/ex-yu/

Attached: 47693774_215450039406230_2257039246646059060_n.jpg (1080x1350, 138K)

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=KgxifHFa7yA
youtu.be/fz1Il5Yhq2A
youtu.be/0krzgYTAgCg
ispovesti.com/ispovest/2591446
youtube.com/watch?v=LPXoDDs1OM8
twitter.com/SFWRedditImages

opet me navukla udata kurva bukvalno necu nikad nauciti jebene udate kurve se lepe na mene ko muve na govno a nikad neka normalna slobodna devica

kako je ruzan jebote

koliko ona ima godina a koliko ti, i kako ste se upoznaj zelenotekstuj
i da, postaj njenu sliku

vidi brate

Ubio bi za takvu jednu

vrisht
youtube.com/watch?v=KgxifHFa7yA

gf mi je to jutros poslala

Prde a bogami i smrde

Postaj njene slike

domar nas je opet obriso

>udate zene
>gf
u sta se ovaj egzju pretvorio?

hello frens

Attached: 1a0.png (785x644, 65K)

kad mutavi novopederi rade konce sa non worksafe OP slikom

trebao si gledati prosli konac brate, eksju sizofrenija na svom vrhuncu

obrishi tu spermu sa lica i ochiju ne vidish dobro

Normies. NEETovi na Balkanu su ionako ugrožena vrsta jer nemamo baš sistem koji će ti omogućiti život za ništa kao zgubidan.

>Normies
jebene novopedercine

youtu.be/fz1Il5Yhq2A
youtu.be/fz1Il5Yhq2A

Henlo, what's up?

youtu.be/0krzgYTAgCg
youtu.be/0krzgYTAgCg

Smrt neurotipicnim

smrdi smrde

seksaj se incrve

hahaha INCRV

Ko ovdje /mrzicigane/?

mrs picke programerske studentske

dijasporashko tanjurko na aparatima

Programerokolj kada?

>ook sirotinja bez klime

Attached: deste.png (299x359, 91K)

smrdcrv

mrzim zene i crnce

Attached: Screenshot (51).png (201x471, 157K)

mrzim zene to je jace od mene

I hope your countries best in the wars to come.

HAHAHA OOK KLIMA RINTA 100 NA SAT DA KLIMATIZUJE MOJE PRDEZE DOK PISA NA SIROTINJU SMRDLJIVU ISPOD ZGRADE VRISSS

ovo klimam se i bash mi je lepo

ispovesti.com/ispovest/2591446

Attached: 2019-06-19 16.57.02 ispovesti.com a5f5072a97aa.png (591x211, 45K)

taj lik koji je to napravio je bome baziran

stigle svehze cutare
/olympia_moor/
/annetdavis/

>purgeraj već spaja vikend
ojebote

Purgeri se ponashaju i prichaju kao pederi

ook loš prosjek ocjena

meni je ta spičkanje plaće na ljetovanje uvijek bilo fascinantno. ne vidiš dalmoše da baš troše na zimovanje.

Ne vidiš dalmoše da ikad išta rade frf

Attached: 5YjYpra.jpg (1000x800, 61K)

svaki put kad svrsim narastu mi nokti

Ne bi ni ja da imam što za iznajmiti. Zaradiš u par mjeseci za čitavu godinu.

Dobro da ne rastu samo kad jebeš nešto

Attached: 300px-Nailpatellakleur1fotojanwij.jpg (300x295, 18K)

nije me dugo bilo

di si bio

u ponorima pakla

sresti cemo se opet prijatelju stari
sa eksju treda u vrijeme kad smo bili mladi
srest cemo se opet prijatelju nepoznati
sranjopostat cemo na onom svjetu sretni

a sad odlazi

eksju sprovod konac
pa sta je bre picke, jeste bili malo sa ekipom sinoc pa ste mamurni a? jeste na poslu mozda
ajde mrs u picku materinu normansku

opet strasno nevreme jebem ti sunce

Egzistencijalna pitanja, apatija i melankolija su mi zatrovali dusu do te mjere da je jedini razlog zasto si neprospem mozak po tapetama sto je samoubijstvo klise i podosta gej.

desi picko jajaro nema te nesto posle 12

>bre
vrati se na

okinuta balija frf

spim jer imam zivot za razliku od vas pacenika ovdi

DA NEMA EKSJU KONCA
JA BI BOMBE BACO PO VRTICIMA

koja vam je najdraza droga

ljubav

Attached: 1543349919845.png (655x509, 25K)

Dosta u zadnje vrijeme razmisljam o proslosti, kako je nekad bilo bolje. Igrali se klinci u kvartu, igro playstation i bilo mi napeto. Bio sretan, neokaljan porocima i sumljom, sve je nekako imalo smisla. A danas, ni prijatelja ni kucnog ljubimca, u 20tim a starac, jedva cekam da pocmem zivit.

tvoja mama

KEK ladno na gradilistu poplava ko bazen izgleda

ovo sam inace ja :(

>zneoidi
doslovno nikad vise

Attached: 1554367781087.png (1281x1113, 1.4M)

internet je upropastio sve

realna prica

Trenutno se sluša:
youtube.com/watch?v=LPXoDDs1OM8

>subsaharni cokopodljudi
ne hvala

slusam electro glazubu iz 90ih, hodam oko osnovne skole u koju sam isao u ponoc, pusim domaci motani duhan i pijem kavu iz konzerve koju sam kupio na obljiznjoj benz pumpi dok razmisljam o tome kako ce mi izgledati sprovod

t. Balkanoid i pri tome Bo0o0oOošanac

dop
nisam nikad probao ali price u vezi dopa su mi najprimamljivije, najtoplje srcu

zasto je eksju ovako ne aktivan?

