/ro/ - Firul Nostru

Ediția consumați soia

Cel vechi:

Attached: ro.png (415x553, 390K)

Other urls found in this thread:

ro.wikipedia.org/wiki/Celții_în_Transilvania
twitter.com/NSFWRedditGif

prima pentru bombe nucleare peste cluj

BOMBA TERMONUCLEARA PESTE BUCALE

al doilea pentru bombardarea cu foc peste cluj

va omor oltenilor

Doar mie mi se pare ca tiganii consuma mult mai putin alcool decat romanii? Rareori vezi tigani ca se fac asa de crita cum se fac unii blonzi care dorm prin santuri.

energia nucleara nu este o gluma dragi bucuresteni

Attached: adeal.jpg (1570x798, 64K)

au toleranta mai mare

>2019
>nu stie inca sa faca bombe din materiale de uz casnic
allah prea sfant.. voi '''oamenilor'' sunteti niste retarzi

Attached: acetone.mp4_20181221_.jpg (960x686, 55K)

e mai ampulea valea rosie
la fel de multi tigani ca in crai*Vita(sa ma ierte Allah ca am rostit acest cuvant) dar de 10 ori mai plictisitor

albii beau alcool ca sa isi distruga creierul si sa fie la acelasi nivel cu restul

Raportat la SRI. Sa ai o zi plina de musafiri.

Crezi tu? Pe dracu. Sunt mai mici de regula si alcoolul se distribuie initial pe kilogram corp. Viciile lor de preferinta sunt jocurile de noroc si automutilarea, alcoolul totdeauna mi-a lasat impresia ca e meteahna albilor.

uf

Attached: 1494011820484.png (396x377, 170K)

>automutilarea
que

Attached: a.png (633x479, 299K)

Ba, stiu ca nu e ficatii mei, dar daca ai scorul peste 8 user, las-o mai moale cu bautul.

Nu mai mie mi se pare ca oltenii au trasaturi de tigani. Gen, ei sunt 50-50 (romani-tigani).

mai alb decat tine, Hans-Arpad

sunt ardelean, cu siguranta sunt mult mai alb si european decat tine, indianule.

>ardeleni
>albi
hee hee hoo hoo

>fii la medicina
>fii obligat sa porti halat alb
De ce erau medicii mai bazati pe vremuri iar acum au devenit niste baietei de soia? Mi-ar placea sa port asa ceva si sa vad reactia pacientului.

Attached: viseumede.jpg (570x605, 42K)

te cheama stepele, atilla

ro.wikipedia.org/wiki/Celții_în_Transilvania

Fa pasi, bronzatule.

eu beau o 1-2 beri pe zi si mi-a dat scor 12. wtf

Se taie cu cutitul pe antebrate. E un fenomen destul de raspandit, si daca stai sa te gandesti, psihologic, nu functioneaza diferit de milogeala la care recurg in schimbul favorurilor materiale.

>salut, sunt cutare si hmmmm, imi place black metal-ul, cum ti-ai dat seama?

Mai alb si decat moldovenii?

nem tu dom boss
>>>/kurva anyatok/

>celtii
>albi
hee hee hoo hoo

M-am lasat neironic de alcool acum 2 ani si cateva luni. N-am mai baut alcool de atunci, nici macar bere fara alcool. Doar apa sau suc.

alb e viata :)
negru e moarte :(

activ sau pasiv?

foarte bine bosu numa vezi ca faci cancer de la suc cu acid si diabet de oricare dinala dulce

Cum e sa-ti curga prin vene, sange de indian?

Nu stiu, spune-mi tu

t. O'Zsolt FitzNorbert

Incerc sa ma las si de suc dar nu-mi iese :/
Ma sugi

oltenii sunt urmasii colonistilor romani.Normal ca sunt mai diversi si cu caracter mai infect.
Ardeleni sunt mai albi, dar toti tiganii vin din ardeal. Mai multi tigani ca in ardeal nu am avzut decat in oltenia.
Dupa calculele mele de bucurestean, cei mai albi si puri sunt moldovenii si ardelenii noridici plus muntenii din munti. Adevarati Daci.

am amintiri neplacute legate de toate cartierele astea (si de tigani in general)

Attached: tfw nu poti sa asculti 5gang pentru ca tiganii asculta manele cu volumul la maxim.png (434x327, 55K)

te omor calea bucurestoidule

cyberpunk

Attached: image.jpg (4032x3024, 844K)

>bucurestean
Pass, orice argument de la tine se anuleaza

Daca sunt asa diversi, de ce sunt asa putini blonzi printre ei? Moldovenii sunt mai degraba diversi in cazul asta.

