miris kafe i njene kose izdanje
/ex-yu/
Other urls found in this thread:
youtube.com
youtube.com
b92.net
dl5.volafile(TOCKA)net
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
twitter.com
upravo ću raditi kolokvijum, poželite mi sreću
Podsjetnik da su studenti najniži oblici života na zemlji
Srecno Janezze jebi im kevu
t.glupavko
nije mi dalo postati baca error
Bravo kralju, jel to moć opažanja i zaključivanja koju vas uče na feru?
Da nema studenata svi bi realno bili priglupi shljakeri i zhivili u pechinama, eto toliko o tome. Pametnome dosta!!!
Studenti nisu origlupi nego glupi ko kurac samo tripuju da nisu, barem da su sljakeri pa vredeli bi i nesto
Ovo
t. jede slamu za 2 obroka dnevno a za rucak se razmazi sa kruhom od piljevine
Kuchu ti je projektirao arhitekt koji je STUDIRAO, auto ti je projektirao inzhenjer koji je STUDIRAO. Rekao bi pametnom dosta, ali ti to ochito nisi!!!!!! Poyyy
Oj studenti neka neka
smrdljiva vas menza čeka
Student
>zna samo usko specijalizovano sranje kojim mu ispiraju mozak na faksu
>ne zna da sagleda siru sliku
>diskutuje i dozvoljava da njegovo misljenje dovode u pitanje
>nacionalno neosvescen
Sljaker
>zna od svega po nesto
>o svemu ima snazno utemeljeno misljenje
>ne dozvoljava da mu umisljeni debili sole pamet
>nacinalno osvescen
Kucu su projektovali moj cale i moj deda i tacno ih je boleo kurac da zovu nekog debila da tu nesto premerava i pravi se pametan
Napravili su je smekerski od oka, u opustenoj ali produktivnoj radnoj atmosferi i ispalo je do jaja
>zna samo usko specijalizovano sranje kojim mu ispiraju mozak
Kek sad si opisao šljakere vani u evropi. Sjećam se kad nam je došao neki švaba popraviti određeni senzor na stroju, mi nismo smjeli jer je pod garancijom. Sad ga pitamo na tom istom stroju ali neku drugu komponentu zanimalo nas je, čovjek doslovno zna samo taj svoj senzor i to od a do ž ovo ostalo nema pojma. Kretenko je samo zadužen za tu jednu komponentu, a ovo ostalo njega ne zanima niti zna išta o tome
IMA MUDA
Srbi mu nece to prostiti!
Buraz to ti je zato sto je sljaker naucen da radi efikasno
Zna da kad bi nabavljao milion komponenti umesto jedne proverene koju uzima na kolicinu, to bi izaslo i skupo a mozda bi i omanulo.
Jebiga vi studenti ne znate ni sta je supply chain i standardizacija u radu
bazirani tanjurko ne zna ni chitati kako se spada tresem svojom glavom familijo
Ufffff nije bojana laban pusenje ali će poslužiti
dl3.volafile(TOCHKA.)org/get/CUDlup4KtHvhy/Crnogorka%20Pusenje.mp4
v temačni, mrki prihodnosti 21. stoletja obstaja samo računalnik in moja soba
Znaš janez ja tebe niš ne razmem da budem potpuno načist s tebi
Ja sad kad bih govorio a propo onoga sto si ti rekao i nadovezivao se, nikad ne bi doslo na red ono sto ja hocu da kazem i ne bih mogao da poentiram
Ti famozni 'reptili', koje nespretno spominje Icke, pa ga stoga i Marko Francišković smatra mutnim u takvoj priči, daju se dobro iščitati i pojmiti iz knjige našeg zagrebačkog spiritualnog istraživača Tomislava Budaka: "Transformacija karmičkih obrazaca, knjiga druga" , koja se bavi kolektivnim ograničavajućim faktorima. U toj knjizi poglavlje s nazivom "Matrica" pojašnjava dotične 'reptile' kroz detaljnu i složenu priču kako su bića s nižeg astrala (demoni/ džinovi/ arkoni) lišena mogućnosti materijalne inkarnacije (imaju samo energetsko tijelo, kao duhovi), pa izuzetno teže iskustvima tjelesnosti te nastoje prodrijeti u materijalizirana bića u situacijama stresa i traume, kada su im energetska tijela oslabljena (niže frekvencije) i moguće ih je lako mentalno, emotivno i energetski penetrirati i tako im nametnuti svoje misli, emocije, porive, re/akcije ... doslovno se izživljavati kroz njih. Neke rase humanoidnih bića podložnije su utjecaju s tog nižeg astrala (zone između dvije kreacije), a jednu specifičnu humanoidnu rasu visoke inteligencije, ali bez empatije i morala, demoni s nižeg astrala koriste kao svoje "korisne idiote". To su ti 'ljudi'(psihopati) koji zlomanipuliraju svijetom s vrha vidljive piramide. Dotična rasa jest reptilskih karakteristika, koje ponekad "iskrsnu" ili dominiraju, pa se nastoji križanjem s ostalim humanoidnim rasama održavati u dovoljno prikrivenom stanju - zato kraljevske obitelji ponekad prime u svoje okrilje i 'obične plebejke'. Ne zbog ljubavi.
