Firul nostru
Ediția purității rasiale
Vechi:
Firul nostru
Ediția purității rasiale
Vechi:
>/rog/ nu /ro/ din nou
Poponar nou
Gaura ta e ca o gogoasa
Iara noi
/ro/=fir pagan
/rog/=fir crestin-ortodox
Ma-ta-i pagana
Si oricum de ce ai facut fir cand suntem numai doi ratati fara servici
trei* ratati fara servici
sclavi maronii ai evreilor.
Rasa superioara dacica este pagana.
t. tigan penticostal de la Suceava
pamantul asta nu va ramane niciodata fara flacai viteji care vor apara firul
ba /rog/. care a fost ultima chestie scumpa achizitionata? (scumpa = mai mult de 500 de euro) Si sa-mi lasati aici adresele voastre, pls.
Maica-ta, m-a costat 2 milioane de lei o noapte
Tu vrei sa ne dam interval si nu stii cum sa ceri? Vezi ca am terminat sef de promotie la Gypsy seals si am o gramada de furturi confirmate, curva mica ce esti.
nu am vazut 500 de euro in viata mea
Stai ca vine Patricia imediat si ne salveaza
>si ne salveaza
cum?
Cred ca imi sterg colectia de cururi pana la urma. Vreti dump sau nu?
Spiritul moldovean
cati clujeni(sa ma ierte Allah ca am rostit acest cuvant) ati batut azi tovarasi?
Creste IQ-ul mediu al firului peste 85 cu genele rusesti
Numa 5
>bati clujeni
De ce? Cei mai educati si calmi romani pe care i-am intalnit. (Am fost si eu o data la cacatul ala de Untold, nu am fost decat o data acolo)
oltean bronzat detectat
baga frate
sunt pregatit
Ok.
Clujenii sunt Baieti Soia certificati
>baietii soia
Mai bine decat olteni
Daca sunt Clujean si imi bat pula singur merge?
Vreau si eu sa fiu un urs de plus.
buna poza
Asta-i poza mea de suflet. Ce i-as rupe pizda stimabilei domnisoare.
Oltenii sunt literalmente Daco-Romani cu spirit de lupta, arta si inginerie. Ei sunt opusul soiei, si se nasc barbati.
Dumping...
>se nasc barbati
>spirit de lupta
>arta
>inginerie
Imi si imaginez un BMW cu numere OT 01 DOI cu un baietas cu un bronz de la mama natura si ochelari bay ran si haine fake
Annexăteare moldăvul et fare magna dacia quando?
de ce nu au Daco-Romani veceuri?
>tfw cand nu te-ai nascut un unicorn roz din plus
FMM VIATA
care e echivalentul lui Chad in romana?
votez Alin
multo recento fratelo mio
Pentru ca e mai romanesc sa te caci in natura
Sunt bronzati pentru ca se trag din Mediteraneana, unde au fost create primele civilzatii. Si la randul nostru, civilizatia romaneasca s-a nascut in Oltenia. Noi ne tragem de la Turnu-Severin, fondat de olteanul-roman Iustinianu.
Si ultima ca nu mai am chef. Gata cu cururile, le sterg.
Bogdan
Radu, sau Andrei
Alfredo
Da ma, si noi plebii din Transilvania? Albi complet, rasa superioara. Ignorand tiganii.
Sunteti niste sparti. Voi nu stiti ca acum e la moda sa pui copilului ceva nume latino? Mateo sau Andreas.
cum atragem diaspora in fir ca ieri?
>Transilvania
>Albi
Haide acuma...
Singurii albi in tara asta sunt maramuresenii si sasii
e prea devereme. Inca spala veceuri
Plm, mai au doua lazi si vin.
Suntem mai albi ca restul tarii.
pentru ca taurul oltean e destul de inteligent si rosupastilat ca sa isi dea seama de trucurile evreiesti
Si tot aratati ca niste manleti cu paru negru si capete rotunde
Crezi ca n-am fost in Ardeal?
>Ardeal
Plm, da-l in pula de ardeal.
Banatu-i fruncea.
Stati asa ca am sa fac un desen cu aia care tineau steaguri
O sa va sparg pe toti
Masina, 9 bastoane, plm
unde-i bucuresteanul care crede neironic ca tiganii sunt numai 3% din populatia tarii?
Eu sunt bucurestean, si cred neironic ca tiganii sunt 99% din populatia tarii (toti in afara Bucurestiului)
Oltenii sunt tigano-turci
Transilvania e de fapt singura regiune alba din tara
Apare procentul de tigani cel mai mare pentru ca pana si tiganii de acolo sunt mai inteligenti si nu se declara romani ca in restul tarii
>timis 2-3%
Sunt multumit.
gata boss sunt aici, eram la furat ceasuri pân metrou da a venit colegu de la schimbu 2
Merge treaba la cules de portofel?
mă nu mai e ce a fost odată, ne fac concurență marocanii și tunisienii ăia dăi dreacu
bine că am votat salvini să îi dea în pula mea afară de unde au venit
a fost careva prin Calarasi sa vada cume e treaba pe acolo?
tiganii sunt oficial numai 3-4% din populatie la mine in judet si tot parca sunt peste tot
>Haulio boss, da io-s român, mânca-ț-aș!
