edycja początku zapierdalania
/polska/
Kurwa 5 godzin leżałem zanim zasnąłem
bez monsterka się dzisiaj nie obędzie
wstawać mordy
melduje się do zapierdalania
no już wstaję mamo
no i wszystko jest na swoim miejscu
Anoni mam umowę o pracę jak mogę to wykorzystać dla własnych korzyści?
pracuj
rtv na raty
jeżeli firma oferuje trzeci filar to się tym zainteresuj i zapisz się najszybciej jak to możliwe
jesteś taki głupi
żule mi się napierdalają pod oknem
robię dzisiaj porządki z giełdami krypto i na poloniexie 0.45btc znalazłem
o kurwa i 0.54 na binance, od roku się nie logowałem na giełdy i całkiem pozapominałem co tam za kasę trzymam
>prawie 9k cebul amerykańskich
>hehehe nawet nie wiedziałem, że mam
prawdziwa historia, wydawało mi się że tam może 0.01 btc zostało a wszystko co mam to jest na krakenie
coś tani ten kraken
dostałem to za długi staż na krakenie i to zmniejsza trading fee, 5000 tego to równowartość 50$ trading fee chyba
fromplanks oraz ale nudy
jade do korpo
Kolejny dzień w raju
cześć chomik
ZA PIER DA LA NIE
Idę dzisiaj do babci na obiad, znowu mnie utuczy jak świnie na ubój
>kolejny potencjalny pracodawca zduszkowany
w gensokjo nie trzeba zapierdalać?
>dożynki gdzie białe blond loszki są szprycowane narkotykami i gwałcone przez niebiałych
ufffff
roczek przerwy i gruba dupa zrobiła 32km na rowerku
w tym tygodniu będzie więcej
żyją jeszcze?
oni tam w ogóle byli kurwa legalnie?
nie ale co z tego nam wolno a ciapatym nie
szkoda
jakby było na legalu to bym nawet na pierwszą linię do odstrzału poszedł
pojebana sprawa trochę bo adrenalina jest lepsza od ruchania a i tak nic do stracenia nie mam
chciałem dzisiaj się zabrać za wgrywanie nowego roma na telefon a tutaj przy odblokowaniu bootloadera
>czekaj 14 dni żeby odblokować
co do chuja, jeszcze w necie pisze że bez tej opcji zaznaczonej w developer settings nie da rady nic wgrać
Ciotoflaga
gównogust absolutny, jak coś takiego może się podobać
degeneracja to silny stymulant
>wyruchaj mojo żonę makumba
dokładnie tak
w nowych szajsungach jest podobnie jeśli spierdolisz wchodzenie do recovery w okienku 5 sekund po resecie
tyle że 7 dni czekania i obowiązkowo pełny wipe
dzisiaj wszystko backupowałem i byłem gotowy do pełnego wipea, widocznie to poczeka a w międzyczasie może się za nowym telefonem porozglądam
Debil
możesz spróbować wyłączyć automatyczną aktualizację daty i godziny i zmienić tydzień do przodu. tylko wyjmij sim i odłącz od sieci
kilka rebootów z inną datą powinno załatwić sprawę
to wymaga zalogowania się do konta lenovo i nie działa bez połączenia z internetem, data musi być zapisywana na serwerze
a spoko, myślałem, że to komunika bootloadera
w piątek przyszedł stary komputer z alegro za 40 pln (IBM NetVista), parametry niemal identyczne z pierwszym komputerem jaki miałem.
stan b.dobry, jedynie trzeba było przedmuchać z kurzu. zainstalowany win98 ze sterownikami do pendrajwów USB. mogę teraz znowu grać w stare pierdołowate gry które już nawet nie chodzą na windows 10, np. takie Psyworld. Duke Nukem 3d na dosa chodzi z dźwiękiem i muzyką bo karta dźwiękowa ma emulacje soundblastera. musze sobie tylko kupić jakiś SSD i przejściówkę PATA->SATA bo nie liczę na to że te stare dyski długo pożyją
aha
do duke3d jest eduke32 który normalnie działa na nowoczesnych kompach a do reszty nie lepiej jebnąć dosboxa ewentualnie vm?
