/tr/

Andımız Baskısı

Attached: 1477865752132.jpg (3000x2000, 1.42M)

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=ou8RnCnrLKQ
youtube.com/watch?v=RhlLQLjKFh8
youtube.com/watch?v=OhnQ8yrkibk
xhamster.com/videos/russian-girl-suck-turkish-cock-11107019#mlrelated
youtube.com/watch?v=lug03jpxkA4
youtube.com/watch?v=fVfPr5yUfZk
youtube.com/watch?v=4PPcnmO76rg
youtube.com/watch?v=JrDQeG7WMRY
youtube.com/watch?v=ZHn6S57RAO0
youtube.com/watch?v=RRMlR3YWCso
youtube.com/watch?v=hV58O6qCGlw
kilimgazetesi.de/almanyadaki-tuerklerin-intihar-vakalarini-arastirdi/
youtube.com/watch?v=HvpMkp10qX4
twitter.com/SFWRedditImages

yarram kalktı yalan yok

Türkiyenim NORFu neresi?

her yeri, posh bir yeri yok ki aq en eliti bile para görmüş köylü

adamın cidden vestel alacağını mı düşündün amQ ASD:FCs bir de tavsiye veriyor salaK

youtube.com/watch?v=ou8RnCnrLKQ

CRY BABY CRY LMAO
GAWWATT AMİRİKA AHAHAHAH

Japonyanın memeleri hakkında düşünceleriniz?

Sevdigim kiz beni redetti bugun, icim yaniyor anonlar, yardim edin bana aaaaaaaaa!!

kilo nasıl verilir
karatay diyeti
ekmek gerçekten zararlı mı
bir tabak pilav kaç kalori

Ben rus mahallesinde yaşıyorum (şaka deyil)
Amk rus orospusu nasıl siktiri geçirmişse bana hala yankılanıyor

ah omzum sana bu spor salonunun patronu kim göstereceğim

Turizm Bakanı'nın eşi, Alişan'ı ti'ye alırken tepki çekti

Turizm Bakan'nın eşi Pervin Ersoy'un elini öptürdüğü çalışanına 100 dolar verdiği kareyi paylaşması tepki çekti. Ersoy, fotoğrafı Alişan'ın yeğenlerine dolar vermesini ti'ye almak amacıyla paylaştığını söyledi.

"TEPKİLERİNİZİ BİLECEK KADAR AKLIM VAR BENİM"

Pervin Ersoy eleştirilerin ardından şu mesajı paylaştı:

''Ya açıkladım espriyi ne olur yapmayın Allah aşkına Alişan dolar dağıtmış yeğenlerine bugün onu ti ye aldık. Yanımda çalışan personelime espri yaptık diye yazdım yapmayın ne olur ben o kadar salak mıyım açıklayarak koydum yine okumadan dünya kadar yazıyorsunuz. Sizlerin bu tepkilerini bilecek kadar aklım var benim. Lütfen yapmayın''

Sıcaktan oyun bile oynayamıyom aqqq

Yav amma ağladılar amk türbanî halinden gayet memnun.

Attached: D8OQ53SU0AgXvp1.jpg (576x704, 83K)

'Diriliş Ertuğrul sayesinde İslam'ı araştırmaya başladım'

TRT 1 ekranlarında yaklaşık 3 sezondur devam eden Diriliş Ertuğrul dizisi dünyada yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda Müslüman olan dünyaca ünlü ABD'li şarkıcı Della Miles, Müslüman olmasında Diriliş Ertuğrul dizisinin etkisinin büyük olduğunu söyledi.

Michael Jackson ve Whitney Houston başta olmak üzere birçok ünlü sanatçının vokalistliğini yapan ABD'li sanatçı Della Miles, bir dizi konser görüşmesi için geldiği İstanbul'da Müslüman olmuştu.

Türkiye ve Türk insanına olan hayranlığını her fırsatta dile getiren başarılı sanatçı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la da bir araya gelmişti.