Kod mnogih "teoretičara zavjera" vidim kako pri pojašnjavanju cijelog tog zapletaja matrixa u kojem je zapela naša planeta, od 'sotone' koji vlada ovim materijalnim svijetom pa do konkretnih političkih, vjerskih, psiholoških, tehnoloških manipulcija nedostaje upravo ta bitna karika : prijelaz od 'sotone' ka čovjeku i tumčenje što se to konkretno događa u ljudima da padaju pod takav negativan utjecaj.
ovaj crni andjeo me u srce dira ;_;
youtube.com
tudi jaz si želim znati tekoče hrvaško in ne preizpraševati sleherne besede posebej ko poskusim govoriti slednji jezik
Imao si priliku dati objektivan i neutralan pogled na temu, ali si je propustio.
>
Zašto Slovenci i Srbi na zastavi dobe tamno plavu boju a mi crvati ovu neku razvodnjenu, boležljivu?
zato što su hrvati razvodnjeni i boležljivi
tudjman koristio default paletu.
inace je na zastavi crne gore isto razvodnjena bila pava, ili kako oni to zovu 'plavetna'
Jer mi smo potpuno drukčiji od drugih
youtube.com
>Ustaše trpaju japanske Srbe u voz za Jasenovac kolorizovano
nije sloba kriv
mi smo govna
HAHAHAHAHAHAHAHAHA ovo mora da su one smrdske ljepotice o kojima sam slushao toliko puno. Fakat ste orci
dl5.volafile(TOCKA)net
>Nis
tamo su shopovi (bugari)
Kapucinach
...
Vriss
Lapotach
dobra mema
Hrvati opet guzobolišu ljudi moji jel ovo realno
mislim da sulikovi nes pomjesali
ovaj srb izgleda ko t.albanac
Ubio bi za jednu takvu
>24
dzast
E bazuar dhe kokërrkuqe
ooo ta qivsa none!
šta xD
shiptari iz sjene dolaze po mene
koji faks ste upisali
koolko je leppa jebem ti sunce
jebologiju kod tvoje stare
>Srbi nas mrze jer smo bijelci, za razliku od njih.
t. ljubomorko baushtelko
i-izbrisi ovo necace
najbolji faks u eksju (ftn)
Kakav lijepi par
doslovno after sex selife
free nudes online ove desno
politički kompas
Uffff ko je ova kjutara
To je Alija. U mlađim danima.
[spoiler]Aida Đapo[/spoiler]
baza
>Aida Đapo Muharemović
>Muharemović
>blogger, model i make-up artist
t. upishani ferovac
t. nije imo bodova za fer i ostao vjecno seething, ide na tvz
>STUDENTI? NA MOJEM EXYU? NEEEEEEEE
>tfw filozofski
>STUDENTI????
krinđ konac
tochim vrucu guznu vodu sa glistama za sve studente, programere, rappere i ateiste
t.
r1a haplogrupa
baza
braco hrvati aj smirite vise ovog degena na Jow Forumsu sto mnogo LARPuje
daj link
to je zagrabčanka
youtube.com
frf na studentske živote
>na Jow Forumsu
ostani tamo smrduljo
>on veruje u boga u 2019. godini
youtube.com
mozak mi je blownan
Srbi dudlate li još Rusima u koncu
uvijek
kako sam lep
>da, ja vjerujem u boga, kako ste znali?
zasto ides tamo
jer je 12 godisnji redditor
eror ju ar bend
fef
bazirano
Juce sam se sjetio one epizode Lud Zbunjen Normalan kad Izet ima potret Tita al kad niko ne gleda okrene a ono iza potret Stalina i skontam kolko je ta serija bila bazirana
Juce sam se sjetio one epizode Lud Zbunjen Normalan kad Bojana Laban ima potret Tita al kad niko ne gleda okrene a ono iza potret Stalina i skontam kolko je ta serija bila bazirana
fin sam ja mladic samo sto to cure ne vide
nisi fin estonac si brt