Ediția Ion C. Brătianu.
Precedent:
Ediția Ion C. Brătianu.
Precedent:
Prea tarziu pentru fir
Numai Pekka sta sculat sa posteze aici
numa pula sta sculata ba impotentule
Vom vedea.
eu abea m-am trezit la 12
Urat, foarte urat
ce ascultati la ora asta?
al 8 lea pentru anime
mama ce i-asi plezni pula peste buci
Ce faceti, incelilori?
fut si dau la muie
vorbeste frumos, idiotule.
sunt futut si iau la muie
Bun baiat.
Bazat
Laba
Plimbare crepusculară.
hablan español putos?
Nu
Înțeleg spaniola.
Чeгo, блять?
inteleg cred ca e slavic
nu are cum sa se prinda
you in the wrong barrio cabron
"Блядь".
de ce l-ai postat pe michael jackson facand cross dressing?
soy pablo emilio escobar gaviria hijueputa malparido
Provine de la latinescul "intelligere".
qué gonorrea, jajaja
interesant
spanioli oare de ce spun "comprendre" atunci
De la latinescul "comprendere".
al 35 lea pentru mai mult anime
Pentru ca e sexy tipa.
Sus!
Am sa mor
Nu te grăbi.
How do i say "É o fim" in Romanian ?
sugi pula maimuta care esti
Este sfârșitul
Ăsta e sfârșitul
What does it mean?
"It's the end"
There was a Romain user that used to post it in every thread.
>Este sfârșitul
>Ăsta e sfârșitul
Obrigado.
I've seen such posts here as well.
Ridică-te.
Vreau sa mor dar nu pentru ca sunt in depresie sau some shit vreau doar sa fiu scutit de problemele si incovenintele zilnice si deasemenea vreau sa vad ce este dupa moarte
Vreau sa mor dar nu pentru ca sunt in depresie sau some shit vreau doar sa fiu scutit de faptul ca in 30 de ani pamantul o sa fie un iad din cauza incalzirii globale si din cauza explaotarii naturii si omorarii animalelor
nu cred ca intelegi ce inseamna sa fii mort user
bucura-te de viata cat mai poti
you're talking about the tranny poster
he's szekeli not romanian
Tecnicamente é "Asta-i sfârșitul" na área em que habito. Você fala aqui com a equipe da Moldávia e com Bucareste.
Pffft.
Sus!
Neața. Cafea de trezire și după învățat la mine, voi? Btw, aia e cana mea preferată și nu, nu sunt homosexual.
Nu uita sa te hidratezi, user
Am fost până la Kaufland și e aproape gol. Acum observ că oltenii sunt peste 50% din populația Timișoarei. Ma simt ca și la sat, e liniște.
cum fac sa nu mai fiu un incel ciudat?
youtu.be
Cred că trebuie să faci sex.
Bistrița
Mâncare de student.
Fă și tu o măliguţă cu pește și mujdei.
Am mălai, dar numai femeia știe să o facă, eu sunt prea autist și îmi iese ca o stâncă.
Femeia ta? Mai încearcă, nu e greu.
Da. Femeia mea. Știu că nu e greu și e doar apă plus mălai și amesteci până te doare capul, dar până și la asta stau prost.
Maine am examen la fizica si prea stiu mai nimic
Sper sa scot sfantul 5 cu ce invat acum + la noapte
Cunosc sentimentul. Si eu eram asa la anatomie, mergeam doar cu ce am invatat din lucrarile practice (adica de pe cadavre) si tot scoteam un 8.
Cu ce te mai răsfață în bucătărie?
La probleme mai misc ceva dar teoria imi bag pula-n ea, is prea multe formule si n-am chef sa le invat motamo
Oricum am luat 7 in partial si din cate am auzit de la aia de an mai mare daca iei partialu' esti ca si trecut
>de pe cadavre
zoincs
E unguroaica deci uneori imi mai face un gulas extrem de picant. Alteori mancare de baza, snitele, gratare, garnituri comune (cartofi sau orez). Mie imi ajung astea ca sa supravietuiesc, dar acum fiind sesiune, amandoi suntem preocupati sa invatam si nu prea avem timp de gatit (ma rog, ea nu prea are timp)
Poate te scoti cu partialul ala, macar invata si tu cateva formule, nu toate.
Sa stii ca e chiar misto sa inveti pe cadavre, mai ales ca eu am avut norocul sa prin unul neautopsiat si ne-a lasat pe noi sa taiem si sa scoatem organele (Evident, taiam dupa cum zicea profa ca altfel il cioparteam)
Ești norocos, stimabile. Ce poți spune despre unguroaicele din România? Nu am avut ocazia să cunosc vreuna.
Asta am sa dac chiar acum
Invat niste formule si reiau seminarele
Stiu ca sunt norocos, multumesc. Ce pot spune despre ele...Sunt putin mai nebune decat romancele, in sensul ca isi "pun piciorul in prag", sunt putin mai taioase dar sunt harnice si chiar iubitoare daca gasesti fata care trebuie. Nu am prea stat pe subiectul asta cu ea fiindca nu prea mai stie maghiara si si-a pierdut pana si accentul.
Spor la invatat, user!
al 74 lea pentru anime
mersi
succes si tie la invat
eu nu i-am inteles niciodata pe cei de la medicina cum au rabdarea sa invete toate prostiile alea, mai exact cum pot sa invete atat
Multumesc. Ne obisnuim, nu trebuie sa fii geniu sa inveti medicina, doar rabdare si capacitate buna de memorat cat mai multa informatie (in special detaliile, profesorii iubesc detaliile)
Cacati-va in buda, Pajeeti
Cygany
din experienta mea cu unguroaicele stiu ca put a transpiratie mai ceva ca barbatii si ca multe nu se rad niciodata la sub brat
Super! alegerea mea
Vanea, da-i drumu' inapoi peste Prut
imagineaza-ti mirosul....
SNIIIIIIIIIIIF
mmmm..
chifteluțe
Trebuie să cunoști limba inamicului.
Lol radiologie
>infiltrat rotud subclavicular ASSMAN
"Da, am o programare cu domnul dr. ASSMAN"
Mulțumesc!
Ciudat, dar exotic.
>exotic
sunt overrated. mai dă-le-n pula mea. ecciuăli nu. biacs
AAAAпчи
Nu stiu din ce tinut secuiesc esti tu, dar ai gasit unguroaice de cacat bro.
hajde hajde osmanli
Ai răcit?
>tfw hungarians still look down on romanians even though romania is more developed economically and in 10 years they will be austria tier
>tfw hungary is the new romania
have sex
>romania is more developed economically and in 10 years they will be austria tier
?
Tbh I think that many people here admire you for your roads and for the fact that your leaders don't want to take in niggers and mudslimes just because the EU says so
I've passed through several irrelevant shithole towns in Hungary and they looked better than Cluj and Bucharest so I'd say you got a few reasons to act smug
...
aw shit, here we go again
vai de pula mea maine am examen oral la romana, poate sa pice oric text literar ori non literar si mai trebuie si pe langa aia sa mai stiu sii cacatii astia de factori comunicatori, receptor, emitator etc si stilurile functionale, beletristic stiintific, jurnalistic, jurdici-administrativ. manc pula ca nu stiu mai nimic, adica am asa o vaga idee ce inseamna dar daca o sa incerce sa ma puna sa le explic si sa imi explic alegerile cu ''de ce?'' eu chiar nu cred ca o sa stiu.