edycja japońskiego goburina
/polska/
Other urls found in this thread:
youtube.com
youtube.com
youtube.com
twitter.com
pierwszy za bazowane Niemcy i Rosję i cringe Ukrainę
idę srać
3
jak patrzę na ten general to się nie dziwię że ten kraj to takie jebane gówno
to popatrz w lustro i powiedz to samo
cringe
bazowany
zesral się pseudointelektualista I teoretyk życia
Jak patrzę na ten jebany chlew obsrany gównem to sie nie dziwię temu generałowi.
chyba się w lustrze nie widziałeś cwelu
sram
dobra edycja
ja tam zawsze biorę poprawkę na to że polska czankultura przyciąga największych debili i krawędziowców
>hehe, nie jest tak źle, oskar
LOL
>przyszła wypłata
>czankultura
że niby co prawiczkopostowanie i teoretyctwo cipy to kultura? hahaha
jakby polska trafiła do anime, to byłaby tym imperium zła z którym walczą wszystkie cycate loli stojące po stronie dobra
brzydcy polacy są zresztą dobrzy na potwory, jak zombie czy naziści, których możesz zabijać w dowolnej ilości bez poczucia winny
haha właśnie sobie przypomniałem jak w gimnazjum kolega opowiadał, że mu się mama kazała poruszać bo cały czas siedzi przed kompem to wziął i się poruszał move'm na playstation
kierowca wstal i zaczal klaskac
przypominam że to polska zaatakowała Niemcy w 1939
no serio tak było, podobno matce to wystarczyło
I zrzucila bombe atomowa zabijajac 60 milionow zydow.
Gdy wieczorne zgasną zorze
Zanim głowę do snu złożę
Modlitwę moją zanoszę
Bogu Ojcu i Synowi
Dopierdolcie sąsiadowi.
Dla siebie o nic nie wnoszę
Tylko mu dosrajcie, proszę
Kto ja jestem, Polak mały
Mały, zawistny i podły
Jaki znak mój, krwawe gały
O to wnoszę swoje modły
Do Boga, Marii i Syna
Zniszczcie tego skurwysyna
Mego Brata, sąsiada
Tego wroga, tego gada
Żeby mu okradli garaż
Żeby go zdradzała stara
Żeby mu spalili sklep
Żeby dostał cegłą w łeb
Żeby mu się córka z czarnym
I w ogóle żeby miał marnie
Żeby miał AIDSa i raka
Oto modlitwa Polaka.
ale polska była w code geass i należeli do dobrych gości
jak się witać z dziewczyną z którą się umówiło na tą słynną randkę, ale nigdy wcześniej się nie spotkaliście? (ale wiecie jak wygląda jakby co)
Sweter w serek i czerwony balonik
jak coś jest mniejsze od was to jest niegroźne
moja mame to samo
to jest właśnie to samo co w tych memach - pierwotnie chodziło o to żeby "wyszedł na dwór" po to znalazł sobie kolegów, może dziewczynę i nauczył się funkcjonować wśród ludzi a nie był ofermą życiową, ale z biegiem czasu prawdziwy motyw gdzieś zginął i przetrwał tylko mem "syn ma wychodzić na dwór bo tak się robi" więc jak siedziałem w prywatnym ogródku i grałem w gierki nie odzywając się absolutnie do nikogo to się przestała czepiać bo przecież "jestem na dworze" xd
A znasz ja. Jesli nie to podaj jej reke powiedz user jestem i dalej samo pojdzie.
myślałem że w code geass nie było dobrych gości
łatwo powiedzieć będąc dużą Barbarą
w sumie cute
jak będziesz wyglądał jakbyś się autentycznie nigdy nie umawiał to może się nawet spodobać
barbra streisand gra właśnie w waszych głowach
opinie?
d-dobra
część 2
która jej piosenka
Wielka
Biała
Polska
Polaczki mogą sobie narzekać, a i tak kupią Playstation.
dzisiaj odkryłem tą prawdę i będę się stosował
chrum
po prostu starym też się nie chce, zwłaszcza kiedy zapierdalają w gównorobocie, ja jak byłem mały to całe dnie na dworze spędzałem nic nie sugerowało, że zostanę spierdonem, ale jak zacząłem się kleić do peceta i unikać ludzi to starzy nic nie mogli zrobić.