Srbijanci vse zasrali, s vremena na vrijeme dodju shilat realiti emisije ili neke tamo cigane i vsi odu radit neshto pametnije. Paz sad kad njihovu zastavicu kad pochne srat o nekom guzobolu ili dominaciji.

Ovo sam inache ja

pocinjemo

owo

vreme je bilo

jos jedno ljeto u samoci

Attached: 1553192674042.jpg (750x894, 87K)

obrisi ovo

prpa a

skicofrenik otjerao svih, tuzno

idete li na faks i dali prolazite

da i da

(FOTO) VUČIĆ se sastao sa ministrom odbrane Belorusije
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas u Beogradu s ministrom odbrane Belorusije, geeneral-potpukovnikom Andrejem Ravkovom, o daljem razvoju saradnje dveju zemalja, posebno u oblasti odbrane
Kako je saopšteno iz njegovog kabineta, predsednik Vučić izrazio je zadovoljstvo što će se za dva dana u Minsku sastati s predsednikom Aleksandrom Lukašenkom i ponovo imati priliku da s njim razmotri mogućnosti za unapređenje veza Srbije i Belorusije.

On je takođe izrazio nadu da će predsednik Belorusije do kraja godine posetiti Srbiju.Predsednik Vučić je zahvalio državnom vrhu Belorusije na principijelnom stavu i kontinuiranoj podršci teritorijalnom integritetu i suverenitetu Srbije, koja posebno dolazi do izražaja u međunarodnim organizacijama protivljenjem prijemu tzv. Kosova u njihovo članstvo.

On je ministra Ravkova takođe upoznao s bezbednosnom situacijom na Kosovu i Metohiji, odnosno sa jednostranim potezima vlasti u Prištini koji direktno ugrožavaju život tamošnjih Srba.

Dvojica sagovornika konstatovali da je saradnja u oblasti odbrane u proteklom periodu dostigla visok nivo koje Srbija i Belorusija imaju u drugim oblastima, a razmotrili su i mogućnosti za dalje unapređenje vojno-vojne, vojno-tehničke, vojno-ekonomske i vojno-obrazovne saradnje, dodaje se u saopštenju.

sta studiras

Koliko vas ne moze naci partnera/partnericu u Hrvatskoj? Ja vec 2 godine idem na faks i jedva sam upoznao 2-3 osobe tamo. Ne vidim kako cu ikad doci u priliku da se upoznam i zblizim s nekom bliskom osobom, pogotovo zato sto u mom zanimanju ima malo zenskih.

Imam osjecaj da se dosta Hrvata ima isto iskustvo.

da i ne

(VIDEO) ZAVIRITE U UNUTRAŠNJOST SRPSKE ZVERI! Novi Erbasov helikopter H145M ima najnoviju tehnologiju
Kada srpsko RV i PVO uvede u naoružanje nove Erbasove helikoptere dobiće drugu letelicu sa EASA tip sertifikatom

Nakon Pajper Seneke, H145M biće drugi tip proizveden u skladu sa najstrožim civilnim standardima. Vojsci to suštinski neće mnogo značiti jer zbog svojih specifičnih misija i potreba ne mora obraćati pažnju na saglasje sa civilima (što MUP mora).

Erbas Helikopters zapravo je naslednik nekoliko proizvođača koji su godinama evoluirali ovaj model helikoptera. Njegovo pravo ime, ono što mu piše na EASA tip sertifikatu je MBB-BK117 D2M. H145M je Erbasova poslednja iteracija integrisanog brendinga koja će se možda nekada i ponovo menjati (sećamo se da su do 2014. imali „EC“ prefiks) ali zvanična oznaka na tip sertifikatu neće.

Ako vojska neplanirano dobija EASA sertifikovanu letelicu (Gazela, Mi-17 i Mi-35 to nisu) zbog čega je onda Helikopterska jedinica MUP-a Srbije dobila M, odnosno vojnu ("Military" ili "Militarized") verziju?

(VIDEO) SRPSKI H145M, NOVI ERBASOVI HELIKOPTERI, NAŠA VOJSKA BIĆE ZVER ZA KOMŠIJE?! Ovako nešto ima malo ko u Evropi!
Jednostavan odgovor je - zajednička kupovina. Po načinu upotrebe i većini očekivanih misija deluje naizgled logično da je policija trebalo da kupi civilnu verziju. Budući da je država kupila sve helikoptere kao deo šireg strateškog dogovora unificiranje flote je očekivano, jednostavnije je.

Dalje, ono što možemo pretpostaviti, je da MUP-u (i državi generalno) dobro dođe opcija da po potrebi svoje helikoptere može i naoružati (nečim ozbiljnijem od dva mitraljeza). Kako se saznaje od Erbas Helikoptersa, civilna verzija ne može biti naoružana (logično) a konkretno M verzija Helikopterske jedinice nema instalacije za HForce 1, 2 ili 3 ali je to moguće promeniti relativno jednostavno. Ono što M verzija MUP-a ima (kao i sve M verzije tipa) je skremblovani taktič

racunarstvo, ti?

ako nisi slihtao djevojku u srednjoj neces nikad

jel ovo istina

Attached: 1546140336662.jpg (586x524, 42K)

Lozhach i shizoje ponovo dejstvuju

engleski

dada

pa koliko ljudi znas da su nasli partnera u srednjoj i ostali sa njima, a koliko da su poslje srednje?
ja osobno znam da 90% ljudi u mom okruzenju su se upoznali za vrjeme srednje

sto tu ima za studirat, da budes profesor/prevoditelj?