Editia Posedatului din Finlandia
Vechi
Editia Posedatului din Finlandia
Vechi
*Ahem*
Muie Pekka
muie tie tiganule ratat
*Ahem*
Free Dragnea
If we free Dragnea, german corporations would declare war on us
He's that dangerous
>sunt oameni în firul ăsta care cred că biologia celulară stă la baza unui medic, nu fiziologia sau fiziopatologia
The absolute state of Pekkale.
Bazat si rosupastilat
This. Tăriceanu too, and give all the power to PSD-ALDE-UDMR.
Am impresia ca Pekka a fost batut de tacsu de fiecare data cand a facut ceva ce nu era sa invete STEM si acum e complexat
Ori asta ori doar a fost batut de tacsu si e complexat
*publicul erupe în aplauze*
>de tacsu
De toți.
>sunt oameni în firul ăsta
eu sunt singurul om in firul asta, subumanoizilor
De asta nu m-am dus la facultate, pentru ca iti arde nervii si te inebuneste
In schimb am pamant si muncesc la ferma
O viata mai buna si mai curata, orasenii nu pot sa supravietuiasca fara legumele mele
Bazat și țăranpastilat
infige-ti si un morcov in cur taranoiule
Nu, doar orasenii ca tine isi infig legume un cur, pentru ca sunteti spalati pe creier si facuti poponari de facultati
macar nu ma cac in gradina
>litere5.png
>a salvat poza de cel putin 5 ori ca sa fie sigur
ce prost esti
Macar am cacat sanatos si nu am hemoroizi ca tine care stai in cur pe scaun 24/7
Cum spui tu
Desenele chinezesti nu sunt sanatoase pentru creier!!
Nu imi plac anime-urile, dar fetele anime sunt dragute.
L-am văzut pe Pukke la alimentară în Brăila ieri. I-am zis ce oribil e să-l întâlnesc în persoană, dar nu am vrut să fiu bulangiu și să îl întreb ce-i un ADN sau ceva de genu.
Mi-a spus, "Oh, adică exact ce faci acum rromân subuman?"
Am fost șocat, tot ce am putut să zic e "Ce?" dar tot mă întrerupea repetând "ce?ce?ce?" în timp ce închidea și deschidea mâna în fața mea. Am plecat și mi-am văzut de cumpărăturile mele și l-am auzit cum râdea singur cât plecam. Când am ajuns la casă să plătesc l-am văzut cum încerca să plece cu 15 batoane de ROM fără să plătească.
Femeia la casă a fost foarte amabilă și profesională, și a fost gen "Domule, trebuie să plătiți pentru alea." La început tot se prefăcea că era obosit și că nu o aude dar eventual s-a întors și le-a adus la casă.
Când a luat un baton și a început să il scaneze de mai multe ori, a întrerupt-o și i-a spus să le scaneze pe toate pe rând "ca să nu fie interfețerențe electrice băi țiganco", și apoi s-a întors spre mine si mi-a făcut cu ochiul. Nici nu cred că ăla e un cuvânt. După ce a scanat fiecare baton le-a pus într-o sacoșă și a început să îi zică prețul iar el tot o întrerupea căscând foarte tare.
Braila-i fruncea cand vine vorba de memeuri
gresit
Am ras. Un brailean e succesorul spiritual al lui Caragiale.
Nu e ca si cum fiecare al treilea roman are o istorie de abuz familial. Totusi fiecare al treilea roman nu emite teoriile lui Pekka.
bazat
Worst general on Jow Forums by far.
Thanks
y-you too
Gebaseerd
rezultatele finale
1. PNL - 27%
2. PSD - 22,5%
3. USR-PLUS - 22,4%
4. PRO România - 6,6%
5. PMP - 5,7%
6. UDMR - 5,4%
7. Alții - 6,1%.
>USR aproape locu 2
OH NU NU NU NU NU NU
E vina d*asporei
Poate daca mergeam la vot, se faceau 22,6%
PSD or să-l lase pe Ponta din nou la cârmă și eventual să treacă pe filmul ăla de socialiști europeni da așa mai labouriști. Nu prea văd cum își revin fără să pară că s-au schimbat sau măcar că nu-s conduși de retardați inculpați.
ecrancap la asta
mickey mouse revine in scena politica
mi-au dat lacrimile. wtf iubesc brailenii acum
>UDMR - 5,4%
ma fut in UDMR, pizda tuturor
au fost la guvernare de 20 si ceva de ani incoace, mereu a futut orice partid si a trebuit sa faca coalitie cu cretinii aia
cat a luat George Simion
1,29%
De ce nu ma-ti votati nenorocitilor
Vadim?
Da
Daca ma votati as mai fi fost in viata
ce nume sa-mi pun la un cont?
fleasca10
PulicaFranaru69
>fleasca10
te-am doxxat
O liniște surprinzătoare.
E 11 noaptea
sunt într-un moment de gaymăr încins aici
Cate minoritati ai omorat?
cel puțin un suedez
Dacă la ora asta se culcă anumite personaje, atunci această ora este una favorabilă.
Bazat
Omoara toti suedezii si finlandezii
gaymar bazat
Nu uita să ieși la timp.
wow câte comori are ungaria
De ce sunt diaspora asa de penibili
pentru ca esti tigan si asa ii pare unui tiganus ca tine
De ce nu arata rromanii de loc ca dacii?
Eu ma bazes pe fapte si logica
Toti diaspora pe care ii am intalnit sunt cringy
uhhhhhh generaliza ok dulceață
Tu esti ok
Genele de brailean iti dau putere
Bat si fut ca masina de cusut
Mereu cand ma uit la desenele mele chinezesti, ma intreb de ce Romania nu are nici macar un singur serial animat facut. Ma intreb oare cum ar fi un desen animat facut in Romania? Cum ar arata?
Nu mai plange Jane
Era Mihaela și Azorel, si mai sunt animatori pe internet
Dar toti cei cu talent fug din tara si fac desene pentru altii
>RObotzi
Erau faini RObotzii in clasa a 5a
Trist dar adevarat, si nu poti compara animatori de pe internet cu o intreaga echipa, chiar daca desenele lor sunt mai pline de suflet si iubire fata de desenele facute de o echipa de animatie + sclavii lor chinezi.
Ba fratilor a inceput ploaia torentiala desi era cald si cerul senin
Plange Cerul deoarece pe 29 mai 1453 a cazut Constantinopolul
Ma bucur ca gasesc success si bogatie in alte tari facand ce vor sa faca, dar ma intristez cand ma gandesc ca nu o fac aici
Pentru ca nu exista nimic original din Rromania. Rromania nu are nici un singur videojoc facut. Nici o singura trupa buna originala (Phoenix e singura, si au avut doar un album bun). 23 de milioane de oameni care nu au facut absolut nimic.
chiar erau
dar dacă m-aș uita iar acum mi-aș lua mare cringe că mulțumită Jow Forums-ului nu mai pot să apreciez genul ăla de umor
Si eu ma simt la fel
Inca am prieteni de aproape 30 de ani care se mai uita la stea, dar eu nu mai pot sa rad
Sunt prea "sofisticat" acuma si rad numai cand sunt loviti chinezoi de nenoroc in tara lor de mana a 3-a
Se mai fac pe undeva trepanatii? As avea nevoie de una
Ai tumoare?
Mai rau, autism
Uhh nu cred ca poti sa scoti autismul din creier
Si atunci? Ce fac?
Uita-te la Sonic Boom si accepta-ti soarta
Dar nu imi place Sonic
Uhh atunci la animeuri nu stiu
Ce anime imi recomanzi?
Trigun
Bazat
/19 ani/