Akşam'ın haberine göre, Müslüman olmasında Diriliş Ertuğrul'un da katkısının bulunduğunu söyleyen Della Miles şöyle konuştu:

'BU DİZİ SAYESİNDE ARAŞTIRMAYA BAŞLADIM'

"‘Diriliş Ertuğrul’ diye bir dizi var ve ben oradaki mistik karakterlere bayılıyorum. O dizi sayesinde Türk - İslam tarihini de incelemeye ve araştırmaya başladım. Bu konuda da daha yeniyim ancak özellikle Mevlana’nın öğretilerini okumaya başladım ve bu benim manevi huzurumu artırdı."

firstly pay debt real sandnigger/shitskin
and who cares ewwwrape

Attached: greece-payl.jpg (735x660, 111K)

abdli yeni zelanda'daki olaydan etkilenip müslüman oluyor bizimkiler keşke buradaki camilerde de olsa aynısı diyor, miles'in müslüman olması inşallah bizimkilere de kendini sorgulama imkanı sunar. allah miles'in müslümanlığını kabul etsin, inşallah diğer hristiyanlara ve diğerlerine de örnek olur ve tüm dünya kur'an'a tabi olarak yaşar. eğer bizim müslümanlar kendine çeki düzen vermezse şu ayete örnek toplum biz olacağız:

“eğer yüz çevirirseniz; bilin ki ben, benimle gönderileni size tebliğ ettim. rabbim (dilerse) sizden başka bir kavmi sizin yerinize getirir ve siz o’na bir zarar veremezsiniz. şüphesiz rabbim, her şeyi koruyup gözetendir.”

şimdi bu entry yazacağım diyeceksiniz bilerek dikkat çekmek vs vs vs .. hayır hiç biri değil inanın anlamadığımdan! kendime bakıyorum evet farklıyım sıradan değilim hayat arkadaşımla ofsayttan tutun siyasete kitaba küfre dine aileye aşka şiire rakıya hatta secdeye bile varım hayatının her döneminde öyle sırf güzelim dikkat çekiyorum diye kimseyi de hayatıma almam (flört dediğiniz saçma olay varya) sonrasında aa nıç olmadı ayrılalım saçmalığına hiç girmedim .. siyasi görüşüm net insanlık vicdanım net adalet terazim net saygım net duruşum net bakımlıyım boylu poslu bunu söylemeyi harbi sevmiyorum ancak iyi bir kadınım yani :) ancak ve ancak yalnızım. yahu anlamıyorum bir kadın hem içsel olarak hem dış görünüş olarak bu kadar iyiken nasıl ya ?:) bir de bazılarına bakıyorum o adama iki dudak büküyor iki saf taklidi yapıyor o adam onu bir sahipleniyor bir sahipleniyor böyle kalakalıyorum bir ton makyaj yapıyor kirpiğine gözlerine taktıklarını yüzüne yaptırdığı kontörleri geçiyorum artık popolarına dahi slikon don takıyorlar bizde herşey orjinal ama yok selo yalnız:)? neyse ben susayım.

hepimiz birbirimizin sayesinde yaşıyoruz. türk doktordur, kürt manavdır, azeri bakkaldır, gürcü mühendistir, ermeni tamircidir, alevi fırıncıdır vs uzar gider. hepimiz bi ötekinin sayesinde varız zaten.

dünyada her işi bir ırkın ya da mezhebin yaptığı yer yoktur. ermeni rum olan mimar sinan sultanahmet camii’yi yaptı diye müslümanlar bi ermeni rum sayesinde sevap kazanıyor mu diyeceğiz.

hepimiz kendimizden olmayanların varlığı sayesinde bir bütünüz

Bu k*rtler niye bu kadar gavat amını sqim, o orospuyu da çatur çutur sikerim yalan yok

kendileri kaybeder kankitolar, size kız mı yok ul*n elinizi sallasanız ellisi

bu devrimin sonucu doğabilecek çocukların babası belli olmayabileceğinden; ileride aslında kardeş ya da yakın akraba olduğu halde bunu bilmeyenlerin de devrime katılması ile, toplumda hasta ve sakat çocukların artma ihtimali çoktur.

insanlık evlilik kurumunu niye keşfetti sanıyorsunuz?

