/ex-yu/

Srpski fenotip edicija

Attached: hi-res-f255a8d50f23816642866083e400bc68_crop_north.jpg (800x533, 29K)

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=B4_1WNnwREY
m.youtube.com/watch?v=Afz3qxbsskU
youtube.com/watch?v=fnlJw9H0xAM
youtube.com/watch?v=aEb5gNsmGJ8
youtube.com/watch?v=L9C62sh07KY
youtube.com/watch?v=QLGroUnm6Io
youtube.com/watch?v=-WMc4zDd39M
youtube.com/watch?v=-IdnRv04IZc
youtube.com/watch?v=F_VsAvS1kuo
youtube.com/watch?v=MInhL5upw9c
youtube.com/watch?v=6r2q7d7vcoY
youtube.com/watch?v=dFOf7KRoj6Q
volafile
youtube.com/watch?v=Ivl2CBwbwVo
youtube.com/watch?v=5Sp8oyw1Njg
youtube.com/watch?v=UqGBRGTIpGk
twitter.com/AnonBabble

Trovach

najtužnija stvar koju sam čuo dosad je bila 'on je prestao raditi u kafani X, sad radi u kafani Y -- našao je ženu i odlučio je razviti ozbiljnu karijeru prelaskom u otmjeniji kafić'

A Sırp fren posted this:

Sta si jebeno rekao o meni, picko mala? Samo da znas da sam zavrsio kao najbolji u mojoj klasi u Navy seals-u, i bio sam ukljucen u brojnim tajnim napadima na Al-Kaidu, i imam preko 300 potvrdjenih smrti. Ja sam treniran za guerila stil ratovanja i ja sam najbolji snajper u celoj armiji ujedinjenih drzava. Ti meni ne znacis nista vise od jos jedne mete. Ja cu te izbrisati sa ove planete sa preciznjoscu koju nikada nisi video u ovoj egzistenciji, zapamti moje jebene reci. Ti mislis da mozes da se izvuces sa sranjima koje govoris meni preko interneta? Razmisli opet, drkadzio. Dok pricamo ja kontaktiram moju tajnu mrezu spijuna kroz SAD i tvoja IP adresa se trazi sada zato se pripremi za predstojecu oluju, crve. Oluja koja ce izbrisati tu pateticnu malu stvar koju zoves zivotom. Jebeno si mrtav klinac. Mogu biti bilo gde bilo kad, i mogu te ubiti sa preko 700 razlicitih nacina, i to samo sa mojim golim rukama.

Attached: Sırp bağlı.jpg (505x744, 44K)

OOOOOO Đojleni

I saw a Serbian boy in the local hamam for the first time in my life yesterday, unfortunately, I could not approach him... He was with a Habeshi (Ethiopian/Sudanese) tellak. Such beauties are very rare in Anatolia. "

"But I thought..."

"I thought how exciting it would be to talk to him, uncovering what made him as beautiful as he is. I thought about how nice it would be to learn about his life, and learn about the world I never saw."

"I pictured talking to him, eyes darting like those of a harem lady, looking anywhere else but in his eyes."

"I pictured myself sultan carrying him with ease, to a dö?ek (bed). I pictured myself, unclothing myself, and rubbing his silky-smooth pale skin with my rough, dark hands, and him, squirming sultana-like."

"I pictured him unclothing himself in a slow manner, drawing it out, so I can have a good look at his body. "

"I imagined him slipping his hands under tuman (underwear), and jostling my manhood, rubbing his almost lady-like, pale fingers on the tip of my manhood."

"I imagined..."

"Unfortunately, my day-dream was interrupted by the tellak who poured the hot water on me, may Allah curse him, for ruining the image of the beauty.

Attached: 1447033721723.jpg (1262x1280, 126K)

sad sam ljubomoran jer nas turci nisu drzhali pod okupacijom oWo

2020. je naša godina :)

Attached: Jokic.jpg (1000x600, 81K)

Doslovno nitko ne govori takve stvari, gdje si to čuo, Zlovenac?

>crvati
Gde ste maloletni crvati studenti srednoskolci, i dalje vas guza boli od rektovanja Srpskog chad postera?

