kurva anyátok
Kurva anyátok
Ánon szerint van-e élet a halál előtt?
nagyon lotyós mostanában
gyomorforgatóan nézhet ki smink nélkül
mutass olyan képet
Igen a fiúk smink nélkül is szépek, látom kezd megjönni az eszed.
hát ennek elég lófeje van
ezt én nem így látom. olyan szempontból igazad van, hogy nem mindegy, hogyan fogalmazod meg a gondolataidat. barátoknál ugyanez. ha nem picsogsz, nem kifogásokat keresel, hanem a lényeget mondod, akkor akár még értékelik is.
nem ott válik el a férfi a fiútól, hogy érzelmi analfabéta szociopatának mutatod magadat, és elfojtasz mindent, hanem hogy őszinte vagy, de nem kezdesz el nyafogni.
Oké mondjuk van egy olyan problémád hogy szorongsz amiatt hogy nem leszel elég jó a szakmád gyakorlására. Hogy kommunikálod ezt hogy ne picsogásnak hasson?
Ezen egyrészt van smink másrészt meg csúnya is
Mutassatok màr magatokròl kèpet
Ok tesa
Keress rá Döbrösi Laurára és képzeld el férfiként
>"Mostanában sokat szorongok, és tartok attól hogy nem fogok tudni helyt állni a szakmámban."
ennyi.
Nya asszondja basztam fűvel s fával meg a bokorral is. Nem így megy ez, hogy veszem a sületlen listákat és akkor bejön a tuti.
A legtöbb nő egy kész katasztrófa, amikor túl sokat voltak egyedül akkor és csakis akkor lesznek nyitottak másképp átnéznek rajtad mint az üvegen, meg törlik a seggükket veled szórakozásból és lehetsz vonzó meg gazdag is, nem számít. Kemény vagy? Még több fosst kapsz ha rossz az időzítés. Az öregisten faszát érdekli őket miket habogsz nekik ha félnek a magánytól és elkapod a szöget honnan közelítsd meg az illetőt pont akkor.
Az egész ösztönös, autistának nincs mit mondani róla, a nők meg letagadják ezt.
Na de a feketeleves később jön amikor egy pár hónap múlva jössz rá kivel is akadtál össze igazán.
Óóóó anyám de jó volt taknyos szűznek lenni.
"Mostanában folyton azon pörög az agyam, hogy rossz szakmát választottam. Túl sok az elvárás, az agyam/akaraterőm sem áll rá... Nincs kedvem ilyen fiatalon olyan munkában megszakadni, amit nem szeretek csinálni. Nem tudom mi legyen, már túl sok munkát és időt beleöltem, hogy csak úgy váltsak."
takarodj már a fonalamból román szubhumán
Na jó, én egy kicsit buzis is vagyok úgyhogy belekavar. Ez talán normál natúr fotó figurák nélkül.
Hogy őrjöng a szűz.
Jól nèzel ki
Hú de beletaposnám a fejét a betonba
Micsoda csődör.
köszi, anya is mondja mindig
engem megdugnál ha beöltöznék lánynak? vagy nem feltétel?
Mert egy buzi? Van ennél rosszabb akitől függ a mindennapi életed.
A hosszú haj jól áll neki, de nincs szüksége sminkre nekem, hogy kelljen.
Max annyit kapsz vissza egy emberi kapcsolatból, amennyit beleraksz. De inkább kevesebbet. Esetleg akkor van ez máshogy, ha jóval fontosabb vagy a másik számára, mint fordítva (de az meg amiatt lesz szar).
Ha valami nyomja a lelkemet, akkor megpróbálom úgy befűzni azt, hogy őt is érintse a téma. Mondjuk egy éve haltak meg a nagyszüleid, neki meg egy hónapja a szeretett kishörcsöge, akkor máris van egy olyan kapcsolódási pont, hogy neki is megérje belemenni a te szarodba.
Vagy másik módszer az, hogy rávezeted a másikat, hogy gondod van. Az emberek szeretnek segíteni, pszichológust játszani, hasznosnak érezni magukat, jó pontokat gyűjteni.
Ez nem az Jow Forums te robot geci
Amúgy te még nem gondolkoztál el azon, hogy 37 éves korodra miért csak retkes kurvákat sikerült összeszedned? Vagy talán van valami olyan mentális szarod, amit senki nem akar hosszútávon bevállalni?
És erre mi a lehetséges válasz?