kardeşten geçtim, kuzeninizle kendinizi beraber düşünebiliyorsanız... buyurun devrime. yalnız devrim derken, işin sonunda (boyu) devrilmek de var, ona göre.

youtube.com/watch?v=RhlLQLjKFh8

Attached: 260046.jpg (980x360, 117K)

standartlarını sikeyim, aborijinlere benziyor amk orku.

behzat ç. izleyicisi şunu demez bu devamdan sıcaklık alamayacaz, yapamayacak. gerçek izleyici sonunda geldi amiriiiim der oturur birasını ve çayını alır hatta oralettini alır, bölümleri 3 kez 5 kez izleyip arkadaş grubuyla tartışır. amirim gelmiş hoşgelmiş.

2 leğen yoğurt, bir teneke beyaz peyniri kap git. %99 alırsın olm.

iddi ciddi bok atanlar var ya. nasıl bir kafanız var sizin? 21 yaşında bir kadın o kadar ülkeyi geziyor ama buradaki fularlılar gösteriş budalası diyor. lan kimi insanlar bazı konularda şanslı doğar kimileri de öyle doğmaz. bakıyoruz kadına hem amerikan vatandaşı hem de ailesinin tur şirketi var. bu kadın şanslı doğanlardan. ama şanslı doğması neden zorunuza gidiyor? dünyanın adil olmadığını kabul edin başkalarını da tebrik etmeyi bilin artık. ayrıca dünyada böyle olan tek kadın kendisi değildir ailesinin tur şirketi olup ülkelere vizesiz gidebileceği yerde doğan... sadece bence bu kadın diğerlerinden farklı olarak kabuğunu kırmış gezebilmeyi cesaret edebilmiş en azından bulunduğu ülkenin sınırına çıkabilmiş diğerleri gibi kapalı kalmamış.

sigtiredin kara vicdanlıları

youtube.com/watch?v=OhnQ8yrkibk

Ooop bu kadeh sizin için GÜL EĞLEN COŞ HAYAT BOŞ aQ

bu nereden

canım abd ortadoğu devletlerine teker teker had bildiriyor sıra bokistana da gelecek inş

sikim boşaldıktan 5-6 dk sonra iniyor ama bunun 31 çekerken hiçbir faydası olmuyor. keşke fakbadim olsaydı da çıkartmadan birkaç posta kayabilseydim.

ne içi10 toruQ
arpa suyu 10 beton 70lik viski 180 piç olmuş sikem bokistan

turkey lol

>t. Hindi
gobble somewhere else buddy

Attached: Hindi.jpg (714x446, 176K)

kırmızı 12.75
>bedelli
zimmi cizyeyi ayakta oldugu halde verir idi ve alan da bunu oturarak alir idi. zimmi yakasindan tutulup cekilir ve 'ey zimmi, ey allah'in dusmani! cizyeni ver.' denilir idi.
>ötv
Genel olarak tebaanın mal varlığından alınan vergileri ifade eden harâc zaman içinde özellikle toprak vergisi için kullanılmıştır.

Thoughts?

Attached: based.png (3156x1408, 1.06M)

i eat cow lel

Attached: KUSBASI.jpg (1732x1155, 808K)

natasha loves 5-10 cm

xhamster.com/videos/russian-girl-suck-turkish-cock-11107019#mlrelated

Hahahahah yamuk sikli Türkoya bak

thoughts?

Attached: çeçenistan forever.png (1836x867, 257K)

yanmışsın

yamuk sikiyle karı sikiyo sende evde göt büyüt

Keşke bende karı sikebilsem

youtube.com/watch?v=lug03jpxkA4

>genelevler kapatılıyor
bu millet nereye şikişecük

youtube.com/watch?v=fVfPr5yUfZk

yüz küsur yıllık kerane tatlısı oldu halka datlısı :D

Attached: kerhanedat.jpg (720x491, 66K)

shitskin are you for real hahahah
didn't know you sandniggers had feelings
thought you were proud to be ugly ass shitskin fucks from sandville east of boomville hahaha
water in your sand, sandnigger

Attached: Untitled.png (897x223, 72K)

shut it down amQ

you are a totally dumb, poor and thief.