>idu na spavanje u pola 11 uvece
crvatska pasmina

Attached: FIKSNAJN.png (555x680, 813K)

Kaficach

zalosni posteri sa zalosnim klinackim spam foricama, ali to su ipak samo crvati ne znam sta ocekujete od njih

gigantizam, deformira glavu

Attached: Nikolai-Valuev-1.jpg (500x412, 54K)

dobro vece svima
youtube.com/watch?v=B4_1WNnwREY

Pojedine ovde jako pogadja to sto je najjaci OC i sto su najjace meme proistekle od Azganga, Laganga, rijalitiganga i tako tih ljudi, bukvalno im je krivo sto su ti ljudi kreirali ex-yu realnost pa se trude da ih vredjaju, ponizavaju iz pukog besa i mrznje, pre svega prema Srbima pa tek posle prema sadrzaju koji po njihovom misljenju ne pripada ovde a itekako pripada, ali sto je najjace ti gengovi su ovde ukorenjeni i nema nazad i sto pre se pomire ti smradovi sa cinjenicom da se ovde slusa rap/trap, da se gledaju rijalitiji i da je gang kultura dominantna to ce im biti bolje da se odluce ili da idu odavde gde ce ljudi prihvatiti da igraju po njihovim notama ili da ostanu ovde i da se uklope u ex-yu realnost.

eks ju realnost

Attached: 60805783_458321541590005_3781723498199740879_n.jpg (1080x1349, 265K)

potpisujem od reci do reci svaku rec

Nema mi dražeg nego kad mi ga neki smrd onako kvalitetno izdudla, a ja ga samo izignoriram chisto jer znam koliko che se tebi chmar na to upaliti

Pa da, Smrdi su recimo jednog teskog degenerika neinteresantnog po svim osnovima (fredija) uzdigli na nivo kulta, a recimo su jednog Djocka i Fiksona iz ciste ljubomore ignorisali.

>servi

Attached: Screenshot (51).png (201x471, 157K)

m.youtube.com/watch?v=Afz3qxbsskU
>crvati

NF - The Search
youtube.com/watch?v=fnlJw9H0xAM

Katy Perry - Never Really Over
youtube.com/watch?v=aEb5gNsmGJ8

Karol G, Anuel AA - Dices Que Te Va
youtube.com/watch?v=L9C62sh07KY

Boy With Luv live on Britain's Got Talent
youtube.com/watch?v=QLGroUnm6Io

Queen Naija - Away From You
youtube.com/watch?v=-WMc4zDd39M

Cardi B - Press youtube.com/watch?v=-IdnRv04IZc

City Girls - Act UP
youtube.com/watch?v=F_VsAvS1kuo

OVO SU PESME KOJE MORATE DA ODSLUSATE JER SU ESENCIJALNE PESME ZA POCETAK JUNA MESECA ZNACI MORAS OVO MORAS DA SLUSAS, PAZLJIVO ODABRANI SVETSKI NOVI HITOVI

Kultni ex-yu cetnicki meme. Ovo Hrvati ne bi smislili za 10000 godina jer su brainleti koje treba kulirati samo.

>crvati dudlaju strancima
nista novo.

Nova latino kjutara a bogme i hottara
youtube.com/watch?v=MInhL5upw9c
Kao sto ne vozim stara kola nego samo nova jer su bolja, tako samo nova mjuza

Attached: kimberly loaiza.jpg (320x400, 38K)

hahahahahahahaha pa daj se opusti hahahaha dobil budesh chir na zheludcu od nerviranja hahahahah

hvala bakero cinis dobro delo sto nas gore do datumujes

Crvati se povukli ko pikice njihove od 9 cm unutar hladne vode otkako su CHAD ALFA SRBENDE uletele u konac i svojim TESTOSTERONOM osvezili prostoriju.

106418807
ja to servima crvodudlerima govorim odavno a oni mi nisu verovali

zato ja crvata nikad ne ispostujem juom jer sam ih skuzio da su pizde koje samo sami sebi daju juove, i uvek dajem srbinu ju ma kakav god post bio

I ja isto, oseti se pritajeni guzobol koji nikad ne prestaje da tinja kod njih.
Dokaz je BVOG, cim se pojavio autisticni guzobol je poceo da kulja iz njih iako nije BVOG nista uradio da ih isprovocira.
Tada sam shvatio konacno da su teske cave koje trebaju i moraju biti ignorisane i ponizavane na svakom koraku.

danas se prisecamo ovog hita
youtube.com/watch?v=6r2q7d7vcoY

e SMRDI gdje ce te na MORE hahahahaaaaaaaaaaaaaaahahahahhahahaahah

Attached: 1520173738938.png (874x960, 446K)

>u-u sr-srpku sp-spart-tu

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Attached: Montenegro demografija.png (1911x2388, 351K)

Dijasporach.

