Kurva anyátok

kurva anyátok

Attached: körte.gif (450x300, 19K)

Other urls found in this thread:

index.hu/sport/futball/2019/06/06/radoki_janos_felcsut_augsburg_karrier/
youtube.com/watch?v=KzRJgAgRu-g
index.hu/belfold/2019/06/06/civil_szervezet_drog_terjesztes_balaton_bunmegelozes/
twitter.com/NSFWRedditImage

PEE POO PEE POO PISS VAGINA PUSSY CUM FART FAGGOT PISS CUM FAGGOT PUSSY JUICE NIGGER FUCK NIGGERS FUCK FAGGOTS
FUCK MUSLIMS

Ez!

YEAST INFECTION
VAGINAL JUICE
POOOOOOO ON PENIS
POOOOOOOO IN VAGINA
PISS IN VAGINA

VAGINAL FLUIDS ON PENIS

You can get candida on your penis from vaginal, just so you know.

index.hu/sport/futball/2019/06/06/radoki_janos_felcsut_augsburg_karrier/
>kívülről szép, munka semmi
Nahát bazdmeg, pont mint a fideszes """"""""""vállalkozóitok'''''''''''''''''' sweatshopjai.
A magyarok kihalása biztosított a fidesz által, kurva nagy bajban vagyunk

what is candida

how's it hanging guys?
im in budapest atm near deak square w/ a couple of friends from the us (one of them is black btw)
my question is: where can we get quality weed and prime hungarian pussy?

vaginal infection
UTI's
penis pussy cum

pussy's can come

buta dán

what does buta dan mean??

pussy juice heheh ehi pussy faggot nigger fuck niggers kikes spics niggerssssssssssssss efsefse

>a puskás akadémia egy mém
egyéb híreink: a fű zöld

日本人か韓国人に会ったことがないけど両方が嫌いです pussy yeast 日本人か韓国人に会ったことがないけど両方が嫌いです
faggot niggers 日本人か韓国人に会ったことがないけど両方が嫌いです
infection cock 日本人か韓国人に会ったことがないけど両方が嫌いです
semen demon 日本人か韓国人に会ったことがないけど両方が嫌いです
nigger retard pussy cum juice seminal fluids 日本人か韓国人に会ったことがないけど両方が嫌いです

fogyatékos dán

It's like bags of sand.

az nem baj, hogy a jövőnk is egy mém? vagy még nem esett le?

minden egy mém

Attached: 1559846520657.webm (1920x1080, 2.94M)

no idea lad most of us arent from the capital

>jövőnk
Az incelnek amúgy sincs se jövője se hazája

Hang yourself niggerlover

Attached: 1559847253978.webm (1280x720, 2.39M)

minek rettegsz itt állandóan buta liberális

Láttam egy atv-s videót, civil a pályán c. műsor
Gyurcsány, Göngyösi Márton egy asztalnál ülve megbeszélik, hogy Szarbán
elnézést, mi a fasz?

t. kun béla országgyarapító egyesület

youtube.com/watch?v=KzRJgAgRu-g

hogyhogy?

hogy szoktál velük fogadni

lol pedig nekem minden jobbikos azzal jött hogy igen hát a Gyöngyösi az milyen komoly és gerinces ember

DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ

DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ

DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ

bázisolt

>DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ

DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ

>mi nem bánnánk, ha törökország eu-tag lenne
>zsidózunk a parlamentben a klikkekért, de nem sikerül
>amikor már minden mindegy, akkor jobbközépnek lárpolunk
komoly

>megbeszélik, hogy Szarbán elnézést
ez mit jelent?

EZ!!!!!

>minden rossz eredője és vége a szarbán

és akkor elnézést kérnek szarbántól vagy mi van?

Tudom, hogy itt ezzel senkit nem fogok itt senkit meggyőzni, de valójában az a gerinctelen, aki csak játssza az eszét. Ideje lenne már észrevenni, hogy 2010 óta vagy kétpártrendszer lesz vagy Fidesz-uralom. Nem kéne ilyen kibaszott hülyének és értetlennek lenni 9 év után...

az a következő sorban van te agyatlan fasz

>egy enter lezárja a mondatot
A tanyasi értelmiség, hmm.

>2010 előtt kétpártrendszer volt

egy enter lezárja a mondatot a tanyasi értelmiség?

>2010 óta nem változott a választási rendszer

Gáz ha sírtam az Így neveld a sárkányod 3 végén?

Ánon szerint amikor elterjednek Digis kártyák amik korlátlan nettet biztosítanak, mennyi falcspolitikai lárpi lesz a mindenféle weboldalakon?

