oluştum, kanım benle yok olacak
o ne aq
merhaba
Az ye de kendine bir eskort tut mq obezi, her şeyi de biz mi söyleyelim?
>28 yaşında bakir eskort tutar
>1000 lira vs para bayılır (eskortlar kaç para fikrim yok)
>kadın buna dokunduğu anda boşalır
>bir daha sertleşemez
>parayı çöpe atar
güzel fikir
4-5k'ya ukraynaya gidip bir hafta boyunca sex alcohol rak'n roll yapabilirsin user.
Pasaporta gerek yok, yaz olmadığı için fazla türkoyla da karşılaşmazsın.
Tutturabilirsen orospuya para vermene de gerek kalmaz.
Post turkish women and their feet please
Türk olduğum için çok üzgünüm.
Saçı kestirince imama dönmüş asdasdasd
yanımda 1 tane qnqım olsa bunu yaparım
SİL BUNU
k*dın dokunduğu anda boşalacak sıÇan piÇleri var mı???
Küçük bir orospu olmayı bırakmalısın user.
b*n ilk seferimde yiyişirken boşalmıştım
tek başıma ne yapayım slav piÇlerinin ülkesinde
Kız ne dedi?
Başkası olsa ne yapacaksın user?
Arkadaşın sikerken onu mu izleyeceksin arkada?
Farketmedi, donuma boşaldım. Sonra tuvalete gidip donumu değiştirdim kirli sepetimden kirli bi donla
Eee sonra niye sevişmiyoruz, niye isteksizsin falan demedi mi?
yaw bu t*Rk piÇleri eğitilmezdir
İmamoğlu'nun karısı da erik gibiymiş.
ece is a turkish name right?
uLa yanıma arkadaş olur işte olmadı beraber sikeriz mqq
Demedi. Ben bayadır sevişmiyorum ondan kalkmadı gibi bişey demiştim sanırım.
Biraz vakit geçtikten sonra seks yaptık 3 saniyede boşaldım
Hiç bulamazsanız birbirinizi sikersiniz güzel fikirmiş canım.
Iyi fiyata bulduysan olabilir.
4200 ya da 4000'e olsaydı olabilirdi.
Pazarlıkla o kadar mı indirebildin
Çok ucuzmuş bize de al.
>yarı yolda bırakmaz
K-Kaçırma user!
Güvenemedim anonlar, bunu alıp egpu taksam olur mu?
35cm az gelir bence daha büyüğü varsa onu tercih et.
Bu nasıl hojam?
urun.n11.com
Vibrasyonu ve ssd'si yok ama.
akşama ne yesem niye düşünmekten bıktım, tavuk tavuk tavuk tavuk.... artık denenecek tarif kalmadı. dün tavuklu pilav yedim, evvelinde tavuk sote onun evvelinde fırında tavuk patates... öğürme noktasına geldim. balık desen hem mevsimi değil hem de somon pahalı.
AK BOGA
ceptesok.com
yenir mi? hem ucuz hem de değişik bir tat katmış olur. fast food pek tercih edilmemesi gerektiğini biliyorum, fakat gerçekten yemek yapmaktan ve ne yiyeceğimi düşünmekten artık gına geldi.
yes and it's a female name.
Fok eti güzel oluyormuş bide onu denesene
inuit miyim ben amk? foku nereden bulayım, gideyim avlayım bari amk.
bimdeki donmuş norveç balıklarından dene moruq
Grönlandlı anonları özledim şimdiden, bir tanesinin açtığı son tiradda norveçli bir piçin teki başka bir tahtaya siktirolup gitmesini söylemişti o da he demişti, ne yapsam da onu kararından döndüremedim...
bimden bir ara uskumru almıştım, öylece çöpe dökmüştüm moruq. üstelik dediğim gibi, bu mevsimde yenilecek şey değil siktiğimin boku, tadı tuzu olmaz meretin. olmadı akşam söğüş yemeye konak'a giderim, 1.5 söğüşe 35-40 kamal bayılır eve yayan dönerim amk.
hislendirdiğim için üzgünüm user. onlar ve daha niceleri anılarımızda yaşayacaklar. sıkma canını artık, giden dönmüyor...
hi mutt
kes Lan t*Rk
İmamoğlu'nun şerefine içiyorum.
penis pompası alınır mı?
seneye izmirli animeci gavatları ve "göçmenika" kaşarları domine etmek çok güzel olacak, hayali bile yaşamak için bir neden.
youtube.com
t0p müzüğü
kararsız kaldım yha. alınır mı?
farketmez qnq, burası ortadoğu siken değil sikilen ibne oluyor hatırlatırım. hem twünkleri hem göçmenikaları seve seve sikerim
youtube.com
>sarı
Ona da zam getirirler bu söylediklerine bin pişman olursun user. You Suck At Cooking kanalına bak YouTube'da, basit tarifler var. Afiyet olsun şimdiden.
Dene user, bence bir şey kaybetmezsin.
çok sağol user hem kanal hem de kanat önerin için. zam konusunda da geçenlerde bir haber dolaşıyordu ortalıkta, bu gidişle vegan besleneceğiz herhal.
Ben teşekkür ederim.
