kurva anyátok
Kurva anyátok
Rizs
hitler vagyok
Sneed
DÖGÖLJ MEG MERŐKANÁL PENDERÍTŐ ÁTLAGKUKAC!!!
ekkora gyász fonalat
Jó reggelt fidelitaszosok
rák
Mmmmmmmmmm.
Múltkör 4:20-kor hazafelé felszálltam a buszra, és észrevettem, hogy a csukló mögött, a négyes üléseknél még van egy hely. Három kékeszöldlila hajú hímpasas ült ott. Nem szóltam semmit, csak bedugtam egy egyik fülem a hetszettemmel, felvettem a hangerőt 120%-ra, ahogy már van basszus és a férfiak csinálják. Na szóval, szólt lendületesen a szebb jövő felé a Kárpátia és arra lettem figyelmes, hogy az egyik dzsenderfojjékony feminácista kipöckölgeti a hettszettem a fejemből.
Gondoltam, hogy biztos véletlen volt, de amikor már másodszor csinálta ezt, szépen megkértem, hogy fejesze abba, mer' nem akarom, hogy ezt csinálja. 1 perc sem telt el és megint kiütötte és azt mondta, hogy az ilyen hazaáruló laposférgeknek ki kellene takarodni az országból. Nagyon dühös lettem ott. Hogy mondhat ilyet? Én nem is mondtam neki semmit, mert a többi társa is nagyon furán nézett rám, inkább felálltam és kapaszkodtam a csőbe. Ekkor felálltak ketten, akik csak szemben ültek addig és nevettek. Mondtam nekik, hogy én nem akarok verekedni.
Éppen szálltak fel a buszra emberek a buszra, és leállították őket, de ők csak annyit mondtak, mármint a feminácik, hogy ők nem akarnak balhét, csak elvettem tőlük a cigijüket az átszállós buszra a tapelágon. Mondtam nekik, hogy ilyen nem történt. Ott maradtak a végállomásig a rendőrök.
A következő amire emlékszem, hogy a buszsofőr felébreszt a vállam rángatásával és azt mondja, hogy ő nem hívja a rendőröket, de mondjam már meg mitől folyik a nyálam a buszülésre, mert akkor könnyebb lesz lemosni és a járdán találtam 500 forintot, nagyon jó nap volt.
>hagytam, hogy eszméletlenre verjen 3 ratyi
a /ka/-szüzek abszolút állapota...
jó reggelt!
>Amikor 2019-re az Jow Forums valósabb mint a faszbúk.
És az összes utas a buszon elkezdett tapsolni.
>2019: Magyarországon a buzik verik a jobbereket
Ki mondja, hogy nálunk nincs progresszió?
a cigánylányokat mindig jobbra húzom
Oroszország olyan nagy! Nekik megvan mindenük!
ok i have to know,why do you guys have an apple as your op every time
Puzsi miért rokonít mindent a francia forradalommal?
lehet azért, mert a modern világ a francia forradalommal kezdődik?
ez egy marxista baromság
indokold
A jobb kérdés az az, hogy tudja-e más is ki az tököm a Puzsér?
mert nagyon kövér
Miben különbözött a világ 1785-ben és 1795-ben?
Ez ilyen nagyon marxista világkép, hogy 1789. június 20-án 18:36-kor szétáradt a felvilágosodás és a modern világ. Illetve teljesen ignorálja azokat a gondolkodókat és eseményeket, amik elvezettek a forradalomhoz illetve a modern világhoz.
te elképesztően hülye vagy
nem, ez csak a dunning kruger effektus megnyilvánulása nálad.
azért mert egy zsíros disznó
Tűnés vissza 888-ra!
t. seggfájó gépbeállító majom
ha egyáltalán összehasonlíthatónak találod a 18. és a 19. századot, akkor sürgősen takarodj vissza kapálni, mert másra nem vagy való
Bázisolt 444
>fingom sincs a forradalomról
>dunning-kruger effektussal dobálózok
alacsony minőségű troll
Igen 1799-ben még szegénység, monarchiák és törvénytelen zsarnokság uralkodott ezen a földön. Majd 1801-ben már nacionalizmus, demokrácia és köztársaságok uralkodtak. Sajnos nem értek a gépekhez :(
először is miért hallgatsz Puzsírt?
