/ro/ - firul nostru

Ediția TAVRVL vlach.

Antecedente

Attached: F661898D-6304-4D48-B147-11F9CB73B942.jpg (960x960, 136K)

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=pIo_COX_RRo
m.youtube.com/watch?v=KHDANrb6SZQ
youtube.com/watch?v=W-naVmSq9SI
youtube.com/watch?v=JhwWhy2oNcg
vocaroo.com/i/s1M7sB4dzwvU
youtu.be/7THYi7cUVTU
twitter.com/NSFWRedditVideo

Eu in dreapta

youtube.com/watch?v=pIo_COX_RRo

test

Daria?

Mama mea moldoveanca nu a avut norocul asta sa fie insamantata de un TAVR oltean asa ca si eu sunt la fel de p*Lid...

Nu ma compara cu abominatia aia

Every Romanian woman should be bred by a virile African man

Upvoted!

Ok

I love my sister amd I think she loves me too

De ce inca ii mai dati atentie schizofrenicului din finlanda

Un Ciad adevărat.

Tocmai acum ca l-ai pomenit o sa inceapa sa abereze si o sa se duca dracului si firul asta.

Abereaza si se duce dracului firul si fara sa fie pomenit. Omul nu are absolut nici un pic de rusine sau obraz, si tot ce vrea e sa epateze si sa ne impresioneze prin "realizarile" lui si sa ne convinga pe noi despre superioritatea lui, si nu o sa se opreasca daca ii tot dam atentie.

Attached: Carpathian-Sheepdog-2.jpg (300x350, 45K)

>el nu a realizat pana acum ca "finlandezul" minte
>el nu a realizat pana acum ca "finlandezul" e somer
>el nu a realizat pana acum ca "finlandezul" a fost BTFO cu postarea din firul trecut
>el nu a realizat pana acum ca "finlandezul" este defapt pe proxy

Attached: now let me tell you something, sport.jpg (314x295, 24K)

Am realizat toate astea acum mult timp, inainte sa fie /ro/. E un obsedat de pe Jow Forums, Jow Forums si /his/ si, ca toti diaspora, cauta sa se simta mandru despre natia de provenienta, dar cand s-a intalnit cu romanii adevarati si eu l-au renegat, a intrat in colaps mintal.

Nu-i diasporă. E în România.

Dovezi? As crede ca e Bucurestean soios sau Clujean avand invedere ca baga romgleza la greu, dar in acelas timp nu stie sa vorbeasca romaneste la fel de bine ca un nativ.

>in acelas timp nu stie sa vorbeasca romaneste la fel de bine ca un nativ.
Normal ca e incapabil sa se exprime daca e un prostanac cu IQ-ul cat temperatura camerei care incearca sa impresioneze niste postaci anonimi pe patrucian.

E Nihil Sine Deo, corcitură bozgoro-țigano-românescă din Carei. Dă pe 4plebs pe arhiva de Jow Forums cu Nihil, Hohenzolleri, cumani, etc și o să vezi cacapostatul identic începănd din 2015.

Nu stiu, Nihil e mai pasiv patetic, in timp ce Pekka e agresiv patetic.

e rusnac. cine zice "ce aiuresti" aici
m.youtube.com/watch?v=KHDANrb6SZQ

De ce avem asa multi posteri cu tulburari mintale care cacatposteaza excesiv?

chec

Daca e rusnac sau moldovean asata e si mai patetic, avand in vedere ca aparent uraste basarabenii.

Cine mai e tulburat in afara de Pekka? Eventual ala care spammeaza toate firele cu Darius.

Americanii pun chimicale in Borsec ca sa ne inebuneasca

Attached: 1557870605139.jpg (600x315, 18K)

Nihil, Zalmoxis, Radu (Moldoveanul), secuiul de 40 de ani care e obsedat de transsexuali daca il consideri roman.

