yaşayamadık edisyonu
/tr/
Other urls found in this thread:
youtu.be
youtube.com
youtube.com
eksisozluk.com
youtube.com
eksisozluk.com
twitter.com
nerdesiniz normi piÇleri
aQıt mQ
Vaxxxxxx
lgs>oks>sbs>teog>lgs
zaman düz bir çemberdir
seni bi rapor edeyim de bir ay banlasınlar gör bakayım.
am sikmek istiyorum
modeme res atarım mQ çok mu zor aQ zuhahahah mQ PİÇ
Y*şlı terörü dünyanın her yerinde
youtu.be
noldu lan niye sildin o zaman :d amına koduğumun malı seni axaxaxaxa
Sike sike yaşlılara yer verecek o enik, vermezse böyle verdirtirler.
amına kodum y*şlıları
/truk/
hademe piçi silmiş ban da atmışlar mQ zuhahah PİÇ
raporlamadım mk cidden yarrak gibi bi anonsun. siktir git az ötede oyna mk.
ben raporladım :DDdd t. başka user
ney o merak ettim bak
Reis gün geçtikçe Palpatin'e dönüyor.
altyaş olduğunu ve kendisini hepimizden üstün gördüğünü belirten son derece otistik bir post idi zamanında.
Gerizekalı T*rkler.
18 yaşındayım, klasik müzik dinliyorum ve hepinizden üstünüm.
"öldürün beni"
>sayfa 9
Geçen gün bi röportaja katıldım.
Bana sorulan soru bu:
Bizim olupta kullanmadığımız şey nedir?
Bende dedimki ülke bizim ama Suriyeliler tarafından kullanılıyor
Haksızmıyım
o falçatayla elini kesse 10 numara olur moruQ
Hier ist Sido, dinle ve KeS LaN!
youtube.com
açmadığı oyun olursa alirim
e*şide m*hnd*s uprisingi mi var mq? bu loserlar niye durduk yere çoştu?
*pızzzt* *pırırırıt* *zıııııııııııııııııırt* *zıtıtıtıııaaaAAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORT*
ohhhhhhh
güldür güldür at breMın
elveda rumeli jenerik
Hahahahahah aynı bennnnn
hasta, aç orospu çocukları. hangi kodamon tv sahibinden çanta aldınız şu iş için? uzatmaları oynuyorsunuz ama biteceksiniz! zerre onurunuz, gururunuz yok. 60 yaşına gelince 15 bin maaş yetmiyor di mi orospu çocuğu, yetmiyor! ezik hissediyorsun di mi aç orospu çocuğu.
anlat toruQ burda biz bizeyiz:)
Bu nerenin kubarı moruqQqq?
1 ay sonra londra'ya taşınıyorum :Dddd
Ordaki müslo yobazlarla karışma :D
b*Yaz piçi olduğum için mümkün değil :Ddd göçe göçe t*rkolande göçen yunan atalarımı sikem
saha araştırması yaptım londra'daki müslolar buradaki yobazlardan daha fenaymış. lokasyonu da ona göre seçecem o yüzden.
>ekşi okumak
>normie olmamak
Birini seç koçum.
ananı seçtim PİÇ
Anam mezarda ulan PEZEVENK!
beyaz değilsin.
Ekşicilerden çok ekşinin sahibi olan o aç gözlü, sansürcü, iki yüzlü orospu evlatlarından ölesiye tiksiniyorum. Tarifsiz bir tiksinti. Ekşici dediklerinizin 10-15 sene öncekilerle alakası yok zaten. Şu anki donanımhaber inci kaçkını orospu evladı yazarları gördükçe sinir krizi geçiriyorum.
>y*Nan
>b*yaz
Sana çok kötü haberlerim var user...
yav bu erdem ne gerizekalı adam yav
youtube.com
eksisozluk.com
Şu başlığa bakın ULAN. Ciddi ciddi buraya 1.85'im yazıp karı düşürmeye çalışan failed normie abazalarına bir bakın. Şerefiyle incel olamamış, pilav makarna beslenen sahtekar orospu çocuklarına bakın.
mavi göz, sarı kıllar ve bembeyaz deri için hangi tanımlamayı kullanıyorsunuz amına koyduğumun gavatları? angloyum demedim. sadece bir ortamda önyargı yemeyecek kadar beyaz görünümlüyüm. abd'de olsam polis kurşunundan ölmem. herhangi bir ortamda bokderim yüzünden reddedilmem.
Ben olsan Londra yerine başka bir yere giderdim ama yinede iyi şanslar user!
O zaman Y*nan değilsin kardeşim. Y*nanlıların hepsinin ten rengi, sıçtığı bok ile aynı renkte.
Ailen nereden geldi?