Vegan beslenmek bile zor bu devirde user Anonoğlu, zaten beslenemiyoruz böyle giderse direkt ülkece /thinspo/ oluruz.
Al, patlayana kadar pompala
Mrb canlar
izmirde EZAN okunuyo mu??
t*Rk PİÇleri (anasını avradını siktimin orospu evlatları :DD) fakirlikten baharatı tuzla karıştırıp yalıyor :DD
anasını siktimin t*RK Köpekleri açlıktan ölün :D
okunuyor, noldu?
1 posta 50 lira
Bizde ne zaman cami yakma olayları başlar, görür müyüz,
youtube.com
ezan'ı Sİ kerim:DD
Naber zaza?
ustadan izin alayımda izmire 2 karı sikmeye gidem :DDD
BU ÜLKEDE MİNARELERİN SESİ SUSMAZ KOÇUM
T*rkler bok boğazlarıyla meşhurdur moruq.
youtu.be
m.newegg.com
alınır mı? tcde 12.5k
t*Rkçe okunuyor
Çok yakın akrabanın düğünü var anksiyete tam götümden vurdu, en yakın arkadaşımla aramda bir şey oldu, benim hatam, kırılmadığını söylüyor ama ne konuşuyor ne bir şey... Benim de onunla konuşacak yüzüm yok, ki o kadar büyük bir şey olmadı ama onca vakit hep dikkatli bir insan olup birden böyle bir yanlış yapmam canımı sıktı, pişmanım.
Böyle o konuşmuyor ben konuşmuyorum aramız gittikçe açılacak, zaten 2 ay öncesinde benden uzaklaştı biraz ve o zaman "aha, bitti arkadaşlığımız" diye üzüleceğim kadar üzüldüm ne duygu kaldı ne bir şey.
Ah anonlar ah... Sakın kendinizi başka insanlara bağlamayın, demiyorum insanlar kakadır ilişki kurmayın falan ama hayatınızı ölümüne adamayın eğer birkaç yıllık partneriniz falan değilse.
yorumları okuduktan sonra yeteri kadar aLLah piÇi sikilmediğine karar verdim
Buraya gelirken onun üstüne yine bayağı para biner diye düşünüyorum ama alınabilir eğer kâr edilecekse.
Needless bi turlu okumadim omumak istiyorum
>n'aber
Hayat işte, bi duzeltebilsek rahat edicez
Insanlara güvenini kaybetmek gercekten cok üzücü, bende insanlara kücük yasta kaybetmistim. O güven hicbir zaman geri dönmedi.
vergi bok püsürü dahilmiş diyorlar
uLa hiç düzgün 1 arkadaşım olmadı herkesi döVdüm uzak durdum
kafa doktoruna mı görünsem acaba???
>bi duzeltebilsek rahat edicez
Good luck zaza, ali kardaşın hızır yoldaşın olsun.
zamanla hepsi geçecek, arkadaşlık, sevgili... yavaş yavaş da olsa kendin için yaşamayı öğrenmelisin. yalnızlığa mahkumsun, arkadaşlıklara sokayım!
BaBaNı SiKeYiM
Güven kaybetmek korkunç Hollanon, haklısın. Güvenimi ben de küçük yaşta kaybettim o yüzden toplum arasında zorlanıyorum bayağı, zamanla daha da iyileştim bu konuda gerçi.
Arkadaşımın dürüst olmasını, hislerini belirtmesini isterdim, belki de bir şey hissetmiyordur...
Bahsetmek istemiyor olabilir tamam ama gerçekten öldürüyor bu durum beni.
Umarım güvenilir dostların olur ya da hayatı güzelleştirecek şeylerle karşılaşırsın Hollanon, kendine iyi bak.
Öyleyse, kap user, kap. Yani ben böyle bir ürün almazdım çünkü ihtiyacım yok ama belli ki sen istiyorsun ve sana hitap ediyor. Umarım mutlu olursun ürün ile.
Arkadaşın, ilişkin vs. olsa da olmasa da öğrenmelisin tek başına yaşamayı. Başka türlüsü cidden olmuyor user, tek başına yaşamayı beceremezsen bin pişman olursun yaşadığın çoğu şeye.
güvenini neden kaybettin noldu?
60 tl kargo ücreti çıkıyor, bu fiyatı düşürmenin bir yolu var mı?
Çocukluğumda ve ergenliğimde hep herkesin birbiri ile dalga geçtiği "we wuz köşeliyiz" ortamlarında bulundum ve bu insanı zamanla yıpratıyor. Bu yüzden iyice izole ettim kendimi ve insan insanın aynasıdır lafını destekleyerek ne kendimi tanıyabildim uzun zamandır ne başka insan. Kaldım öyle. İnsanlarla tecrübe olmayınca da aşırı düşünceli bir insan oldum, kararsız, hayalet gibi bir şey olup gittim. Gidiyor öyle...
Alienware ürünü alan user mu bu?
Kargo iyi bence user, bu boyutta şeyleri Türkiye içi falan olmadığı sürece bedavaya falan yollamazlar. Türkiye içi olsa bile bir miktar kargo ödetebilirler, aldığın ürün yurtdışından geliyor diye düşünüyorum.
Noldu arkadaşının karısını mı siktin?
hediye olarak gönderilirse fiyat azcık düşer diyollar.