>acesti curfrustrati inca mai abereaza despre mine

muriti de ciuda, rromilor

Attached: grin.jpg (390x310, 34K)

Că-i deja frustrat de ani de zile. Nu vezi Nihil pe Jow Forums numai dacă faci fir /ro/ și o să apare ceva ratat cu memeflagu având chiar “meltdown” de tip autistic că trebe șters imediat că-i Jow Forums. De întrebi că-i Nihil, nu nu nu el a plecat de cauza jidano-bozgorilor etc. E la fel de agresiv și infantil, caracterul Nihil era numai un experiment de a primi validare ca și un expert.

Imi place cum vezi un cuvant sau termen folosit cand se vorbeste despre tine si il copiezi si il folosesti impotriva celor care vorbesc despre tine
Ca un papagal, ce sa mai

>postacii cu steag rromanesc cand se vad in oglinda

Attached: roman.jpg (295x403, 15K)

Mai e unul care-i din Rep Moldova și e neet virgin. Stă în zona Iașiului la rude.

si vice versa cand ai copiat oftica-te

Nu stiu, Nihil posta orecum altfel. Sunt amandoi la acelasi nivel de boala mintala, dar Pekka e diferit. Oricum, cred ca e vrema sa nu mai vorbim despre asta.

Manelele sunt in mod obiectiv cel mai bazat gen muzical tocmai pentru ca sunt compuse in mod ironic si ii frustreaza pe fraieri youtube.com/watch?v=W-naVmSq9SI

Popoare germanice au stat pe teritoriul româniei cam 300 de ani, mai mult decât colonizarea romana. De ce nu exista nici macar un singur cuvant din limbile acestor germanici (goti și gepizi) in limba romana? Comparativ avem cuvinte de la cumani.

Manelele nu l-au salvat pe Dragnea :(

bazat

Nu exista nici macar un toponim de origine romană in românia. Explicati cum toate orasele și satele din țară au denumiri de la slavi și unguri. Comparativ până și Germania are toponime romane (Köln, Augsburg, Regensburg, Trier, altele)

corect youtube.com/watch?v=JhwWhy2oNcg

Toata lumea uraste basinabenii.

nemtii sunt roboti ai aparatului evreiesc de razboi si vor sa anihileze europa. trebuie stersi de pe fata istoria

Du-te-n piza ma-tii

Attached: hqdefault (2).jpg (480x360, 12K)

trebuie stersi de pe fata pamantului si din istorie*

Cat am fost in alte tari nu am vazut niciodata un produs romanesc pe piata. Am vazut lampi de la Ikea si legume congelate produse in Ungaria, insa, si pahare Ikea produse in Bulgaria.

Mai exista asa ceva in Iasi? Credeam ca sunt singurul

Nici pe Tăriceanu.

Attached: 2267CB7B-6E77-454F-8C6F-C5321D56A467.jpg (1536x1701, 747K)

bazat

Crezi ca esti singurul pentru ca nu iesi din casa (la fel ca ceilalti neeți)

Merg la facultate in Iasi, mai e oleaca si trece un an

Daca mergi la facultate nu esti neet

cred ca vorbesti despre rromani

Ciolos va extermina neeți odată cu minoritățile

Dar Ciolos e minoritate si neet.

Attached: peterson.jpg (992x975, 113K)

crezi gresit postacule

Attached: malin-bot.jpg (800x450, 76K)

Da, dar tot incel sunt. Am incercat sa vorbesc cu o moldoveanca si imi trimitea raspunsuri de 1-2 cuvinte

Opinii?

Attached: moldovans.png (1205x827, 79K)

Ciolos e bazat si rosupastilat

De ce sunt rromanii niste turcaleti manlet maro?

Attached: rromani.png (1955x1052, 2.03M)

cum sa te cheme Dacian. doamne cat de bazat

Attached: 1548566128677.png (778x595, 810K)

Dă la asta un Xiaomi de 800ron și net apropape pe gratis și o să fie expert de toate pe ciaunu pulii.

