Edycja bazowanej szatni
/polska/
baza
szatniarz chuj
Post ur balls bb
FUCK JANNIES
FUCK MODS
co sie stało
>animiarze się zesrali
bazowana szatnia
postowaliście nsfw, czy co?
od dzisiaj loli jest nsfw
Nieiornicznie szanuję szatnie za wypierdolenie tego zarzyganego generala. Powinni wyjebać go jeszcze z 20 razy jak kiedyś
idę do żabencji, chcecie coś
A wy co, dalej otyłe polki z żółtymi zębami?
youtu.be
oy vey
>łyson musi uganiać się za insektami bo żadna normalna kobieta na niego nie spojrzy
garncarstwo
test
dzień jak co dzień dzień po dniu, ale przynajmniej naprawiam swój wzór snu
ciemna bułka i lekki serek wiejski
i tak co dnia
Co tak martwo? A no tak, jebane normiki odsypiają imprezke
szatniarz nas przesladuje
z kurwami nie postuje
Jak będę miał większy ogród to chyba zainwestuję w taką boomerowską kosiareczkę samobieżną, cały dzień wczoraj zmarnowałem na koszenie i dzisiaj zdycham
Piszcie coś cwele
coś
Czemu nie zabraliscie gf nad jezioro i nie smarujecie jej teraz plecow kremem do opalania?
Bo nie mam gf
a ty? dawaj zdjęcie na dowód
A-ale nie moge bo mi siee a-apart popsul ww-w telefonie.
Dlaczego burger king nazywa się king a podaje chujowe burgery?
John Madden! John Madden! John Madden!
żyjemy w epoce w której każdy władca się może nazwać królem
nudy są i duszno się zaczyna robić
dzień dziecka jest
*blokuje ci droge*
śniło mi się że byłem chinką i grałem w gry cały dzień
*ahem*
a mi się śniło, że uczestniczyłem w jakimś biegu przełajowym i wybrałem inną ścieżkę niż inni i napotykałem niedźwiedzie które mnie goniły, ale nie mogły dogonić bo zbiegałem z góry i byłem zajebiście szybki. Jednego niedźwiedzia wystraszyłem biegnąc na niego i rycząc jak pojeb.
jakie są wasze zaimki?
xna/xne
naczelnik/naczelniku
I lost my virginity with a polish girl
congrats mario, you fucked one of the easiest women in europe if you're foreigner
Enjoy your aids
please be black
>10 inteligencji
*wysysa ci mozg*
nic osobistego dzieciaku
Nuta i spierdalam elo
youtu.be
*robi szybki zapis przed walka*
pshh, nic personnelnego
>Rozróba w domu azylantów w Bawarii
>Grupa uchodźców z Nigerii zaczęła rozróbę. Po tym jak pobliscy mieszkańcy zadzwonili na policję, przyjechała policja.
>Policjanci próbowali uspokoić sytuację, ale napotkali opór i agresję ze strony uchodźców. Uchodźcy między innymi rzucali w policjantów rowerami, kopali ich, i próbowali wybić szyby do samochodów.
>Pięciu policjantów zostało rannych, czterych znalazło się w szpitalu w stanie krytycznym.
>faz.net
Multikulturalizm jest naszą siłą ;)
Sram na ten kontynent. Nie mogę się doczekać aż stąd spierdole i będę się z was śmiał robaki jak czarnuchy i Chińczycy będą was jebali bez gumy
chuj mnie to
Opinie o kupnie wiatrówki? Jaką polecacie dla anona? Już strzelałem u kumpli wiele razy. Z prawdziwych broni też. Chciałem coś na większy dystans żeby sobie z lunetą postrzelać. Co polecacie? I fajnie jakby nie trzeba było po każdym strzale przeładowywać
hot
>I fajnie jakby nie trzeba było po każdym strzale przeładowywać
jak ty sobie taką wyobrażasz
rasista jebany -.-
Są takie dziadziusiu, wyjdź z jaskini czasem
to
ja sobie kupiłem Crosmana Copperhead, właśnie przyszła mi w środę a jutro jadę na ogród wypróbować jak się strzela do mniej lub bardziej ruchomych celów.
A podobno są magazynkowe wiatrówki oraz takie co strzelają za pomocą pojemniczków na CO2, tak mi kolega mówił
sam optowałem za bardziej tradycyjną wiatrówką żbsz
>I fajnie jakby nie trzeba było po każdym strzale przeładowywać
Polecam M61 Vulcan
>ktoś dostanie w ryj z wiatrówki
>media pierdolą że była strzelanina z broni palnej
???