Ajánlom Alfred Cobban-t olvasásra. Magyarul Hahner Péter írt egész jókat ezekről.
Mert egy idiótának tartom és kell az inger.
te ne ajánlgassál nekem semmit, seggfájó műszaki fogyatékos, pofám leszakad lol
Puzsi 100x műveltebb és intelligensebb nálad
De ajánlgatok, mert úgy tűnik, hogy a schönherz kollégiumban a nagyképűségen kívül semmit nem tanultál.
>puzsír
>intelligens
te vagy az aki a forradalomról akar okoskodni mémnökként, takarodj anyádba
Én szociológus vagyok te retardált
Puzsér Róbert: A zsidók szégyene (dráma két felvonásban)
hát nem is gondoltam, hogy történészként ajánlod alfred cobbant kek
öld meg magad semmirekellő kretén
Miért hiszik azt a bmemérek, hogy csak STEM-k járnak ide?
Látom mit tettél :)
Jó nagy hülye vagy
te meg diplomás munkanélküli leszel a szarra se való diplomáddal, de legalább próbálkozhatsz majd a neten okoskodni dolgokról amikről semmit nem tudsz
Hallgass már el te féreg!!! Miért nem tudod inkább befogni a pofád??!!! Gyűlöllek!!! Gyűlöllek!!!! Gyűlllöllek!!!!!
Puzsír
>történelem tanár de állandóan faszságot pofázik történelmi témákban
>technológia analfabéta
>gazdasági analfabéta
>szociológiai analfabéta
>kulturális analfabéta
és a hallgatói még ennél is hülyébbek mert nagykanállal zabálják minden baromságát
ütés vagy kisasszony?
gondolom ők soha kisasszony
ha?
van egy barátod, fogadok sose csókol
cupp
Hallgass már el te féreg!!! Miért nem tudod inkább befogni a pofád??!!! Gyűlöllek!!! Gyűlöllek!!!! Gyűlllöllek!!!!!
>a fű kevésbé ártalmas, mint az alkohol
Hogy őrjöngnek a szüzek.
Na látjátok ezért szar hely a fonál. Feljön egy érdekes téma de egyikőtök se mer érdemben hozzászólni mert sokkal fontosabb a szánalmas törékeny kis egótokat védeni és azt bizonygatni hogy a másik ánon az nagyon buta és te ezerszer okosabb vagy úgy is nála. Szar karakterű nárcisztikus szennyemherek vagytok sajnos.
>jajh, nem bírom a pofád, mert konzervatív vagyok és burzsoá
dögölj meg
Ez haiku?
>puzsír
>érdekes téma
>valami agyherélt skizofrén a forradalom jelentőségét próbálja kisebbíteni
>érdekes téma
Hát nem tudom észrevetted-e, de a hazai fórumokon erős túlsúlyban ők vannak. Pusztán azért, mert közöttük több a soft-autista és többen tudják felfogni, mi az internetek.
>a forradalom jelentőségét próbálja kisebbíteni
OLYAT NEM SZABAD AZ EGÉSZ SZABAD VILÁGUNK AZON ALAPSZIK
>JAJJ NE CSAK A FORRADALOM JELENTŐSÉGÉT NE!!! AZT NEM SZABAD!!!!!!!
Ki kérem magamnak, én ausita pince szűz vagyok és bölcsész.
Senki nem kisebbítette a nagy francia kicsimpánzolódást. Csak a normális emberek egy folyamat részeként értelmezik, nem pedig valami teremtési pontként, mint Pucér úr.
Miért fájdul meg ennyire a segge itt pár anonnak már attól is, hogy valaki csak megemlíteni a pucért?
Attól fáj a seggük, hogy Robespierre terrorjában, derékig az ártatlanok vérében született a modern világ
Mert egy frinfzs mémé volt régen, most meg a sok kibaszott idióta szektaként imádja őt.
