edycja robakow
/polska/
ja myślałem że one klej od tapet jedzą a nie papier
ja mam cały mini ekosystem w domku
rybiki/srebrzyki zżerają papier, takie małe robaczki co siedzą w kurzu zżerają kurz, zaś obydwa gatunki są następnie zżerane przez te pająki trzęsacze siedzące w kącie (Nasosznik trzęś czy jak mu tam)
>Hinduscy kierowcy nie mówią po polsku, ale rzeczniczka MPK Iwona Gajdzińska zapewnia, że szybko się zaaklimatyzują.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
ale ten robak umie zapierdalać, ale jak wpadnie do wanny to koniec - nie wyjdzie już
no tez
>poznań
*
youtu.be
ale przy tym relaks
czy poznań to taka puszczalska karyna wśród polskich miast?
>poznań
>multi-kulti
>kobieta mówi że przecież wszystko będzie spoko
Gigi D'Agostino to jest kurwa żywa legenda
czemu hindusi mają takie miękkie ręce?
>to są chrześcijanie. Myślę, że to bliższe naszej kulturze i chyba nam, Polakom. Mam gorącą nadzieję, że spotkają się tu z szacunkiem do swojej pracy
E P I C
jebac ch*ristianity
>kobieta
i tu jest problem
>będzie trzeba puszczać wszystkie autobusy, bo istnieje szansa, że jakiś hindus wymusi
W sumie nie mam nic przeciw wszystkich narodów. Ależ moim zdaniem jeśli chcesz jechać jakiś kraj mieszkać i pracować trzeba tobie myśl wielką ochotę na szanowanie tradycji tego na naróda.
Ale Hindusi są spokojni i pracowici, nie słyszałem, żeby kogoś wysadzili. Czy oni wierzą w Buddę?
którą literkę cenzurujesz?
Wszedł do wanny i rzeczywiście zdechł
hindusi to albo w allaha albo w siwe i te ich inne hinduskie
słyszy się sporo o gwałtach w samych indiach i ogólnie jaki oni tam syf robią więc nie za dobrze
>hindusi
>chrześcijanie
co
przecież hinduizm to religia
jak into cień z którego wychodzą loliczki?
to
jestem ciekaw jaką będzie reakcja tego kraju jak nagle ilość gwałtów zacznie wzrastać
>we no ten to że zaczęło wzrastać z ilością pajeetow to nie ma nic wspólnego
how do I get rid of these faggots?
if you kill yourself you'll never see them again
Jest tylko jeden sposób
cum at them
eat them before they eat you
Clean your place, you dirty animal
jak w korpusie z martwym pedonem
>>to są chrześcijanie. Myślę, że to bliższe naszej kulturze i chyba nam, Polakom. Mam gorącą nadzieję, że spotkają się tu z szacunkiem do swojej pracy
Ta kobieta tak żartuję? Mało kto z Białorusi lub Ukraińi chcę uczyć się języka polskiego. Nawet te kultury mają bardzo poważne różnice.
Myślę, że Żydzi chcą stworzyć nienawiść do innych kultur. W UE Arabowie już nie lubią...
rip in peace robaczek
dobranoc słodki książe
wolno tu hentaj postować ? bo znalazłem taki zajebisty i zwaliłem se do niego kilka razu
ależ oczywiście
>PO : potrzebujemy ciapaków zachodnich
>PiS: potrzebujemy ciapaków wschodnich
chujnia
liczyłem że zachód pierdolenie z przeludnienia gównoskórych zanim ci tu znaczną przyłazić
pewnie dawaj
DAWAJ
Rusin. Mam nadzieję, że ty również weźmiesz udział w wojnie rasowej?
PiS, PO - jedno zło! (nieironicznie)
>w telewizji coś pierdolą o kpopie
nadal do mnie nie dociera że to jest popularne
inb4 gówno
>w wojnie rasowej?
gówno zrobicie nie wojnę rasową
nie wolno ale dawaj
>to
>jestem ciekaw jaką będzie reakcja tego kraju
youtu.be
jesli Hindus zgwałtuę jakuś tam Matku-Polku to wyjdzie wszysca Polska napierdalać imigrantem. Bardzo złe! Mam nadzieję że nikt nie będzie napierdalać słowianom.
