Ediția: Nu uita să te hidratezi
Precedent:
Ediția: Nu uita să te hidratezi
Precedent:
Other urls found in this thread:
Să mă cac pe anime.
Ciudat flex dar okay
Am crezut ca e mort firul. Eram gata sa ma reapuc de postat pe /balk/
tip mare
cand vine apocalipsa zombi ma duc la un sediu BGS
ba ce cacat e aia si cat costa?
>tip mare
Grasul de langa?
hamăr nush de care.
Ce faceti astazi?
daca intri cu aia in giratoriu se caca toti bmwisti cocalari care vor sa se bage ca pula
il ajut pe domnul Shekelescu sa-si mai cumpere o casa de vacanta si apoi ma uit la animu pana adorm
Stau. Numai ce am ajuns de la examen de la pneumo si a fost un cacat de examen, majoritatea intrebarilor au fost din paranteze si detalii inutile. Parca dadeam examenul de rezidentiat in pula mea, nu tu intrebari de baza de exemplu:
Care dintre urmatoarele afirmatii in legatura cu empiemul pleural sunt adevarate:
[Insert 5 variante de raspuns]
Exemplul de mai sus ar fi fost decent, dar majoritatea erau ceva de genul:
Clonidina:
[Insert 5 variante de raspuns de cacat care sunt aproape la fel]
Dintre toate medicamentele posibile in pneumologie (Adica antibiotice si bronhodilatatoare) numai cacatul asta de Clonidina nu aveam in cap, fmm UMFT.
consumă probabil căcatul ăla cât 5 bmw-uri totuși
Merita sa fac doua faculte mema la UBB? Ar fi greu?
Închei medii si aștept cu nerăbdare să pot pleca odată de la școală.
Ce predai sefule?
Bazat comfi prof de romana.
ce ciudat e să văd un profesor că face cacaposteală pe patrucean
După încheierea anului școlar vine titularizarea. Cred că nu o să mai fiu pe atât de comfi în perioada asta.
>vine titularizarea
Mult succes, domn' profesor! Sa ne dai si un update in legatura cu asta.
Mersi! De fapt, mai e o lună până la proba scrisă. Probele practice și inspecțiile la clasă încep din timpul anului școlar, dar pe alea nu ai cum să le pici. Sunt mai mult o formalitate la care până și cei mai mari proști obțin nota de trecere. Mă tem să nu fiu memat la scris, fiindcă metodologia pentru primul subiect este destul de vagă și poate pica orice despre oricare dintre autorii canonici.
wow o sa fim colegi! :^)
La ce dai?
E inutil, nu o sa aprecieze angajatorul.
Dar daca vreau sa ma fac prof de subiectele respective?
chimie. tu dai admitere sau ai fost la vreun concurs?
Bazat. Poate în câțiva ani o să fim colegi.
Eu vreau la limba si literatura engleza+inca o limba moderna si la istorie.
Si la litere o sa fie ceva admitere din engleza, iar la istorie ii pe dosar
>fiindcă metodologia pentru primul subiect este destul de vagă și poate pica orice despre oricare dintre autorii canonici.
>Orice despre oricare
Ce cacat? Gen fie iti poate da un comentariu despre ceva opera literara sau relatia dintre personaje? Sau e mai rau de atat?
Nu prea că vedeam asemenea lucruri făcute de ruși cândva pe Top Gear.
Dau muie la curioși.
la unele facultati am vazut ca au un fel de concursuri de admitere. poti sa inlocuiesti cu media de la concurs media de la bac + media de la examenul de admitere. deci daca iei nota mare trebuie doar sa iei bacul si nu mai e nevoie de examen. poate au si la engleza/istorie. dar cred ca au avut loc toate in primavara, deci daca dai bacul anul asta e prea tarziu.
Mai rau. E un eseu de 900-1500 de cuvinte in care trebuie sa abordezi un anumit aspect al creatiei unui autor, raportandu-te concret la doua dintre operele pe care le-a scris. Mie mi-a picat incadrarea intr-un curent literar a liricii lui Arghezi.
Sunt multe femei pe la facultatea de litere?
Admiterea aia la engleza e foarte usoara, nu-i cu mult mai complicata decat competentele la bac
Salut, /ro/!
ziceam ca poate e mai lejer sa nu ai toate examenele in aceeasi perioada. si eventual scapai de 2 zile scoala, daca nu stai in cluj.
PATRI!! OwO
In ce teorii ale conspiratiei crede /ro/?
salutari
cum iti merge?
Poftim?
Merge încetișor, mulțumesc. Tu ce faci?
nimic special, ma duc in curand sa mananc si dupa ma bag la niste animu
>omul molie
>decebal nu s-a sinucis
>50% din aurul aflat in circulatie este de origine daca
Da, era mai lejer, dar anul asta am fost foarte confuz, asa ca le-am ratat.
Nu le stiu pe toate de acolo, doar foarte putine. In mare parte, niciuna. Cea mai memata e aia cu Big Pharma si reptilienii.