>2007'den sonra ekşi okumak
Cmon lads, post some Türk kadins
Girit
anneannemin annesi italyan, babası yunan. anneannem yunan doğumlu, girit'e göçüyorlar, orada türko dedemle evleniyor. daha doğrusu türko pasaportu olan bir başka gayrimüslim göçmenle, onlar da sülalece giritli.
babaanne tarafı da giritli, babaannemin anneannesi fransız falan filan öyle gidiyor.
bu bilgileri de soyuyla takıntılı bir akrabanın, üşenmeyip ilgili bölgelerin bütün belediyelerinden aldığı kütük kayıtlarıyla öğrendik (yunan, italyan ve türkiye göç dairesi).
native ingilizce konuşulan yere adaptasyon daha kolay anoncum. abd kendi kendini bitiren YARRAK gibi kültürüyle hiç cazip gelmiyor.
bu user değilim
>abi biz Avrupa'dan göçmüşüz abi, Türk değilim anlıyor musun Türk değilim! ühühühühüh
Sinirimi bozuyor user. Otizmimi aktifleştiriyor. Okumayacam diyorum, gündemdeki bir olay hakkında iki bilgi okuyayım diye giriyorum ve yorumları gördükçe sinir krizine giriyorum. O berbat espriler, o çiftleşme dansları, o favori almak için yapılan şebeklikler. Neden girip girip okuyorum ve kendime işkence ediyorum bilmiyorum.
ben türküm ezik user. etnik köken muhabbeti yapıldığı için cevap verdim. t*rkolande düşmek bir kaderdir dolayısıyla buradan kopamayacağımı biliyorum. başka bir ülkede sonsuza kadar kalma niyetim de yok. ülke en ufak bir umut ışığı yaksa ben ve benim gibi seve seve dönecek yüz binlerce insan var. ailem ve sevdiğim insanlar burada. ama hayata vasıfsız isl*mcı yöneticilerin kölesi olmaya gelmedim. torpille başa gelmiş bir ibnenin altında çalışayım diye okumadım.
>fransız, italyan
Wew, fakir piçi değilsindir herhalde? Dedeleri İtalyan olan tanıdıklarım vardı, babalarının tekstil fabrikası vardı hatırladığım kadarıyla, baya zenginlerdi.
fakir piçiyim user :( vizyonsuz atalar bol bol yemiş zamanında. 2 ay işsiz kalsam bokumu yerim.
beyaz değilsin.
londra çok mu farklı b*yazoğLan
burda tek cringy olan sensin qnq
Hayır, Londra değilde İngiltere'deki başka bir şehre. Orası bayağı kalabalık/trafik çok kanser vb.
Her sıçtığımda götümden kan geliyor. Ülser mi oldum acaba.
E*şi 10-15 sene önce de kanserdi, hala da kanser. Birbirlerinin başlığı altına yıllar önce "tarçınlı kurabiye yaptığımm badimmmm" diye mesaj atan gerizekalılardan oluşan bir mikrokozmostan şimdiye çok bir ilerleme yok.
>babaanne tarafı giritli
Siktir git lan. Ülkedeki girit göçmeni olduğunu iddia eden malların sayısı sayısı mübadale döneminin girit nüfusunun 20 katı neredeyse.
amerikanlarda ciddi bir zeka geriliği var user. liberal demokratlar kendini solcu sanıyor. düz dünyaya ve aşı yaptırmamaya inanan çok geniş bir kitle var, sadece örnek olarak veriyorum bunu. amerika'daki tech şirketleri, klanlaşmış hintli ve çinlilerle dolu. kendilerini politik doğruculuğa hapseden şirket kültürleri seni %100 sahte bir yaşama ve çevreye itiyor. iş güvencesi yok. kolun kırılsa bütün birikimin gidiyor. bunlar çomçom cümleleri gibi gelse de bir yerde yaşamak ile bir yere turistik gitmek arasında %1000 fark var. abd'nin şu anki hali yaşanacak bir vaziyette değil. kapitalizm aşırı vahşileşmiş ve halk bunda bir sorun görmüyor. 1950-2000 yılları arasında kesinlikle yaşamak isterdim amerika'da, odun kesen adamın bile ev alıp 3-5 çocuk basabildiği dönemler. american dream filmlerinin gerçekten de mümkün olduğu zamanlar.
Ul*n e-devlet'in soy ağacı boku bile köküne kadar giritli gösteriyor babaannemin sülalesini. Ki bu bilgiler, o uygulamadan önce soy takıntılı akrabaların işsiz uğraşları sonucu zaten açığa çıkmıştı.
The OA dizisini izliyorum, basroldeki Brit Marling dizide cok güzel gözüküyor ama internetteki buldugum fotograflar da pek birseye benzetemedim.
