/rog/

Firul nostru
Ediția româno-moldovenească

old:

Attached: q32tq23t.jpg (446x600, 65K)

>/rog/
>nu /ro/
Poponari noi

asta e un general crestin-ortodox paganu dracului

Rahat.

HELLO :-)

O pula

Este cineva din Sibiu aici?

Do Romanians dislike Russians more than Hungarians?

Post pula

Attached: 659b6f0dc305bae590d67105ca7d3b2a.jpg (451x659, 44K)

Cred că o să vizitez Romania cândva, am o fostă colegă care învață în Sibiu. Interesant dacă și în viață sunteți așa agresivi ca pe Jow Forums

Mai bine puneam un asterisc: de obicei sunt rusii si hoholii din Basarabia care isi intorc nasul cand vin aici. Am avut de lucru cu cativa si abea stiu romaneste, si se poarta ca niste ne-educati.

Da.

Yes. I actually like magyars.

Si eu am o moldoveanca de pe la voi la facultate. E draguta, aveti fete ok.

Attached: e.png (1049x1057, 1.18M)

musulmanii afara va rog

Nepoliticos.

Majoritatea cred că vorbesc limba moldovenească. Sau maldovă, am uitat cum își numesc dialectul dobitocii aceștia.

Attached: Romania.png (708x540, 476K)

Si cu fete de genul asta.

Attached: 1555661562915.jpg (1439x1730, 1.09M)

Nu m-am exprimat corect, o fostă colegă din școală învață în Sibiu. Apropo, ce părere aveți despre moldovencele care vin la voi?

comfy

Wow

Attached: malldova.png (1559x904, 441K)

Sunt ok. Bea mai mult ca majoritatea colegilor mei, e politicoasa si nu are "figuri".

Creativ nume. Trebuie sa-si schimbe echipa de PR.

musulmani i nënes tënde

cu nasul pe sus

România, acasă. Sau cel puțin era până am futu eu tot

Au pula mare

Acesta este epicentrul oamenilor "contemporani" la noi. Voi îi numiți cocălari dacă nu mă greșesc. Ăștia în haine la modă, care consumă alcool și se fut la stînga și la dreapta.

Vaffanculo rumeno di merda

ecco il zingaro

Il mostro di Brăila

Mai rau decat fetele de la sat care au venit in Bucuresti sau alt oras mare, nu exista. Alea isi iau "basini" in cap si au gura mare, futu-le-n pizda de jigodii.

Attached: 1439660774450-1.jpg (557x800, 32K)

Am venit pe Jow Forums să văd ce și cum gândesc tinerii din SUA, am avut în planuri să stau doar pe random, am terminat luat în râs de românași care nu știu de ce invidiază Moldova. Nice. Mă duc să trag o țigară.

il galazzeno imbecille signore e signori

>invidiaza Moldova
Cum spui tu, nu stiu daca noi ne-am exprimat corect, dar defapt voi ne invidiati pe noi. Du-te si nu te mai intoarce.

nu o sa-ti placa site-ul asta daca te-a deranjat ce ti-a zis lumea aici

fă sex

>Am venit pe Jow Forums să văd ce și cum gândesc tinerii din SUA
lol
Daca te iei dupa Jow Forums, faci o mare greseala

Is that Italian for Galați or is it a real word

Nu generaliza, eu am spus ce impresie mi-am făcut. Eu personal nu invidiez românii, cum am mai zis în posturile trecute

Nu că mă deranjează, mai degrabă îmi pare rău că românii nu au așa atitudine bună față de moldoveni

soul

>nu invidiez romanii
Foarte bine, un asistat social in minus pentru noi.

Attached: cheers m8.gif (348x323, 2.32M)

nu mă l-am inventat io acuma

Attached: 1550067352902.gif (511x512, 105K)

Noi ne uram intre noi si nu iubim pe nimeni

>el nu a văzut Invidia de Planeta Moldova
Unii chiar trăiesc cu iluzia asta
Nu cumva crezi că ceea ce vezi pe Jow Forums reprezintă oamenii de rând?

BrăilANUS din Brăila se crede amuzant, vad...

Luînd în considerație că pe forumuri anonime găsești cea mai sinceră opinie, reprezintă ceea ce gândesc oamenii de rând.

am crezut că viața mea e o tragedie, dar dupaia am realizat că e defapt o comedie
trăim într-o societate

Attached: 1555928219655.jpg (500x500, 43K)

>oamenii de rand
Mai gandeste-te putin, Samuel.

>Jow Forums reprezintă ce cred oamenii de rând
mare yikes de la mine frate

>Luînd în considerație că pe forumuri anonime găsești cea mai sinceră opinie, reprezintă ceea ce gândesc oamenii de rând.
Dacă era așa, toți americanii de rând sunt mexicani care vor să fie albi, toți francezii de rând sunt africani care vor să omoare albi, toți germanii de rând sunt turci și toți finlandezii sunt homosexuali. Cei care postează pe 4ceaun su sunt normali de loc.

>oamenii de rand

Attached: 1547486482104.jpg (438x423, 65K)

Attached: FB_IMG_1555181843942.jpg (714x767, 59K)

*nu sunt

Ce, nu? Ai putea să-mi spui în față ceea ce ai putea spune cu ușurință pe forum anonim? Cînd știi că nimeni nu te știe, nu te mai gândești la norme sociale sau educație.

E clar ca esti ceva fagot nou.