In legatura cu big pharma, mi se pare ca sunt teorii ale conspiratiei extrem de retardate. Medicamentele nou iesite pe piata, care evident au trecut de trialuri, au o gramada de efecte secundare, spre exemplu: Alprazolam. Cand a iesit pe piata nu a fost asa de finisat si abia daca il lua cineva pana a iesit versiunea sa mai frumoasa si mai finisata Xanax care are mult mai putine efecte secundare si reactii adverse. Asta nu intelege lumea si de asta cred majoritatea in faza cu "Hurr, durr, nu iau medicamente pentru ca nu sunt bune, antibioticele imi dau diaree si dureri de burta, lasa ca nu fac eu infectie ce plm"
dacii nu se sinucideau, ei se sacrificau
Da, aproape numai femei
cred ca partea cu conspiratia nu e numai ce spui tu, dar si:
1. companiile mari ne fac sa credem ca pentru fiecare chestie pe care o avem trebuie sa luam un "medicament minune"
2. diferentele in ceea ce priveste substantele interzise in diferite tari
3. unii cred ca asa ne controleaza mintea/corpul
4. unele companii ar detine solutii pentru multe boli, dar nu vor inca sa le publice deoarce vor sa faca bani din vanzarea unor medicamente slabe, care au un efect partial sau nul
ETC.
Dupa mine, medicamentele ar trebui folosite doar cand ai nevoie de ele, pentru ca iti strica ficatul sau rinichii (nu stiu cat de adevarat este asta asa ca daca cineva ar putea sa imi confirme as aprecia)
Iti raspund pentru fiecare cu numerele respective.
1.Sincer, daca esti racit sau esti gripat, Parasinus ti-e aliat! Lasand gluma, nu mi se pare ca ar avea ceva influenta, banala raceala nu are un tratament specific ei ci tratezi simptomele. Restul sunt suplimente alimentare gen ginko biloba, acutil, vitamax, sunt "medicamente" care chiar nu iti fac nimic daca le iei o data pe zi pentru a-ti intari imunitatea
2.Aici nu prea am ce sa comentez pentru ca habar nu am de diferente in substante interzise
3.Asta e cea mai mare tampenie, inafara de faptul ca sunt pacienti ipohondrii care chiar cred ca au ceva si iau in prostie suplimente alimentare si medicamente.
4.Gandeste-te cati bani ar scoate daca ar face un tratament eficient. Banii ar veni extrem de repede chit ca pretul este piperat.
>pentru ca iti strica ficatul sau rinichii
Sunt o gramada de medicamente care au efecte adverse dar numai in cazul in care abuzezi de ele. De exemplu algocalmin, e un antalgic si anti piretic care in cantitati mari produce toxicitate sanguina. Ficatul si rinichii sunt des afectati deoarece medicamentele se elimina fie prin materii fecale (care au pasaj hepatic), fie prin urina (pasaj renal). Evident ca nu iei medicamente in prostie fara sa ai nimic si nici nu mi se pare normal sa faci asta, dar n-am nimic impotriva cu vitaminele gen Centrum sau Vitamax, si eu le iau in fiecare zi si n-am nici pe dracu.
cze plme...
Abia astept
No, bag pula, atunci ii clara. O sa ajung sa fi invata doar in clase compuse in majoritate din femei. Pentru ca si eu vreau sa merg la facultate de litere, dar pe profil de limbi moderne aplicate, daca apuc, fac si masterul si ma duc sa predau engleza, ca la altceva deocamdat nu is bun deloc.
De ce porti tricou cu Mettalika daca tu nasculti Metallika ?
Am o colega care o fost acceptata la limbi moderne aplicate la UBB, eu is si obisnuit cu clase de femei, ca la liceu am fost 8 baieti si 22 de fete
>litere
Invata sa zici in mai multe limbi ''doriti si ketchup la cartofi ?''
am ajuns la camin si-mi vine sa ma sinucid
NU MAI POT DE CALD MOR
Invata tu sa sugi pula in romana prima data, curfrustratule.
>doar in clase compuse in majoritate din femei
asta e bine ba, e ca si cum ai avea un multiplier la relevanta
La Litere au LMA? La Limbi si Literaturi Straine au filo, LMA si traducatori. Fiecare profil se axeaza pe ceva diferit. Intre noi fie vorba, ultimele doua sunt cam inutile ca la filo se face carte.
dc nu ti-ai luat garsoniera bos?
La umbră avem 31. Frumos.
trebuia sa stau la garsoniera dar mi-am luat o muie anu asta si dupa nu m-am mai mutat din camin
la anu sigur voi sta la garsoniera
O sa trec pe la ma-ta sa-mi dea niste lectii private, am auzit ca se descurca.
Poftim?
Ce limba sa imi aleg daca merg la limbi si literaturi, iar limba primara va fi engleza?
asta ii moment in care ai ramane fara dinti in gura prost si timpit care esti, da nu ii bai, continua asa, poate ajungi sa ii zic la unul fata in fata fix asa si iti taie dupai gatlejul ala ca la porc, ca mai mult nici nu merit
De ce porti trikou cu Metallica si cu Nirvana ?
>La Litere au LMA?
