bojana laban u sljedećoj sezoni parova edicija
/ex-yu/
Other urls found in this thread:
youtube.com
instagram.com
instagram.com
croatianhistory.net
youtube.com
youtube.com
informer.rs
twitter.com
youtube.com
twitter.com
Daniel Cerovečki iz sjene dolazi po mene
Ovo mora da je jedna od onih srbskih ljepotica o kojima čujem tako puno
NATO edicija
Skuzhio sam tek na 25min da se radi o transrodnoj osobi. Izneverovao sam koliko je lijepa (lijep)
Sta je mislio sa ovim?
Majku vam jebem reditorsku sve chu da vas koljem ako ne razumijesh
Reddit Jow Forums autizam je na istom spektru, kjut vam je taj tsundere put on
poslati nogu vidim prvi put, obično se samo stopalo slalo
Koljach.
Rezach
Pa mogu reći da sam od bosonoca najmanje očekivao da su reditorci, smrdi i crvati naravno ali bosonci nikako
>Da ja sam bošnjok, vjera mi je islom, jezik bosonski. Kako ste znali?
Otkupio sam auto i u istom pronašao USB stick od 8GB sa pjesmama Jašara, Sinana, Mileta, Hakale, Nedeljka Bajića, Enesa Begovića i Rade Lackovića
Koji auto i koliko si platio?
Golf 5, 8000
>zastavica
Ja isto pitam suvišna pitanja koji auto. Koja mašina i koliko ti je digao cijenu zbog usb-a?
>Devil’s lettuce is a god’s gift
Znachi ovako izgleda prosjechni pushach trave lol
instagram.com
*Prepriječi ti put*
Golf 5, šta ti nije jasno? USB sam našao poslije kupovine tako da nije uračunat u cijenu. 8000 KM ti je 32000 kuna.
iz boonovica
jest marka oslabila
kako ste danas braco
pa nije baš, i dalje je 1,95 po evru
frfujem brate
kiddddamooooooo
inache ja skroz lijevo
croatianhistory.net
pamtimo pa cemo da se vratimo...
Ovom drugom sa desne strane je majka iz Filipinskih ostrva!
postaj slike njegove majke
Evo bas sam gledao njen profil sad je matora i bezveze je ali ima ovu sliku iz mladosti
spavam 10-12 sati a kad sam budan tad sam za racunarom jedina realnost koju zivim je ona koju sanjam
ma bas bezveze izgleda ko da bi se nasla u nekoj ovakvoj slici
Laibach's brand new reworking of one of North Korea's most beloved pop songs: Honourable, Dead or Alive, When Following the Revolutionary Road.
youtube.com
mars napolje
Da retardu, rekao sam suvišno pitanje koji auto jer je golf stereotipični bosanchuga mobil. Za tu lovu si neki ciganski dizel dobio pizdurino glavata, da bog da ti dpf počne srat nakon tjedan dana
nisam znao da imamo hrvatskog moda, mozda pricaju o dominiku
Covjek najbolje laze kad samog sebe laze
bazzirani Ivica Dachic razvalio Vloru Citaku u njujorku ahahahhaha
informer.rs
slazem se jebote
kultni ex-yu mim to svako zna
dobro je danas, bilo je vruće ali sada sam u hladu sa sladačom, a ti?
>sladačom
vrisstim
SLADAČČČ
to je jebena frfara zamisli bit toliko jadan
Koji kurac kaj nema više rumenka u prodaji? Ili samo tisak nema više?
