kurva anyátok
Kurva anyátok
Other urls found in this thread:
zsurpubi.hu
m.imgur.com
youtube.com
twitter.com
mekkora eső
biztos potyognak vityus könnyei
Ánont molesztálták-e gyermekkorában?
elmebeteg állat
>Ma: szóbeli érettségik
Ja, akkor ma nincs is fonál, mindenki menjen a dolgára!
>még mindig létezik a ballik lakájmédia
mehetnének már a pártjuk után a levesbe lmao
Nem meglepő, hogy a megrendítő erejű ütést elszenvedett Lehet Más a Politika kiszáll a Sétáló Budapest kampánya mögül, nem támogatja tovább sem a jelöltségemet, sem a politikai centrum koncepcióját. Köszönöm nekik az eddigi együttműködést! Megértem a döntésüket, s remélem, képesek lesznek úrrá lenni a szervezeti és ideológiai válságukon, mert Magyarországnak jelenleg sem baloldali, sem zöld pártja nincs, holott bármelyikre illetve mindkettőre nagy szüksége volna.
Itt ragadom meg az alkalmat, hogy megköszönjem a Jobbik Magyarországért Mozgalom támogatását. További sikeres előrelépést kívánok nekik a politikai közép felé vezető úton, mert Magyarországnak szüksége van egy mérsékelt, konzervatív pártra.
Tudomásul veszem, hogy a magyar ellenzék vezető ereje jelenleg az úgynevezett Demokratikus Koalíció, az én válaszom azonban a végzetesen rossz kérdésre, mely szerint „Orbán vagy Gyurcsány?”, továbbra is az, hogy egyik sem. Nem leszek olyan ellenzéki politika részese, melyet Gyurcsány Ferenc vezet. Párttámogatás nélkül folytatom kampányomat a Budapestet huszadik században tartó elvtársi-nertársi pártmaffia ellen.
A magyar politika a ránk váró években még aljasabb és még primitívebb módon egyszerűsödik majd le a fideSS-bérenc vs. sorosista hazaáruló dilemmájára. Jól látszik, hogy a zöld, élhető, európai Budapest programja a jövőben még kevésbé lesz vonzó és érdekes, ugyanakkor hinni akarom, hogy szükség van polgári középre, szükség van a szekértáborok közt egy olyan közegre, melyet nem a zsákmány és a gyűlölet szervez. Továbbra is azért tevékenykedem, hogy ez egy nap megvalósuljon.
Megmondom nektek az őszintét: Én Novák Katalin szemöldökére végzek önkielégítést napi négyszer. Négyszer, azaz egyet minden Orbán kormányra
Akkor ez a generál se jobb a többinél, s nincs is min csodálkozni, hogy az emberek nagy részének fingja sincs semmiről sem.
*Holnap Fidesz pártszakadás következik be*
Kik lesznek az Új Erő vezető arcai?
senki, 3 nap alatt kicsinálódna az összes aki lelép lmao
Ted bátya után, a kildózeres csavó a legnagyobb személyes hősöm, hől
[spolier]Kedves TEK, ez és az összes erről a készülékről készített fórumbejegyzés rosszízű paródia, és így minden igazságtartalmat nélkülöz. Megértésüket köszönöm, user [/spoiler]
orbán a párt
Egyszer egy cigány el lopta pár
Yu-Gi-Oh kártyámat 2. Osztályban. Azóta rühellem a összeset. miért nem rakjuk be ezeket a lényeket koncentrációs táborokba?
Amúgy is kínai copy volt de akkor is.
ez.
orbán > fiesz
orbán > magyarország
orbán > kossuth
orbán > árpád
én miattad nem járok ide te ócska szaralak, már a gyomrom is felfordul tőled te elmebeteg szennyeslelkű mocskos buzeráns
azt élvezed, hogy mindenki gyűlöl, az utálatosságban dagonyázol, mert te magad is érzed, hogy milyen értéktelen, hitvány alak vagy és saját magadat akarod degradálni, ösztönösen pusztulni akarsz, hogy megszabadítsd a világot a selejtes önmagadtól
kár, hogy ez itt nem működik, a legtöbb, amit tehetsz, hogy te magad megölöd magadat
bazsy ugyanez hől
csak szereti a figyelmet amit mindig megkap az ilyen kis zabos nyárspolgároktól
Kiváló posta
Nem, az egy szociopata
>kutyaszart eszek a főtéren, hogy rám figyeljenek
>>kutyaszart eszek a főtéren, hogy rám figyeljenek
Csinálnak rosszabb dolgokat is figyelemért
ez nem a főtér de mindegy, neked a seggfájás a hobbid
Anyu az esztifejű szakértését hallgatja :D
a kettő ugyanaz
és mit szakért a kurva azon hogy vityus most épp bepucsít
Nekem elsőben lopta el
miről?
Arról beszél hogy az Európai Egyesült Államok az rossz és a nemzetek Európája a jó
ja, a múltkor még beszélgetett is magával az elmeroggyant
Ez vótmá
hihetetlen hogy a rostosok mindent ki akarnak sajátítani
Harmadikban eladtam egy doboz eredeti kártyát 1200 forintért. Azóta sajnálom.