Da, cel putin din cate am inteles, unde m-am decis eu ca vreau sa merg, la UVT, au asa ceva. Si de aia si cam vreau sa merg acolo, ca cel putin ai mai multe variante ca sa zic asa cand gati; traducator, ghid turistic, profesor (daca optezi sa mergi pe profil dinala optional pentru pedagogie)
>e ca si cum ai avea un multiplier la relevanta
da, da... nu chiar prea conteaza atunci cand toate fetele arata complet oribil si au personalitati de tot cacatul
"De ke portzi trikou ku Metalika si nu ku Nervana?"
Asa ziceam si eu si acum sunt un incel.
Taci acolo razboinic de tastatura prost ce esti, nu ma supara ca n-o s-o mai platesc pe ma-ta cand ii dau muie si n-o sa mai aiba cine sa-ti finanteze studiile tale inutile. Acum hai, mars la facultate sa inveti despartirea in silabe cu imbecilii de la litere
Nu port dar am un tricou cu Metallica albumul Master of Puppets
conteaza curul
Nu merge bine? ;-;
Ai voie sal portzi doar daca askultzi Mettalika. Pt ca asa zic eu !
>sa inveti despartirea in silabe cu imbecilii de la litere
>t. Vasluian prost exmatriculat din scoala profesionala
Pun pariu ca eu am citit in timpul facultatii mai multe carti decat ai vazut tu vreodata.
Ba cred că merge dacă ești suficient de ciad.
Si nu scria in nicio carte ca arati ca un retardat autist si virgin daca te lauzi cu cate carti ai citit pt. ca nu voia nimeni sa iasa cu tine pe afara ?
Tocmai acum m-ai facut sa ascult o melodie de la ei
youtube.com
Ai gusturi bune, boss. Bate o felie !
>handicapatul nici nu stie ce se preda acolo
>user spune clar ca merge la limbi straini
>retardatul raspunde de parca nici nu ar fi citate partea aia si crede ca se refera la romana
mamaaaa mars naibii inapoi pe reddit copil imputit
Pacat ca nu sunt ciad
tineti-o tot asa baieti
>t.absolvent la litere frustrat ca munceste la mcdonalds
Ha hahahahahahahaaahahaha
o/
Daca alegi Limba A engleza, nu-ti poti alege unele limbi mai exotice gen chineza ca e doar ca limba A. Coreana merge ca limba B. Germana cred ca au si ca limba B. La franceza profii sunt ok dar se asteapta sa cunosti putin limba daca nu la nivel avansat. La engleza am auzit ca e nasol cu profii si pica multa lume. Dar se duc si enorm de multi oameni la engleza. Nici suedeza nu cred ca e grea. Dupa mine, nu trebuie sa te duci sa inveti engleza la fcaultate ca sa poti dovedii ca poti sa o vorbesti. Exista examene si cursuri la British Council. Cred ca pentru un nativ e mai respectabila o diploma de engleza de acolo decat de la unibuc.
Din cate stiu la Litere faci romana si la Facultatea de Limbi Straine faci Limbi Moderne Aplicate. Sunt doua facultati diferite dar cine stie, poate au bagat si LMA la Litere.
\o yeaaaaaaa
Singurul imbecil de aici ești tu. Te mândrești cu faptul că ești un incult fără studii și îți petreci timpul pe un forum brăilean de furat cărămizi luându-i în derâdere pe ceilalți.
Cava total inutil, felicitări, esti un cacat inutil.
Eu as vrea sa fac la UBB limba si literatura engleza+o alta limba si sa mai fac pe langa si istorie, ca apoi sa ajung prof in astea
E mult prea cald, Patri. Iarna si toamna sunt cele mai tari. Primavara e ok tier si vara e shit tier.
Multă baftă, user! Eu am avut româna ca specializare primară + engleză.
Bine ii faci. Bravo
E ok viata de prof?
Bazat prof de romana. De ce plm nu am avut si eu profesori care stau pe patrucean? Numai comunisti care ne fortau sa invatam comentarii cuvant cu cuvant si eu eram prea brainlet ca sa mi le fac singur.
Mă sufoc acum în troleibuz. Iubesc primăvara.
>fara studii
Daca nu erai prost si aveai aptitudini de intelegere a textului realizai ca nu am zis asta. Dar te rog, citeaza-ma unde am spus asa ceva. Am zis doar ca facultatea de litere e un mare cacat inutil, la fel ca tine. Desigur ca trebuie sa faci un om de paie si sa te compari cu cei fara studii, pentru doar aia sunt mai josnici ca tine. Pfff.
>la examen la pneumo
>"Sa nu mazgaliti pe hartii ca le corectam la calculator!"
>la finalul examenului
>"Va dam rezultatele cel mai repede vineri si cel mai tarziu nu stim"
Ba, eu ii inteleg pe oameni ca au si ei pacienti de vazut, cafea de baut, mai o bronhoscopie, mai un pranz, dar da-o-n pula mea de treaba daca ai calculatorul pizdii acolo, cat iti poate lua sa corectezi niste lucrari? (Mai ales ca sunt 4 in comisia de corectare)