>sunt rrom
>adica tigan roman
>deci roman
Erau pe proxy geniule. Majoritatea românilor lucrează cât 3 pe un salariu de 70% max. N-au aia timp să posteze pe net, mai ales un site căcat de autist obscur ca asta. Tot cei care spun că îs în Germania și Franța pe salarii exorbitante mint cum iau o gură de aer. În plm la mine la spa se vorbește pe limbi străine stricate da' toată lumea-i cu o mașină de 2k eur cu număr de înmatriculare din județele vecine. Ce pizda mătii e toată lumea în concediu tot anu sau e larp? La fel la mall. Asta-i de vreo 3 ani de zile.
Nu-s el. Deacord cu proxy, in special cel leton. Doar nu pleci de aici intr-o groapa de cacat si mai mare.
letonu e proxy dar irlandezu părea legit
Ce masini aveti, poponarilor?
DACIA
nu e adevarat
Shaun O'Braeile era prietenul meu
Bazat, pacat ca nu mai fac motoarele de 1.6
Peugeot
un ford focus 2 facelift din 2009, 1.6 benzina
cumparata la plesneala de pe autovit cand am luat permisul, ma pricep la masini ca tiganul la literatura
>ma pricep la masini ca tiganul la literatura
Nici mie nu mi-au starnit vreun interes. Nu stiu ce plm e asa de misto sa vorbesti despre bujii, motoare si bai de ulei.
aici in Bucovina chiar is putini tigani
Sigisoara e plina de tigani, si majoritatea sudului transilvaniei,
Sibiu tot tigani, cand mergeam prin centru ma simteam ca un Chad, desi is doar 184 eram mai inalt decat toti aia, nu mai zic de tata care e 192, aici in Suceava sunt si femei mai inalte ca mine
am vazut si un nigger cu una alba intr un muzeu, trist
Am trecut printr un oras, parca Blaj, era 90% tigani
Am locuit 2 ani in Timisoara, tigani dar nu asa multi, sunt Croati foarte ok acolo
Doar N transilvaniei si Oradea is "albe"
Oh dar jantele! Ai uitat ce e mai important
Timisoara are doua zone care colcaie a tigani dar in rest e chill. Bine ca nu prea ies ei de pe acolo si mai mult se fura unul pe altul.
>jantele
A trebuit sa caut pe gugle sa vad ce-s alea.
In 2005-2007 am locuit acolo, era ok, linistit, curat, oameni prietenosi si verile nu erau asa "umede" ca aici
Aer uscat, nu transpiri asa repede
Desi am vazut cum o ars iarba la cativa metri de blocul meu, pompieri, fum
o fost fain
opel astra
Nu stiu cat de multi olteni erau pe atunci aici, dar nu mai e nici asa de linistit si nici curat. Oamenii prietenosi, asa si asa.
am crezut ca esti pe moped sau scuter ca toti fratii nosti italieni
italienii de la 16 ani merg cu scooteru dar pe mine nu mă lăsa mama că e periculos, am început direct cu mașina la 18 ani
am fost doar de 3 ori pe motocicletă în toată viața mea
Mi-a luat 20 de mii de ore in photoshop
Dezbate-ti
absolut BAZAT
cringe si albastrupastilat
unde e banatul si maramures? Ei sunt fruncea
dobrogeanul de ce nu e maroniu?
credeam ca sunt turci
Coloratu e greu
Nu stiu nici un Banatean faimos si nu stiu ce stereotip au banatenii
>Loltenia
>Muntenia
Ahahahaha
la fel de aroganti ca ardelenii dar mult mai putin enervanti
basically
romani cu impresii germanice. Mai intregi la cap pentru ca nu au avut de a face cu ungurii. Viena este capitala lor.
Unde plm e banatul?
>ce stereotip
Ne credem mai presus decat restul romanilor, deci suntem enervanti rau de tot. In special cei care nu au facultate si se plang intr-una de politica, ala e banateanul care trebuie impuscat pe loc. (Pentru ca doar asta stie sa faca) In rest suntem chill, poate ca suntem si mai ostili din cauza ca ne-au invadat oltenii.
Nu murii
in Transilvania
toti timisoreni ii invidiaza pe clujeni
>ne-au invadat oltenii.
tragic. Doamne ferste. Macar in bucuresti au venit moldovenii care pot fi amuzanti si au femei bune.