Attached: 572E95BE-1CA8-4ACB-A69A-8F84E0665C9E.jpg (968x645, 53K)

geci nagyon megfosatott valami

Te most konkrétan magaddal állsz vitában, annyira elképesztően kibaszottul kurvára kretén idióta hülye paraszt-proli vagy, ugye tudod?

már az gáz, hogy megnézted, szójakukker

Which Balaton resort or magyar spa center should I visit with my mom?
What we are looking for is essentially a peaceful and cheap place, where she can relax and preferably swim a bit.
She recently lost consciousness at work and now refuses to go back there.
As you can understand this puts my neetdom in precarious position

Én este a kádban szoktam sírni amikor átgondolom az "életemet"

>falcspolitikai lárpi
Azoknak mi köze van a digi mobilhoz? Amúgy én vagyok aki kért már SIM-et és már bannoltak is 3 napra niggerezésért.

Lol én még csak nem is az voltam akire válaszoltál te barom állat. Kurva anyád.

szóltam a jánosnak

Siófok if she wants to get laid

Hévíz is were the Russians go.

hajdúszoboszló

>index.hu/belfold/2019/06/06/civil_szervezet_drog_terjesztes_balaton_bunmegelozes/
bázisolt Soros

van bajom a Fidesszel, de aki képes Gyurcsány oldalán állva tervezgetni a demokratikus szebb jövőt, az kösse föl magát
ha ez az alternatíva, akkor már inkább válasszuk meg Vityát Rettenthetetlen Vezérnek és uralkodjon élete végéig
az se érdekel ha maglevet épít a felcsúti fürdőszobájától a Szent Jobbig

a csokis bab volt az te műgurmé geci

the southern side of the lake
they aint cheap though, we western now

Marhaság

>lárpi, hülye vagy mint a segg, húzzá vissza kapálni
>kurva anyád nemén vótam

jó. neked mi a kedvenc mesefilmed?

én olyat nem ettem

I wish I was Hungarian.

a film ahol nem vagyok szűz és van bn

Hévíz is nice, although that's a different lake than Balaton

volt 2 nagy párt + kinti díszek

az vagy és örökre az is maradsz, akárhol is élsz, bozgor nyormorék

Rege a Tejút Hőseiről

>south
>swimming
cigány, are you a midget or what? the southern shoreline is famously shallow, user's mom would have to wade through knee deep water for hundreds of meters until she could comfortably start to swim

és nem volna esetleg pl megosztó fegyencnek ildomos visszavonulni
ja nem mert sokkal jobb hogy kapja a zsetont és lehet vele rémisztgetni ő meg szarbánozhat

Szép estét sziasztok

Attached: 442224.jpg (900x1350, 142K)

egy nap magyar leszek

és nem lenne neked jobb megbaszni a kurva anyádat
ja nem mert egy szűz nyormorék vagy lól

*roty* *szip*

>2010 Jobbik: Gyurcsány Ferencből fegyenc lesz, szavazzá ránk
>2019: Igen Feri, a Szarbán miatt van minden. Koalíció mikor?
takarodjanak a kurva anyjukba úgy finoman

Hévíz, Zalakaros+Zalaegerszeg, Balatonfüred, Miskolctapolca, Harkány, Tengelic, Debrecen+Hajdúszoboszló

Hogy a büdös retkes picsába lehet 2019-ben a Lyobbiknak shillelni? Mennyit perkálnak?

van még lyobbik?

this , i unironically think you might enjoy it. in case the others haven't mentioned it, it's a hot water lake
or go to Alsóörs, it's a quiet little town and the old part looks really atmospheric (other parts reek of typical post-commie squalor but it's probably the nicest place still)
if you rent a house near the Balaton, i'd recommend going by car, if you don't have one, you're limited to whatever you can buy in the village store and that's going to be shit.

Attached: dsc7752[1].jpg (800x533, 369K)

A dk-körül állnak éppen pályára, de ha nem tudják tartani az 5%-ot, akkor bele is zuhannak

Csak ballik

Mindig várjuk, hogy eltűnjenek a régi arcok. Lehetséges, hogy ha valós versenyhelyzet alakulna ki, lemorzsolódnának ezek az arcok - különösen a mai karaktergyilkos politikában, ahol Gyurcsányt már rég kilőtték volna, ha nem lenne hasznos hülye.

Attached: 075.jpg (1024x576, 51K)

Ánonnak hány centi volt a legmagasabb barátnője?

Attached: 3808A14B-584B-4F1E-A58A-D7332C56E797.jpg (500x751, 64K)

Attached: 1559658035865.jpg (584x548, 60K)

Nosztalgia recsi

Attached: IMG_20190522_091257.jpg (2976x3968, 2.07M)

19 cm volt neki és vastag

lól miért van bal oldalt egy radiátor a buszon?

Geci ostoba vagy

>ennyire vidékinek lenni

vagyis jobb oldalt

Miért olyan fullosak a magyar úszónők? Csekkoljátok Sebestyén Dalmát

Valaki biztos szállítja te nyominger

>ez fullos
Kitalálom, nincsenek sztenderdjeid?

Attached: 1543642801874.jpg (1280x720, 136K)

Többségük nem épp fullos a kidolgozott testet leszámítva persze. Mondjuk pont ezért főnyeremények. Lehet, hogy most ruhában nem olyan szépek, de 20 év múlva bomba lesz mind a többi nőhöz képest

Lauren Southern.