kan kırmızı edisyonu
/tr/
Other urls found in this thread:
mediamarkt.com.tr
twitter.com
reddit.com
reddit.com
teknosa.com
youtube.com
reddit.com
reddit.com
reddit.com
eksisozluk.com
twitter.com
yarak yalamayı + sik emmeyi + tokmaklanmayı seviyorum moruk
neden ki?
BaBaNı SiKeYiM
yeni gördüm la
götümü parmaklamak nademircilen iyi hissettiriyo
İbnelik ırsi mi yoksa kendin mi seçtin?
18-19 yaşımda bi şeyler oldu mk
önceden düzdüm
>önceden düzdüm
kaç kişiyi?
Chernobyl’e bayılan arkadaşlar, siz "gerçeğin peşinde" falan değilsiziniz. Siz elinizin altında çokça "gerçeğe ulaşma" olanağı varken ustaca estetize edilmiş çarpıtmalarla dolu bir anlatıyla büyülenmek ve karizmatik bulduğunuz soyut bir "community'nin" parçası olmak istiyorsunuz.
e-posta yolla da ulaşıp tokmaklayam
büyücü olma yolunda ilerleyen virjinim
Neymiş efendim çiçek aldı diye ilişki mi bitirilirmiş yanında top gezdirmek istemiyosan bitirilir aq
Ne zamandır /tr/ de anime postalıyamıyorum :(
>ibne ol
>yine sikişecek kimse bulama
Cehennem gibi olmalı. Volcel misin yoksa kendin gibi bir ibne bulmak istiyorsun ama bulamıyor musun?
Engelleyen kim?
i-ibne değilim
s-sadece götümü parmaklamak güzel hissettiriyo
sadece erkeklerden hoşlanıyorum
daha doğrusu bir erkekten, o da KENDİM
Ermeniler ne yapsaydı? Vatandaşları oldukları devlet kendilerine karşı pogromlar düzenleyip etnik temizlik düşüncesini uygulamak için doğru zamanı kollasın, ama Ermeniler silahlanmasın öyle mi? :DDD
Sonunda 1. dünya savaşı başladığında soykırımı, "savaşın hengamesi diye geçiştirilir" diye uyguladılar. Ayrıca bu Ermenilerin Osmanlı'nın sevilen milleti olduğunu ama sonradan MUH EMPEYAYİST GÜJLER :–DDD tarafından kışkırtıldığı ve tehcirin isyan çıkmasın diye güvenle başka bir yere eskort edilmesi boku DÜPEDÜZ BARİZ yalandır. türk """""tarih""""" kurumu tarafından yapılan sayısız ahlaksızlıktan birisidir sadece.
>HURR AMA TEK DİŞİ KALMIŞ CANAVAR BATI DA YAPTI
Batı yaptıkları suçları kabul ediyor, okullarda okutuyor, bu hadiseleri inceleyen dokümanları hep batılılar yazıp belgeliyor. Batı'nın yaptığı bütün katliamları ve insanlığa olan suçları biliyorsan bu da Batılılar sayesindedir. İspanyolların Mezoamerika'da yaptıkları katliamları belgeleyenler İspanyol papazları, Kızılderili katliamları kınayanlar hep beyaz adamlar, Holokostu belgeleyenlerin çoğu Alman, Bu örnekler uzar gider.
Peki Tezekistan halkının son 600 seneden beri "öteki" hakkında hoş bir şeyler yazdığı görülmüş mü? Onların gözünden bakan bir yazı, ya da en ufağından bir gazel yazılmış mı? "Gavur da iyidir, hoş görelim." demiş mi birileri? Şu bok kokulu türk-islam kültürünün tarihine bakıp da self hater olmayan ya düşük IQ'ludur ya da örümcek beyinlidir.
EYTİLMEZ
yauw hacım sen hani yarak yalamayı + sik emmeyi + tokmaklanmayı seviyordun? bana gayet de ibnece geliyor böyle şeyler.
ş-ş-şaka-şakaydı o
*umursamaz*
*fermuarı indirir*
*11 cmlik kobrayı çıkarır*
*morali bozulur*
*fermuarı tekrar kapatır*
ul*N ar*P ay t*Nrısı
ben parmaklıyım mı qnq????
3 saattir [ben bir ineğim nightcore] dinliyorum, yardım edin
11 ne be çocuk gibi hahaha
acıtır mı?
şu bokistanlılar safi zarar yav
şehitleri sikem
t*RK PİÇleri yüzünden sürekli bam yiyom youtube aQ
nasıl amk?