>Csak a normális emberek egy folyamat részeként értelmezik
nagyon ez
mert geci unalmas már, egyszer kétszer vicces volt de amikor már valaki komolyan hivatkozik erre az agyhalott cigányra az már túlmegy a határon
de szerintem már ötszázszor láthattad ebben a pöcegödörben milyen az amikor túltolnak egy mémet
>a normális emberek egy folyamat részeként értelmezik
Úgy érted azok, akik nem tanultak, és így nem is tudnak róla semmit?
kérem vissza az időmet majdnem összehánytam magam ettől a gusztustalan zsidó nyávogástól
> Ki kérem magamnak, én ausita pince szűz vagyok és bölcsész.
Akkor van egy rossz hírem...
>NE CSAK ROBIT NE, A SÉTÁLÓ BUDAPEST PROGRAM NÉLKÜL NINCS A FŐVÁROSNAK JÖVŐJE
>DE HAD FOGADJANAK A BUZIK IS ÖRÖKBE, HA NEM TUDNAK GYEREKET MOLESZTÁLNI AKKOR KIPUSZTUL A TELJES MELEG POPULÁCIÓ
alig várom, hogy a bázisolt Tarlós rádebeljen a karigeri/Kálmán Olga/lolmentumos szarmagyarozó kollektívára
>Ki kérem magamnak, én ausita pince szűz vagyok és bölcsész.
Sok sikert a diploma nélküli hallgatói jogviszony megszűnéséhez 6 év után
>A POLITIKAI ÉLET FÁSI ZSÜLIKÉJE 3000 ÉVVEL VETETTE VISSZA A MELEGJOGOKAT MAGYARORSZÁGON
mert ugyanaz a szar jelenség mint a péterstein-szektások csak az ő idoljuk még buta és libsi is
>DE NEM ÉRTED HOGY A BŐING MILISZEKUNDUMONKÉNT 30000 LITER KEROZINT HASZNÁL EL ÉS SZARJA TELE A LÉGKÖRT SZÉN-MONOKSZIDDAL????
>GYŰRŰK URA ROSSZ MERT ORK LENNI RONDA GECI MINT ÉN, NÉZZ TRÓNOK HARCA FELNŐTT GYŰRŰK URA
kurvára szánalmas, amikor valaki egyedül postázza a a szója wojakot, csak akkor elfogadható, ha vannak legalább hárman
>GYURCSÁNY ÉS ORBÁN AZ ORSZÁG MEGRONTÓI, SZAVAZZ AZ LMP-RE MAGYARORSZÁG EGYETLEN ZÖLD PÁRTJÁRA
és az a legszarabb, hogy mindet tőlem lopta
>TRANSZJOGOKAT MINDENKINEK, KÉPZELD EL MILYEN POKOLI LEHET AMIKOR FÉRFI TESTBE SZÜLETSZ NŐI AGGYAL
Tegnap megnyalogattam egy nagycsöcsű csaj bimbijeit :D
>NE SZÓRAKOZTASSON RÁKOS KISGYEREKKEL
bázisolt
ez a szar fonál mindennek a legalja, egy pöcegödör, válogatott idiótákkal és korcsokkal, remélem holnap pár nem jövök
>PUZSÉR RÓBERT GONDOLATAIT AZ ALAPTANTERVBE
Én meg álomba sírtam magam és azt álmodtam hogy megint gyerek vagyok és a legjobb barátomnál GTA 2-zök :D
Nem az?
>MIT MONDTÁL A SÉTÁLÓ BUDAPEST PROGRAMRÓL TE ILLIBERÁLIS GYÖKÉR?
Hát nem.
Hogyhogy? Az alkoholelvonásba bele lehet halni, a fűvel nincs ilyen jellegű probléma.
De most komolyan tesik, szerintetek nem lenne jó egy autómentes belváros? Most komolyan, ebből milyen hátrány származhat?
Mi lenne ha puzsér elköltözne vidékre?
>az alkohol az hú de nagyon rossz, bezzeg a fűvel nincsen probléma
De van, csak te nem tudsz róla, mert nem cool ilyenekről beszélni
Anyu rokkant, ő például így ki lenne zárva a belvárosból :(
ez lol, puzsír kaf, unironikusan
Olyat nem mondtam hogy ne lenne vele probléma, csak azt hogy az alkoholnál nem rosszabb
Mert? Kerekesszékkel ugyanúgy be tud gurulni plusz akadálymentesített tömegközlekedés ugyanúgy lenne
Hogyhogy