Tačkasto izdanje
/ex-yu/
Other urls found in this thread:
Doruchkach
Kaficach
Trovach
Oj nitare neka neka
Ovo sam inache ja, pripremio sam si i lubrikantich da se izdrkam nakon pohoda u vip. Poslije toga se zovu neke kurve
How do you guys feel about the Balkan wars? Some of you must have been born before or during them.
I killed serves, I was in the police at the time and fought on Velebit mountain. Splitting open a serv head with my fal best day of my life
I was on a hillside above Dubrovnik with 5 other guys overlooking Trebinje and Goli vrh. Orcs had a technique of lighting fires in 5 to 10 different spots and retreating to their outpost. They also made cardboard targets to bait us into shooting at them which is how one of us almost died to their machine gun. So after 2 weeks of their screaming of fucking Ustasha mothers and drinking like animals all night we figured out where their hideout on the mountain is and called a tank to take them out. After half an hour a broadcast on Radio Trebinje informed that Ustashe killed their fighters
reko sam da necu da gutam
>drinking like animals
Frf većina ih je takva bila, zato ih je i malo bolje organizirano lovačko društvo sjebalo
youtu.be
>Ovi bumeri postiraju sad ovde
d=U=ć d=U=ć d=U=ć d=U=ć d=U=ć d=U=ć
larp
samo traktor srbina spašava brm brm hahahah
em di em ej
Dođi mala mora se
da krcamo orase
>opet se zumeri svadaju o ratu tijekom kojeg nisu bili zivi
sjecam se i ja kad mi je bilo 15 godina
bazirani boris bazatic
lep
>rat
s tim pričama se bave samo jazavci koji nemaju ni 100 eura na računu, za to vrijeme ja kao bazirani predstavik više srednje klase uživam u svemu što pokojna jugoslavija nudi :)
Duplici i zovem kurvu i trošim zadnje pare
siguran sam da je sve to istina redditspacerko
Ufff dobro je, budem idući mjesec kad sjedne plata
*pogledam iznos na tvom tekućem računu*
haha...
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
>pogledam tvoj redditspace
haha...
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
t. mama i tata su mi imućni
fakat su anđeli
dobro je momki, šta ste se toliko uznemirili :)
rado bi se nastavio družit s vama, ali moram ići nešto pojest pa onda za Beograd u provod kod braće Srba
ćao :*
Moj domovinski rat larp nije ovako jadan bio kao tvoj