Ahmet Tayyip Rüzgar, derhal masaya gel!
redditpostingi bırak da ekşiposting yap amını yardığım
öldür kendini
görüntülerin ortaya çıkması ile akp'nin her zamanki yalanı dolanını ortaya çıkaran, her yere yayılması gereken, gel gör ki gerizekalı türk cühelasının daha epey zaman "it didi it didi" diye ortalıkta zıplaşmaya devam edecekleri, adamlığın ispatı gibi ispat.
2.05'te ortalığı yatıştıran sakinleştiren, 2.41'de de polislere yönelerek "valiye gittik diyin, aynen iletin. valiye gittik diyin" diyen, başka da bir şey demeyen bir aslan gibi adamın görüldüğü görüntülerdir. valiye gittik diyin" lafı dönmüş "it dedi" olmuş. imamoğlu müthiş bir adam, o demez, biz diyelim: böyle bir tavrı ve sözü bu şekilde saptıran, böyle diyen, dedirten, haberini yapan, yayan her kimse müfteridir, ahlaksızdır, hayasızdır, şerefsizdir, namussuzdur. artık kim diyorsa, kim yapıyorsa. elbet namus, şeref, doğruluk, dürüstlük kazanacak. siyasetten başka konu artık bunlar.
(bkz: edep ya hu)
yok qnq acıtmam
yutub PİÇi shadowban atıyor yorumlar çıkmıyo aQ
anatolid piÇleri adamı çiğ çiğ yer moruQ
youtube.com
SURİ BOĞA
soyumuzu kurutacaklar yauwwwww
aynn ztn t*Rk PİÇleri hakediyo artık SURİ BOĞA cıyım geRiLLadan bile daha fazla göt yakıyor SURİ BOĞAlar
7 senelik çan sıçanıyım r/turkeyjerky'yi yeni gördüm.
r/dankmemes tarzı ana sayfaya çıkan meme subredditlerinden template alıp türkçe context ekleyip 20k kişiye ulaşmışlar. postlar 1k upvote alıyor. altyaş memelordlar gümbür gümbür geliyor moruq. akıl sır ermez.
/blog
bu karı güzelleşmiş yauwww
menecilikte kuşak devir teslim töreni gerçekleşeli birkaç yıl oluyor. yeni nesil biraz daha agresif ve talepkar. bizde mert gibiler intihar ediyor ya da üstard gibi oluyor. ama trdeki zoomerlardan mektepvuruşu ya da benzer bir şiddet olayı bekliyorum 2-3 sene içinde.
ula 10 senelik sıçanım seviyeme gel altyaş dolu t*Rk PİÇleri unironik akpnin savunma haberine inanan zoomer alt right pİÇleri hepsini sikecek SURİ BOĞAlar
reddit.com
bu ne aQ zuhahah
turkeyjerky niBBaları başlığa el koymuştur birader moment dude weed lmao
reddit.com
AHAHAHAHAHAHAHAHAHA
moruQ bunnar orta direk beyaz yakaların elinde tabletle büyüyen veledleri mi oluyo?? eğer öyleyse tüCCar (r.a) kazanmış..
eskiden iyidi tr jerk ama r turkeyci eksici opruspu çocukları sıçtı batirdi
sıkıldım
Her kim ola bu insanlar? Nereden çıktı bu zumcular?
oğlunuz animeci 1 sissy olsa napardınız???
iki doz parabellum yazdırırdım
android piÇine para verilir mi????
niye yandın
gerçekleri açıklamışsın qnq
gününüz nasıl geçiyo :DDDDD
15-20 yıla Suri gerillalar T.C'den toprak isteyecek at fava bekle.
>600 bini türkiyede doğdu
israil beni nukela
15-20 yıl mı? Bence 5 yıla kalmaz. En geç 10 yıl sonra isterler. 15-20 yıl sonra da t*Rkiye federasyon olur ve KÜRDİSTAN-SURİSTAN-ÇOMARİSTAN olmak üzere fiilen üçe bölünürüz.
>Türkler çok ahlaklı ve namuslu millettir xocam
>spora gitmiyor
>düzgün beslenmiyor
>anime tişörtleri giyiyor
>tırnaklarını 1 haftadan uzun süredir kesmedi
>son 24 saat içinde duş almadı
>bmisi 25ten fazla
lel
hepsini yapıp çevremdeki bana ilgi gösteren kezbanlara bok gibi davranıyorum, kırmızı hap çetesi yukarı yüksel!
bnde ama karı kız problem olmuyor çatır çatır sikişiyom seks yapın inceller
n-nasıl?
