јyyмep издaњe
/ex-yu/
Other urls found in this thread:
alo.rs
youtube.com
instagram.com
youtube.com
youtube.com
twitter.com
pun mi int kuraca
baza dbi
ljudi hajde da pitamo zizeka dali može večeras da debatira samo na hrvatskim
Stari nije došao do bump limita kreteni
Ali stvraj je sto ti ZNAS da prosljie konac nije umro, a ti pravis konac. Zove me evropa
ljudi od danas vise nisam norvezanin
dao sam otkaz
J
zasto
...
nasao bolji posao, dosao sam do 1k €, idemo dalje
Svaka cast studentima. A onina koji organizuju da taj Skot ide po skolama u Srbiji, treba napomenuti da nisu nista bolji od njega. Raduju ovakve novosti, veoma raduju.
Za ovakve stvari kao i za davanje para fondaciji klinton i katoličkoj crkvi notr dam neko bi zaista debelo trebao da odgovara kad bi se promenio sistem u državi, napominjem sistem u državi a ne puka promena vlasti. Ovo je korpus delikt gde ne treba mnogo tupljenja i dokazivanja krivice. Vodati našeg biološkog neprijatelja po obrazovanim ustanovama da nam objašnjava da smo krivi što smo živi i davati milione evra za zlikovca klintona i neku crkvu, to je čista pljačka i to kakva pljačka!!! Oni nesretnici opljačkaju menjačnicu ili banku za 5000 ili 50000e, a šta ćemo sa ovima što javno kažu da su dali milion? Kome? Zašto? Za ovakve stvari ide minimalno doživotna robija bez pomilovanja.
Jebem ti mater site sto se od yugo i molam balkanot da gori vo pekol
Šta radite za vaskršnje praznike?
>a sam poneo jednu geografsku kartu da Vama poklonim i da Vam pokažem kako naša teritorija i naša zemlja ne postoji bez Kosova i Metohije
Krindž.
>Podsećamo da je Kajl Skot pre desetak dana održao predavanje đacima u osnovnoj školi u Apatinu gde je izazvao burne reakcije javnosti jer je u kaubojskom šeširu prikazivao mapu Srbije bez KiM.
Vrisss
Svaka čast braćo Srbi samo pishajte po toj stoci angloameričkoj
Već nam je Gospodin uskrsnuo
Ako cifre ocek i ja idemo na dejt
Nije fer nije fer stvarno nije fer
Popusite mi ga.
Popuši ti meni
sta kazes frizeru kad os takav friz?
postaj nožice lijepotice
Izgledas ko pravi Srbin
Italijanski fudbaler 90tih
u to ime
malo lici na vucica
Sorry I don´t speak steppe runes, but I would apprecaite your advice, Balcanian anons.
I will be travelling through the lands of the good old SFR, and I have a very special interest in military surplus stuff from there. What are the best places for getting this?
Neironicno hvala na komplimentu.
ycpo caм ти ce ycтa
pa dobro nemoj tako, spanci nisu priznali kosovo
I've only seen stuff like that on sale in Sarajevo marketplaces and in a couple of village fairs in the Dalmatian Hinterland. It's not something widespread as people seem to think.
>steppe runes
these are tundra runes dear med nigger
љyди иcтepaјтe oвoг cпaниoлцa мoлим вac
Alergija?
Ovo sam ja
Cec brt bas cec
B_gd_n Vl_j_n_c
NOVO
Kako je based jebote
redpilled
tbw da vidite na koga je legenda ex-yu lepa
idemo samo jako ex-yu
youtube.com
youtube.com
youtube.com
novo kida kola
HIT
jebo ti pas mater u picku, degencino.
Prvo lajk nas novi video pa gledajte
shakalchino naduvaj mi ga se
Koj go post komentarot utre na ulica kje najde 500den
krindzara kakve preseratore proizvodite majku vam jebem bolesnu
Jebote Ovo gooriiii, poz iz Srbije!
>E BRT, SI CHUO ZA BOGDANA VLAJNITZA? E BRT KRALJINA, CARINA, 'NACHI SISAO BI MU GA, AL' BRT ZNASH ONO NISAM PEDER, KAPIRASH BRT E
Nisu mi jasni ljudi koje ridikule nađu fascinantnima dulje od prvog dana kad ih nađu
to radi samo jedan umobolni degen iz srbije i ponekad mu se pridruzi njegov topli brat.
cek doxalo se majmunka iz crne gore?