Fordulj pszihológushoz karrier tanácsadásra.
A másik szűz is őrjöng, lóóól.
Hát ez gecy szar válasz akkor inkább megtartom magamnak a lelki gyötrelmeimet
>talán van valami mentális szarod
>talán van
lol
Felneveltek rendesen, gondoltam jó ember vagyok. De degeneráltabb lettem mint bárki akit ismerek ha végig veszem miket műveltem az elmúlt 20 évben. Könnyűvérű nők egyszerűbbek így.
26 éves koromig szűz voltam és van egy gyerekem akit más nevel.
Uramisten ez az ember majdnem 50 éves
Mi a fasz
>ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ELDURRANOKK
user hogyan védekezik a KÖCSÖGÖK ellen?
A karrier lófasz, pénzed sose lesz belőle. Másnak vagy kitéve, mint amikor albérletben vagy. A pszihológus meg elveszi a pénzed és mond egy blöfföt mint az asztrológus első benyomásra amit keltettél.
Nem, nem. Az is lehet 83 éves vagyok.
lol
>Felneveltek rendesen, gondoltam jó ember vagyok. De degeneráltabb lettem mint bárki akit ismerek ha végig veszem miket műveltem az elmúlt 20 évben. Könnyűvérű nők egyszerűbbek így.
>26 éves koromig szűz voltam és van egy gyerekem akit más nevel.
mondjuk még a degeneráltságot el tudom nézni de azt hogy más neveli a gyerekedet az tényleg a legalja.
a faszomért kell válaszolgatni erre a fos lárpra dögöljetek már meg
miért nem lehet az elmebetegeket ignorálni a faszomba hogy eltakarodjanak
most olvastam hogy szegényt kodzsima egész eddig etette hogy benne lesz az új játékában és kábé a teaserből tudta meg hogy nem
és úgy hivatkozik rá beszédben hogy kodzsima-szan :(
A - menj és tanulj mást (ha mazochista vagy)
B - szedd már össze magad, valami csak lesz
C - menj ki külföldre egzisztenciát építeni. Ha már beszélsz itthon 1 vagy 2 idegen nyelvet peofi szinten, azzal már önmagában egy félisten vagy.
Én ezeket válaszolnám
Azt mondta fogamzásgátlón van. Lehetetlen volt a természete. Bírtam max 7 hónapot vele. Nem az első nő az életemben, otthagytam, nem is tudtam, hogy terhes akkor a vége fele. Aztán a félkész gyerekkel együtt épp időben rávarrta magát valaki másra az meg azt hiszi, hogy az övé. Csináltam ennél sokkal cifrábbat is már. 37 vagyok nem 50. Neked meg a degeneráltság valószínűleg az ivás meg a verekedés. Van annál rosszabb is.
gondolsz néha a gyerekedre?milyen érzés az amikor egy másik fickó felneveli a te gyereked? gondolom jóféle
>Azt mondta fogamzásgátlón van
És te elhitted? Jézusom.
De az a te gyereked attól független. Nem tudhatod milyen helyre kerül, hogy fognak vele bánni. az a te lelkeden fog száradni, bármi is történjen vele.
de az is hogy csak idő kérdése hogy valószínűleg ki fog ütközni hogy abszolút nem hasonlít az apjára, aztán szétrobban a család. Azt megint ő fogja megszívni. De felőlem játszhatod a várakozós játékot aztán majd az ajtód elé toppan 14-18 év múlva aztán majd szembesít mindennel ő maga.
Nem a faszi érdekel hogy más gyerekét neveli, meg az a retek pina se igazán. Csak ez a gyerekkel szemben abszolút nem fair. Szerintem fel sem fogod mekkora lelki törést tud ez valaki életében hozni.
öld már meg magadat te szánalmas szubhumán
Tökmindegy mit irok, mert eldöntötted mit akarsz itt olvasni.
Ennél több eszem van nekem. Az anyjának is.
nem tökmindegy mit írsz, én személy szerint egy jó dolognak tartom azt hogy egy másik férfi az én utódomra költi a vagyonát
a kakukkolásnak a legprofibb változata
majd csak túléli valahogy a gyerek, ha ilyesmi megviseli akkor nem való az életre
amugy meg az anyja kell hogy felelőséget válalljon érte mert ő kamuzott a pirulákról
buzicigánybaszós lárp mikor?
csak jövő áprilisban jön a cyberpunk 2077 :(
fel
fel
vitézek
a
csatára