>c-crvat!!!

O NE NE NE NE NE NE NE AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHAHAHAHHAAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Attached: velika srbija.png (1000x1019, 242K)

>i ja isto
Frf realno bi i o tebi i tvojoj rascjepanoj personi film trebali snimiti. Da ti ja nisam došao i bacio kosku ćutao bi ko pizdurina majmune nezanimljivi autistični, primjetio sam da samo ja i još eventualno 1-2 hrvata ti malo bace you da se poigraš i izbaciš to iz sebe tako da imaj malo poštovanja gownarko

Jel realno da vas chmarulja peche subotom prijepodne kad vas bazirane Ustashe ne jebu ni pol posto?

cuti, cuti ujko

VELJKO SMRVIO HRVATA MRVALJA Ražnatović nokautirao rivala za 90 sekundi

HAHAHAHAHAH JEBI CRVATE BETA TZV MUSKARCE

crvati ovo vide i ovo ih sada boli pa ce guzobolno da skrecu temu jer su okinuti do maksimuma pa naravno jer su pickice govna mamu im jebem

Staropederi ovo slusaju makar jednom nedeljno. K-UNITED brrrrrrrrrrrr

Ovako srpski ex-yu posteri kidddaju crvatice malene

Attached: 1867489_neb-3086_ff.jpg (1000x668, 85K)

od OVOGA se ne mogu oporaviti

prvo ih je karao stariji Arkan a sada mladji Arkan lolara

a ARKANOVA cerka je najslusanija pevacica u Crvatskoj looooooooool

Kako genocidisati? Po cemu se prepoznaje musliman/srbin?

Uci od srpskog alfa chad postera evo ga ovde i sada genocidise crvatske srednjoskolce koji lezu u 22:30 po noci i dodju u 8 ujutru da sami sa sobom pricaju.

>dodju u 8 ujutru da sami sa sobom pricaju.
dal me sprdas brate, stvarno ovo rade lol?

nema razlike
youtube.com/watch?v=dFOf7KRoj6Q

planovi za vikend?

Attached: mount_gondola_by_ratalada-dbqu113.gif (1200x1200, 3.81M)

>crvati hahaha
>smrdi hahaha
koja pišaona ovaj /ex-yu/

Idem po cigarete, pripazi na kuću momak

učit' matematiku i elektrotehniku

Bayya ja uchim elektrotehniku 2, zadnji ispit brt

*popisa ti se na sred boravka*

I ja, keca sam vec položio. Zagrebački etf, li? Ja sam na banjalučkom.

Ne studiram u zg, a niti elektrotehniku ne studiram

FESB

t.

Attached: 1457743530264.jpg (544x841, 159K)

Studentska govna na aparatima

Dobar guzobol shljakeri, josh malo pa chete pogoditi platni plafon od max 1000 eur

>kme kme objava

Zakaj su u našim spotovima iz 90tih i ranih 2000tih isječci iz američkih filmova? Kakav je to krindz trend bio

Vech jesam, a ti bush tek za 5-6 godina. s tim da josh od fusha stignem zaradit

>studentske zablude

volafile
.org/get/CUkK2OUUGxpLq/video-a04ca202db1a7d4c17c9a560d90b5049-V.mp4

ahahahah

Bozhe da sam bar to ja

>ako delam ko crnac po cijele dane nalupam do 10 keki zaradu
cecujem

„Trijumf ideja ’Ujedinjene Omladine Srpske’ nad idejama ’novih boraca socijalista’ najočitije je osvedočen faktom, da su ti borci, koji su ce od nekadašnjih liberala bili pretvorili y socijaliste’, i sami uvideli svoju zabludu, te su ce od ’socijalista’ prerušili y ’radikale’, koji su y svoj politični program upisali demokratijsko nacionalistička načela, kakova su i liberalni patrioti y sredini ’Ujedinjene Omladine Srpske’ propovedali, i kakovi sam ja y ’Slobodi’ i ’Srpskoj Slobodi’ y Ženevi razvijao"

