/polska/

edycja dająca do myślenia

Attached: 1560024115981.jpg (190x190, 6K)

Other urls found in this thread:

steamcommunity.com/profiles/76561198056545496
youtube.com/user/lolpl0000
twitch.tv/lolpl0000
twitter.com/haha71852548
youtube.com/watch?v=ENIkraB3GuQ
twitter.com/AnonBabble

Jebałem twoją matkę a twój stary tylko patrzył

faktycznie

Attached: 1554459674309.png (225x225, 4K)

Czy polska to szambo?

Attached: d76.gif (256x256, 698K)

czy polska wygra z izraelem

Attached: b99e8530f5bd83b26a176d41fd5fba16d46b95d4.jpg (800x1130, 328K)

Mam nadzieję że nie

Hmmmm.

Attached: hmmmm.png (305x267, 4K)

pamiętacie jak polacy mysleli ze można przeciąć metal szablą mimo że nikt w historii tego nigdy nie zrobił?

A pamiętacie jak polak chciał stworzyć metal lżejszy od powietrza? xD no debil kurwa tylko polak mógł wpaść na coś takiego

>przeciąć
O ile pamiętam to tamten user powiedział przebić w domyśle czubkiem szabli czyli dokładnie to samo co inny user pokazał na rycinach dotyczących mieczy prostych. Więc nie wiem o co piecze cię ciągle tyłek?

where can I find cute faggot boys in poland?
t.goer of erasmus

gay clubs probably

warszawka

Jak widzisz to samo w anime nie przesadza ci

Here

Dlaczego polacy w historii odnosili sukcesy tylko za granicą?

tamte ryciny pokazują celowanie w otwór na oczy a nie chęć przebicia metalu jak w grze o tron czy tych zjebanych anime

poza tym jakby szabla była taka zajebista nikt nie nosiłby koncerzy zrobionych specjalnie z myślą o starciu z opancerzonym przeciwnikiem

jestes kurwa gejem i śmierdzi ci z pyska

ale przecież to francuz był
za to polak debil oddał to lasce wobec której miał oneitis

>gwarantowana odpowiedź

Attached: serveimage.gif (400x225, 1.91M)

widzicie zeby on nosił jakąś pedalską szable? Griffith miał szable a to śmieć jebany

Attached: fbd6d414e2f47bff4f8cd778dfbc31e5.jpg (726x1100, 268K)

Polacy to jeden z tych narodów, którego częścią jest się bardziej z przekonania niż z urodzenia. Dosłownie nie możecie udowodnić mi źle

>jestes kurwa gejem i śmierdzi ci z pyska
Polska A z ciebie wychodzi rosyjski pastuchu.

jaka nacja chciała by być polakiem z przekonania

>polska A
>rosyjski
Debil czy debil?

pomyliłes ukraińców z rosjanami żydowska pedofilko a poza tym to dawno udowodniony jako chuja prawdziwy mem i tak większosć tych przesiedleńców z wschodnich terenów to byli i tak polacy

twoja matka jest tak gruba że w samolocie siedzi obok wszystkich

No choćby germany/litwini którzy masowo przechodziły na polską kulturę szlachecką.

Pojedyncze osoby. Also górale woleli być polakami niż słowakami

niemcy nie przechodzili do polskiego stanu szlacheckiego, rusini owszem ale co to ma i tak do rzeczy mamy 2019 nie 1619 w obecnych czasach nikt nie patrzy na polske z czymkolwiek innym niż pogardą

no ale to było 300 lat temu jak była złota wolność a po zaborach to nigdy
jedynie nietzsche kontynuował tradycję

Odpowiedz warta osiedleńca z ziem odzyskanych. Widocznie praca w rosyjskich folwarkach odbiła się na mentalności twoich przodków tak bardzo że nawet po 80 latach wciąż miotasz się jak chłop pańszczyźniany.

polska miała sie najlepiej jak była grupą niezależnych plemion, ''narodowość'' to jest chuj, oszustwo no zobaczcie jak to kurwa tępo brzmi z perspektywy takiego plemieńca
>bądź Grugiem
>całe zycie spędzaj ze swoim plemieniem, każdy każdego zna, jesteście wielką rodziną
>nagle Nagnug przychodzi do was i was ''jednoczy'' (aka podbija ale to nie brzmi tak ładnie) ze swoim obecnym plemieniem
>my teraz być rodacy :)
>zastanawiaj sie co sie odpierdoliło ty tych ludzi na oczy nie widziałeś co cie niby z nimi łączy
>Nagnug podbija jeszcze więcej plemion
>my być turboplemie teraz, nazwijmy to ''naród''
>teraz masz jeszcze więcej osób które na oczy nie widziałeś z którymi musisz udawać że trzymasz sztame i z którymi przez różnice regionalne nawet twoje prawnuki będą sie de facto żreć