Po co jej pistolet przecież strzela z palców
zapytaj sie ZUNa
>Jak będę miał większy ogród
ech ci zoomerzy, i dlatego właśnie nigdy nie zrozumiecie boomerstwa - prawdziwy boomer kupiłby sobie taki traktor WŁAŚNIE DLATEGO bo ma taki mały ogródek
ej a pamiętacie jak "dzień świra" był dla was tylko taką śmieszną polską komedią?
a pamiętacie ten dzień kiedy przestał być dla was śmieszny?
nie wiem bo nie oglądałem
nigdy nie był dla mnie tylko śmieszny
pamiétam bo zylem wtedy
to nigdy nie była śmieszna komedia podwieku
Kurwa. Jebany PKS, nie ma to jak robic 300 km w 7h.
Dla moich rodziców jest, I co teras?
I'm a Sardinian bull
to była śmieszna komedia do czasu aż życie nauczyło mnie że nie jest
twoi rodzice oglądają komedie romantyczne z karolakiem
chuj mnie ich opinia
Znaczy chodzilo mi o PKP. Tak sie wkurwilem ze sie pomylilem.
S-skąd wiesz?
>inb4 twój stary
ale nieironicznie - jakbym chciał kiedyś abstynencji od szamba to zaprosiłbym tutaj swojego starego
pijanego czy trzeźwego?
>tug wizualizuję mojego starego usiłującego założyć za wszelką cenę tutaj konto
co wy macie za starych, że mieli by chęć tutaj siedzieć?
>festiwal filmowy w Warszawie
>wiele Polskich gwiazd i influencerów
>nagle podjeżdża rozjebany fiat z którego wysiada w rozwalonych, obrzyganych ubraniach grubas
>zapada cisza w tłumie, przyjechał Karolak
>"ALE KURWA NIENAWIDZĘ PISU JA PIERDOLE"
>idąc po czerwonym dywanie Karolak widzi 16 letnią dziewczynę w tłumie
>"O KURWA ALE DZIUNIA"
>podchodzi do niej i zaczyna ją macać
>"HE HE WITAM, KAROLAK JESTEM, TEN SŁAWNY AKTOR HE HE, WIDZĘ ŻE NIE MOŻESZ SIĘ ODE MNIE ODPĘDZIĆ, MOŻE CHCESZ DO MOJEJ WILLI W RADOMIU POJECHAĆ NA TEN TEGES HE HE"
>"KOLEŻANKI BĘDĄ CI ZAZDROŚCIĆ JAK POWIESZ ŻE NAJLEPSZY POLSKI AKTOR CIĘ WYJEBAŁ HE HE"
>zanim przestraszona dziewczyna może odpowiedzieć, ochrona łapie Karolaka i go wyrzuca
>"WY KURWY PISOWSKIE, ILE WAM KACZYŃSKI ZAPŁACIŁ, KON-STY-TU-CJA DE-MO-KRA-CJA"
Dzień dobry,
chciałbym zapytać do czego służy pole "Options"?
Z góry dziękuje za odpowiedź :).
Nie interere
przecież ojcowie wszystkich tu userów to beciaki pantoflarze
myślisz że dlaczego wszyscy pierdolą o matkach polkach ciągle? bo to jedyne co znają i tworzy się towarzystwo wzajemnej adoracji
smutne
Nie mogę się wysrac bo gówno co chwilę wraca do środka, co robić
>tug tvp nie chce udostępniać materiałów archiwalnych dt żeby się nie kojarzyło
Ej, mirki jak tu konto zalozyc bo nie umiem, i jak wy piszecie na zielono. Jestem nowy i nie umiem.
musisz zapłacić
Jow Forums.org/pass
Musisz wstawić zdjęcie stópek twojej siostry
Eh Mirki co u was? Ja sobie dzisiaj w gierki pogram bo stara zgłosiła się do jakiegoś programu pomocy imigrantom i idzie jakiemuś murzynowi miasto pokazać. Mówi że pewnie w środku nocy wróci bo dużo rzeczy u nas w mieście jest do pokazania, więc mam cały dzionek na gierki. Co polecacie?
jak kiedyś wam się przydarzy trzymać dziecko kiedy gracie czy gównopostujecie to pamiętajcie żeby nie wazne co ale jedną ręką zawsze trzymać. Bo potem może nagle z dupy się przechylić w przód bo małe gówno nie umie trzymać pionu i przyjebać czołem w kant biurka.
A potem matka się będzie na was darła ryja że nie umiecie pilnować i coś tam że policja może sie przyjebać o przemoc czy coś
WIedzmin 3.
ale ty o niemowlętach mówisz?
między innymi
Nie pójdzie na mojej maszynie bo stara chciała sobie torebkę kupić i mam chujowego kompa ;/.
przecież starsze dzieci nie są idiotami bez koordynacji ruchowej
chyba nie widziałeś mnie na wf-ie