jutarnja kafica edicija
/ex-yu/
Other urls found in this thread:
blic.rs
blic.rs
youtube.com
youtube.com
zurnal.rs
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
miss7.24sata.hr
twitter.com
držite mi fige, ispit je uskoro
brt
opet nisam spavao
evo me brate
rasturam
dosta je bilo vise, otisao sam da spavam
laku noc
vruće je
Kakva bazica lol
jos malo do 2020 godine haha
Jesi proshao, kaj si pisao maweni
prođoh al slabije uradih teorijski dio
očekujem 7 al nadam se 8
Kaj si pisao? To je taj evropski standard to preko 5 ocijene idu
osnovnu teoriju grafova
j-jebeno trolanje stari
tehanovicu spisak postoji
Koji kurac danas sam govorio sa jednom curom, ona je bila za jednu glavu veca od mene, sto se ovo meni mora dogodit...
hahahaha programerko vidi izvini neche mi bljeskalica jer mi slaba baterija
nisam programer top frf matechmarichar sam
Josh gore ali iskreno druzhe
pa nije tako loshe, zanimljiv je studij
haha kjutare u letnjim haljinama prolaze a ja ruzan i ogavan h-haha zamisli
Ovo ali zhalosno
Pa dobro prijatelju ako je tebi dobar meni je josh bolji hehe. Budesh bio profesor u srednjoj i gledao klinkice heheheh
hehara
zakaj niste na moru ?
pa mogao bi se izvuc sa silovanjem ipak zivis u srbiji
brate ovo je jajks
moram i ja jednu kafu dbi
MLADE KOKE
S VELIKIM SISAMA
PUNO KITA DOBIJU
MLADE KOKE
S VELIKIM SISAMA
PUNO KITA DOBIJU
Jebo si joj kevu bate sad ne zna gde je
zalosno! ali tu je Zadrugica i vrele ribice pored i u bazzenu pa je lakse
pa ovo nema ni u kopakabani
haha
O V O
poop
otkopchao sam kurac
ivan ljuba dbi
Sanjao sam malopre da je Ivan Ljuba pobedio nekog u duelu za ispadanje u Zadrugi i cudio se odakle on tu.
hahaha zamisli ides da radis kod crvata pa i treba da te biju mamu ti jebem ahahahaha
blic.rs
Tol'ko su im bacirani Srbi nabili komplekse da nikad nisam u zivotu video ni cuo slucaj da se jedan crvat zaleti na Srbina, vec su uvek u grupi ko siptarske kerine.
ovo jebote, kakvi bolidoidi
dal ima neka aplikacija za iphone koja moze da detektuje pare? npr ubacis template svih novcanica dinarskih, dolarskih, evrovskih i ides okolo sa upaljenom aplikacijom i kad se mechuje onda mozes da iskopas ili nadjes pare?
To je dobra ideja bakero, reci cu to nasim programerima Majmunku i Taksisti da naprave.
>AMERIČKI DIPLOMATA UBIO SUPRUGU PA SEBE KAD JE ČUO DA ĆE ONA RADITI U AMBASADI U SRBIJI
top cec
strefio ga chmarni udar
veceras idemo ispred stadiona jenea da damo podrsku selektoru Gospodinu Mladenu Krstajicu
youtube.com
Bazirani Krstajic sve radi sto fudbalska publika zeli, pozvao je SMS-a, promenio taktiku u napadacku, 5 u sredini, 2 u spicu, i opet publika kmeci, sto znaci da je publika glupa ko kurac i ne zna nista i nema pravo da prigovara Baziranom Krstaijicu srbendi cetniku!
youtube.com
Otkada su to amerikanci postali pametni?
ukrajina je jedna prosecna rperezentacija
portugal ih je apsolutno nadigrao, a luksemburg je po svim parametrima protiv njih odigrao egal mec, dobili ukrajinci golom u 90 nekom minutu
to je samo dodatni pokazatelj koliko je ovo jadno bilo
ajde 5:0, desi se jbg
ali moze se izgubiti sa petardom u mrezi a da imas ponesto dobro u igri
ovo sto je srbija odigrala je nadrealno lose
prosto je neverovatno da grupa profesionalnih fudbalera igra ono, a to je jos neverovatnije kad se uzme u obzir da imamo nekog tadica, jovica igrace koji su obelezili prethodnu sezonu evropskog fudbala i jos poveliku grupu sasvim ok igraca u ozbiljnim evropskim ligama
mi posten napad nismo organizovali
ja se zaista ne secam kad sam gledao neciju jadniju predstavu
Koliko Bošnjaka se pridružilo azilantima na ruti prema sjevernoj i zapadnoj Evropi?
de si taksista?