Attached: wtf.gif (333x250, 2.74M)

aq kelly'sine sen vermeyin yenibneler

youtube.com/watch?v=4PPcnmO76rg

"ekmek kırıntısı üstünde tango mu yaptın ?
hacca giden uçağı kaçırıp amsterdam'a mı indirdin ?
yoksa bi'yakınız vefat etti de mevlüdünde dj tiesto'yu mu çaldırdın ?
anana babana el mi kaldırdın kız, taş olmuşsun allah seni taş etmiş, taş gibi kız olmuşsun, aşırı derecede sevimli bir taş olmuşsun."

Hi kelly. It's been a long time since you last called me a shitskin. How you doing?

youtube.com/watch?v=JrDQeG7WMRY
NEREDENNN NEREYE NEREDEN NEREYEEE
youtube.com/watch?v=ZHn6S57RAO0

youtube.com/watch?v=RRMlR3YWCso
NEREDENNN NEREYE NEREDEN NEREYEEE
youtube.com/watch?v=hV58O6qCGlw

vermeyek ii dionda o puçt aazına geleni söylesin modem açıp kapasın. bu mudur yani?

siklemezsen gider aq

otizminin kudretini küçümsemeyelim xojamme

Seviyom keratayı aq. Hiç bıkmıyo orospu çocuğu.

bu konuda şişkolazın eline kimse su dökemez hoxam bu kel vız gelir tırıs gider

onu görmüyom vir xaphtadır

kilimgazetesi.de/almanyadaki-tuerklerin-intihar-vakalarini-arastirdi/

youtube.com/watch?v=HvpMkp10qX4
kırmızı hab

Günlük hatırlatma: Karadenizliler bu ülkenin direğidir. Kurtuluş Savaşı'nda yunanlar egeyi ele geçirip, kadınlarını elden geçirirken yunanca öğrenmeye çalışan eg* erkeklerine benzemez Karadenizliler. Topal Osman önderliğinde rum kellelerini ezen, rum köylerini boşaltıp kadınlarının üstünden geçenlerdir karadenizliler. Atatürk'ün özel koruma alayını oluşturur Giresunlu çepniler. K*rt isyanlarını birer birer ezen yiğitlerdir karadenizliler. Bugün bile, Eg*li gavatlar karılarını, kızlarını k*rtlerle paylaşıp ah keşke yunanlarla dost olabilsek diye iç çekerken, bölgesini teröristlere açmayan tek bölgedir Karadeniz. Yani diyeceğim, Türkiye'nin son k*rtleşmemiş ve gavatlaşmamış kalesidir Karadeniz.

Günler günleri kovaladıkça, yaşım ilerledikçe gördüm
ki, Türkiye'de yaşanan Karşıdevrim'in başlangıç gün ve saati,
10 Kasım 1938, 09.05'tir. Bu karşıdevrimin ilk yılları ILDünya
Savaşı dönemine denk geldiği için, o günlerin ölüm-kalım
kaygısı içinde, pek anlaşılamamıştı, anlayanlar da seslerini duyuramamışlardı. Savaşın bitiminde ise, karşıdevrim, demokrasi, çok partili düzen, demokratikleşme yaygaralarının arkasına
ustaca gizlendi. Bu sürecin kaçınılmaz sonucu, Türkiye'nin
emperyalizme teslim edilmesi olacaktı.
Kısacası, bugünün Türkiye'sinde yaşanan tüm olumsuzlukların temeli, Atatürk'ün öldüğü gün atılmaya başlandı ve
1945-1950 arasında da bu temel üzerine ülkemizin kara yazgısının taşlan teker teker örüldü. Bugün artık çatısı kapanıyor.
Eğer hâlâ bu çatının kiremitleri döşenirken Türk bayrağım çatıya dikenler varsa ya âdet yerini bulsun diyedir ya da o bayraklar yurtsever Atatürkçülerin inançlı direnişleri yüzünden
dalgalanmaktadır.

üslü

Attached: pest control.jpg (500x693, 104K)