Edycja dużych chłopców
/polska/
siema
elo
haha penis
youtube.com
Jaka fajna mała Polka, bardzo ślicznie dziecko.
elo rusin
Siema.
pl.wikipedia.org
Czy poprawnie rozumiem co Szczecin jeden z najlepszych miast do zycia w Polsce, bo granice z niemcami i wysoki pensji z tego powodu? I mało tam ukraińcow, bo daleko od wschodu?
zapomniał dodać obrazku
elo wstałam
Akurat Szczecin to gówno. Dużo ludzi tam pracuje po niemieckiej stronie, ale pamietaj że to były Niemcy Wschodnie. Są dużo biedniejsze niż RFN. Bogate miesta to te co przyciągają Ukrainców właśnie.
ja pierdolę jaki ty jesteś głupi
jeszcze mu kartę polaka zrup
t. poniemiecka małpa ze Stettina
oплaтa зa %? тyaлeт
?* пeниc 1 злoт
бoльшoй пeниc 5 злoт
How do you pronounce dyzych user?
duży?
дyжы
I thought you guys don't have Ы sound. Even ukrainians don't have it, it's mongol thing.
>wjedź rano do pierwszego sklepu po drodze
>kup drożdżówkę z makiem
>zajebista
dziękuję Ci Boziu
gdzie mają takie drożdżówki z makim?
even english has it, in the words wicked or london for example
>wicked
>выкeд
you made my day fren
kurwa ale ja się chujowo czuję.
stwierdziłem, że dzisiaj będzie ciepło i wyszedłem w koszulce z krótkim rękawem
zmarzłem w chuj
duży mózg
miałeś już nie przeklinać
a co ja maki jestem
nie mam jezuska w serduszku żeby dbać o takie coś
kurwa musze kawe bez mleka pic o chuj ale gowno
no to powodzenia w zapierdalaczu
no dzięki ale w sumie dzisiaj nic nie robię
przeszedłem całe metro exodus w jakieś 7-8 godzin, myślałem że to będzie dłuższe
>kolejny epizod gdzie brzydka dziewczyna wstawia zdjęcia swojej dupy na insta
a dobre bylo chociaz?
tak, podoba mi się, że można mofyfikować broń i atmosfera też jest fajna
tylko kilku przeciwników wkurwia, na przykład jest taki zmutowany niedźwiedź którego po prostu nie da się zabić i trzeba cały czas przed nim uciekać, rozumiem że to niby horror ale to nierealistyczns i stresujące w chuj
>learn slovene
>can now understand polish
>know polish
>speak russian
dlatego nie ruchacie
elo
ale nieerotyczne majty, takie babcine
dostałem szczepionkę i czuję się chujowo :/
Kolejny dzień wiążący nas formalnie ze światem
>"śledź po góralsku"
>ryba oceaniczna przygotowana według tradycyjnej receptury ludzi żyjących ponad 500 kilometrów od najbliższego morza
co za debil to wymyślił?
ja
wsadziłbym dwójkę
co u ciebie pytajno
Witaj drogi Anonku, u mnie jak to u mnie, bardzo różnie. Ostatnio czuję się gorzej, co nie napawa optymizmem. Ale szukam różnych odskoczni, niedawno zacząłem oglądać dużo łyżwiarstwa figurowego, nadrabiam występy z zawodów olimpijskich. Moim ulubieńcem jest Yuzuru Hanyu, niesamowity łyżwiarz, no i bardzo słodki
Pobudziłem się
wstaję i odpalam komputer
Chcę opowiedzieć historię, która wydarzyła się dzisiaj. Szanownie Państwo wie, co ja nie zawzse płaczu w autobuise... Jesli kiedyś bedę w Polsce to wtedy zapłacę za taryfę, ponieważ w Polsce trzeba zapłacić - jest to tak akceptowane, tylko patologia nie płaci.
