Attached: 47693774_215450039406230_2257039246646059060_n.jpg (1080x1350, 138K)
/ex-yu/
Jackson Torres
Adrian Clark
opet me navukla udata kurva bukvalno necu nikad nauciti jebene udate kurve se lepe na mene ko muve na govno a nikad neka normalna slobodna devica
Leo Taylor
kako je ruzan jebote
Blake Walker
koliko ona ima godina a koliko ti, i kako ste se upoznaj zelenotekstuj
i da, postaj njenu sliku
Brandon Sanchez
vidi brate
Jonathan Wood
Ubio bi za takvu jednu
Jaxon Richardson
Cooper Long
gf mi je to jutros poslala
Jayden Richardson
Prde a bogami i smrde
Xavier Garcia
Postaj njene slike
Hunter Nelson
domar nas je opet obriso
Nicholas Smith
>udate zene
>gf
u sta se ovaj egzju pretvorio?
Dylan Jenkins
hello frens
Hudson Hughes
kad mutavi novopederi rade konce sa non worksafe OP slikom
Landon Rodriguez
trebao si gledati prosli konac brate, eksju sizofrenija na svom vrhuncu
Oliver Harris
obrishi tu spermu sa lica i ochiju ne vidish dobro
Landon Martin
Normies. NEETovi na Balkanu su ionako ugrožena vrsta jer nemamo baš sistem koji će ti omogućiti život za ništa kao zgubidan.
Aiden Morales
>Normies
jebene novopedercine
Oliver Young
Benjamin Russell
Henlo, what's up?
Carter James
Jayden Walker
Smrt neurotipicnim
Adrian Baker
smrdi smrde
Leo Baker
seksaj se incrve
hahaha INCRV
John Baker
Ko ovdje /mrzicigane/?
Asher Turner
mrs picke programerske studentske
Noah Adams
dijasporashko tanjurko na aparatima
Gabriel Brooks
Programerokolj kada?
Tyler Bailey
>ook sirotinja bez klime
Joshua Lee
smrdcrv
Jack Nelson
mrzim zene i crnce
Liam Sanders
Nolan Robinson
mrzim zene to je jace od mene
Aiden Anderson
I hope your countries best in the wars to come.
Ian Sanchez
HAHAHA OOK KLIMA RINTA 100 NA SAT DA KLIMATIZUJE MOJE PRDEZE DOK PISA NA SIROTINJU SMRDLJIVU ISPOD ZGRADE VRISSS
Sebastian Green
ovo klimam se i bash mi je lepo
Sebastian Moore
Sebastian Ramirez
taj lik koji je to napravio je bome baziran
Michael Green
stigle svehze cutare
/olympia_moor/
/annetdavis/
Jeremiah Reed
>purgeraj već spaja vikend
ojebote
John Reyes
Purgeri se ponashaju i prichaju kao pederi
Christian Bennett
ook loš prosjek ocjena
Jaxson Powell
meni je ta spičkanje plaće na ljetovanje uvijek bilo fascinantno. ne vidiš dalmoše da baš troše na zimovanje.
Blake Jones
Ne vidiš dalmoše da ikad išta rade frf
Jonathan Johnson
Gabriel Turner
svaki put kad svrsim narastu mi nokti
William Nelson
Ne bi ni ja da imam što za iznajmiti. Zaradiš u par mjeseci za čitavu godinu.
Andrew Anderson
Dobro da ne rastu samo kad jebeš nešto
Elijah Cruz
nije me dugo bilo
Connor Morgan
di si bio
Jack Anderson
u ponorima pakla
Colton Thomas
sresti cemo se opet prijatelju stari
sa eksju treda u vrijeme kad smo bili mladi
srest cemo se opet prijatelju nepoznati
sranjopostat cemo na onom svjetu sretni
Connor Ramirez
a sad odlazi
Jason Ramirez
eksju sprovod konac
pa sta je bre picke, jeste bili malo sa ekipom sinoc pa ste mamurni a? jeste na poslu mozda
ajde mrs u picku materinu normansku
Jason Phillips
opet strasno nevreme jebem ti sunce
Sebastian Smith
Egzistencijalna pitanja, apatija i melankolija su mi zatrovali dusu do te mjere da je jedini razlog zasto si neprospem mozak po tapetama sto je samoubijstvo klise i podosta gej.