Attached: oogaboogaaa.jpg (800x450, 41K)

o czym ty w ogóle pierdolisz lmao rosjan nie było nigdy na terenach Wielkopolski

twój stary czai sie za rogiem

>w obecnych czasach nikt nie patrzy na polske z czymkolwiek innym niż pogardą
Pogarda dominujących środowisk lewicowych nie jest niczym złym.

ale jakoś nie przeszkadzaja ci te lewicowe środowiska gdy wyciągasz swoje słowiańskie szpony po ich euro nie?

W Wielkopolsce to ty mieszkasz tylko dzięki łasce Stalina których takich jak twoja rodzina rozrzucał po całej Polsce jak łajno aby cywilizowanym ludziom żyło się gorzej..

Polska jest dosłownie śmieciowiskiem świata, nawet Chińczycy zwożą tu swoje odpady. To tylko kwestia czasu zanim ten kurwidołek upadnie do reszty, a potem onzowskie wojska wkroczą w ramach (((stabilizacji))) i oddadzą teren pod (((zarządzanie))) Niemcom

jedyną osobą która na tym zyskuje jest wódz takiego superplemienia bo wszyscy oni pracują na niego
wychodzi na to że varg miał racje od samego początku

Attached: 1513284304054[1].jpg (960x904, 47K)

>bądź plemieniem
>pojawia się większe plemię innej kultury i cię jebie totalnie
>powiększenie plemienia na podstawie geograficznej/etnologicznej to głupota

>wymyśl sobie jakąś historie
>wkurw sie na nia
wiesz że jesteś dosłownie chory psychicznie prawda? Zapostuj dłoń chce zobaczyć kolor skóry

a ty to chyba miałeś spierdalać, jesteś tak tępy że nie rozumiesz prostych poleceń?

>swoje
A gdzie w takim razie rozdają te pieniądze? Bo nie pamiętam abym składał jakikolwiek wniosek o jakiekolwiek pieniądze. Człowieku ja nawet raz w życiu ni pobrałem zasiłku dla bezrobotnych czy byłem u lekarza bez płacenia za wizytę. Tylko płacę podatki i tyle z tego mam. Nawet na odroczenie od służby wojskowej się nie załapałem.

socjalu za darmo nie dają

>implikowanie
pomyliłeś wielkopolske z dolnym śląskiem
i tu mówię z doświadczenia bo jestem ukraińcem w trzecim pokoleniu

Nie pyskuje się tak do ojca, młody

Co robić anoni, skóra schodzi mi z twarzy i wszędzie gdzie się nie ruszę to zostaje po mnie pełno zluszczonej skóry i mnie to wkurwia, zakładam czarna koszulke i po kilku minutach jest cała biała. Mam to czymś smarować?

przypominam że na tej nitce postują
>gościu który w wieku 23 lat nadal był w technikum
>pedały
>jacys podlasianie i inne pół ukraińce z polski b
>gościu który pobił własnego ojca (picrel)
Kamil (Pasieka??)
Cwel, diskordziak, pedałposter, szpitalniak(?)
Wiek 19-22
Chodził do II Lo w Tarnowie
Adres: Szpitalna 56?
Steam - steamcommunity.com/profiles/76561198056545496
Youtube - youtube.com/user/lolpl0000
Twitch - twitch.tv/lolpl0000
Mail - [email protected]
Twitter - twitter.com/haha71852548
oslo postujcie doxy

Attached: 1531515067945.jpg (473x630, 22K)

f21 zaburzenia schizotypowe
nie jestem wariatem co robić

To poparzenie słoneczne.

mam dwie pierdolone schizofrenie

niekonieczno

Typie jakie poparzenie słoneczne jak ja z domu nie wychodzę

>Cwel, diskordziak, pedałposter, szpitalniak(?)
Wygląda na typa który myślał, że jego życie to tragedia, ale w końcu zrozumiał, że to komedia.