Ależ obecnie mieszkam na Białorusi... Muszę iść do pracy w dwóch autobusach. Na jeden długi, na drugim tylko jeden przystanek. I kiedy jeden przystenek to... Ja nigdy nie płace, bo ponieważ jeden przystanek kosztuje całą trasę.
###Powiedz, w jaki sposób opłacana jest podróż w Europie, czy musisz płacić za 1-2 przystanki, jak za całą trasę?###
Widzę autobus, nie widzę kanarów (w Polsce są w cywilnych ubraniach, a na Białorusi są w mundurach) wchodzę i siedzę na dupę... Jednak w tym momencie kanar wchodzi do drzwi frontowych.
Jeśli krótko powiedzieć. Byłem chroniony przez 4-5 pasażerów, jeden zaczął nagrywać dane kanara, inni mówili, że mogę zapłacić podczas trasy. Ponieważ pasażerowie otoczyli Kanarę, dla tego ja byłem w stanie uciec na przystanku autobusowym. Kanar krzyknął, abym stał nieruchomo... Ale kto by słuchał Kanara?
Podczas podróży w autobusie Kanar zażądał ode mnie paszportu lub karty bankowej (były obie opcje, ale nic nie dałem). Po prostu nazwałem się mu wymyślonymi danymi z poważnym wyglądem (wątpię, aby istniała osoba z taką datą urodzenia, imieniem i adresem).
Już dawałem mu pieniądze w ręce, ale nie dał zmiany i powiedział, że sprawdzi dane. Pasażerowie powiedzieli, że nie zapłacę, więc wziąłem pieniądze z jego rąk. Nie oparł się.
Czy możliwa podobna sytuacja w Polsce?
opierdolę sobie śniadanie i idę rąbać drzewo bo nie mam co robić
I powiedz prosze czy miał kiedyś problemy z kanarami? Napisz cool story, jesli masz.
>Osoby sprawdzające bilety w autobusach nie są darzone sympatią przez pasażerów. Szczególnie tych, którzy notorycznie jeżdżą na gapę. Praca kontrolerów biletów, potocznie zwanych„kanarami", bywa też niebezpieczna. Dlatego od pewnego czasu jeżdżą oni w asyście ochroniarzy.
cozadzien.pl
Czy wiedział kiedyś w rzeczywistości?
Czy później posadzisz nowe drzewo?
pewnie tak tylko sadzonek sobie kupię
niech rosną bo i tak w lesie mieszkam
tylko uważaj na tych skurwieli leśniczych
zaraz ci jakiś mandat przywalą za wycinke
mój kolega kiedyś znokautował kanara w pociągu czy innyn kurwa metrze drzwiami od kibla
Ależ fajny i śmieszny komentarzy. Ale w sumie w Polsce musisz zapłacić. Bo wstyd przed Polakiem, choć jest Canarem, ale także Polakiem.
youtube.com
idzie ktoś z tej dziury na koncert?
Kanary to nie są prawdziwi Polacy, tylko żydostwo
dosłownie jak sebiksy
>jebane psy mnie z piwkiem złapały i musiałem płacić
jak jedziesz autobusem to kurwa chyba nie za darmo mordy
ech zuchy wczoraj to się poczułem jak mąż przyłapany na zdradzie
byłem na piwku z grupą kumpli i spotkałem inną grupę kumpli, której wcześniej powiedziałem, że nie mogę z nimi iść bo już jestem umówiony
ostatecznie powstała z tego jedna grupa i piliśmy razem i musiałem jednych drugim przedstawiać
Tak jest, Panie. Masz rację.
>jebnięta
W sumie to nie jest bardzo obrażliwe, raczej smiesznie słowo?
obraźliwe bardziej
>zawsze miej bilet/sieciówkę
>nigdy nie miej problemu z kanarami
nie wiem co wy
Ostatni raz byłem w autobusie jakoś na studiach w 2005 czy 2006 roku.
mnie tylko raz w życiu sprawdzał w mpk i może z 2 w pks
ale już wolałem iść z buta 4km do technikum niż sie przymałym pks jebać
Teraz będą się spotykać i pićbez ciebie rogaczu.