>Mai multi tigani ca in ardeal nu am avzut decat in oltenia.
In Ardeal popoarele sunt despartite si bine determinate. In Oltenia si Muntenia, culturile s-au amestecat intre ele, rezultant un metis slab-gras, cu o dragoste pentru kitsch si care asculta manele.

imagine the smell

Vezi ca-ti tai ajutorul social, ciobanule

miroase a faliment

chernobyl de romania?

io-s baiat de centru :^) daca ai probleme te invit maine (dupa ore) sa stam de vorba

PS: E ca si cum ai compara Lituania cu Moldova. In prima, si-au pastrat identitea diferita de cea ruseasca, iar in a doua s-au contopit „blea”. Asa e si sudul vostru arid, cu tiganii si pseudo-bulgarii. Nume ca Atanas, Ivanov, Caloian, Stoian sunt norma in sud.

ca tot veni vorba, Romania va fi o tara falimentara curand. convertiti-va leii in euro caci vor veni vremuri grele

>In Ardeal popoarele sunt despartite si bine determinate.
adevarat. De aia mi-au sarit in ochi. Nu o sa vezi prin Bucuresti tigani in in port traditional. Doar in Ardeal vezi satra de tigani cu barbatii in fata si 20 de pirande dupa ei in spate prin centrul orasului.

>euro
yikes
dacii converteau in dolari

inseamna ca am stat in Craiova dintr-un univers paralel 23 de ani ca sa-mi bag pula de am auzit vreodata vreunul din numele alea

PS. am vazut asta si Craiova

Toate cele bune

Attached: toate cele bune.jpg (646x528, 48K)

bine, mai putin Stoian, evident

Nu ma fa sa vin cu alianta vestului, ca dupa ne platesti tribut vreo 5 decenii, sudistule.

VREAU DIHOR

Attached: 817e7k+9qnL._SX425_.jpg (425x380, 12K)

Bine șerbule

>alianta vestului
ha ha

Vreau pula...

Attached: chad.jpg (768x1024, 90K)

Credeti in deochi /ro/? Si daca da, stiti descantece sau doar spune-ti Tatal nostru de 3 ori?

Stiu ca sunt comune prin Calarasi, Giurgiu. De Craiova nu stiu, dar sigur aveti si voi niste influenta bulgareasca, m-as uita pe toponimie sa extrag (cum e plin de sarbocroata prin Timis si Caras) niste denumiri da mie prea lene ca m-am trezit la 9 azi si mi se inchid ochii.

Si in Moldova sunt multi care practica portul traditional. Dar exista si grupul de contopire, margine mai mica decat este in sud, genul ala de hoarda de cocalarei adolescenti slabanogi cu tricouri mulate si pantaloni cu turul cazut, majoritatea tigani cu cate vreun blond infiltrat.

Oare cand ajunge sa se predea la istorie ca poporul roman s-a format prin contopirea slavilor cu tiganii? Distopic.

vreau pe ma-ta la mine in pat si pula ta la feliat

Attached: 1550520301976.jpg (526x567, 74K)

oh nu nu nu chiar cred ardealoizii ca gaurile lor cu cacat (dar care arata frumos) conteaza?
sunteti ca negresele alea arogante cu 6 copii care asteapta ajutorul social de la baby daddy Bucuresti, asa ca purtati-va frumos

Am fost deochiat toata viata

hei, sal.
stie cnv cum se fac bombe artizanale?
scz de mass

destul de ̬̟́【͖̞͓̣̤̙̺̩̱͎̆̋͛̆ͤ̃ͫ͋̊̈ḙ͕̝̭̋̋s̙̭̒̈ͮͨͪͅt̫͇ͬ̐͊ͩͅe̪͉͍͚̤̰ͨͪ̑ͭ̑̏ͩ̔t̤͇͖̩̫̹̬͌̾̋͛̍i̮̙̟̹̟̩̳̍c͓̩̣͉̱̯̹̀̇̽̐】̹̳̬̤̬̬́

sugi tu pula ma tigane

uite fratelo

Attached: 449050.image0.jpg (466x268, 18K)

Mi-a iesit 9 pentru ca e vara si beau mai multa bere. O beau ca pe apa, nu inseamna mare lucru, mai ales ca pot trece luni intregi fara sa beau alcool (cele mai triste luni din viata mea).