Yarrix gibi.
kolya nasılsın kOÇum?
anen çok şehvetli kadın düz duvara tırmanıyo kuduruk
eksisozluk.com
ekşiciler ne yandı be
çoklu evrenler teorisi deneysel değildir diyenin ben alnını karışlarım
çoklu evrenler teorisi deneysel değildir
çoklu evrenler teorisi
democratic confederalism
görüntüde imamoğlu’nun dediği;
imamoğlu: “valiye gittik deyin”
algıcıların, algıladığı;
havuz: valiye it dedi
havuz 1: valiye göt dedi
havuz 2: valiye s.ktik deyin
emre bölezoğlu: beyler bittik biz dedi
havuz 3: valideyle içtik dedi
havuz 4: baliyi çektik dedi
(bkz: ananı da al git)
(bkz: israil tohumu)
(bkz: milletin amına koyacağız)
(bkz: hepiniz orospu çocuğusunuz)
>çankaya
ax cexap ax
ewed
ewed
yox
ewed
ewed
yox
>son 24 saat içinde duş almadı
Bokistanlılar ayda 1 banyo yapıyo amk.
>25
>boyunsakal
>bokten
>m*Hendis
>ekşici
>incel
recep baltaş alfa mıdır????
AÖF okunacak en iyi okul türkiyede
sebepleri
>diploma EUda geçerli
>GANO kasmak çok kolay
>ekonomi ve işletme bölümleri yurt dışı çıkması en kolay bölümler
>diplomada açık öğretim yazmıyor
>t*RRRRRRRRRRko PİÇ hocalar yok
>t*RRRRRRRRRko piç sınıf arkadaşı vb yok
>en ucuz
>evde NEETleyebiliyorsun
>yılda 4 gün sınava giriyorsun ondada çıkmış sorulardan soruyolar cep telefonu appiyle ders başına 20 dk çalışarak 100 alabiliyon
en GERİLLA okul aman diyim başka bişey okumayın AÖF okuyun gano kasın MASTER veya DOKTORA yurt dışı kaçın hadi GERİLLALAR
Türko hocalar nasıl yok amk? Hocaların hepsi Türk.
ÖSS çalışacana AÖF okuyup KPSS çalış 5000 PİÇ alıp çan sıçanla bilgisayar işletmeni olarak atanıp
3.72 ganom var hoca falan görmedim telefon uygulamasından çıkmış soru çözüyorum sınavdan 1 gün önce o kadar dersdinleme vb hiçbişey yapmıyom kitapta almadım zaten PDF harici vermiyorlar artık
h*Ca PİÇi kanaat notu fln yok. t*Rkoda normal ÜNİde her dersten bırakan PİÇ mi dersin, bi sene bırakıp bi sene geçirenmi dersin, yazın kötü diye puan kıran PİÇmi dersin milyon tane orRRRosbu evladı dolu
aile PİÇini ikna etsem normal okul okumamış olurdum ama PİÇlerin parasını yiyoz napalım
Kendi kitabını almayanları geçirmeyenler var bi de bRem.
aynn bıRemın sorma dersten TAM geçicem vize 90 ödev 90 HOCA PİÇi değişti yaşla zorla emekli ettiler FİNALe başka hoca geldi kitabını almadım 14 almışım PİÇten şimdi BÜTtede bırakıcak kitabı bulunmuyor boşu boşuna bu t*Rk PİÇlerini sikmek lazım
zaten t*Rko diplomaları bir boka yaramıyor itü odtüde bitirsen AÖFle aynı tc sınır kapısını geçince
delüzyonel t*RKo PİÇleri bunu reddedip duruyor AÖFten londraya kabul alan 4 kişi var bizim watsap grubunda aQ
nerdesiniz
Aöf'den önce hangi ünide okuyodun?
KTÜ
Abooo hakkaten kötü üniversiteymiş :DD:D:D:DD
t.cde okul okunmaz bıRemın AÖFpilli yutacan ama t*Rk Pİçleri eğitilmez çalışır boğaziçi kazanır sonra 3000 PİÇ(300$) a ilkokul mezunu PİÇe göt siktirir
BOOKCHIN = SEROK ± STIRNER = EKOLOJIK SÜRDÜREBILIRLIK = CONFEDEREL SOSIALISM = PLATO IDEAL GEOMETRIK KONSTRÜKTLER = VOIDI MARXTAN SONRA SONUNDA ÖZÜMSE(YEBIL)MEK
turknete geçilir mi???
Did it go to your difficult ?
gerek yok brem zaten internet altyapısını türk telekomdan başkası döşeyemiyor ttnetten sırf fiyat açısından memnuniyetsizsen geç bence
pingden vs ötürü sıkıntıdaysan öbür isslerde de aynı sorunu yaşarsın
hepinizden nefret ediyorum
çok da sikimdeydi