Na to są bardzo skuteczne lekarstwa w dzisiejszych czasach. Więc idź do lekarza dopóki jeszcze rozróżniasz własne myśli od głosów.

niech kto zdoxxuje te patriotyczna diaspore ze szwecji top bk ze śmiecia od razu widać ze kołysali go w betoniarce

jak często się myjesz?

sprawdź to

Czy kamil pasieka to rodzina niejakiego dawida pasieki?
youtube.com/watch?v=ENIkraB3GuQ

Nowy proszek/mydło/odżywka/balsam? Co ostatnio jadłeś?

Kiedyś raz na tydzień/2 tygodmie teraz staram się co 2 dni

to to słynne przestawanie bycie autystą spierdonem czy bycie brudnym zaczęło ci zwyczajnie przeszkadzać?

mam tak od dłuższego czasu, ale ostatnio zaczęło mnie to wkurwiać. Nie zmieniałem diety ani szamponu, płynu itd
Bycie brudasem zaczęło mi przeszkadzać

za często też nie dobrze
jeśli nie masz jakichś oczywistych problemów ze skórą (wygląda w miarę jak u innych ludzi oprócz tego łuszczenia) to kup sobie tłusty kremik i może peeling

dlaczego przegraliście II wojne?

Nie było mnie długo na Jow Forums, jak tam u białorusina?

niczego nie przegrałem typie (oprócz loterii genetycznej i życia)

powiedział że po raz pierwszy w zyciu otworzył książke historyczną i zrozumiał że polacy zasługiwali na te wszystkie masakry oraz został stalinistą

prisonek cie zostawil ze wrociles postowac marcwel?

Jak chodziłem do gimbazy to pamiętam że miałem bardzo tłustą cere a potem jakoś sama z siebie przestała być tłusta
Nwm spróbuję jakiś tłusty krem kupić może zadziała

twoja stara przegrała

chyba czas na kawę

Attached: 1559509940491.jpg (728x1000, 121K)

dosłownie i nieironicznie kwiat /polski/

>został stalinistą
Przecież nienawiść Stalina do Polski wynikała z jego bólu dupy o 1920 I psikusa jaki zaserwował mu Polski wywiad.

iks de

Attached: XD.gif (480x304, 622K)

kofeina to jeden z bardziej bazowanych narkotyków jakie istnieją
bardzo subtelny jednak całkiem skuteczny w tym do czego służy + jest zwyczajnie w świecie smaczny
szanuje user

uzależniłem się od kofeiny w kokakoli

ja po wiecej niz jednej kawie sram zoltym plynem

twoja stara jest tak gruba że NASA chciała ją eksplorować

eksplorowałem starą anona przed NASA
gdzie mój medal

twoja stara jest tak gruba że jak złamie nogę to tryska tłuszcz

Stalin nienawidził polakongo bo to zjebany kraj a wasz język brzmi jakby wąż dławił sie chujem dlatego jesteście takimi pedałami i każy jebie was w dupe żbsz senpai

tak, jestem profesorem wykładającym na Uniwersytecie Jagiellońskim zanim zapytasz

i do tego dobrze smakuje

Attached: 1559511252470.png (700x880, 611K)

To ile jej piłeś jak CC ma śladowe jej ilości?

rucham wasze stare

A ja twojego starego

chwilę Białoruśkości

Attached: 14673620877061.jpg (931x630, 116K)

Polskość to nienormalność

do Polski raczej nie podobnie

Attached: 14673620877102.jpg (906x630, 148K)

twoja stara jest tak gruba że jak Bóg powiedział niech się stanie światłość to chciał aby twoja stara się przesunęła

O KURWA MOJEGO KOMPA NAWIEDZA WASZA STARA

Attached: 79d.gif (677x444, 1.61M)

>dwoje Rosjan dokarmiających ukraińską rodzinne

twoja stara to gitara a twój stary na niej gra

Wszyscy gada żebyś Polakiem to jest upamiętnie i godnie. Nawet czapki miećie piękniejszy od białoruskie...

Attached: 14673620877153.jpg (516x630, 61K)

polacy są gównem a ich stare klaszczą u rubika kurwa

Twoja stara jest tak gruba że gdy przechodziła obok telewizora przegapiłem trzy odcinki.

Chciałbym mieć czapkę z kotkiem

Attached: 1560021748557.webm (250x400, 2.63M)

twoja stara spada z dywanu na podłoge

Uzależniłem się od zapachu twojej skóry

nigdy nie stanie będę w to uwierzyć, bardzo nie prawdopodobnie wygląda

Attached: 14669470454810.jpg (1280x960, 123K)