és vettél belőle csipszet meg édességet? buta kölyök
A gyenge félje az erőset
Ezki?
az apád fiatalon
azért lettél te is búzi
Az exem
A DK 16%-os cunamijával Nagy Blanka is kijutott az EP-be?
De te szűzkorcs vagy
nem megválasztható te elmebeteg, mert kiskorú
Ha hozzá megy valakihez feleségül, akkor nagykorúvá válik...
te elvennéd csak azért hogy kimehessen brüsszelbe négerfaszon lovagolni?
A blankát bármikor elvenném, tüzes kanca
>kimehessen brüsszelbe négerfaszon lovagolni?
hogy kivigyen magával, és vegyenek nekem a barátjával nintendo switchet
>már megint a négerekre gondol
ha duplákkal válaszol valaki erre a postára az lesz a tinder leírásom
ratykó
Kisfaszú kanos béta
szar és húgy
t. rikárdó
itt a nyertes
Kek
Faszokat szopok és gecit iszom
Kiválóan jellemzi a külső- és belső tulajdonságaid
rakd fel a pucérakat imgurra
Sziasztok Drágáim!
Magamról pár szót : Én egy közvetlen mosolygós, aranyos, beleadó, életvidám lány vagyok. A képek 100% ban valósak. Ha velem leszel, nem fogsz csalódni és felejthetetlen élményben lesz részed, ezt garantálom :)
Ha szeretethiányos vagy és vágynál egy romantikus órára vagy órákra én imádom a barátnő feelinget is, de nem vagyok semmi jónak az elrontója ! Elérhetővé tudom magam tenni neked, félórára-órára-órákra-vagy akár napokra is. Minden kívánságodat teljesítem :) Hivj bizalommal! Köszönöm az oldalamon a látogatásodat :)
Várlak sok szeretettel ! :*
Puszi Vivi :)
mennyi?
A Momentum főpolgármester-jelöltjének herótja van ettől az agyhalott, gusztustalan rasszistákkal teli országtól - inkább a négerek
ja ez tudom ki csajom vót
problem, puzsér-incel?
na ez krindzs
szadesz
>Agyhalottnak nevezte Magyarországot a Momentum főpolgármester-jelöltje. Kerpel-Fronius Gábor 2018-ban közösségi oldalán a labdarúgó-világbajnokság döntője után azt írta, "mennyi gusztustalan és rasszista ismerősöm van" - utalva arra, hogy sok hozzászóló szerint a horvát válogatott volt a torna igazi győztese, amiért csak egy kontinenstől kapott ki, szúrta ki a HírTV.
>Kerpel hozzáteszi: a rasszista bejegyzéseket nézve még jobban örül annak, hogy ő "Franciaországnak" (pontosabban egy rakás négernek - a szerk.) drukkolt. Valószínűleg azt is rasszista szokásnak tartja, hogy gusztustalanék a mondatokat nagybetűvel kezdik....
dicsöséges posta! éjjen a hitler!
>politikust akarok játszani
>ahhoz is hülye vagyok, hogy kitakarítsam a közösségi médiából a szaros őrjöngéseimet
Ez hogy lenne már szaros őrjöngés? Ez egy progresszív ás szabad vélemény.
hát ez tényleg dögöljön meg
>magyarország dögöjjé meg
>szarmagyarok
>szarbán
e-elég progresszív vagyok?
Nem tudnál te kezelni egy ilyen nőt a kis faszoddal
igen, megyek is rád szavazni
a kezelés béta koncepció
>ha nem tetszik, hogy importált niggerek képviselnek minden országot, nem az ottlakók, akkor rasszista vagy
bázisolt
cigányok KAF
libsi őrjöngés is őrjöngés
youtube.com
vajon még mindig viszket neki?
Nem az. Ez elvezet végre minket a 21. századba.
Ha baszni akarsz, tudnod kell kezelni a nőket
>minket
legfeljebb a niggereket, a libsik mindenki mást el akarnak pusztítani
remélem már levágtad a faszodat
persze souwmi vagy ki a faszom meg vili orbán azzal nincs semmi gond, nade ha nééééger akkor az szörnyű
buzi cigányok, dögöljetek meg hogy a focimból is rasszkérdést csináltok
meg tele van a kibaszott NBI a fáról lejött majmokkal, de az sem baj mert FRADIIIII MEG VIDIII nade hát a franciák nyertek a négerekkel ez megbocsáthatatlan és amúgy is csalás, MADZAROK A LEHJOBBBBOOOK
bétaeltartó
>megbeszéljük sráccal délben tali
>sehol nincs
ez kibaszott szarul esett. mondta holnap megy bulizni, biztos felszed valami lányt majd.
lehet nem is érdeklem. én vagyok a hülye hogy elhitettem magammal bárki is szeretni tudna
te vagy a buzi aki cigányokkal kefél?
20. században akarnak élni
amúgy miért van az hogy az összes buzi krónikus hazudozó?
gagyi lárp
hitler vagyok
Loooooooool nem tudsz versenyezni az igazi lányokkal, buzikám
jöttök metin2zni? :D
kell fms?