/tr/ arabesk rap edition

anasını siktimin t*Rk qöpeqleri edition

Attached: gtaturk chainsaw.jpg (480x360, 22K)

düşme OÇ

açın gızlar arayı
salıyom gobrayı
VAROL :DDd

böyle milletin (t*Rk PİÇleri) anasını avradını sikeyim

Attached: Capture.png (853x614, 714K)

alınır mı ???

Attached: Capture.jpg (938x887, 128K)

akmıyo

nie yandın

bu PİÇ kim qnq

ter+sigara+testosteron kokuyom moruQ

KARA BOĞALAR karınızı kızınızı ÇATIR ÇATIR sikerken görecem ben sizi tc PİÇleri o zaman görecez ağbii çok sempatikler yauww muhabbetini

şimdiden sikmiyorlar mı zaten knk? ünideki zenciler iyi sikişiyor gördüğüm kadarıyla

krem İmamoğlu'nun Trabzon mitingini izledim gözlerim dolu dolu...

memleketim, toprağım nicedir sandığımın aksine hala bitmemiş. çok mutluyum...

bu memleket için 1 kurşun atmam moruQ

dur daha yeni başladık bRem

Helal olsun Ecevit'e nası da sikmiş solcuları.

Attached: D8XjwO7XsAA_qrS.jpg (1351x1300, 284K)

wallahi hoşgeldiniz SURİ KARDEŞLERİM

az önce marmarayda bir ablamıza bakıp güldüklerinden dolayı olsa gerek ablamız artık sinir krizine girerek bu mahlukatlara isyanını etmiş “sizi neden bu ülkeye aldılar ?” sözünü söyledikten sonra malum partinin destekçileri tarafından mahlukatlar desteklenip ablamız susturulmaya çalışıldı. bu ülkenin kurtarıcısı kimlerdi diyen ablamıza malum partinin savunucuları mahlukatları göstererek bunlardı dediler. ablamız daha fazla dayanamayıp “ allah belanızı versin atatürktü atatürk ! “ diyerek metrodan indi. sözden sonra mahlukatlar el hareketi yaparak ablamıza gülmeye devam ettiler.

yahudi PİÇinin askerleri internet köşelerinde vatan kurtarıyolar amqqqqq efso

bugün şehitlikte suriye görevinde şehit olmuş bir şehidin babası ile karşılaştık. kuran okuyacaktım şehitlikte (her bayram giderim mezarlığa ve şehitliğe). şehit babasının okuyacağını anlayınca onu dinlemeye karar verdim. o ağladı ben ağladım. şehidiniz mi var dedi hepsi şehidimiz değili mi dedim. bayramlaştık vedalaştık. başka sözüm yok

Anan da beni abazalıktan kurtardı qnq o nolacak ??

yaw bu salak türkolar binlerce yıllık KADİM ARAB DİLİNİ VE KÜLTÜRÜNÜ asimile edebilecekletini sanıyolar galiba amqqq bide niye kültüre adapte olmuyolat diyolar uLa kendini bilen 1 ARAB 100 t*rke bedel amqqqq

götünden uydurma amqqqq

k*Rdoyu efso sikmişin

y-yok oqlim ne alaka yauw

How did you guys go from KANGZ to making Kebabs for Germans?

Attached: Ottokings.png (1920x1080, 1.13M)

Suri bir gerilla görüp boğazlarını kesse keşke.

Attached: 61862453.jpg (1080x789, 111K)