Jebać suki chcę być sam
zainstalowałem duka żeby sprawdzić czy emulacja sb dobrze działa
musiałem tylko modem wymontować bo powodował konflikty i czasami dźwięk znika na pare sekund co parę minut nie wiem czemu
zapach świeżo ściętej trawy mnie uderzył anonki
MY BYLI FILOZOFOWIE
HAHAHAHAHAHAHA
Jem sobie wlasnie w burgerkingu a wy co
opierdalam śniadaniowe kurito i tosty z kefca które rano zamówiłem
chlebek z nutellą
ja dzisiaj bułę z hot dogiem z biedrony
>Jeśli znajdziesz dobrą żonę, będziesz szczęśliwy, jeśli złą – zostanie samotną matką
>Nigdy nie zestarzeje się serce, które zarobi kulkę
>Puste worki nadyma wiatr, bezmyślnych ludzi – złote łańcuchy i timbsy
>Weź tyle, ile potrzebujesz, a potem jeszcze więcej
Fajowo
Suabo
awoo
to niezbyt zdrowe jeśli chcesz schudnąć
nie uważacie że w społeczeństwach muzułmańskich pedofile sa uprzywilejowani
ja już się poddałem, zdechnę grubolem
kilka miesięcy neetowania mnie odchudziło i ciebie też może
gdybym codziennie normalnie spał i gotował domowe jedzenie pewnie bym schudnął ale nie dla zapierdalacza taki komfort
po prostu się zwolnij ziomuś
How does one get a EU flag?
Bądź sobą
niestety to nie wchodzi w grę, nie mam wystarczająco kasy żeby przejść na wczesną emeryturę
ja też nie mam a żyje
no widzisz ja mam pewne standardy co do życia
nie wiem co więcej od zycia trzeba chcieć oprócz giereczek i fryteczek
no to takie absolutne minimum powiedziałbym
dajcie prawiczka wystraszonego widokiem cipki
nieironicznie nie wiem co jeszcze
telefon to tam też może do giereczek i jakas konsola przenośna. Samochód przy neetowaniu niepotrzebny, mieszkanie można po rodzicach bo moja siostra to jeszcze większy debil niż ja więc jej nie przepiszą raczej.
dosłownie jeść grac i gównopostować, może czasami wyjść z domu na spacer w ładną pogodę
join EU
but nudes in work
no jak dla mnie to potrzebowałbym stały dochód który pokrywa wszystkie koszty życia bez konieczności zapierdalania oraz coś ekstra żeby dalej inwestować by kupka pieniędzy sama rosła, pasywnie myślę że z 4k miesięcznie musiałbym mieć żeby czuć się komfortowo plus poduszka finansowa w wysokości minimum jednego roku wydatków, z tego co obliczyłem to aktywa o wartości tak 1 mln cebul pozwolą mi bezpiecznie utrzymać taki stan a do miliona jeszcze trochę mi brakuje
>Nigdy nie zestarzeje się serce, które zarobi kulkę
złoto
Ej euras w jakie kryptosy teraz zainwestowales?
w żadne, sprzedałem wszystkie alty które miałem na różnych giełdach i skumulowałem wszystko w btc, od ponad roku w ogóle się nie interesowałem altami a w ciemno nie będe nic kupował
A zapłaciłeś podatek od sprzedaży altów?
anony jaki darmowy antywirus
nie
ale mam ochotę na czereśnie dzisiaj
przecież ssd żyje krócej od hdd
powodzenia w szukaniu HDD na IDE co pożyje dłużej niż kilka lat
zamiast SSD kup sobie CompactFlash z przejściówką na IDE, ewentualnie SD do IDE, tak to robią jutuberzy
>kryptosy
za głupi jestem żeby to zrozumieć euras
to proste kupujesz drogo sprzedajesz tanio
zaden. Ten windowskowski jest ok, ale ogolnie nie pobieraj syfu
Ten essentials na kiju czy defender?
ja mam defendera. Robo co musi, ale go wyalczylem w ogole. Nie mam od lat wlaczonego bo poprostu uwazam
o kurwa
>jutro 4 czerwca
twitter już zablokował 30 tys. kont antykomunistów
>wirusy
>2k19
o kurwa przysnąłem na chwilę
dlaczego polacy dali się przekupić 500+?
I jak tam zapierdalacze sie pracuje na moje neetowanie?
>pracuje
ja tam poszedłem do korpo
Twoja Stara
zapierdala