„Ideje koje je ona (Ujedinjena omladina srpska - M. K.) razvijala, i načela koja je ona ispovedala, uhvatili su korena y dubljini narodne duše, te je svest o slobodi i pravdi, o nacionalnoj solidarnosti, o slovenskoj uzajamnosti, i o pravima i dužnostima čoveka planula y duhu naroda svetlošću, koja, kad jednom zasija, nikad ce više ne gasi, te koja i nikad ne prestaje zagrevati i oduševljavati srca narodnih sinova. Idejama ’Ujedinjene Omladine Srpske’ ne prestaju ce pričešćivati duhovi srpski“

Attached: vjcqVcT91yQ.jpg (1280x427, 166K)

Attached: 70JwyXQnxtQ.jpg (622x399, 83K)

>blgarska i makedonska slovenske

Attached: 1552679579460.jpg (550x422, 35K)

hajde budi drug i saznaj mi kako se zove pjesma sto ide u pozadini
youtube.com/watch?v=Ivl2CBwbwVo

youtube.com/watch?v=5Sp8oyw1Njg

auu brt kakva prica

youtube.com/watch?v=UqGBRGTIpGk

mamina maza kupila mu kurva mec

>dudlach

Attached: druže, ispalo ti.jpg (355x272, 8K)

>d*lm*tinci
>1% slavenske krvi

prosjecni cigan/siptar iz beograda ima vise slavenskog DNK neg Jura Juric

kako sam lep

Taj moron dobio batina od klosara sa Starcevice u Skaju nema 3 godine
Nek je nokautirao, ne kazem nista protiv malog levata, samo mi cudno nesto

alo

sto ste vi radili kad je neka cura plakala?

tjesili ju ko beta

ismijavali je

rekli joj da odraste

nikada nisam vidio curu da place niti sam vidio picku

Puko joj strasnu klepku u po razdjeljka

>klošar sa Starčevice
mniš prosječan Starčevčanin?

>zena
>osjecaj za plakanje

vriss zenetsu demoni zato su im vagine u obliku satanove glave

spuco bi je nogom preko usta

Attached: 1554463307382.png (876x469, 848K)

t. nikada nije vidio vaginu i zapravo priča o jajnicima, unutarnjim organima

Klosar je osoba muskog pola starosti od 10 do 30 godina osim ako je zaposlen

kak nema, dijelom sam iz sjeverne dalmacije i cijela familija mi ima plavu/ridavu/smedu kosu

2019 i /ex-yu/ se bavi govorom mrznje umesto drogom i droljama

>BRATE
>SEKS
>LMAO

Attached: neckbeard-drawing-flame-shirt-10.gif (307x343, 22K)

Svaki narod je vlastan od sebe; na i srbskom narodu pripada pravo, da vodi brigu o sebi i da sam sobom upravlja, na ognjištu koje je svojom krvlju iskupio. Ustav Srbije mora biti izraz zakonite volje srbskog naroda; a takva volja može ce izjaviti samo slobodnom narodnom skupštinom“

akoBogda, ali samo kad okupator krene da trune u fazi da ne moze da misli na ovaj segment imperije
po ko zna koji put...

otišao do trafike zauvek

kako da dobijem gf?

poseremtse na srbiju banana republika

„Идeјe тe нe пpecaђyјy ce ca зaпaдa y Cpбијy, нeгo ce извoдe из здpaвoг пaтpиoтизмa cpпcкoг, кaкoви je пoкpeтao јyнaчкe мишицe y cвимa пepиoдимa cpпcкe иcтopијe. Пoјмoви cpпcких пaтpиoтa o oтaџбини нeoдeљиви cy oд пoјмoвa o cлoбoди и пpaвди. Дyх нapoдa cpпcкoг вaздa je биo, na и дaнac јecтe, и бићe y бyдyћe caмo дyх cлoбoдe и пpaвдe. Haциoнaлни знaчaј пpaвocлaвљa peлигиoзнoг извoдиo je cpпcки пpocвeтитeљ Caвa y дyхy cлoбoдe и пpaвдe; зa cлoбoдy и пpaвдy бopили cy ce и нaши кocoвcки јyнaци; дyх cлoбoдe и пpaвдe влaдao je и дecницaмa јyнaкa, кoји cy ocлoбoдили Cpбијy

stvarno zalosno