>k*nsole
pe ce rasa panów tutaj
Bedzie dobrze user ile masz lat. Ktos wam umowil na ta randke powiedz cos wiecej to pomozemy (ja przynajmniej sprobuje)
uuuuuu uuu uuu u u, uuuuuu uuu uuu u u
heterycy wyklęci w poroże zaklęci
jaka gierka dla kawalera? ściągnąłem frostpunk ale jakoś nie chce mi się zacząć grać, może coś na tubie obejrzę
i dlatego starzy nie powinni wychowywać dzieci
dzieci po urodzeniu powinno oddawać się do ośrodków w których zajmować się będą nimi specjaliści pod nadzorem (np. właśnie rodziców) po równo i według rzetelnej wiedzy wychowawczej
youtube.com
Nikt lepiej tego nie podsumował niż Michalkiewicz. Reszta komentatorów to rogacze.
moździerze pęknięte na śmietnik wyćpnięte
chuj mnie ta twoja polityczka zjebie idź odpowiadać memami o żydach na posty sprzed trzech godzin
zeby mnie tak proboszcz z wikarym po równo uwu
Uwielbiam gdy ludzie mówią rzeczy takie jak "powiedziałbyś to do swojej matki? Kochasz swoją matkę, prawda user?"
Nienawidzę mojej matki, wyrzuciła mnie z domu gdy skończyłem 18 lat i musiałem żyć w schronisku dla bezdomnych przez półtora roku zanim udało mi się dostać do domu przejściowego. Matka jeździ co roku na luksusowe wakacje za miliony które odziedziczyła po moich dziadkach i kilkukrotnie powiedziała mi z uśmiechem na twarzy, że wyda cały spadek i nie zostawi mi złamanego grosza, bo "jestem bezwartościowy i zasługuję na cierpienie". Jest agresywna mentalnie i fizycznie, i uwielbia krzywdzić ludzi, a w szczególności mnie. Jest dosłownie powodem dlaczego nienawidzę i nie ufam kobietom. Nienawidzę jej każdą cząstką siebie.
>called a song
>isn't sung
Nie twój czat.
macieżyńskie ntr z poniżaniem najlepsze
A ładna chociaż jest?
w sumie napisałem że nic nie sugerowało że będę spierdonem, ale jak się tak zastanowię to sam chyba zawsze wiedziałem, że coś ze mną nie tak. Inni co też się wpasowywali, też tak mieliście za dzieciaka?
ale nuta
youtube.com
wyruchałbym twoją matkę uwu
ale skurwiela złapałem
jak się żyje w takim schronisku? Jakie warunki?
potrząśnij nim, zobaczymy co powie
ja kurwiłem na matkę i ani jednej rzuconej kurwy nie żałuję
a co, już szykujesz się na wypierdolenie z domu spierdonie?
otwórz i daj mu się użądlić uwu
tag insekt najlepszy
Zezryj go
od gówniaka to wiedziałem, zawsze ukrywałem żeby się dopasować i skończyłem złamanym i popierdolonym człowiekiem
>chyba zawsze wiedziałem, że coś ze mną nie tak
gdy uświadomisz sobie, że ludzie wkoło to nic więcej po za bydłem, życie stanie się prostsze
narazie mu stukam a on podnosi łapę
no niestety
bycze penisy tak
>Prof. Henryk Zieliński umożliwił mi dostęp do prohibitów i z zapartym tchem siedziałam w bibliotece i czytałam. To były przedwojenne gazety i książki historyczne z okresu międzywojennego. Stamtąd czerpałam wiedzę o Katyniu czy układzie Ribbentrop-Mołotow - wypaliła Elżbieta Witek, zapominając, że oba wydarzenia miały miejsce po okresie międzywojennym.
nie, jestem po prostu ciekaw
a dlaczego cie wyrzuciła i uważa ze jesteś bezwartościowy?
Jaki naród taki rząd, pozdrawiam cieplutko
Bo jest sadystką
ale jaki byłeś za dzieciaka?
a co, jeśli to ty sam byłeś bydłem przez cały ten czas?
bez znaczenia bo bydło nie jest sobie w stanie zdać sobie z tego sprawy
brzmi trochę jakbyś nie mówił nam wszystkiego
jeżeli faktycznie cię tak bardzo nienawidzi, to musi mieć jakiś bardzo duży powód
z całego świata liczy się tylko jedna opinia, twoja.
duży czarny powód
ale on sobie nie zdaje z tego spra... oh wait
kekłem
Ojciec ją wygrzmocił i uciekł, pewnie przez to że go jej przypominam
no łaśnie
>zapominając, że oba wydarzenia miały miejsce po okresie międzywojennym
O kurde ale mają czytelników za debili.
Ja też mam polakow za debili, i co teraz?
a ja jestem debilemi nawet nie wiem o co chodzi
czuje dobrze być debilem
Przecież specjalnie dla ciebie w ostatnim zdaniu wyjaśnili.
a to o to ci chodzi
>*blokuje twój telefon*
Odebralibyście?
ale fajnie jak w końcu deszcz spadł uff
F
okej to jest epickie
u mnie wczoraj byla burza
oglądałem z balkonu na parterze bo lubie burze
pierwszy raz w zyciu jebnal tak blisko mnie piorun, to bylo jakies 30 metrów ode mnie na budynku obok
pare innych nie widziałem gdzie konkretnie na własne oczy, ale było tak blisko ze sam nie wiem czy przypadkiem nie pierdolnęło w moj budynek