Gapisz mi się na bebech?
>Powiedz, w jaki sposób opłacana jest podróż w Europie, czy musisz płacić za 1-2 przystanki, jak za całą trasę
zależy od miasta. Na moim zadupiu jest jeden bilet na przejazd. W duzych miastach są czasowe lub na ilosc przystankow
boże chroń ukraińców
Wółew mi się kojarzy z Wołyniem
Już jakiś czas temu jeden mnie spisał, starszy dziadek, na oko 70 lat, poprosił o jakiś dokument tożsamości, zapytał się czy jestem uczniem/studentem, kazał się gdzieś tam podpisać. Nawet nie miałem mu za złe, w końcu to ja jechałem bez biletu, a on wykonywał swoją pracę. Dodatkowo był dość miły. Przejechałem niestety aż trzy przystanki za daleko. Co ciekawe nie dał mi żadnego kwitka w związku z mandatem i do dzisiaj sam mandat nie przyszedł pocztą, chociaż minął już z dobry miesiąc.
>kiedy ktoś poniżej 190cm nazywa sie wysokim
180+ gang
cwele co pierdolą o wzroście są prawie tak samo żałośni jak ten łysy cwel
178
tak jestem czadem
czy to już ten czas?
>cwele co myślą że jak dla mutta 180cm to dużo, to w europie jest tak samo
Ja tylko 174 i 13 cm, ale ruchałem.
jem kfc
nauczyciele strajkują więc w tym roku inspekcje penisa przeprowadzą zakonnice
ja pierdole
ja mam 171 wzrostu ale 20 w pale
i sram przynajmniej raz na tydzień
lanklety btfo
zamiast jeść kebsa czy spaghetti zjadłem kanapkę z jajkiem
ja się zastanawiam co zrobić do wczorajszych mielonych bo mi zostało, chyba makaron bo nie chce mi się iść do sklepu po ryż czy ziemniaki ale jakoś tak dziwnie jeść makaron z mielonymi
ja bym po kaszę poszedł
mówiłeś że niedobre wyszły więc je wyjeb i zrób co innego
awendżersi z napisami czy dabingiem
no właściwie z kaszą by było zajebiste
dobre tylko trochę za słone aż taki wybredny to ja nie jestem
masz juz zrobione?
dabing jak masz poniżej ośmiu lat i jeszcze nie czytasz za dobrze
kutas do ryja czy w dupe?
z pierożkami sojowymi z hummusem i miesięczną subskrypcją blacked
begging/advertising
uf
skoro prosisz
§ 3. Nie stanowią naruszenia zasady równego traktowania w zatrudnieniu działania podejmowane przez określony czas, zmierzające do wyrównywania szans wszystkich lub znacznej liczby pracowników wyróżnionych z jednej lub kilku przyczyn określonych w art. 183a § 1, przez zmniejszenie na korzyść takich pracowników faktycznych nierówności, w zakresie określonym w tym przepisie.
>główna świecka organizacja katolicka w mojej okolicy skupia się głównie na walce z alkoholizmem, promuje abstynencję, organizuje jakieś grupy wsparcia dla wychodzących z alkoholizmu itd.
>ani ja ani nikt z mojej sporej rodziny ani bliższego środowiska nie miał nigdy żadnych problemów z alkoholem i nie jestem w stanie wykrzesić z siebie jednej iskierki jebania o to
ech a bym podziałał coś więcej, tak mi tylko pomaganie hospicjum zostaje
jeszcze nie a co?
>eee no czeba wyruwnaci szanse bo kiedyś to patriarhat zniewalau kobjety i gejuw i mużynuw
>czemu? skoro teraz jest równe traktowanie to po co mają być dodatkowe przywileje, jeżeli te grupy faktycznie zasługują na równość to same do niej dojdą prawda?
>eee yyy zamknij morde razisto seksisto homofobie
Załóż wspólnotę walki z onanizmem.
zrob plaskie klopsy w bulce opierdol jako polskie bieda hamburgery