Christian Hill
desi picko jajaro nema te nesto posle 12
Justin Morales
>bre
vrati se na
Julian Green
okinuta balija frf
Nathan Johnson
spim jer imam zivot za razliku od vas pacenika ovdi
Kayden Rivera
DA NEMA EKSJU KONCA
JA BI BOMBE BACO PO VRTICIMA
Kayden Walker
koja vam je najdraza droga
Logan Richardson
ljubav
Benjamin Lewis
Dosta u zadnje vrijeme razmisljam o proslosti, kako je nekad bilo bolje. Igrali se klinci u kvartu, igro playstation i bilo mi napeto. Bio sretan, neokaljan porocima i sumljom, sve je nekako imalo smisla. A danas, ni prijatelja ni kucnog ljubimca, u 20tim a starac, jedva cekam da pocmem zivit.
Christopher Murphy
tvoja mama
Aaron Richardson
KEK ladno na gradilistu poplava ko bazen izgleda
Logan Carter
ovo sam inace ja :(
Evan Johnson
>zneoidi
doslovno nikad vise
Evan Miller
internet je upropastio sve
Julian Baker
realna prica
Luis Nelson
Trenutno se sluša:
youtube.com
Nolan Cook
>subsaharni cokopodljudi
ne hvala
Jason Bennett
slusam electro glazubu iz 90ih, hodam oko osnovne skole u koju sam isao u ponoc, pusim domaci motani duhan i pijem kavu iz konzerve koju sam kupio na obljiznjoj benz pumpi dok razmisljam o tome kako ce mi izgledati sprovod
Ian Barnes
t. Balkanoid i pri tome Bo0o0oOošanac
Carson Howard
dop
nisam nikad probao ali price u vezi dopa su mi najprimamljivije, najtoplje srcu
Robert Rogers
zasto je eksju ovako ne aktivan?
Isaiah Howard
Srbijanci vse zasrali, s vremena na vrijeme dodju shilat realiti emisije ili neke tamo cigane i vsi odu radit neshto pametnije. Paz sad kad njihovu zastavicu kad pochne srat o nekom guzobolu ili dominaciji.
Jackson Taylor
Ovo sam inache ja
Luis Torres
pocinjemo
Hunter Morales
owo
Jeremiah Roberts
vreme je bilo
Dominic Jenkins
jos jedno ljeto u samoci
Isaiah Ortiz
obrisi ovo
Nicholas Gutierrez
prpa a
Nathan Nguyen
skicofrenik otjerao svih, tuzno
Xavier Adams
idete li na faks i dali prolazite
Jordan Scott
da i da
Christopher Nguyen
(FOTO) VUČIĆ se sastao sa ministrom odbrane Belorusije
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas u Beogradu s ministrom odbrane Belorusije, geeneral-potpukovnikom Andrejem Ravkovom, o daljem razvoju saradnje dveju zemalja, posebno u oblasti odbrane
Kako je saopšteno iz njegovog kabineta, predsednik Vučić izrazio je zadovoljstvo što će se za dva dana u Minsku sastati s predsednikom Aleksandrom Lukašenkom i ponovo imati priliku da s njim razmotri mogućnosti za unapređenje veza Srbije i Belorusije.
On je takođe izrazio nadu da će predsednik Belorusije do kraja godine posetiti Srbiju.Predsednik Vučić je zahvalio državnom vrhu Belorusije na principijelnom stavu i kontinuiranoj podršci teritorijalnom integritetu i suverenitetu Srbije, koja posebno dolazi do izražaja u međunarodnim organizacijama protivljenjem prijemu tzv. Kosova u njihovo članstvo.
On je ministra Ravkova takođe upoznao s bezbednosnom situacijom na Kosovu i Metohiji, odnosno sa jednostranim potezima vlasti u Prištini koji direktno ugrožavaju život tamošnjih Srba.