Analni sogun*
Fakat je dečko dijagnoza i realno nema ukusa u biranju lol cowa
To je nowost za mene
decko je prosto teska dijabola. ne izlazi iz kuce, ceo dan se raspada pred kompom, pitaj boga kad je poslednji put recimo oprao zube. i sta ce mucenik, ovaj konac mu je sve u zivotu. a ima neke fiks ideje kako ex-yu treba da izgleda, naravno tu zamisao deli samo njegov topli brat. i onda tako dva bolida zajedno spamuju do besvesti govna koja svi drugi ovde preziru, cim neko napise post koji nije po njihovim nakaznim merilima. teska dijagnoza.
jer vec godinama vrte jednu te istu pricu u krug a to moze samo neko ko uistinu boluje od autizma, i to onog malo izrazenijeg jer se takva bolesna opsesija ne javlja kod normalnih ljudi.
vjerojatno ima mamu ili nekog ko se brine o njemu, mozda radi kakav jednostavan posao gdje zaposljavaju ljude s dusevnim/psihickim teskocama, jer takvi uglavnom nisu sposobni voditi samostalan zivot.
ljudi mi govore na 4chenu da izgledam ko angloid cecara
cec, dobre ove paste
Koliko dugo taj tip vrsi represiju na boardu?
od kada je satkan Jow Forums 2001
...
cecara jahahahahahahahh
thanks for the info
oko 4 godine, tesko je znati tocno jer prije je vecinom napadao poznate postere a kad su oni otisli sad samo sere na slijepo. imao je na primjer veliku fiksaciju na taksistu koji je objektivno bio dobar poster sa svim zanimljivim pricama koje je servirao a ovaj mu je autisticno srao svaki put.
ima i spremljeno pun kurac slika drugih postera koje povremeno objavljuje ali sad ga vise drze vucic, reality i ostali degeni.
pušite mi ga jadne, vječne kakove. Mrš da ve ne vidim više ovdje
o kome vi tocno pricate? nisam dolazio ovdje u ex-yu vec par godina
sam tak, pisanje po hrvatskim njemcima
Kako su ovi crvati ljubomorni sto je jedan Bogdan Vlajinac jaci na netu od svih crvata koji su toliko neinventivni da ne umeju ni jednog postenog rappera da izbace ahahaha, mada sumnjam da je taj guzobolnik samo jedan crvat koji samefagguje i ponekad mu se Gownarko pridruzi.
Da li je skulsuter?
htio sam citirat
Taksista je bio objektivno kenjara i larpara koja cak i nije pravi taksista nego krimi dzimi larper sa jadnom zvakom, blokovima teksta koji nista ne znace. Sada se posvetio Bogu i povremeno smara sa tim, tako da sam na kraju ipak ja bio u pravu sto sam ga gepekovao zajedno sa Jazavac mafijom,
taksista jos dolazi ovdje?
ma kakvi, taj jadnik je odavna zavrsio skolu
Da, ako vidis da neko davi o bogu i hriscanstvu to je on
oni kao da imaju omertu da sve sto srpska zastavica postavi da to mora da se ignorise ili pljuje, nasi drugosmrdijanci padaju na tu foru i pridruzuju im se ali sreca pa ih je sve manje
bolno ali istinito
jahahaha pa nije valjda to stvarno taksista, zasto mislite to?
to izgleda kao neki klasicni sizofrenicar, ima ih na /x/ najvise
ma jeste on priznao je u jednom od postova gde je i svoje slike kacio, tu se cak i izvinio majmunku sto ga je napusavao i sl.
i nije, zajebi ovog kretena, taksista ne ulazi vise ovdje
to je urnebesno, probaj nac te postove u nekoj arhivi ako mozes pa okaci link
Дoбap дaн cвим coлидним љyдимa.
Бoг ти пoмoгo
Pijemo po običaju.
мa штa cepeш пиздa ти мaтepинa, јe ли oвo тa твoјa дoминaцијa штo ce вcимa пeњeш нa кypчeв живaц, мaјкy ти јeбeм влaшкy, јeбao ти влaјнић мaтep yјeдинo cтapy кypвy
100476878 evo na brzinu sam nasao jedan post da dokazem da ovaj majmun ovdesto pise na ijekavici jer misli da je to kul sere iskompleksirani retard
slika bas opisuje tog degenoida(ne taksistu nego ovog sto unistava ex-yu vec godinama).
Tko je taj lik? Jel sad tu?
Пoмoз Бoг!
pic related kroasanko, gem ex-yua
>prije vise od tri mjeseca
ali da, i dalje sam ja u krivu kad kazem da ne ulazi ovdje
>tog degenoida(ne taksistu nego ovog sto unistava ex-yu vec godinama)
primjeri tog lika? citiraj neki post
Kome se bre penjem na kurac , jesi ti svestan da mene ne interesuje ko se okida na Vlajinca i kakve to dusevne boli nanosi ikome, a primetio sam da se crvati brecaju na njega, ne zato sto je Vlajinac antihrvat nego prosto jer je Srbin i nesvakidasnja interesantna pojava, ono sto crvat ne moze nikad da bude jer je zaustavljen okovima antisrpstva i jer je zarobljen u 1990-im godinama. A ti i tebi slicni koji pratite taj duh crvatskog guzobolizma na ex-yu a niste crvati ste najveci kancer sto postoji, iskompleksirani jadnici nesposobni izokidani verovatno u proslosti od strane nekog crvata koji vam je lupio sljagu pa se trzate svaki put pre nego sto postujete post da ih ne bi slucajno isprovocirali i ponovili tu sljagu. Vas sam ekspouzovao i ekspouzovacu vas do kraja ex-yu threada a to ce biti nikad jer ce ex-yu vecno ziveti, na zalost svih izokidanih istrzanih tananih dusica koje pozivaju na smrt ex-yu i odlaze na diskorde, reddite da prave kampanje protiv ovog threada.
>ja, kaze se dvaindvajset kod nas