Nu iti mai pirede vremea cu moldovencele
Bucurestencele sunt mult superioare. Cel putin erau acum 7 ani cand eram eu in facultate.

De fapt s-a intamplat invers. Rusii au venit si i-au cucat pe șoldoveni.

>Dacian
>Dar cu nume de familie ungur
Dualitatea romanului, o tara de extreme

Pai in Iasi cam astea imi sunt optiunile, nu umbla bucurestenii pe aici. Oricum imi pierd timpul ca nu stiu sa socializez cu muierile

vocaroo.com/i/s1M7sB4dzwvU

Attached: 1526842219924.png (1054x526, 46K)

daci erau si pe jumate din teritoriul bozgoresc de astazi. astfel, Ungaria este clei romanesc

Dacii nu erau multi peste Tisa. Acolo erau iliri panonici si galezi.

bis bis

Attached: ☝️😌🎶🎵.jpg (600x485, 25K)

Attached: 1557851545629.png (576x768, 748K)

Frumos

Attached: 1557663649143.png (169x246, 44K)

Bazat

si Albania e clei romanesc

>cand eram eu in facultate.

Si cand ai picat?

de ce iti tremura vocea? ai emotii?

Attached: 1551883142993.jpg (832x1000, 47K)

Canta pe tot si adauga instrumentala

>Flash

Nu am încercat încă să fac un fel de traducere și la alte părți din cântec. srry

youtu.be/7THYi7cUVTU
Hai acasa > West Virginia

>am licenta in filologie

Si de cate ori te-ai sters la cur cu ea?

Attached: batman laugh.jpg (519x600, 140K)

Problema e ca dacii nu au nici o legatura cu rromanii turcaleti de astazi care s-au inmultit pe teritoriul lor ca niste sobolani.

>Finlandezul vorbeste despre mine fara sa ii fi spus eu ceva
chec

Uitati-va la cum aratau dacii. Nu exista NICI UN RROMAN cu trasaturile astea faciale. Toti aratati ca niste armenoizi turcaleti cu nasul ascutit ca un triunghi.

Attached: dacian captive.jpg (639x1385, 629K)

Se leaga de cineva si se ia de el pana numai poate
Se mai si leaga de ceva si vorbeste desprea ea pana nu mai poate

salut reddit

>mai esti aici ca esti NEET si un ratat total cu niste "studii" de cacat

chec

Vorbesti despre tine?

Ma termina faptul ca nu il baga nimeni in seama, iar el isi tot aminteste de cate un postac pe care il pomeneste obsesiv ca un schizofrenic.
Predau romana.

cât vrei la oră să mă înveți iar română că fără autocorectu de pe telefon sunt praf

Attached: 1514999888641.jpg (657x527, 27K)

>sunt licentiat in filologie

Attached: 099.png (464x665, 238K)

*ehem*
anime

Attached: 90e9176b4c97c965ed99420c63bc40b4.jpg (885x1199, 124K)

Nu, pentru ca studiile mele m-au adus aici, in America si in multe alte locuri.

Hai ca te-am luat fraiere, nu te mai ascunde
Esti aici in fiecare zi, in fiecare ora

predai o pula lu tiganca de sora-ta.

Avem profersori care postează pe aici?
Țin minte că fostul me profesor de istorie din liceu tot era călare pe /his/ sau Jow Forums și avea shortcuturi pe desktop pentru jocuri dinalea grand strategy.

Attached: 1551729175581.jpg (555x800, 22K)

Attached: 1558278778295.png (810x1329, 908K)

>Țin minte că fostul me profesor de istorie din liceu tot era călare pe /his/ sau Jow Forums și avea shortcuturi pe desktop pentru jocuri dinalea grand strategy.
Ce varsta avea? Ce varsta ai tu?

Attached: bazat.png (544x324, 314K)

bazat si futut mintal la cap

Attached: 1551727450369.jpg (700x525, 28K)