Cucuresti si Shitfia sunt printre cele mai urate orase ale Romaniei si seamana exagerat de tare unul cu celalalt. Problema e ca unul are o sosea de centura functionala.

daca nu poti spune tatal nostru in gand fara sa te incurci atunci ai o naparca

Anarchist cookbook by William Powell pdf

>baby daddy Bucuresti
Buna gluma. Daca isi declara Transilvania indepedenta, ati belit-o.

Daca nu taci it voi blestema vaca, porci si gainile.

>Oare cand ajunge sa se predea la istorie ca poporul roman s-a format prin contopirea slavilor cu tiganii? Distopic.

de ce crezi ca li se zice la tigani roma? E o investitie pe termen lung.

Bucuresti are mai multi bani decat intregul ardeal si banat. Daca va declarati independenta, 1. deveniti ca Kosovo si 2. Bucuresti doar incepe sa investeasca in sfarsit in alte regiuni

Poze cu unde locuiti

Attached: DSC_0047.jpg (5984x3376, 3.14M)

din brasov mutat in bucuresti de 3 ani deci eu sunt cu bucurestenii hehe

De ce îmi faci poze la casă?
Ciudatule

Locuiesti sub un pod?

>1. deveniti ca Kosovo
Asta si-o spune in fiecare zi, bucuresteanul.
> 2. Bucuresti doar incepe sa investeasca in sfarsit in alte regiuni

Tot ce s-a facut in Ardeal, s-a facut pe banii UE. Din cate stiu, nu Boc sau Robu s-a imprumutat, precum Firea.

am gresit poza

Attached: DSC_0035.jpg (5984x3376, 3.53M)

ce investeste Bucurestiul cumetre? Bucurestiul abia directioneaza niste fonduri nerambursabile de la uniune. Moldova ar avea de castigat daca ar fi independenta in uniune pentru ca ar primi in sfarsit niste investitii

Attached: blocuri-vechi.jpg (640x288, 102K)

Nu mai vorbiti despre regiuni si faceti sex, inceli dubiosi

Vorbiti despre regiuni si nu mai faceti sex, normalai dubiosi.

Bine zis, te astept pe r/romania sa iti dau un sus-vot si mamaliga.

Hai lasa din astea cumetre, ca Bucuresti baga toti banii in ardeal. Mai bine multumestete ca bucurestenii va cumpara produsele de mana a doua si vin sa va faca turism si va lasa sa veniti la Bucales sa va vindeti ardeii boia si pastrama de oaie

Attached: tunnel.jpg (1024x683, 331K)

capcaunul...

Bucurestiul face un cacat, nu e in stare sa aiba grija de locutiorii lor. Bucurestiul e bogat pentru ca oamenii isi vad de viata lor de cacat si fac lucruri. La fel si ardelenii. Moldovenii asteapta si asteapta sa le dea cineva ceva.

foarte tare fra

Attached: IMG_20190428_023658.jpg (1944x2592, 1.15M)

Asta este puterea ardeleanului...

Attached: image.png (631x730, 707K)

>Bucuresti baga toti banii in ardeal.

Ti-am zis ca totul s-a construit cu ajutorul banilor de la Bruxelles.

> Mai bine multumestete ca bucurestenii va cumpara produsele de mana a doua

Pai daca traiti asa bine, de ce cumparati "produse de mana a 2-a". Nu va permite-ti ceva mai rafinat?

cringe
epic

vaaai cred ca aveti dreptate, unde ii tipatorul ala sa confirme?

Chipurile de pe /ro/

cu tupeu, cu tupeu

Attached: DSC_0044.jpg (3264x2448, 1.18M)

E construit cu ajutorul ma-tii
Hai ca acum trec carpatii ca in primul razboi mondial ca sa o fut pe ma-ta pentru ca m-ai enervat rau

Noi, ardelenii, am insusit ideea de diversitate a celor din vest.

Attached: Slanina-700x465.jpg (700x465, 60K)

taci tigane. Esti probabil student oltean in Bucuresti ai vazut metroul si te crezi urmasul lui vlad tepes.