>onaj ook kad sam si morao uzeti cigansku snjeguljicu
kad ce vise studentski programer od jucer postat gf
a da nemre ju postat kad je izprogramirana
sta sam propustio brate
snjeguljica je nostalgijski užitak
neki retard programerko dosao tu se hvaliti da je čedo od 2m 90kg s ogromnom kurčinom
onda je rekao da ima curu katolibanušu koja mu ne daje prije braka pa "idu polako"
kontiki
ima rumenka
>onda je rekao da ima curu katolibanušu koja mu ne daje prije braka pa "idu polako"
Prijevod odvaljuje ju od kurca neko sa strane vjerojatno fizionomije koje je pripisao sebi dok je on soja pederko manlet i lanklet
ajde prevedi ovaj post sa zumerskog na hrvatski
t.
jadan, zao mi ga
vjerojatno je neki štreberko kojeg su bullyali u srednjoj i osnovnoj i sad ga neka thotara iskorištava kao potencijalni bankomat
Ja sam više volio njofru
Đe?
u ducanima
- Ostavila me je, pa sam smislio kako da mi se opet vrati. Mislio sam da, kad vidi da mračne sile imaju nešto protiv njene nove veze, da će opet biti moja. Pratio sam njenog ljubavnika i čučao ispod prozora. Sve sam čuo šta su pričali i pojavljivao sam se u pravom trenutku. Vampirske zube sam kupio na vašaru, šminku u prodavnici, a plašt sam napravio sam od ćebeta - ispričao je zaljubljeni D. D.
brate skini trip znamo da si nov primjetili smo ali uklopi se i ne smeta nikome
nije trip retardu vidis li da nema ono s usklicnikom poslije imena
imepederanje je isto kao i trippederanje, idi na neku drugu stranicu ako zelis bit poznata persona tipa redit, instagram itd, ovdje je poanta da su ljudi anonimni, ovako cemo te samo svi isfiltrirat kao i ostalu vecinu ime/trippedera
dajem ti samo prijateljski savjet
ali kako cu naci qt incel bf bez imena
Bok deko,
Navodno je jučer došao ovdje neki dječak u ranim dvadesetim i uvjeravao ljude prisutne u tome trenutku online i aktivne kako je: alfa mužjak od 2m 90kg s ogromnim spolovilom i djevojkom koja ne želi ući u spolne odnose jer se navodno čuva za brak.
Ja insinuiram kako je situacija zapravo suprotna. Da sa tom istom djevojkom spava drugi muškarac koji izgleda onako kako on za sebe kaže da izgleda (alfa mužjak od 2m 90kg s ogromnim spolovilom), te da je on ustvari ogorčen radi te situacije pa projektira svoja htjenja neznancima na internetu.
Razlog zbog kojeg ju ne ostavi je po mom osobnom mišljenju strah kako neće moći pronaći drugu partnericu zbog svoje neugledne vanjštine i veoma vjerojatno odbojne osobnosti.
lp
anonimac
idi na r9k imas tamo gej generale doslovno su uvijek tredovi, skini discord i tamo ih kupis ko muhe na govna, ovdje u exyu sigurno ne, skini ga brate smucio si mi se isfiltrirat cu te sad
ne mogu vjerovat koliko jadan moras bit da pricas sam sa sobom
doslovno se ubij paznjo kurvo
ovo je legendarno stari hvala na frfu
rokni filter i adio bok, sve trippedere najbolje tako po kratkom postupku i vise ih ne vidis
out of sight out of mind pa mogu oni govnopostat do sutra
Lezhach
>out of sight out of mind
koji kurac je sa baziranim crvatima ovih zadnjih par dana
e ovo se cekalo.
twitter.com
sta je drug tito mislio pod ovim?
Pa srednjošlolska i studentska govna su sad bez obaveza
Americhka lowa i resursi su zakon, zhiwio jugoslowenski socijalizam
Sunčan se na balkonu
>daniel cerovechki downvotes
hitni se
ko je taj lik vidim da shizujes oko njega vec danima
*balkanu
reko sam da necu da gutam
daniel cerovechki i bogdan vlajinac, dbi
Di si denchi bijela smrt cerovechki? Kako napreduje sa onom tvojom r9k britankom?
Trazhi u arhiwama pederko
nije vazno
hitni se
wanilija i chokolada moglo bi se rechi
treba mi qrac
mdma
doslovno jebote, pa koliko ce vise mladih zivota sizofrenija oduzet od ovog mjesta
postaj noge ljepotice
>ook purger mešanac
youtube.com
>riba koja mi se svidja je pr republikanske stranke onog ludaka sandulovica