Attached: 1556447349146.jpg (1080x1080, 101K)

Sorry, sunt prima zi aici și nu știu ce se întâmplă aici la voi. Presupun că mai bine o să stau în read-only pe random câteva luni ca să înțeleg mai bine tradițiile de aici.

site-ul asta tinde sa atraga oamenii anormali

Attached: 1554741675065.png (800x528, 676K)

cine este acest drac al slobozului

Pe urma te miri se ce loldovenii sunt considerati prosti, lurk more

Chiar ești nou pe site-ul asta. Oamenii de rând nu vin aici. Mai ales românii de rând, care nu știu sa folosească decât facebook.

Bai, dute pe forumuri despre pescuit cu burdanosi 35+ ani

Nu stiu, le iau de pe /s/. Au un thread plin cu femei thicc.

>inb4 drac al slobozului
kek

logica ta are sens dar Jow Forums nu e populat de Gheorghe ăla însurat și cu copchii cu care îți dai bună dimineața în drum spre aprozar, mai ales Jow Forums

Si mai ales daca vrea sa lurkuie /b/. Acolo e o groapa plina de degenerati care isi posteaza prietenele ca altii sa-si dea la laba.

Iarta-l, lasa sa se deprinda cu 4barbe, speram ca nu va deveni toxic

Imaginează-ți ducându-te pe Jow Forums și crezând că o să întâlnești oameni sănătoși la cap.

Aici postează literalmente teroriști islamiști care sunt urmăriți de de serviciile secrete.

Apropo, sunt moldovean dar am piele smolită, dacă aș merge pe stradă în România, oamenii ar crede că sunt țigan?

probabil, suntem un popor de optimisti

mă nush cum e /b/ zilele astea că n-am mai fost demult, dar prima oara când am intrat pe Jow Forums in 2012 acolo am lurkuit cateva luni până am început să stau pe alte boards

Ai fi cel mai alb om din Ardeal dacă te-ai duce acolo.

Nu tu pur si simplu esti roman xu sange balkanic.Moldoveni nu exista

Eu nu cred ca esti tigan decat daca vii la mine si incepi propozitia cu "Boss" si adaugi undeva "manca-ti-as". Dar daca esti foarte inchis la culoare, gen piele de culoarea cacatului, atunci esti automat o cioara.

Cei trei de 6 al adevarului.

Attached: 1443018359734-1.jpg (400x390, 61K)

>sunt moldovean dar am piele smolită
mios dios, Adrian Corduneanu, Stefan cel Mare al Moldovei...
ai si maceta din intamplare?

la tara au mai ramas numai oameni batrani si ciori
la oras sunt oamenii mai albi

vino în Italia și te crede lumea localnic

AHH RUMENO DI MERDA, PADANIA IS WHITE, VA FANCULLOOOOO

Eu mai intai i-am dat cu /sci/ ca mi-a aratat un prieten threadurile legate de medicina, apoi am venit pe mizerii gen /b/ si Jow Forums.

E si putin de adevar aici. Eu stau intr-o suburbie a Timisoarei. Rar vezi oameni cu piele mai inchisa la culoare, majoritatea isi fac casa aici pentru a avea o viata chill si sa scape de orasul ala imputit.

ai grija Giovanni, teronni sunt cei mai de treaba Italieni

Attached: 1504579593427.jpg (1242x831, 102K)

Attached: 1504566931058.jpg (1244x831, 95K)

Ai bronz de taran ce lucreaza la camp ? Tin minte ca era la moda bronzul cand eram borac prin 2005

sunt mai albi dar asta pentru că nu prea se duc la mare ca ăștia din sud
chiar sunt mai simpatici terroni, îmi amintesc de români

Am observat deja, cel mai mare rofl care l-am prins aici. Postează o poză cu prietena/soția sa, cineva îi spune că acuș dă drumul și mai cere, și el cu ceva de genul "yeah, I'm so proud of her, here you have some more" mai trimite

Ionuț "Giovanni" Mocanu de la Brăila, a true roman legionnaire returning home

>borac
De unde esti

Inainte era mai ok, acum e plin de thread-uri de genul ala si mai sunt unele rasiste rau de tot, dar amuzante in mare parte. Mai bine stai pe /gif/ sa te uiti la rekt sau ylyl, poate iti place.

Bucuresti. Am copilarit in Sectorul 1 cu alti distrusi ca mine

>chiar sunt mai simpatici terroni, îmi amintesc de români
Bazat și roșupastilat

Attached: italiano.jpg (1200x900, 339K)

fratele meu

Attached: WE.jpg (1280x806, 176K)

Da, chiar arata ca niste baieti ce conduc un BMW de prin '90

ce aveti ma cu brailenii?

Attached: 1520908785287s.jpg (125x125, 3K)

Pielea la mine e de genul pic related. E piele de țigan sau nu?

Attached: images.jpg (183x275, 11K)

Eu sunt pur Dacian. Ce Roman legionnaire ? Nu stiu despre ce vorbiti

Nimic, prietenul meu cel mai bun din copilarie era din Brăila

îs gălățeni geloși că nu au KFC

Cam e.

Da coaie, esti tigan de tigan. E timpul sa te duci la cersit in Franta.

E piele de om muncitor de la tara.

Am păr pe falangele degetelor de la picioare, sunt maimuță?

based

Attached: a36t3om.jpg (600x600, 47K)