da se nadovezem, zakleo bi se da dobar deo igraca nije ni znao sta treba igrati
veliko je pitanje da li je krstaja i u teoriji imao ideju kako bi mi trebali napasti
sto neko rece, ovo je izgledalo kao da se neko namerno zajebava, prosto neshvatljivo da smo toliko nemocni
meni je kolarov najjaci utisak
33 godine, 15ak godina profesionalnog fudbala, kapiten
formacijski postavljen da igra bocnog stopera, a on sve vreme visi na pola sa idejom da ide preko pola u napad
da je sve ostalo bilo pod konac, samo to njegovo ispadanje (bukvalno konstantno) bi nam unistilo igru
zbog toga su se oba stopera pomerala na levo, a neko od veznih krpio desno
to je zato sto se ovaj genijalac igra selektora i trenera
zurnal.rs
Sta je bilo bre? Sta oces bre ti vise? Jeste trazili 2 spica? Jeste trazili 5 u veznom redu da budu sve tehnicari dribleri? Sve vam je Gospodin Krstajic dao i sta je sad bilo koje picke materine? 5-0 ste izgubili, nisu oni, nije on, nego kmezava nepismena srpska fudbalska publika!
Ипaк тpeбa oдaти пpизнaњe Кpcтaјићy, тpeбa пyнo знaњa дa ce пocтaви игpa тaкo дa Taдић, Joвић, Љaјић, Пpијoвић... дeлyјy кao дeцa кoјa cy cкyпљeнa иcпpeд згpaдe дa игpaји пpoтив Бpaзилa.
mmm ove 2 cutare iz prvog reda
youtube.com
Koliko mi taktički nepismeno igramo, pa to je za plakati. Pa ne znači da ćeš igrati napadački ako staviš dva špica i četiri ofanzivna vezna u tim, može se igrati napadački i bez špiceva, ako imaš dobru sredinu koja će napraviti takvu igru. Mi i nemamo nikakvu sredinu, imamo par njih koji stoje napred i par njih koji stoje nazad i nikog između, štoperi nam izlaze na 60 metara od gola kad napadamo jer nema ko da pokupi loptu ako ode pozadi, obzirom da Ljajić igra zadnjeg veznog, a nikad to nije igrao i ne zna to da igra, pa juri napred u napadu. Kad iznosimo loptu Ukrajinci izađu visoko na štopere i STOJE, i mi ne možemo da je iznesemo, opet se bacaju neke dugačke dijagonale kao u Sinišino vreme, itd.
Nema ozbiljnog fudbala bez ozbiljnog zadnjeg veznog, to valjda svi znaju osim Krstaje...
jel imate sa uspeha sa baduom i tako tim sranjima?
jebo vas fudbal svi smo ovde deli se nedejni budzet
youtube.com
hottare i cutare su polugole
ali ti i tebi takvi selektori iz fotelja ste bas to pricali, daj da ih napadnemo bre sa 2 spica i 5 driblera pozadi da ih natrpamo pa se sad posle fijaska pravite pametni, Ja se borim za bogato društvo, za ulazak u Evropu, a kad slušam ovako priče ljudi pristaju na mrvice. Ja ne mogu da pokrenem društvo napred
Komedija ziva sa reakcijama publike
youtube.com
u u u a a a
>da, vjerujem u boga!
koji je ovo sample ?????
cec ovo
>NEEEEE PRESTANITE SE RUGATI MOJEM ZAMISLJENOM COVJEKU NA OBLACIMA KOJI JE STVORIO SVIJET
>crvat krece sa jeftinim bajt postovima i divljackim istopederisanjem
>bajt
-D 106850761
Пaкao нe пocтoји јeвpeјчинo пoгaнa, дa Бoг дa ти ce плeмe зaтpлo.
pusti kretenka nije on kriv kaj su mi isprali mozak kad je bio klinac
Kletvobacach
stavi trip smradino okostala
kako su dobre ove dve crne andjelke uhhhhhh
ja cu da moliti za vas
e a sad malo da prozborimo koju o djocku i fiksonu
Izaberi svog pokemona
lijeva
Jel to dajana nejana
lolara
leva fiksonu a desna djocku staropederu
Na toj ženskoj se možeš samo nažuljati
Kako li se DJOCC nosi sa cinjenicom da mu je keva ekspouzovana kao najkorumpiranija zena u Srbiji?
youtube.com
zazmuriii
>Na toj ženskoj se možeš samo nažuljati
`jel ti stvarno verujes sta pise sasa mirkovic siptarski placenik?
mmm lunjara u tangicama ali Elenonora je takodje ko ne gleda je teska gejcina
lijeva je bolja pička tako da biram nju
U cemu da przim jaja brate
Ja ih przhim na vruchoj pichkici tvoje matere
u tangicama
krindz jajks
frf baš mi je danas jedan norman pričao kakve boleštine je pročitao o tom fetišu, morao sam se praviti da ne znam ništa o kakovima iliti kandaulistima kako sada saznajemo
ja bi volo da gledam kako đoćko kara moju ženu