mówię wam zwalcie sobie, zjedzcie jakąś ambrozję, może nawet zapalcie lolka i słuchajcie tego
youtu.be
nie obesraj się tam rogaczu
Ty też dostaniesz sznur
wrocilem z biegania znowu 630 kutasow przyjetych do dupy
pamiętacie dożyny o północy? Ja pamiętam bo żyłem wtedy
pamietacie jak tu nie bylo polityczki
ja nie
coś mały ten czarnuch, poza tym mięśnie cie tylko spowalniają
kiedyś było zdecydowanie mniej, to te redditścierwo napłynięte tak sra nią stale
>oglądaj na jutubie polskiego antysemitę
>jutub przeplata reklamami kursu hebrajskiego
naprawdę sprawia że myślę
dajcie mi znać jak będzie coś o japoneczkach
póki co I sleep
czasy się zmieniają
user gdzie ten hentaj? czekam z sterczącym kutasem w ręce
mów mi Dawid
USUN TO
>wojna rasowa się zaczyna
>tak jak żydów w średniowieczu Polska przyjmuje każdego ciapaka
>witaminki masowo ruchajom ciapaków bo muh egzotyk
>polska zmienia się w Brazylię podczas gdy zachód wchodzi w ere białego renesansu
Tak będzie
otwieram piwo
śmieszne jak bardo czarni nie potrafią podnosić
to samo na reddicie na r4chan desu
wracaj do siebie
uuuuuuuuu antysemityzm
sujka wali chujka
Ide z psem na spacer elo
zapomnialem dołaczyć
jutro to będzie TEN dzień
Poza tym Christianie też jest bardzo różny hest bardzo dużę widow Christian.
youtu.be
Co w sumie możesz powiedzieć o temacie tego filmiku, tej fajnej piosenki?
jaka rasa
pamietacie jak tu nie bylo anime posterow? ja nie
tak bo to napływ z 2017
gdyby nie anime posterzy to nawet bym tu nie wchodził
debilu
>>Polska przyjmuje każdego ciapaka
A dlaczego nie ograniczy tylki Słowianami? Czy naprawdę niewiele jest tłumów Ukraińców i kilkudziesięciu tysięcy Białorusinów? Nie wybuchną i nie będą krzyczeć „Allah Akbar”! Tak, są śmieciami, głośno mówią po ukraińsku, słabo mówią po polsku z akcentem. Ale nie zabijają nikogo, nie żyją w innej kulturze i są gotowi pracować na rzecz polskiej płacy minimalnej. Ponieważ w Czernihowie zarabiał 110 dolarów ... Ponadto są łatwe do wydalenia, jeśli poszczególne lbdi btsdut dostarczają problemy.
deska żabiarska
a ja nie mówię że źle
1 murzyn jest wart 10 slowian
czy uprawa o prace na czas nieokreslony to jakas rzadkosc? dostalem umowe na czas nieokreslony ale chuj wie co ona mi daje tzn jedynie wiem ze pracodawca tak latwo nie moze mnie wyjebac ale jakie jeszcze plusy ma to dla mnie?????????????????????
Anonki... mam do was prośbę...
Jesteś bardzo samokrytyczny. Ależ nadal nie mów za wszystkich.
Kundel
nie pedale
no na przykład płatny urlop w tym wczasy pod gruszą, możliwość wzięcia poważnego kredytu, okres wypowiedzenia, często pracodawca daje dodatkowe benefity jak ubezpieczenie medyczne i takie tam, ogólnie jest to dużo lepsze niż śmieciówka póki nie zarabiasz kokosów(150k+ rocznie) to wtedy bardziej się b2b opłaca
ale nudy
ale fajny pieso
co jest areczku?
taki chuj
>Poza tym Christianie też jest bardzo różny hest bardzo dużę widow Christian.
wszystko to samo bzdury
gdyby sredniowiecze ma posiada samoloty, zaprosiliby pajeeta w taki sam sposob jak dzis
>Ale nie zabijają nikogo
chwilowo, akurat w konkurencji "nie mordowanie polaków" ukraińcy są sto lat za przysłowiowymi murzynami
w sumie ja tam uprzedzony nie jestem, zaakceptuję każdego ukraińca którego pierwszym językiem jest polski a religią katolicyzm
nom
ale urlop zawsze jest platny nie? chyba ze mowisz ze chcesz bezplatny urlop i ci daje ale wypoczynkowy i na zadanie sa platne przeciez
Szkoda że głupia jak but, co wyjdziemy to goni dziki/sarny a jeden dzik się już po niej przejechał i ma dziurę na udzie
>ale urlop zawsze jest platny nie?
jeżeli masz umowę zlecenie to nie jest, przynajmniej jak ja miałem taką umowę to nie miałem
ale nudy[2]
weterynarz powiedział że świnka morska długo nie pociągnie i żebym się przygotował na najgorsze
>Witaminki
Rozumiem że to jeść polskie kobiety który bardzo się chce ruchać się z murzynami. Ależ w czym jest esencja tego mema?
>zrób pranie
>wyjdź z pokoju
>pralka w przedpokoju
ale nuta