Dvojica sagovornika konstatovali da je saradnja u oblasti odbrane u proteklom periodu dostigla visok nivo koje Srbija i Belorusija imaju u drugim oblastima, a razmotrili su i mogućnosti za dalje unapređenje vojno-vojne, vojno-tehničke, vojno-ekonomske i vojno-obrazovne saradnje, dodaje se u saopštenju.
Josiah Jenkins
sta studiras
Kevin Roberts
Koliko vas ne moze naci partnera/partnericu u Hrvatskoj? Ja vec 2 godine idem na faks i jedva sam upoznao 2-3 osobe tamo. Ne vidim kako cu ikad doci u priliku da se upoznam i zblizim s nekom bliskom osobom, pogotovo zato sto u mom zanimanju ima malo zenskih.
Imam osjecaj da se dosta Hrvata ima isto iskustvo.
Matthew Cox
da i ne
Jaxon Lopez
(VIDEO) ZAVIRITE U UNUTRAŠNJOST SRPSKE ZVERI! Novi Erbasov helikopter H145M ima najnoviju tehnologiju
Kada srpsko RV i PVO uvede u naoružanje nove Erbasove helikoptere dobiće drugu letelicu sa EASA tip sertifikatom
Nakon Pajper Seneke, H145M biće drugi tip proizveden u skladu sa najstrožim civilnim standardima. Vojsci to suštinski neće mnogo značiti jer zbog svojih specifičnih misija i potreba ne mora obraćati pažnju na saglasje sa civilima (što MUP mora).
Erbas Helikopters zapravo je naslednik nekoliko proizvođača koji su godinama evoluirali ovaj model helikoptera. Njegovo pravo ime, ono što mu piše na EASA tip sertifikatu je MBB-BK117 D2M. H145M je Erbasova poslednja iteracija integrisanog brendinga koja će se možda nekada i ponovo menjati (sećamo se da su do 2014. imali „EC“ prefiks) ali zvanična oznaka na tip sertifikatu neće.
Ako vojska neplanirano dobija EASA sertifikovanu letelicu (Gazela, Mi-17 i Mi-35 to nisu) zbog čega je onda Helikopterska jedinica MUP-a Srbije dobila M, odnosno vojnu ("Military" ili "Militarized") verziju?
(VIDEO) SRPSKI H145M, NOVI ERBASOVI HELIKOPTERI, NAŠA VOJSKA BIĆE ZVER ZA KOMŠIJE?! Ovako nešto ima malo ko u Evropi!
Jednostavan odgovor je - zajednička kupovina. Po načinu upotrebe i većini očekivanih misija deluje naizgled logično da je policija trebalo da kupi civilnu verziju. Budući da je država kupila sve helikoptere kao deo šireg strateškog dogovora unificiranje flote je očekivano, jednostavnije je.
Dalje, ono što možemo pretpostaviti, je da MUP-u (i državi generalno) dobro dođe opcija da po potrebi svoje helikoptere može i naoružati (nečim ozbiljnijem od dva mitraljeza). Kako se saznaje od Erbas Helikoptersa, civilna verzija ne može biti naoružana (logično) a konkretno M verzija Helikopterske jedinice nema instalacije za HForce 1, 2 ili 3 ali je to moguće promeniti relativno jednostavno. Ono što M verzija MUP-a ima (kao i sve M verzije tipa) je skremblovani taktič
Juan Jenkins
racunarstvo, ti?
Angel Powell
ako nisi slihtao djevojku u srednjoj neces nikad
Nicholas Morgan
jel ovo istina
Hunter Peterson
Lozhach i shizoje ponovo dejstvuju
Hunter Allen
engleski
William Sanchez
dada
Ethan Jackson
pa koliko ljudi znas da su nasli partnera u srednjoj i ostali sa njima, a koliko da su poslje srednje?
ja osobno znam da 90% ljudi u mom okruzenju su se upoznali za vrjeme srednje
Gavin Edwards
sto tu ima za studirat, da budes profesor/prevoditelj?