edycja gruboli
/polska/
zeby nam sie tylko deska od niej nie zawalila hehe
TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI TEWI
to zdzira
usuń to skurwysynu
W Y W Ł O K A
Y
W
Ł
O
K
A
dożyn z czarną kurwą tewi to był kutas diament
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
kurwa mać nie mogę sobie zaplanować urlopu jak chce bo w tym zajebanym kraju nie można pracować 4 niedziele pod rząd
ufff ale sobie dobrego 50 cm kebsa kupiłem
Czyżby historia zataczała koło?
przecież elity jeszcze za cesarza były znane z degeneracji
morda lewaku
nom to wojna rasowa kiedy
ale jestem ujebany dekstrometorfanem
Jak zaprosic femke z pracy na jakias kawe/piwo/lody czy cokolwiek innego. Zawsze mi to zle wychodzi i chuj nie wiem co robie zle i co mam poprawic.
A i nie chce od niej niczego "wiecej" po prostu mila dziewczyna a przyszlo lato i mi siedzenie samemu bardziej doskwiera.
ale on ma rację. a nazisci to też lewacy
po pierwsze bądź atrakcyjny
Mysle ze dla jakie depseratki bylbym nawet 6/10.
no i po chuj spamujesz
no to zagadaj z nią na dowolny temat i przy okazji zapytaj się czy chce z tobą gdzieś wyjść, jeżeli odmówi nigdy więcej nie pytaj jej drugi raz to koniec
nie lubisz trapów i yaoi?
dlaczego waniliowi rogacze wchodzą w niewaniliowy content i buldupią na ony, że istnieje?
po chuj oni się tam w ogóle wpierdalają i czego oczekują przegrywy jebane wiecznie dziewice beciaki z syndromem wyparcia stuleje te?
dziwny masz fetysz
>jeżeli odmówi nigdy więcej nie pytaj jej drugi raz to koniec
Tego to sam sie nauczylem.
jebnij l4
trapy nie, yaoi tak
no to skoro już wszystko wiesz to leć
w tej sytuacji to nie za bardzo pomaga
>no to skoro już wszystko wiesz to leć
To juz jutro, ewentualnie w piatek, bo juz po pracy jestem.
Czyli nigdy.
>wanilia
>rogactwo
wybierz jedno, ntzjebie
Dam znac jak juz mi odmowi.
>inb4 user zostaje drugim areczkiem
>termometr w słońcu pokazuje 45
jak żyć
>przełożona opowiada jak zapomniała dowodu i myślała, że zgubiła
>opowiada jak zadzwoniła do ojca i poprosiła go by sprawdził, czy nie zostawiła w zielonej marynarce w domu
>ten ją przeszukał i nic nie znalazł
>pyta się Tobie co byś zrobił, jakby ktoś Ci tak zadzwonił i powiedział
>odpowiedz, że poszukałbyś w zielonej marynarce
>"pffff, typowy facet... Moja mama to od razu wiedziała, żeby poszukać też w innych marynarkach"
>"a to nie mogłaś mu powiedzieć, żeby we wszystkich marynarkach poszukał?"
>"no ale ja wiedziałam, gdzie zostawiłam"
>mtg to usłyszałem
femki to jednak w głowach mają nasrane równo
umrzesz dziewicą, samowkładzie, pogódź się z tym
Już słońce zaszło za chmury, bo jest wieczór. Nie ma dużej problemy w tym.
Nic nie zrozumiałem
>dużej problemy
duzego problemu
>wieczor
Dopiero 16:30 u Ciebie chyba 17:30. Slonce zachodzi dopiero po 20:00.
u nich slonce jest racjonowane
za późno zjebie
dzięki
Ależ teraz mamy chmury i był niewielkie deszcz. A w twoim województwie świeci słońce? Jest bardzo gorąca?
Uśmiechnij się, dziękuję.
w całej polsce ani trochę deszczu i mało chmur, słońce napierdala cały dzień tak że idzie zdechnąć
Jak to dobrze ze w pracy mam klime.
co to za mem z tą małpą?
Co oto za strona?
matki rosjanki
to, no i w mojej nowej piwnicy jest zazwyczaj chłodno
MY
byli likwidatorzy i chuj
dowod ze byl w czarnobylu?
Blyat. Nie znam rosyjskiego.
ale mnie amerykanie wkurwiają
jakoś że byli tam jacyś kirgizowie czy tatarzy to nikt nie wspomni
no i już wiadomo dlaczego rozpierdoliło, murzyn pewnie chciał sobie kurczaka podgrzać na reaktorze
pa mykola murzyn
Warto ten serial obejrzec czy to tylko mem.
wydaje mi się że wszyscy się rzucili zachwycać jakie to dobre bo zakończenie gry o tron im się nie podobało
mem. To lekko fabularyzowany pseudo dokument
amerykanie pierwszy raz uzłyszeli o czarnobylu i się podniecają
nie był zły, kiedyś miałem zajawkę na techniczną stronę co poszło nietak w czarnobylu i nawet mi się podobało, ale za dużo fabularyzacji
Nie warto, normikowa sraka pełna przekłamań i gównodramy.
>brak czystych widelców i noży
tak w chuj mi się nie chce iść zmywać naczynia
wyobraźcie sobie zapach
zmywarki nie masz byku?
nie mam, nigdy nie była potrzebna
Ja to mam odwrotnie bo ręczne zmywanie mnie uspokaja i nigdy nic w zlewie nie zalega
Matka mi chciała zmywarkę kupić na gwiazdkę i musiałem długo odmawiać
zryj rekoma
w polsce a tak nie robimy
fajnie macie w tej polsce ż
prysznica też pewnie nie masz bo przecież można sobie wody przynieść ze studni i nigdy ci nie był potrzebny
>lekko fabularozowany pseudo dokument
To jest kurwa political fiction, jedyne co sie zgadza to to że pierdolnął rdzeń na bloku i trzeba sprzątać bo wyjebało naokoło jak szambo na weselu, reszta to gównopropaganda.
Tam zginęło ledwie 50 osób (high estimate, bo tak serio to 30) z wszystkich przyczyn, wliczając pośrednie, a próbuje się z tego robić jakąś katastrofę tysiąclecia czy chuj wie co.
źródło: moja dupa
w starym mieszkaniu miałem ale było pomywane zaraz po jedzeniu i nigdy nie była potrzebna to nawet jej nie brałem
Since many polish people work here in Norway, come to ask us questions on how to live in Norway
you are welcome brothers
Norway shit. Fuck off
i co zmywaliście ręcznie mimo że była zmywarka?
nom, jakoś nie uśmiechało nam się puszczać zmywarki na dwa talerze
a garnki, patelnie, szklanki?
też ręcznie, raz na dwa miechy się uzbierało tyle żeby był sens ją włączyć
Soja.
(Ja też się boję kolizyjnych skrzyżowań btw.)
przez dwa miechy gotujecie na tych samych garnkach i patelniach bez mycia ich? bo więcej niż kilka się nie zmieści więc nie wiem skąd wziąłeś dwa miechy