E kanıtla o zaman. Size kalsa ülkenin yarısı girit, yarısı da selanik göçmeni çıkıyo mq.
baştan sona BOŞ yapmışsın amQ. londrada bulacağın şey pek farklı olmayacak dünya bu işine gelirse özellikle batı bu. ABD=dünya=batı=ABD
ne mal adamlarsınız amk, sike sürülecek akıl yok sizde.
bu insan piÇi niye boya vs bu kadar takıntılı? bu oRRRRosbu çocukları gerçektenTe sosyal 1 hayvan 1 gram fazlası değiller olamazlarda aQ
2 ay içinde temelli olarak Çomaristan'ı terkediyorum. Vatandaşlığı aldıktan sonra ismimi ve soyadım dahil değiştirip bu aşağılık coğrafya ile kendimi tamamen koparacağım.
z değilse h*Yırlı olsun breMın. /tr/ye bile uğrama
Bunlar ve çomarlar arasında seçim yapmak diye bir zorunluluk olamaz. En iyi anadolulu asimile olmuş benliğini yitirmiş anadoluludur.
yolculuk nereye an*n? iş mi okul mu?
en sağdaki orospunun çoraplı ayaklarını ve götünü koklamak isterdim doğrusu
Sa beyler
>cursedimages.jpg
Bir insan neden amerika varken avrupaya göçer anlamıyorum. Avrupa'da doğup büyümüş olsan bile nesiller boyunca yerliler için daima "yabancı türk göçmen" olarak kalacaksın. ABD ise zaten binbir türlü spic hintli asyalı vesairden oluştuğu için isteseler de sana öyle bir ayrımcılık yapamazlar, vatandaşlık aldığın an Amerikalısındır.
kimse bir yere göçmüyor amk /tr/de o kualifikasyonlara sahip kimse yok. liseliler gene zihinlerini coşturuyor.
>IT sektörü dışında bir sektörde ABD'ye gitmek.
Amerika filmlerdeki amerika değil user. İşçi hakkı olmayan, her an deport edilme ihtimalin olan bir ülkeye neden gidesin?
IT sektörü için de gidilmez. Çevrende çing çong konuşan, derisi köri kokan gruplaşmalar istemiyorsan gitmezsin. Ortalama beyaz amerikan da seni çevrene almaz. Türkler desen abd'ye yerleşmiş türklerin önemli çoğunluğu f*thullahçı.
>Ortalama beyaz amerikan da seni çevrene almaz. Türkler desen abd'ye yerleşmiş türklerin önemli çoğunluğu f*thullahçı.
Jow Forums overdose.
Gerçekler konuşuluyor burada user. İlginç bir şekilde zenciler, türklerin en iyi anlaştığı grupların başında geliyor. Adeta bir bro edasıyla davranıyorlar.
Fethullah kısmı da doğru. Yeşil kuşağın çoğu İngiltere ve ABD'de yetiştirildi nesillerce.
Boktenli değilsen, at hırsızı sakalların yoksa her yerde kabul görüyorsun user. Pasaport polisi bile pasaporttaki islam hilalini görmesine rağmen boktenli olmadığın sürece "neden geldin" sorusuna "turistik" cevabıyla yetiniyor. Boktenli arkadaşlarımın hepsine en az 10 dakika soru soruyorlar incik cıncık bütün detayıyla.
Amerikalı b*yazlar Avrupalı b*yazlardan bin kat daha çok ırkçı, hani git dünyayı gez demiyorum ama biraz burayı oku.
niye sildin ki bunu.
>Boktenli değilsen,
Ama user, boktenliyim gerçekten, amk kendi ülkemde beni suriyeli zanneden var.
üçüncü sınıf insan olmaya mahkumsun ve bunu hakediyorsun mk surisi
AHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHA. Yurtdışına çıktığında sürekli polis tarafından kenara çekilmeye, pasaport sırasında yarım saat beklemeye hazır ol :DDD
Üzüldüm user, dünyada boktenlilere karşı felaket önyargı var ne yazık ki. ABD'de phd yapan biri boktenli biri gavur tohumu görünümlü iki türk arkadaşımın yaşadığı tecrübeler bambaşka.
Suriyeliler t*rklerden daha beyaz amk.
underage t*Rk PİÇleri gene güzel Z kasıyor yurt dışı derken REİS(PBUH) sizi askere yollayıp umumi tuvalete çevirmesin :DD
Bu ama ironik olmayan bir şekilde, Levent kıyısı tarafındaki alawiteler An*dolulardan daha Avrupai.
tamam sakin ol suri, kimsenin sana bi şey dediği yok :d
Bunu hakedecek ne yaptım?